| Luźny spam o wszystkim ;) | |
|
+18drusia55 aurora121 hanka1998 wercia d Ejli Alaya Suzan MrsKopytko Dżemik Lilah Księżniczka Żulietta Karolina211 Arrin Katrina123 Pani_Snow Szarusia16 -Eruina- Vium 22 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| |
| |
Vium Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Vium Liczba postów : 376 Dołączył : 25/12/2012
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Pon Cze 03, 2013 11:36 am | |
| Po wielomiesięcznej obserwacji forum Rozgrywka stwierdzam, że przed zarejestrowaniem się na howrse każdy przyszły użytkownik powinien przejść test na inteligencję aby ograniczyć ilość graczy spamujących na forum bezmózgimi pytaniami na które odpowiedzi sami by potrafili znaleźć przy odrobinie chęci i wysiłku. Amen. | |
|
| |
-Eruina- Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : -Eruina- Liczba postów : 1632 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Pon Cze 03, 2013 12:23 pm | |
| - Vium napisał:
- Po wielomiesięcznej obserwacji forum Rozgrywka stwierdzam, że przed zarejestrowaniem się na howrse każdy przyszły użytkownik powinien przejść test na inteligencję aby ograniczyć ilość graczy spamujących na forum bezmózgimi pytaniami na które odpowiedzi sami by potrafili znaleźć przy odrobinie chęci i wysiłku. Amen.
No co, może nie każdy posiada umiejętność logicznego myślenia. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Pon Cze 03, 2013 12:27 pm | |
| Promocje ! Z promocji na promocję są coraz głupsze, wymagające, nagrody bardzo słabe. Boskie konie - ile można ? Zakończą kolekcję i po roku budzą się, że zapomnieli o 1 boskim koniu ?! Bezsens... Już mogli sobie darować upychanie go na siłę ;_; Nazwy boskich brane bez przemyślenia... Kolejna kolekcja boskich będzie związana z nazwami państw aby było ich więcej w kolekcji ? No ludzie myślcie trochę ;_; Wy domagacie się od ludzi na forum jakieś przyzwoitego zachowania a spójrzcie co wyczynia administracja... |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Pon Cze 03, 2013 1:53 pm | |
| - Kamil2010 napisał:
- Promocje ! Z promocji na promocję są coraz głupsze, wymagające, nagrody bardzo słabe. Boskie konie - ile można ? Zakończą kolekcję i po roku budzą się, że zapomnieli o 1 boskim koniu ?! Bezsens... Już mogli sobie darować upychanie go na siłę ;_;
Nazwy boskich brane bez przemyślenia... Kolejna kolekcja boskich będzie związana z nazwami państw aby było ich więcej w kolekcji ? No ludzie myślcie trochę ;_; Wy domagacie się od ludzi na forum jakieś przyzwoitego zachowania a spójrzcie co wyczynia administracja... Boskie państw!? Państw jest 196 przesadzają stanowczo! |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Pon Cze 03, 2013 2:08 pm | |
| - Ogier12 napisał:
- Kamil2010 napisał:
- Promocje ! Z promocji na promocję są coraz głupsze, wymagające, nagrody bardzo słabe. Boskie konie - ile można ? Zakończą kolekcję i po roku budzą się, że zapomnieli o 1 boskim koniu ?! Bezsens... Już mogli sobie darować upychanie go na siłę ;_;
Nazwy boskich brane bez przemyślenia... Kolejna kolekcja boskich będzie związana z nazwami państw aby było ich więcej w kolekcji ? No ludzie myślcie trochę ;_; Wy domagacie się od ludzi na forum jakieś przyzwoitego zachowania a spójrzcie co wyczynia administracja... Boskie państw!? Państw jest 196 przesadzają stanowczo! Można podzielić na państwa, na danym kontynencie z jakimiś szczegółami i podzielić na 10 - 12 koni Howrse potrafi ! |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Pon Cze 03, 2013 11:49 pm | |
| - Kamil2010 napisał:
- Ogier12 napisał:
- Kamil2010 napisał:
Nazwy boskich brane bez przemyślenia... Kolejna kolekcja boskich będzie związana z nazwami państw aby było ich więcej w kolekcji ? No ludzie myślcie trochę ;_; Wy domagacie się od ludzi na forum jakieś przyzwoitego zachowania a spójrzcie co wyczynia administracja... Boskie państw!? Państw jest 196 przesadzają stanowczo! Można podzielić na państwa, na danym kontynencie z jakimiś szczegółami i podzielić na 10 - 12 koni Howrse potrafi ! I tak jest ich za dużo - odpuszczą jakieś :/ Są już jakieś grafiki tych boskich? |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Wto Cze 04, 2013 6:30 am | |
| |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Wto Cze 04, 2013 7:34 am | |
| Mogli by zamiast ciągle dawać nowe, zrobić kilka promocji w których były by do wygrania "stare" boskie |
|
| |
Vium Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Wto Cze 04, 2013 8:21 am | |
| albo dzikusy bo dalej pragnę Exmoora :C | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Wto Cze 04, 2013 8:28 am | |
| - Vium napisał:
- albo dzikusy bo dalej pragnę Exmoora :C
Ja też ;-; A zauważyliście że Chincoteague, Kuc Camargue i Kuc Welsh Mountain tak jakby lewitują nad ziemią? (zwłaszcza Camargue) |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Wto Cze 04, 2013 9:58 am | |
| - Ogier12 napisał:
- Vium napisał:
Ja też ;-; A zauważyliście że Chincoteague, Kuc Camargue i Kuc Welsh Mountain tak jakby lewitują nad ziemią? (zwłaszcza Camargue) Zwłaszcza KUC WELSH itp... Camargue jeszcze się trzyma na skrawku |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Wto Cze 04, 2013 10:16 am | |
| - Kamil2010 napisał:
- Ogier12 napisał:
- Vium napisał:
Ja też ;-; A zauważyliście że Chincoteague, Kuc Camargue i Kuc Welsh Mountain tak jakby lewitują nad ziemią? (zwłaszcza Camargue) Zwłaszcza KUC WELSH itp... Camargue jeszcze się trzyma na skrawku A no teraz zauważyłem że Koń Lavradeiro i Koń Kundudo też lekko lewitują xD |
|
| |
-Eruina- Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : -Eruina- Liczba postów : 1632 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Wto Cze 04, 2013 11:12 am | |
| - Kamil2010 napisał:
- Camargue jeszcze się trzyma na skrawku
On stąpa po wodzie, narodził się koński mesjasz | |
|
| |
Vium Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Wto Cze 04, 2013 11:52 am | |
| - -Eruina- napisał:
- On stąpa po wodzie, narodził się koński mesjasz
haha, padłam | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Wto Cze 04, 2013 12:06 pm | |
| Mi brakuje promocji z Saturnem, Ametystem, Perłą, Kwarcem. Z Baliosem i Krezusem też promocji mi brakuje Gdybym wygrał Saturna miałbym Słonce |
|
| |
Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| |
| |
Pani_Snow W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Kokoni5 Liczba postów : 375 Dołączył : 26/05/2013
| |
| |
Katrina123 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Katrina_S Liczba postów : 402 Dołączył : 31/05/2013
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Wto Cze 04, 2013 1:08 pm | |
| - Pani_Snow napisał:
A ja bym tam chciała konie - państwa ( i tu wyłazi mój sentyment do Hetalii... ). A czy nie lepiej zrobić boskie konie reprezentujące narządy? XD Taak, konie narządy! *.* Wątroba, Nerki, Żołądek *.* | |
|
| |
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Wto Cze 04, 2013 1:08 pm | |
| - Ogier12 napisał:
- Mogli by zamiast ciągle dawać nowe, zrobić kilka promocji w których były by do wygrania "stare" boskie
Ale przecież była jeszcze tak niedawno loteria z powtórkami dzikich, były Exmoory, mustangi i inne... | |
|
| |
Vium Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Sro Cze 05, 2013 5:21 am | |
| owszem, była, ale mimo usilnych starań Exmoora mi się wtedy nie udało zdobyć | |
|
| |
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Sro Cze 05, 2013 7:00 am | |
| - Vium napisał:
- owszem, była, ale mimo usilnych starań Exmoora mi się wtedy nie udało zdobyć
Mi też, a Exmoor jest moim ulubionym >:U | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Sro Cze 05, 2013 7:45 am | |
| - Pani_Snow napisał:
- Vium napisał:
Mi też, a Exmoor jest moim ulubionym >:U Kilka RO zmarnowałem :/ |
|
| |
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Czw Cze 06, 2013 3:04 pm | |
| Zwaliłam krycie rogów, bo pomyliłam minuty... -.- | |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Czw Cze 06, 2013 3:36 pm | |
| Przecież teraz na tym dzikusie to tylkosie traci.Na co komu zapas 10 zj za jednym zamachem? Ten kto ma upatrzone maści pół biedy a reszta ?jeszcze teraz jak nie ma kolejnej edycji CP. To raz, a dwa ten koń już był oswajanie go nie ma kompletnie sensu . Co do jednorogów nie przejmuj się, ja raz je kryłam całe 3 dni... bo ciągle mi godzina krycia wypadała Troche upierdliwe jest to,ze te godzinę można zmienić raz na miesiąc tylko | |
|
| |
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Czw Cze 06, 2013 3:44 pm | |
| Ja kryje jak mi się przypomni, więc się wkurzyłam ;p A z tą godziną jak dla mnie jest OK. Teraz przynajmniej można zmienić, a nie tylko 18:23 i tyle xd | |
|
| |
Karolina211 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Talunalu Liczba postów : 1018 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Czw Cze 06, 2013 4:22 pm | |
| Ja się szczerze zastanawiam, co takiego jest w tym Exmoorze, że się wszystkim podoba? XD
Arrin, jak przy każdym dzikim, cena przekracza wartość. Chociaż jak komuś zależy na tym dzikim to może właśnie jego szansa ;p | |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Czw Cze 06, 2013 4:28 pm | |
| Hehe boskie to samo.cena kwarca:ze 6 mln na licytacji a daoładuj go jeszcze diamentami by miał w ogóle jakieś um. A ten kuc to dla mnie odświeżany/odgrzewany kotlet. nie spotkałam jeszcze nikogo, kto by mówił, że dzikusy są opłacalne. A jak na ozdobę półki dla trofeum, to dość drogi interes | |
|
| |
Księżniczka Żulietta Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Ryuuko Liczba postów : 1622 Dołączył : 06/11/2012
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Pią Cze 07, 2013 1:41 am | |
| - Ogier12 napisał:
- Pani_Snow napisał:
- Vium napisał:
Mi też, a Exmoor jest moim ulubionym >:U Kilka RO zmarnowałem :/ Exmoor też jest moim ulubionym c: ale szkoda że musiałam na niego 10 kuponów zmarnować ;( | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Pią Cze 07, 2013 4:13 am | |
| - Julietta35 napisał:
- Ogier12 napisał:
- Pani_Snow napisał:
- Vium napisał:
Mi też, a Exmoor jest moim ulubionym >:U Kilka RO zmarnowałem :/ Exmoor też jest moim ulubionym c: ale szkoda że musiałam na niego 10 kuponów zmarnować ;( Jak by był na sprzedażach to by kosztował 12 kuponów, a w normalnej promocji jakieś dwa razy więcej, więc nie narzekaj jak masz za pół darmo A tu dostajesz jeszcze 10 ZJ |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) | |
| |
|
| |
| Luźny spam o wszystkim ;) | |
|