Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Stare dobre gry | |
|
+19Nefra01 MrsKopytko Aglyss Suzan Pani_Snow oooliwcia10 Dżemik Pati...xd -Eruina- Temperance Katrina123 hanka1998 Szarusia16 CzekoBoom Vium amorkowa Nevarra Presence Divide 23 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
wercia d Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Meren_wen Liczba postów : 840 Dołączył : 07/10/2012
| Temat: Re: Stare dobre gry Sro Sie 21, 2013 1:59 am | |
| - Arbuzek_10 napisał:
- A w gry z Bakusiów nikt nie grał? Takie płytki w 4 pakach i kody do gry na wieczkach
ja grałam pamiętam, że miałam tony papierków z kodami x____x | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Stare dobre gry Pią Sie 23, 2013 1:48 pm | |
| Nikt nie pamięta Chicken Invaders? |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Stare dobre gry Pią Sie 23, 2013 2:31 pm | |
| Ja pamiętam tylko Zeusa i Faraona. Zeus i tak najlepszy ! |
| | | Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Re: Stare dobre gry Nie Sie 25, 2013 12:42 pm | |
| Kamil2010 - gram teraz w Zeusa, jestem na czwartej kampanii od góry. :3 Przejdę całość i później cisnę dodatek <3 | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Stare dobre gry Nie Sie 25, 2013 1:15 pm | |
| - Acinoyx napisał:
- Kamil2010 - gram teraz w Zeusa, jestem na czwartej kampanii od góry. :3 Przejdę całość i później cisnę dodatek <3
Ja grę mam dopiero od wczoraj -zrobione tylko 2 misje (Zeus i Europa oraz Perseusz i Meduza) Ale na razie z Zeusem przystopuję i zajmę się Posejdonem, nigdy nie robiłem tam misji, a podobno są one trudniejsze (Chociaż nie przepadam za herosami, którzy się tam pojawiają ) |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Stare dobre gry Nie Sie 25, 2013 1:49 pm | |
| - Cytat :
- Acinoyx napisał:
- Kamil2010 - gram teraz w Zeusa, jestem na czwartej kampanii od góry. :3 Przejdę całość i później cisnę dodatek <3
Mogłem by prosić o tytuł :3 |
| Temat: Re: Stare dobre gry Nie Sie 25, 2013 2:03 pm | |
| - Kamil2010 napisał:
- Acinoyx napisał:
Ja grę mam dopiero od wczoraj -zrobione tylko 2 misje (Zeus i Europa oraz Perseusz i Meduza) Ale na razie z Zeusem przystopuję i zajmę się Posejdonem, nigdy nie robiłem tam misji, a podobno są one trudniejsze (Chociaż nie przepadam za herosami, którzy się tam pojawiają ) w Posejdonie masz w ogóle więcej świątyń, bogów i możliwości. Spoko jest :3 Atalanta mnie zawsze wnerwia XD - Ogier12 napisał:
Cytat: | Acinoyx napisał: | Kamil2010 - gram teraz w Zeusa, jestem na czwartej kampanii od góry. :3 Przejdę całość i później cisnę dodatek <3 |
| Mogłem by prosić o tytuł :3 Gra: Zeus Dodatek: Posejdon Najlepiej skombinować złotą edycję. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Stare dobre gry Nie Sie 25, 2013 2:13 pm | |
| - Acinoyx napisał:
- Kamil2010 napisał:
- Acinoyx napisał:
Ja grę mam dopiero od wczoraj -zrobione tylko 2 misje (Zeus i Europa oraz Perseusz i Meduza) Ale na razie z Zeusem przystopuję i zajmę się Posejdonem, nigdy nie robiłem tam misji, a podobno są one trudniejsze (Chociaż nie przepadam za herosami, którzy się tam pojawiają ) w Posejdonie masz w ogóle więcej świątyń, bogów i możliwości. Spoko jest :3 Atalanta mnie zawsze wnerwia XD
Atalanta ma krzywą twarz ;/ Ona jest paskudna, zresztą Atlas, Hera i Bellerofon też nie grzeszą urodą XD http://images.tinypic.pl/i/00436/ihgd3d805e5t.png Aż screen jej twarzy zrobiłem XD Tylko mi się wydaję coś w niej nie tak ? XD W Posejdonie strasznie podoba mi się - Świątynia Posejdona Z herosów uwielbiam Perseusza, świetny jest :3 Achilles jest fajny, ale dość trudny do sprowadzenia (chociaż to zależy od miasta) Jazona nienawidzę, ma takie wymagania... Tezeusz jest dla mnie łatwy, szybko się go sprowadza, chociaż te jego teksty czasem mnie denerwują. Inni herosi... no ujdą, chociaż Bellerofon za dużo kasy chce ! |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Stare dobre gry Nie Sie 25, 2013 2:22 pm | |
| Zeus - zajrzałem teraz do szafki i odkryłem że mam tą grę! Jakiś czas temu od kogoś ją dostałem Zeus Pan Olimpu - Złota Edycja :3 Nawet w nią jeszcze nie grałem xD |
| Temat: Re: Stare dobre gry Nie Sie 25, 2013 3:23 pm | |
| Kamil2010, chodź tutaj: http://www.zagroda-mgly.com/t13811-zeus-pan-olimpu#217264 xD | |
| | | Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Stare dobre gry Nie Sie 25, 2013 3:56 pm | |
| - Acinoyx napisał:
- San Andreas to klasyk? OD KIEDY. Klasyk to jest tu:
GTA 2 <333 Stare jak świat. Tak. Screen to GTA, niepodobne nie? Zoo Tycoon 1 też było fajne, mam to gdzieś nawet jeszcze. Heroes of Might & Magic 1 <3 Albo najlepsza trójka <3 Commandos, Desperados, Sims 1! MARIO! TANKS! CONTRA! Ja ja ja! Ja pamiętam to GTA mój kuzyn w to gierał ! | |
| | | DB Nowy
Nick w grze : wpisz nick Liczba postów : 2 Dołączył : 23/10/2013
| Temat: Re: Stare dobre gry Sro Paź 23, 2013 2:07 am | |
| Ja jak byłem mały to grałem w Mario Teraz gram w darmowe gry przeglądarkowe: gry-przegladarkowe.kepo.pl | |
| | | Uharri Jedną nogą w ZM
Nick w grze : nightwood Liczba postów : 696 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: Stare dobre gry Sro Paź 23, 2013 7:53 am | |
| Ja pamiętam grałam w Spyro, pełno zdjęć tego smoczka wydrukowanego miałam, wszędzie go rysowałam, miałam nawet grę z KFC o tym xD | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Stare dobre gry | |
| |
| | | | Stare dobre gry | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|