Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| GRA - Nowe rasy koni - PL | |
|
+22lilkowa123 avrilka Styks Scones erreo Szron Suzan Lucie kaprysab Ejli Toskania783 ardnasak Philipek Nevarra agool Czekoladoowa EREIS Vium EveDallas AyaKey ebonita Alaya 26 posters | |
Jaką rase koni, najbardziej chcielibyście zobaczyć na Howrse.pl? | Kuc australijski | | 1% | [ 1 ] | Koń aztecki | | 1% | [ 1 ] | Koń berberyjski | | 0% | [ 0 ] | Belgijski kuc wierzchowy | | 0% | [ 0 ] | Koń budionnowski | | 0% | [ 0 ] | Koń kanadyjski | | 1% | [ 1 ] | Chilote | | 1% | [ 1 ] | Kuc Dartmoor | | 0% | [ 0 ] | Francuski kuc wierzchowy | | 1% | [ 1 ] | Koń Selle Français | | 0% | [ 0 ] | Niemiecki kuc wierzchowy | | 1% | [ 1 ] | Hackney | | 1% | [ 1 ] | Haflinger | | 16% | [ 14 ] | Harald | | 0% | [ 0 ] | Henson | | 1% | [ 1 ] | Kuc islandzki | | 1% | [ 1 ] | Hunter irlandzki | | 0% | [ 0 ] | Koń lipicański | | 1% | [ 1 ] | Losino | | 2% | [ 2 ] | Marwari | | 47% | [ 42 ] | Morgan | | 2% | [ 2 ] | Kuc New Forest | | 0% | [ 0 ] | Kuc nowofundlandzki | | 7% | [ 6 ] | Kłusak orłowski | | 3% | [ 3 ] | Palomina | | 2% | [ 2 ] | Paso Peruano | | 0% | [ 0 ] | Kuc Pottok | | 2% | [ 2 ] | Kuc Quarter Pony | | 0% | [ 0 ] | Koń doński | | 1% | [ 1 ] | Standardbred | | 0% | [ 0 ] | Angloarab | | 1% | [ 1 ] | Koń oldenburski | | 2% | [ 2 ] | Kuc norweski | | 1% | [ 1 ] | Niemiecki koń wierzchowy | | 2% | [ 2 ] |
| Wszystkich Głosów : 90 | | Poll closed |
| Autor | Wiadomość |
---|
lilkowa123 Raczkujący
Nick w grze : lilkowa123 Liczba postów : 71 Dołączył : 28/02/2013
| Temat: Re: GRA - Nowe rasy koni - PL Sob Cze 08, 2013 12:14 am | |
| Marwarii i haflingery! Najlepsze! Marzy mi się hodowla haflingerów lub jeszcze lepiej! ROGÓW MARWARII W skrócie: Marwarii & Haflingery! | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: GRA - Nowe rasy koni - PL Sob Cze 08, 2013 11:24 am | |
| - Kamil2010 napisał:
- Koszatka - Możesz edytować swoje wypowiedzi, nie music co kilka minut dodawać nowego postu
Przepraszam Kamilu,nie wiedziałam,że sprawi Ci to taki problem.Ach i żeby nie było podejrzeń - nie nabijam sobie postów - mam to naprawdę w nosie:) Zgodzę,się z poprzedniczkami - po co nam nowe rasy skoro i tak wyglądają tak samo?Jeśli Owlient wpadnie na cudowny pomysł wprowadzenia 4 konia z tym samym wyglądem to będzie można uznać,że wszystkie konie na Howrse są brzydkie a graficy zostali zwolnieni. | |
| | | agool Nowy
Nick w grze : wpisz nick Liczba postów : 10 Dołączył : 08/05/2013
| Temat: Re: GRA - Nowe rasy koni - PL Nie Cze 09, 2013 9:46 am | |
| Ja tam liczę na Haflingery <3 O ile w ogóle dodadzą tą nową rasę... | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: GRA - Nowe rasy koni - PL Nie Cze 09, 2013 9:50 am | |
| - agool napisał:
- Ja tam liczę na Haflingery <3
O ile w ogóle dodadzą tą nową rasę... Nie pamiętam kiedy, Ow pisała że mają 3-9 miesięcy na wprowadzenie nowych rzeczy, zmian |
| | | Scones Gaduła
Nick w grze : scon-chan Liczba postów : 1017 Dołączył : 16/04/2013
| Temat: Re: GRA - Nowe rasy koni - PL Nie Cze 09, 2013 11:23 am | |
| | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: GRA - Nowe rasy koni - PL Nie Cze 09, 2013 11:31 am | |
| U nich to i tak trwa 2 lata :] | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: GRA - Nowe rasy koni - PL | |
| |
| | | | GRA - Nowe rasy koni - PL | |