Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Podróż na koniec świata | |
|
+43-Eruina- Dev Alex147656 Login6 Layzy Toskania783 Karolina211 Pupusia23 Iron Horse ardnasak Athi Broszka wercia d Presence Cladveen Dżemik MrsKopytko BellaSwan22 PlaybackJunkie8 Pimpek737 bursztyn232 Kinia_Ka kaprysab Masakra Donvessa avrilka Kemishi Divide Maliya ebonita Szron EveDallas Jetrel ana0000000000 AyaKey Vium Nefra01 KaVcia Księżniczka Żulietta Tiamat Scones Czekoladoowa Estelle 47 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Podróż na koniec świata Sob Cze 01, 2013 10:05 am | |
| - Donvessa napisał:
- EveDallas napisał:
- ebonita napisał:
- avatar na howrse zmieniony. Zastanawiają mnie trzy rzeczy:
po 1.Jak fundatorzy kilkunastu lyb kilkudziesięciu nagród zamierzają je wręczyć? będą to robić przez rok ?? nie lepiej dać kilka a mających jakąkolwiek wartość?
Co do grafiki, dajmy na to że wygram paczkę 3 prezek, 8 fortun krezusa i 14 avatarów... i co ja z tej nagrody będę miała?
po 3, może czas zamknąć wątek dot. sponsorów? bo teraz jak każdy sobie zmieni avek to na zagrodzie dojdą nowe osoby i będą szukały postu o konkursie, a takiego nie ma (tylko o sponsoringu) 1. Niektórzy maja 6 wymian, inni trzy, z rtym akurat coś sie wymyśli, przy pikniku jakos daliśmy radę 2. paczki będa układane przez nas tak, żeby się nie powtarzały nagrody - nie będzie po 5 avków w jednej, to rozłozymy na każdą pacvzkę a jak zostanie w losowych, tak samo jak nie będzie po 8 identycznych przedmiotów z CR - na przykład 2 Fortuny, 2 Piety i dwie Puszki. Nie wiem dokładnie jak będziemy nagrody układać, chyba w przeliczeniu na kupony, ale to chwilowo ważne nie jest:) 3. Czekamy na zgodę adminów (i jakiegoś admina) na utworzenie już działu konkursowewgo z wszystkimi informacjiami, będzie pewno tam dzie był dział piknikowy Ja bym jednak sugerowała te mniej cenne nagrody "paczkować" po 2 sztuki, to znacznie ułatwiłby ich przekazanie na wymianach. Szczególnie darczyńcom np. 10 puszek/wód/różek etc. Jeśli ktoś daje własnie po 10 sztuk, to będą w paczkach po dwie, tygodniowo prześle 6 Jkaby rozbijać na pojedyńcze to faktycznie zszedłby rok XD | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Podróż na koniec świata Sob Cze 01, 2013 12:21 pm | |
| Moja przyjaciółka asiasmok (nie ma konta na ZM) daje: http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=12982688 http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=9776171 http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=5923832 http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=5953832 2x Różdżka Płodności 2x Puszka Pandory 2x Fortuna Krezusa 2x Czarna Orchidea 2x Promień Heliosa Ma rekomendaje od dem nie - Spoiler:
Ostatnio zmieniony przez Ogier12 dnia Sob Cze 01, 2013 3:50 pm, w całości zmieniany 2 razy |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Podróż na koniec świata Sob Cze 01, 2013 1:40 pm | |
| "vernille - (...) - nie wiadomo, czy na pewno da" - NIE DA. Mówiłam już Zamieniłąm to na avyy i bannery ;d |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| | | | Styks Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Styks Liczba postów : 465 Dołączył : 05/01/2013
| Temat: Re: Podróż na koniec świata Nie Cze 02, 2013 11:35 am | |
| Ja dam:
1x Róg Obfitości 1x Strzała Ardemity 1x Woda Młodości 4x Puszka Pandory 3x Czarna Orchidea
^^ | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Podróż na koniec świata Nie Cze 02, 2013 11:14 pm | |
| Prtosimy już nie zgłaszać sie na sponsorów - temat zostanie zamknięty jak tylko ktoś z uprawnieniami tu przyjdzie Na dniach zobaczycie pełną listę sponsorów wraz z rozdzielonymi nagrodami. | |
| | | Scones Gaduła
Nick w grze : scon-chan Liczba postów : 1017 Dołączył : 16/04/2013
| Temat: Re: Podróż na koniec świata Pon Cze 03, 2013 2:43 am | |
| | |
| | | Estelle ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Estelle Liczba postów : 642 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: Podróż na koniec świata Pon Cze 03, 2013 2:45 am | |
| Jesteśmy w trakcie ustalania dokładnego terminu :-) | |
| | | Scones Gaduła
Nick w grze : scon-chan Liczba postów : 1017 Dołączył : 16/04/2013
| Temat: Re: Podróż na koniec świata Pon Cze 03, 2013 2:55 am | |
| | |