O to słuchaj, mam dobrą wiadomość, bo widzisz - prawie mój fiord się w czwartek rozdwoił Ma jeszcze słodszą (na razie bo z charakteru to zobaczymy) mini kopię
Jak dalej będziesz chętna to daj znać za 6miesięcy xD
Star-x3 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Star-x3 Liczba postów : 2045 Dołączył : 21/03/2011
Też kiedyś chciałam mieć pająka, ale jak usłyszała o tym reszta to wybili mi to z głowy. Teraz nalegam na papugę, albo jakiegoś innego ptaka, bo mi pusta klatka została od niedawna...
olcia1234 Już coś wie
Nick w grze : Telly Liczba postów : 179 Dołączył : 26/04/2011
Temat: Re: Zdjęcia naszych zwierzaków Nie Maj 08, 2011 3:52 am
nie polecam trzymać psa, kota, kanarka i białych myszek w jednym domu a tymbardziej pomieszczeniu ja mam konia psa kota królika i akwarjum (niestety puste)
Furia ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Kara_fryza Liczba postów : 562 Dołączył : 21/02/2011
Temat: Re: Zdjęcia naszych zwierzaków Nie Maj 08, 2011 7:55 am
Cytat :
Furia, słodkie te pająki Very Happy Chciałabym też mieć pająka, ale nie mam do tego warunków.. Zresztą moja rodzina by się nie zgodziła ;p
Warunków nie trzeba mieć żadnych specjalnych poza dachem nad głową i ścianami. Pająk musi mieć tylko ciepło i wilgotno. Żeby uzyskać wilgoć, zraszasz co 2 dni spryskiwaczem do kwiatów (woda przegotowana, ostygnięta) a ciepło możesz uzyskać zwykłą białą żarówką (oczywiście najlepiej czerwoną, to nie jest duży wydatek, ok. 16-20 zł - ale to do obserwacji w nocy, w dzień wystarczy biała). I tyle No i jeszcze może nie powinnaś go trzymać na głośniku albo w pomieszczeniu z bardzo głośną muzyką. Chociaż mój jeszcze zawału nie dostał od mojego uwielbionego "kociego grania" - czyt. death/black metal na full
A zawsze przeciwnej rodzinki przekonywać nie musiałam. Pierwszego pająka dostałam w prezencie chyba imieninowym jak miałam 17 lat. Rodzice zawsze wybijali mi to z głowy, ale jak już dostałam to nie mieli nic do gadania, bali się I tak się zaczęło Potem kolejny, kolejny...
CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
Temat: Re: Zdjęcia naszych zwierzaków Nie Maj 08, 2011 8:56 am
No to fajnie Ci, Furia... Szkoda, że mi nie sprawią takiego prezentu..
whitewolf Nowy
Liczba postów : 26 Dołączył : 25/04/2011
Temat: Re: Zdjęcia naszych zwierzaków Nie Maj 08, 2011 9:07 am
Ja, jako osoba z arachnofobią, nie weszłabym do pokoju z pająkiem, nawet jeśli byłby zamknięty w terrarium. Nie boję się żadnych innych zwierząt:szczurów, węży, żab czy nietoperzy ale pająki przyprawiają mnie o dreszcze.
SheWolf Nowy
Liczba postów : 12 Dołączył : 08/05/2011
Temat: Re: Zdjęcia naszych zwierzaków Nie Maj 08, 2011 9:12 am
Emi, suczka, 3 lata, kochana (ale upierdliwa) ze schroniska w Nowym Targu:
Pusia, jakieś 7 lat, od znajomych w "prezencie"
Tia, jakieś 5 lat
Carmen, 6 lat
Jak widać - duże natężenie estrogenów
wera1452 Raczkujący
Nick w grze : wera1452 Liczba postów : 53 Dołączył : 25/05/2011
Temat: Re: Zdjęcia naszych zwierzaków Wto Maj 31, 2011 10:37 am
Mój Guluś <3... Kundelek ale jaki kochany... nad napisem powinien być obrazek ^^ ale jak nie ma to daje tu link https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/851/obraz095x.jpg/