Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Ze Świata Jogurtów. | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Ze Świata Jogurtów. Nie Kwi 06, 2014 4:12 pm | |
| Postanowiłam spróbować swoich sił w pisaniu - Jagurt Tajm!:
Obudziłam się mroźnego, jak to w lodówce, dnia. W sumie to moja dawno przeterminowana siostra, Junkie, która tak naprawdę była Gratką, ale wolała aby tak do niej nie mówiono. Miała smak truskawkowy. -Danoonku!-krzyknęła. Wygramoliłam się ze swojego kartonowego pudełka zwanego "domem" i w plastikowym kubeczku zaczęłam skakać i przemieszczać się w jej kierunku. Po drodze spotkałam mieszające się państwo Fantasia. Facetem w tym patologiczym związku był Kret, czyli czekoladowa kulka, dodatek do jogurtu, którym była Kamikazia. -A wy jeszcze się nie wymieszaliście?-zapytałam spoglądając na nich. Oboje spojrzeli na mnie dziwnym wzrokiem (no pomyślcie, jak może patrzeć jogurt i dodatki do niego?), a ja zaczęłam hopsać dalej. Siostra skoczyła na tzw biały wodospad. Był on niczym innym jak wylanym mlekiem jeszcze spływającym. Poszłam za nią. Gdy znalazłam się na dole to już rozmawiała z bliźniaczkami Jogobella, które są fankami zespołu brytyjskich jogurtów o nazwie "Jogo Monkeys". Gadały o koncercie, ma się odbyć w Świecie Jogurtów. Kiedy mnie dostrzegły oberwałam łyżką w tył głowy (to był ZAMACH!).
Takie bardzo pozbawione sensu i logiki, ale spk xD Nie wiem czy pisać dalej ;p |
| | | ebonita Główny Grafik
Nick w grze : ebonita Liczba postów : 787 Dołączył : 03/10/2012
| Temat: Re: Ze Świata Jogurtów. Pon Kwi 07, 2014 12:36 am | |
| dużo problemów z budową zdania - mało gramatycznie, no i generalnie rzeczywiście bez sensu ... ale nie przeszkadza to w pisaniu dalej, ćwiczenie czyni mistrza | |
| | | Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: Ze Świata Jogurtów. Pon Kwi 07, 2014 4:01 am | |
| Kolejne opowiadanie "userzy ZM i ich dziwne przygody"? ._____. | |
| | | Kirara Uzależniony
Nick w grze : OJT (skrót) Liczba postów : 2239 Dołączył : 03/06/2012
| Temat: Re: Ze Świata Jogurtów. Pon Kwi 07, 2014 4:10 am | |
| Ludzie. Przestańcie ściągać ode mnie. To już się robi nudne... | |
| | | mikerowave Główny Grafik
Liczba postów : 1075 Dołączył : 14/07/2013
| Temat: Re: Ze Świata Jogurtów. Pon Kwi 07, 2014 6:37 am | |
| Czuję się obrażona .-. Nie jestem podobna do żeńskiej wersji Matta. | |