| GRA - Nowe rasy koni - PL | |
|
+22lilkowa123 avrilka Styks Scones erreo Szron Suzan Lucie kaprysab Ejli Toskania783 ardnasak Philipek Nevarra agool Czekoladoowa EREIS Vium EveDallas AyaKey ebonita Alaya 26 posters |
|
Jaką rase koni, najbardziej chcielibyście zobaczyć na Howrse.pl? | Kuc australijski | | 1% | [ 1 ] | Koń aztecki | | 1% | [ 1 ] | Koń berberyjski | | 0% | [ 0 ] | Belgijski kuc wierzchowy | | 0% | [ 0 ] | Koń budionnowski | | 0% | [ 0 ] | Koń kanadyjski | | 1% | [ 1 ] | Chilote | | 1% | [ 1 ] | Kuc Dartmoor | | 0% | [ 0 ] | Francuski kuc wierzchowy | | 1% | [ 1 ] | Koń Selle Français | | 0% | [ 0 ] | Niemiecki kuc wierzchowy | | 1% | [ 1 ] | Hackney | | 1% | [ 1 ] | Haflinger | | 16% | [ 14 ] | Harald | | 0% | [ 0 ] | Henson | | 1% | [ 1 ] | Kuc islandzki | | 1% | [ 1 ] | Hunter irlandzki | | 0% | [ 0 ] | Koń lipicański | | 1% | [ 1 ] | Losino | | 2% | [ 2 ] | Marwari | | 47% | [ 42 ] | Morgan | | 2% | [ 2 ] | Kuc New Forest | | 0% | [ 0 ] | Kuc nowofundlandzki | | 7% | [ 6 ] | Kłusak orłowski | | 3% | [ 3 ] | Palomina | | 2% | [ 2 ] | Paso Peruano | | 0% | [ 0 ] | Kuc Pottok | | 2% | [ 2 ] | Kuc Quarter Pony | | 0% | [ 0 ] | Koń doński | | 1% | [ 1 ] | Standardbred | | 0% | [ 0 ] | Angloarab | | 1% | [ 1 ] | Koń oldenburski | | 2% | [ 2 ] | Kuc norweski | | 1% | [ 1 ] | Niemiecki koń wierzchowy | | 2% | [ 2 ] |
| Wszystkich Głosów : 90 | | Poll closed |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: GRA - Nowe rasy koni - PL Sob Maj 18, 2013 12:34 pm | |
| Hahahaa xD interes musi się kręcić xD A ja się zastanawiam czy oni dostają kasę tylko za kupony kupione przez graczy czy za wszystkie wykorzystane na RO w jakichś promocjach czy cu... | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: GRA - Nowe rasy koni - PL Sob Maj 18, 2013 4:00 pm | |
| A wyniki ankiety oczywiście utajone, więc głosujcie ludzie, a Ow i spółka i tak pewnie zrobia to, co im się podoba lub co "narzuca im plan rozwoju gry" Choć oczywiście bardzo się licza z naszym zdaniem | |
|
| |
Vium Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Vium Liczba postów : 376 Dołączył : 25/12/2012
| Temat: Re: GRA - Nowe rasy koni - PL Nie Maj 19, 2013 1:06 am | |
| też mnie to zdenerwowało że są utajone :/ ale i tak pewnie najwięcej głosów ma marwari | |
|
| |
Scones Gaduła
Nick w grze : scon-chan Liczba postów : 1017 Dołączył : 16/04/2013
| Temat: Re: GRA - Nowe rasy koni - PL Nie Maj 19, 2013 1:46 am | |
| Marwari | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Nowe rasy koni - PL Nie Maj 19, 2013 2:24 am | |
| Mój głos dostał Kłusak Orłowski |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: GRA - Nowe rasy koni - PL Nie Maj 19, 2013 2:51 am | |
| rafax2 - u mnie to samo <3 | |
|
| |
Styks Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Styks Liczba postów : 465 Dołączył : 05/01/2013
| Temat: Re: GRA - Nowe rasy koni - PL Nie Maj 19, 2013 3:16 am | |
| A ja zagłosowałam przez przypadek na Morgana, miał być Marwari xD | |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: GRA - Nowe rasy koni - PL Nie Maj 19, 2013 7:17 am | |
| XD
Marzy się hodowla Haflingerów (założę,że by wyglądał jak fiordzki!) lub Koników Polskich,których jakoś tu nie uwzględniono oO | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - Nowe rasy koni - PL Nie Maj 19, 2013 7:34 am | |
| - Koszatka napisał:
- XD
Marzy się hodowla Haflingerów (założę,że by wyglądał jak fiordzki!) lub Koników Polskich,których jakoś tu nie uwzględniono oO Nie wygląda jak fiord. Oto on: |
|
| |
Alaya Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alaya Liczba postów : 731 Dołączył : 09/07/2012
| Temat: Re: GRA - Nowe rasy koni - PL Nie Maj 19, 2013 7:37 am | |
| - Koszatka napisał:
- XD
Marzy się hodowla Haflingerów (założę,że by wyglądał jak fiordzki!) lub Koników Polskich,których jakoś tu nie uwzględniono oO Koniki Polskie już są jako dzikie, więc raczej nie dadzą ich jako zwykłą rasę. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - Nowe rasy koni - PL Nie Maj 19, 2013 8:03 am | |
| - Alaya napisał:
- Koszatka napisał:
- XD
Marzy się hodowla Haflingerów (założę,że by wyglądał jak fiordzki!) lub Koników Polskich,których jakoś tu nie uwzględniono oO Koniki Polskie już są jako dzikie, więc raczej nie dadzą ich jako zwykłą rasę. Nie? http://www.howrse.com/dossiers/race?id=41 http://www.howrse.com/dossiers/race?id=51 Chincoteague i Brumby są jako dzikie i zwykłe |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: GRA - Nowe rasy koni - PL Nie Maj 19, 2013 10:34 am | |
| ... Może mi ktoś wyjaśnić czemu haflinger w tych rasach jest brudnokasztanowaty? O_O Czy może ja mam znowu trefne źródła co do umaszczenia tych koni >< | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe rasy koni - PL Nie Maj 19, 2013 10:35 pm | |
| Suzan, my mówimy o howrse, ja się dziwię czemu jeszcze nie ma zielonej maści XD | |
|
| |
kaprysab Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : kaprysab Liczba postów : 821 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: GRA - Nowe rasy koni - PL Pon Maj 20, 2013 5:33 am | |
| - Suzan napisał:
- ... Może mi ktoś wyjaśnić czemu haflinger w tych rasach jest brudnokasztanowaty? O_O Czy może ja mam znowu trefne źródła co do umaszczenia tych koni ><
moze tam pracuja niedouczeni daltonisci z kurza slepota i wrodzona wada krotkowzrocznosci, haflinegery sa izabelowate, palomino wygladaja identycznie jak izabelowate nie wiem czego oni tam szukaja innego, przeciez sa to cechy charakterystyczne dl tych ras. | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: GRA - Nowe rasy koni - PL Pon Maj 20, 2013 9:14 am | |
| No tak ale np. taki fryz ma jedną maść dodaną ;o wgl te haflingery jakieś takie niedorobione są -.-* *le dusza hejtera i marudera* | |
|
| |
lilkowa123 Raczkujący
Nick w grze : lilkowa123 Liczba postów : 71 Dołączył : 28/02/2013
| Temat: Re: GRA - Nowe rasy koni - PL Sro Maj 22, 2013 8:59 am | |
| Marwari | |
|
| |
Alaya Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alaya Liczba postów : 731 Dołączył : 09/07/2012
| |
| |
Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe rasy koni - PL Sob Maj 25, 2013 3:11 am | |
| - kaprysab napisał:
- Suzan napisał:
- ... Może mi ktoś wyjaśnić czemu haflinger w tych rasach jest brudnokasztanowaty? O_O Czy może ja mam znowu trefne źródła co do umaszczenia tych koni ><
moze tam pracuja niedouczeni daltonisci z kurza slepota i wrodzona wada krotkowzrocznosci, haflinegery sa izabelowate, palomino wygladaja identycznie jak izabelowate nie wiem czego oni tam szukaja innego, przeciez sa to cechy charakterystyczne dl tych ras. Serio? Jeżeli jedynym źródłem jest wikipedia to tak się to kończy. To chyba ja też jestem daltonistką, bo mi to na palomino/izabelowate/ciemnokasztanowate/kasztanowate (maści z Wiki, specjalnie sprawdzone) nie wygląda, a ogier poniżej jest uznany. | |
|
| |
Vium Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Vium Liczba postów : 376 Dołączył : 25/12/2012
| Temat: Re: GRA - Nowe rasy koni - PL Sob Maj 25, 2013 5:09 am | |
| to jest haflinger? wygląda trochę jak szwarcwaldzki koń kasztanowaty | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: GRA - Nowe rasy koni - PL Sob Maj 25, 2013 6:01 am | |
| heh tylko problem w tym że ja tego info z wiki nie mam tylko z książki >D może teraz coś pozmieniali we wzorcu rasy, ale ja pamiętam, że hodowca mi mówił że haflingery są raczej izabelowate~ Nie wiem, nie traktuję jego zdania jako jakieś niezaprzeczalne bo jak wspomniałam mogę mieć jakieś trefne źródło xP. | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Nowe rasy koni - PL Sob Maj 25, 2013 9:02 am | |
| - Vium napisał:
- to jest haflinger? wygląda trochę jak szwarcwaldzki koń kasztanowaty
Haflinger. Na pewno. ;P | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: GRA - Nowe rasy koni - PL Sob Maj 25, 2013 2:27 pm | |
| W takim razie dlaczego nie ma na howrse innych odmian karej maści dla fryzów? Przecież fryzy mają różne odcienie karej maści... | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Nowe rasy koni - PL Sob Maj 25, 2013 2:52 pm | |
| Zauważ, że mają tylko kruczą i wronią, więc po co Howrse miałoby dla jednej rasy męczyć się z inną maścią? Poza tym nie różnią się one tak mocno lub raczej - różnicy nie byłoby widać na fryzach obecnych w grze. | |
|
| |
Mizari Nowy
Nick w grze : Mizari Liczba postów : 16 Dołączył : 06/08/2012
| Temat: Re: GRA - Nowe rasy koni - PL Sob Maj 25, 2013 3:40 pm | |
| - Kamil2010 napisał:
- Ludzie ! No przecież to specjalnie ! Po co niby jest ZJ ? Chcesz ładnego konia to daj mu ZJ
Boskie i specjalne to konie fantastyczne wiec po co mają się starać ? Więcej wyobraźni bo popadniemy w depresję A w dodatku maści unikalne z ZJ mają za darmo, bo robią je gracze, więc grafika od gry można już zwolnić lub mu nie płacić Jak dla mnie nowe rasy nie maja sensu, jeśli wszystkie są identyczne :/ Mimo wszystko aspekty graficzne są dla mnie równie ważne co związane z mechaniką gry - dobre staty rasy. A co do haflingerów, to z tego co ongiś wyczytałam są kasztanowate ale tylko z jasnymi grzywami i ogonami i tylko takie są akceptowane. Więc może być brudnokasztanowata (czyli kasztan z genem rozjaśnionych ogona i grzywy) - niestety, w Howrse to wygląda na trochę za ciemne. Nikomu się nie chciało 5 minut w Fotoszopie, żeby rozjaśnić XD Ech. Gdzieś też czytałam że Haflingery są wyłącznie kasztanowate. Edit: sprawdziłam w amerykańskim rejestrze haflingerów "Color may range pale chestnut to dark liver chestnut with pale mane and tail". Nawet niektóre konie wyglądają jak kare z genem rozjaśniającym grzywę i ogon (jak silver daple maść) ale jest to jednak rozjaśniony kasztan. | |
|
| |
Pimpek737 Już coś wie
Nick w grze : Pimpek737 Liczba postów : 207 Dołączył : 04/02/2013
| Temat: Re: GRA - Nowe rasy koni - PL Wto Maj 28, 2013 9:36 am | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Nowe rasy koni - PL Sro Maj 29, 2013 1:21 pm | |
| Co do samych ras, to jestem przekonana że najbardziej pożądaną wprowadzą do gry. W jakieś promocji (a jakże) bądź za kupony czy w RO. Bo skoro ludzie chcą, to czemu nie skorzystać? | |
|
| |
MsMaja Raczkujący
Nick w grze : maja818 Liczba postów : 87 Dołączył : 11/02/2013
| Temat: Re: GRA - Nowe rasy koni - PL Wto Cze 04, 2013 10:25 am | |
| Marwari ! My chcemy Marwari! | |
|
| |
| |
| |
| Temat: Re: GRA - Nowe rasy koni - PL Wto Cze 04, 2013 2:42 pm | |
| Co do Marwarii: ludki,wiadomo,że one wejdą,nie dziś,nie jutro ale może za rok,za tydzień albo za 72 godziny Przecież,już każdy wie jak wygląda Marwarii,grafika jest,wszystko jest a no i chyba na innym serwerach już są Nawet na profilu Calvany jest jego grafika (przy okazji,śliczny ).Poza tym Owilent,nie przegapił był takiej kasy - więcej niż 75% graczy chce Marwarki | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Nowe rasy koni - PL Wto Cze 04, 2013 2:45 pm | |
| Koszatka - Możesz edytować swoje wypowiedzi, nie music co kilka minut dodawać nowego postu |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: GRA - Nowe rasy koni - PL | |
| |
|
| |
| GRA - Nowe rasy koni - PL | |
|