| Stare dobre gry | |
|
+19Nefra01 MrsKopytko Aglyss Suzan Pani_Snow oooliwcia10 Dżemik Pati...xd -Eruina- Temperance Katrina123 hanka1998 Szarusia16 CzekoBoom Vium amorkowa Nevarra Presence Divide 23 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Stare dobre gry Czw Cze 06, 2013 11:04 pm | |
| Rayman <3 Pamiętam jak z kolegą w to grałam, zwłaszcza w mini - grę Burgerini, waliliśmy w klawiaturę jak oszaleli, a królikowi i tak zawsze cały hamburger spadał, albo chociaż kwiatki zrzucał xD | |
|
| |
Divide Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Divide Liczba postów : 414 Dołączył : 16/01/2013
| Temat: Re: Stare dobre gry Sob Cze 08, 2013 3:21 am | |
| A pamiętacie Wormsy ? A tu dodaję screen krainy z Black & White | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Stare dobre gry Sob Cze 08, 2013 3:56 am | |
| Ja dużo gier nie grałem ale wiem jedno - po prostu ubóstwiam grafikę 3D w starych grach. Zwłaszcza taką jak na screenie od Divide Ta współczesna po prostu do mnie nie przemawia :/ nie wiem czemu |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Stare dobre gry Sob Cze 08, 2013 11:02 am | |
| - Cytat :
- po prostu ubóstwiam grafikę 3D w starych grach. Zwłaszcza taką jak na screenie od Divide
Ta współczesna po prostu do mnie nie przemawia :/ nie wiem czemu Jak dla mnie za dużo szczegółów - po kiego grzyba każde ździebełko trawy i każdy listek na drzewie? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Stare dobre gry Sob Cze 08, 2013 11:10 am | |
| - Nevarra napisał:
-
- Cytat :
- po prostu ubóstwiam grafikę 3D w starych grach. Zwłaszcza taką jak na screenie od Divide
Ta współczesna po prostu do mnie nie przemawia :/ nie wiem czemu Jak dla mnie za dużo szczegółów - po kiego grzyba każde ździebełko trawy i każdy listek na drzewie? Właśnie! Ta stara jest taka prosta, kańciasta - po prostu przyjemniejsza dla oka |
|
| |
Divide Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Divide Liczba postów : 414 Dołączył : 16/01/2013
| Temat: Re: Stare dobre gry Sob Cze 08, 2013 12:12 pm | |
| - Ogier12 napisał:
- Nevarra napisał:
-
- Cytat :
Ta współczesna po prostu do mnie nie przemawia :/ nie wiem czemu Jak dla mnie za dużo szczegółów - po kiego grzyba każde ździebełko trawy i każdy listek na drzewie? Właśnie! Ta stara jest taka prosta, kańciasta - po prostu przyjemniejsza dla oka Zdecydowanie macie rację. Może uda mi się zrobić screena, gdzie to szczególnie widać c: Obecnie grafika jest zbyt dokładna, bo ludzie chcą realistyczności. | |
|
| |
Katrina123 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Katrina_S Liczba postów : 402 Dołączył : 31/05/2013
| Temat: Re: Stare dobre gry Sob Cze 08, 2013 12:21 pm | |
| Najładniejsze są stare, rysowane gry, bez grafiki jako takiej ;p To się nigdy nie starzeje. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Stare dobre gry Sob Cze 08, 2013 12:27 pm | |
| Nie wiem czy jest stara (Zoo Tycoon 2) ale ubóstwiam te kanciaste zwierzątka i rośliny (i ogólnie wszystko) - Spoiler:
Edit: Ja miałem 2 z wszystkimi dodatkami ^^
Ostatnio zmieniony przez Ogier12 dnia Sob Cze 08, 2013 12:52 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
| Temat: Re: Stare dobre gry Sob Cze 08, 2013 12:29 pm | |
| Zoo Tycon jest dobre, ale miałam tylko jeden dodatek, który potem mi się nie chciał wgrać -.- | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Stare dobre gry Sob Cze 08, 2013 12:36 pm | |
| O, Zoo Tycoon też miałam. Pierwszą część i kilka demówek drugiej. Świetna gra | |
|
| |
amorkowa ZAGRODZIANIN
Nick w grze : amorkowa Liczba postów : 2307 Dołączył : 02/04/2011
| Temat: Re: Stare dobre gry Nie Sie 18, 2013 4:38 pm | |
| • Counter-Strike - najbardziej mnie wciągnęła i to chyba najlepsza gra, w którą kiedykolwiek grałam • GTA SA - klasyk, chyba każdy kiedykolwiek w nią grał • Stronghold (zwykły i Crusader) - też uwielbiam, strasznie wciągająca, szczególnie Crusader • Need for speed - grałam w 3 części, nie pamiętam nazw. Wiem, że w jednej z nich ścigała policja, też super • Mount&Blade - świetna gra, uwielbiałam w niej toczyć walki z rozbójnikami, podbijać miasta itp. • Worms'y - może nie grałam w nie wybitnie długo, ale wspomnienia są • Prince of Persia - też czasem pogrywałam • Zoo Tycoon - wspomnienie z dzieciństwa no i ten kod (?) na jednorożce. • Gothic II - nigdy nie przeszłam, bo grałam gdy miałam około 9 lat, aczkolwiek ściągnę wszystkie sterowniki po formacie i powspominam stare dobre czasy. • Kurka wodna XD W sumie, na co dzień się o nich nie pamięta, ale po dłuższym zastanowieniu się człowiek się orientuje, że zna sporo starszych gier. ;D | |
|
| |
| Temat: Re: Stare dobre gry Nie Sie 18, 2013 4:47 pm | |
| A w Hokus Pokus Różową Panterę grał ktoś? :d | |
|
| |
MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Stare dobre gry Pon Sie 19, 2013 12:28 am | |
| A z tych "kanciastych" lubię grać w GTA Vice City | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Stare dobre gry Pon Sie 19, 2013 2:06 am | |
| Katrina - Ja i jeszcze w Na kłopoty Pantera ;D nadia.amorek - chodzi ci pewnie o hot Pursuit tylko pytanie czy 2 czy 3. W 2 była zdecydowanie lepsza grafika i maaasę czasu na nią przeznaczyłam <33 A Kangurka Kao ktoś pamięta? I Croc Legend of The Gobbos? *q* | |
|
| |
Nefra01 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Nefra01 Liczba postów : 1522 Dołączył : 05/08/2012
| Temat: Re: Stare dobre gry Pon Sie 19, 2013 2:16 am | |
| Ja pamiętam Kao (: A w Croca to teraz moja młodsza siostra sobie pogrywa | |
|
| |
Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Re: Stare dobre gry Pon Sie 19, 2013 3:32 am | |
| San Andreas to klasyk? OD KIEDY. Klasyk to jest tu: GTA 2 <333 Stare jak świat. Tak. Screen to GTA, niepodobne nie? Zoo Tycoon 1 też było fajne, mam to gdzieś nawet jeszcze. Heroes of Might & Magic 1 <3 Albo najlepsza trójka <3 Commandos, Desperados, Sims 1! MARIO! TANKS! CONTRA! | |
|
| |
amorkowa ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Stare dobre gry Pon Sie 19, 2013 3:54 am | |
| Pamiętam też Kangurka Kao i Różową Panterę. xD Suzan - nie, raczej nie to. Prawdopodobnie "Undercover" lub "Underground", tylko nie wiem, która część. Wiem, że w którejś z nich goniła policja, jeśli coś się przeskrobało na drodze. Ale mogę się mylić. | |
|
| |
Nefra01 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Nefra01 Liczba postów : 1522 Dołączył : 05/08/2012
| Temat: Re: Stare dobre gry Pon Sie 19, 2013 3:57 am | |
| nadia.amorek - a może to Most Wanted? | |
|
| |
amorkowa ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Stare dobre gry Pon Sie 19, 2013 4:05 am | |
| Grałam właśnie w Most Wanted, Undercover i Underground, lecz nie mam pojęcia, w którym była policja Możliwe, że w MW, ale na początku skojarzyło mi się z Undercover lub Underground. Cóż, jakbym odświeżyła pamięć grając w każdą z tych części to mogłabym stwierdzić, w którą grałam i kiedy. | |
|
| |
Arbuzek_10 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arbuzek_10 Liczba postów : 1241 Dołączył : 19/04/2012
| Temat: Re: Stare dobre gry Pon Sie 19, 2013 7:44 am | |
| A w gry z Bakusiów nikt nie grał? Takie płytki w 4 pakach i kody do gry na wieczkach | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Stare dobre gry Pon Sie 19, 2013 7:48 am | |
| Najlepsze stare gry to na Pegazusie,a nie .. ; ) |
|
| |
| Temat: Re: Stare dobre gry Pon Sie 19, 2013 9:58 am | |
| No to pisałam pysia... że Mario, Contra i Tanks :3 Ooo, jeszcze Settlersi A w ogóle zna ktoś z was gry podobne do Zeusa i Faraona? | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Stare dobre gry Pon Sie 19, 2013 1:00 pm | |
| - Cytat :
- A w ogóle zna ktoś z was gry podobne do Zeusa i Faraona?
[...sprawdza na półce...] Kleopatra (w zasadzie samodzielny dodatek), Imperium Romanum, Immortal Cities: Children of the Nile, Glory of the Roman Empire. I coś ostatnio na kompie przed restartem miałam i wsiąkło. Ale szybko się ściągało, graficznie do Cezara III podobne. Czas chyba w takie małe żółte karteczki zainwestować. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Stare dobre gry Pon Sie 19, 2013 1:09 pm | |
| - Nevarra napisał:
-
- Cytat :
- A w ogóle zna ktoś z was gry podobne do Zeusa i Faraona?
[...sprawdza na półce...] Kleopatra (w zasadzie samodzielny dodatek), Imperium Romanum, Immortal Cities: Children of the Nile, Glory of the Roman Empire. I coś ostatnio na kompie przed restartem miałam i wsiąkło. Ale szybko się ściągało, graficznie do Cezara III podobne. Czas chyba w takie małe żółte karteczki zainwestować. Zeus był świetny ! W Faraona krótko grałem, zbyt wymagający był jak dla mnie Ma ktoś może link do strony, gdzie można pobrać Zeusa ? |
|
| |
| Temat: Re: Stare dobre gry Pon Sie 19, 2013 1:19 pm | |
| Nevarra - mam Children of the Nile, ale jakoś mi się nie podoba, Kleopatrę mam. Muszę sprawdzić te Glory of the Roman Empire i Imperium Romanum, a Cezar też jest w sumie taki sobie.
Kamil2010 - na chomikuj jest złota edycja. Ja mam akurat oryginałkę.
Faraon jest świetny, trudniejszy od Zeusa, bo ten powstał chyba później i ułatwili zadanie. | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Stare dobre gry Pon Sie 19, 2013 1:46 pm | |
| - Cytat :
- Ma ktoś może link do strony, gdzie można pobrać Zeusa ?
sprawdź na peb.pl | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Stare dobre gry Pon Sie 19, 2013 11:42 pm | |
| Seetlersy,grałam to. Trochę podobny do tej gry był "Ósmy Cud Świata" : ) |
|
| |
| Temat: Re: Stare dobre gry Wto Sie 20, 2013 11:51 am | |
| Settlersi byli świetni. Najfajniejsza IV część Mam gdzieś jeszcze na płytce. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Stare dobre gry Wto Sie 20, 2013 11:56 am | |
| A czy ktoś pamięta jeszcze tą najbardziej zboczoną na świecie grę Larry?XD |
|
| |
| Temat: Re: Stare dobre gry Wto Sie 20, 2013 3:48 pm | |
| pysia.. przypomniałaś im tą grą, grę "Simon the Sorcerer" i dialog:
Koleś przyjmuje zapisy na jakiś tam konwent K: Imię? S: Simon K: Sex? S: Nie dziękuję. K: Pytam o płeć... S: Wolę z kobietami, pan jest mężczyzną. K: ... | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Stare dobre gry | |
| |
|
| |
| Stare dobre gry | |
|