Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Luźny spam o wszystkim ;)

Go down 
+18
drusia55
aurora121
hanka1998
wercia d
Ejli
Alaya
Suzan
MrsKopytko
Dżemik
Lilah
Księżniczka Żulietta
Karolina211
Arrin
Katrina123
Pani_Snow
Szarusia16
-Eruina-
Vium
22 posters
Idź do strony : 1, 2, 3, 4  Next
AutorWiadomość
Go??
Gość
Anonymous

Luźny spam o wszystkim ;) Empty
PisanieTemat: Luźny spam o wszystkim ;)   Luźny spam o wszystkim ;) I_icon_minipostPon Cze 03, 2013 10:29 am

Od kilku tygodni, miesięcy zauważyłem, że brakuje tu miejsca gdzie można luźno pogadać, ponarzekać i skrytykować Howrse. Dlatego założyłem ten temat Wink
~ Proszę jednak pamiętać o zasadach ! Rolling Eyes
Powrót do góry Go down
Vium
Przyjaciel Zagrody
Vium

Nick w grze : Vium
Liczba postów : 376

PisanieTemat: Re: Luźny spam o wszystkim ;)   Luźny spam o wszystkim ;) I_icon_minipostPon Cze 03, 2013 11:36 am

Po wielomiesięcznej obserwacji forum Rozgrywka stwierdzam, że przed zarejestrowaniem się na howrse każdy przyszły użytkownik powinien przejść test na inteligencję aby ograniczyć ilość graczy spamujących na forum bezmózgimi pytaniami na które odpowiedzi sami by potrafili znaleźć przy odrobinie chęci i wysiłku. Amen.
Powrót do góry Go down
-Eruina-
Przyjaciel Zagrody
-Eruina-

Nick w grze : -Eruina-
Liczba postów : 1632

PisanieTemat: Re: Luźny spam o wszystkim ;)   Luźny spam o wszystkim ;) I_icon_minipostPon Cze 03, 2013 12:23 pm

Vium napisał:
Po wielomiesięcznej obserwacji forum Rozgrywka stwierdzam, że przed zarejestrowaniem się na howrse każdy przyszły użytkownik powinien przejść test na inteligencję aby ograniczyć ilość graczy spamujących na forum bezmózgimi pytaniami na które odpowiedzi sami by potrafili znaleźć przy odrobinie chęci i wysiłku. Amen.

No co, może nie każdy posiada umiejętność logicznego myślenia.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1893377
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Luźny spam o wszystkim ;)   Luźny spam o wszystkim ;) I_icon_minipostPon Cze 03, 2013 12:27 pm

Promocje ! Z promocji na promocję są coraz głupsze, wymagające, nagrody bardzo słabe. Boskie konie - ile można ? Zakończą kolekcję i po roku budzą się, że zapomnieli o 1 boskim koniu ?! Bezsens... Już mogli sobie darować upychanie go na siłę ;_;
Nazwy boskich brane bez przemyślenia... Kolejna kolekcja boskich będzie związana z nazwami państw aby było ich więcej w kolekcji ? No ludzie myślcie trochę ;_; Wy domagacie się od ludzi na forum jakieś przyzwoitego zachowania a spójrzcie co wyczynia administracja...
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Luźny spam o wszystkim ;)   Luźny spam o wszystkim ;) I_icon_minipostPon Cze 03, 2013 1:53 pm

Kamil2010 napisał:
Promocje ! Z promocji na promocję są coraz głupsze, wymagające, nagrody bardzo słabe. Boskie konie - ile można ? Zakończą kolekcję i po roku budzą się, że zapomnieli o 1 boskim koniu ?! Bezsens... Już mogli sobie darować upychanie go na siłę ;_;
Nazwy boskich brane bez przemyślenia... Kolejna kolekcja boskich będzie związana z nazwami państw aby było ich więcej w kolekcji ? No ludzie myślcie trochę ;_; Wy domagacie się od ludzi na forum jakieś przyzwoitego zachowania a spójrzcie co wyczynia administracja...
Boskie państw!? Państw jest 196 przesadzają stanowczo!
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Luźny spam o wszystkim ;)   Luźny spam o wszystkim ;) I_icon_minipostPon Cze 03, 2013 2:08 pm

Ogier12 napisał:
Kamil2010 napisał:
Można podzielić na państwa, na danym kontynencie z jakimiś szczegółami i podzielić na 10 - 12 koni Rolling Eyes
Howrse potrafi ! Laughing
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Luźny spam o wszystkim ;)   Luźny spam o wszystkim ;) I_icon_minipostPon Cze 03, 2013 11:49 pm

Kamil2010 napisał:
Ogier12 napisał:
Kamil2010 napisał:
Można podzielić na państwa, na danym kontynencie z jakimiś szczegółami i podzielić na 10 - 12 koni Rolling Eyes
I tak jest ich za dużo - odpuszczą jakieś :/
Są już jakieś grafiki tych boskich?
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Luźny spam o wszystkim ;)   Luźny spam o wszystkim ;) I_icon_minipostWto Cze 04, 2013 6:30 am

Ogier12 napisał:
Kamil2010 napisał:
Ogier12 napisał:
Kamil2010 napisał:
I tak jest ich za dużo - odpuszczą jakieś :/
Są już jakieś grafiki tych boskich?
Nie, nie wiem jaka teraz będzie kolekcja, jeszcze tego nie ustalili Neutral Nawet grafiki nowej promocji nie ma Sad Jakiś kryzys ich dopadł Razz
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Luźny spam o wszystkim ;)   Luźny spam o wszystkim ;) I_icon_minipostWto Cze 04, 2013 7:34 am

Mogli by zamiast ciągle dawać nowe, zrobić kilka promocji w których były by do wygrania "stare" boskie
Powrót do góry Go down
Vium
Przyjaciel Zagrody
Vium

PisanieTemat: Re: Luźny spam o wszystkim ;)   Luźny spam o wszystkim ;) I_icon_minipostWto Cze 04, 2013 8:21 am

albo dzikusy bo dalej pragnę Exmoora :C
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Luźny spam o wszystkim ;)   Luźny spam o wszystkim ;) I_icon_minipostWto Cze 04, 2013 8:28 am

Vium napisał:
Ja też ;-;
A zauważyliście że Chincoteague, Kuc Camargue i Kuc Welsh Mountain tak jakby lewitują nad ziemią? (zwłaszcza Camargue)
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Luźny spam o wszystkim ;)   Luźny spam o wszystkim ;) I_icon_minipostWto Cze 04, 2013 9:58 am

Ogier12 napisał:
Vium napisał:
Ja też ;-;
A zauważyliście że Chincoteague, Kuc Camargue i Kuc Welsh Mountain tak jakby lewitują nad ziemią? (zwłaszcza Camargue)
Zwłaszcza KUC WELSH itp...
Camargue jeszcze się trzyma na skrawku Laughing
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Luźny spam o wszystkim ;)   Luźny spam o wszystkim ;) I_icon_minipostWto Cze 04, 2013 10:16 am

Kamil2010 napisał:
Ogier12 napisał:
Vium napisał:
Ja też ;-;
Zwłaszcza KUC WELSH itp...
A no Laughing teraz zauważyłem że Koń Lavradeiro i Koń Kundudo też lekko lewitują xD
Powrót do góry Go down
-Eruina-
Przyjaciel Zagrody
-Eruina-

Nick w grze : -Eruina-
Liczba postów : 1632

PisanieTemat: Re: Luźny spam o wszystkim ;)   Luźny spam o wszystkim ;) I_icon_minipostWto Cze 04, 2013 11:12 am

Kamil2010 napisał:

On stąpa po wodzie, narodził się koński mesjasz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1893377
Vium
Przyjaciel Zagrody
Vium

PisanieTemat: Re: Luźny spam o wszystkim ;)   Luźny spam o wszystkim ;) I_icon_minipostWto Cze 04, 2013 11:52 am

-Eruina- napisał:
On stąpa po wodzie, narodził się koński mesjasz

haha, padłam Luźny spam o wszystkim ;) 3446682104
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Luźny spam o wszystkim ;)   Luźny spam o wszystkim ;) I_icon_minipostWto Cze 04, 2013 12:06 pm

Mi brakuje promocji z Saturnem, Ametystem, Perłą, Kwarcem.
Z Baliosem i Krezusem też promocji mi brakuje Rolling Eyes
Gdybym wygrał Saturna miałbym Słonce Sad
Powrót do góry Go down
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

Liczba postów : 745

PisanieTemat: Re: Luźny spam o wszystkim ;)   Luźny spam o wszystkim ;) I_icon_minipostWto Cze 04, 2013 12:30 pm

Kamil2010 napisał:
Ogier12 napisał:
Kamil2010 napisał:
Szkoda mi tylko ich grafików D:
Powrót do góry Go down
Pani_Snow
W skromnych progach Zagrody
Pani_Snow

Nick w grze : Kokoni5
Liczba postów : 375

PisanieTemat: Re: Luźny spam o wszystkim ;)   Luźny spam o wszystkim ;) I_icon_minipostWto Cze 04, 2013 1:04 pm

Kamil2010 napisał:
Ogier12 napisał:
Kamil2010 napisał:

A ja bym tam chciała konie - państwa ( i tu wyłazi mój sentyment do Hetalii... ). A czy nie lepiej zrobić boskie konie reprezentujące narządy? XD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=538357
Katrina123
Przyjaciel Zagrody
Katrina123

Nick w grze : Katrina_S
Liczba postów : 402

PisanieTemat: Re: Luźny spam o wszystkim ;)   Luźny spam o wszystkim ;) I_icon_minipostWto Cze 04, 2013 1:08 pm

Pani_Snow napisał:

A ja bym tam chciała konie - państwa ( i tu wyłazi mój sentyment do Hetalii... ). A czy nie lepiej zrobić boskie konie reprezentujące narządy? XD

Taak, konie narządy! *.* Wątroba, Nerki, Żołądek *.*
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=4771634
Pani_Snow
Pani_Snow

PisanieTemat: Re: Luźny spam o wszystkim ;)   Luźny spam o wszystkim ;) I_icon_minipostWto Cze 04, 2013 1:08 pm

Ogier12 napisał:
Mogli by zamiast ciągle dawać nowe, zrobić kilka promocji w których były by do wygrania "stare" boskie

Ale przecież była jeszcze tak niedawno loteria z powtórkami dzikich, były Exmoory, mustangi i inne...
Powrót do góry Go down
Vium
Przyjaciel Zagrody
Vium

PisanieTemat: Re: Luźny spam o wszystkim ;)   Luźny spam o wszystkim ;) I_icon_minipostSro Cze 05, 2013 5:21 am

owszem, była, ale mimo usilnych starań Exmoora mi się wtedy nie udało zdobyć Razz
Powrót do góry Go down
Pani_Snow
Pani_Snow

PisanieTemat: Re: Luźny spam o wszystkim ;)   Luźny spam o wszystkim ;) I_icon_minipostSro Cze 05, 2013 7:00 am

Vium napisał:
owszem, była, ale mimo usilnych starań Exmoora mi się wtedy nie udało zdobyć Razz

Mi też, a Exmoor jest moim ulubionym >:U
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Luźny spam o wszystkim ;)   Luźny spam o wszystkim ;) I_icon_minipostSro Cze 05, 2013 7:45 am

Pani_Snow napisał:
Vium napisał:

Kilka RO zmarnowałem :/
Powrót do góry Go down
Katrina123
Przyjaciel Zagrody
Katrina123

PisanieTemat: Re: Luźny spam o wszystkim ;)   Luźny spam o wszystkim ;) I_icon_minipostCzw Cze 06, 2013 3:04 pm

Zwaliłam krycie rogów, bo pomyliłam minuty... -.-
Powrót do góry Go down
Arrin
Przyjaciel Zagrody
Arrin

Nick w grze : Arrin
Liczba postów : 517

PisanieTemat: Re: Luźny spam o wszystkim ;)   Luźny spam o wszystkim ;) I_icon_minipostCzw Cze 06, 2013 3:36 pm

Przecież teraz na tym dzikusie to tylkosie traci.Na co komu zapas 10 zj za jednym zamachem? Ten kto ma upatrzone maści pół biedy a reszta ?jeszcze teraz jak nie ma kolejnej edycji CP. To raz, a dwa ten koń już był oswajanie go nie ma kompletnie sensu .

Co do jednorogów nie przejmuj się, ja raz je kryłam całe 3 dni... bo ciągle mi godzina krycia wypadała Troche upierdliwe jest to,ze te godzinę można zmienić raz na miesiąc tylko Sad
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2202596
Katrina123
Przyjaciel Zagrody
Katrina123

PisanieTemat: Re: Luźny spam o wszystkim ;)   Luźny spam o wszystkim ;) I_icon_minipostCzw Cze 06, 2013 3:44 pm

Ja kryje jak mi się przypomni, więc się wkurzyłam ;p A z tą godziną jak dla mnie jest OK. Teraz przynajmniej można zmienić, a nie tylko 18:23 i tyle xd
Powrót do góry Go down
Karolina211
ZAGRODZIANIN
Karolina211

Nick w grze : Talunalu
Liczba postów : 1018

PisanieTemat: Re: Luźny spam o wszystkim ;)   Luźny spam o wszystkim ;) I_icon_minipostCzw Cze 06, 2013 4:22 pm

Ja się szczerze zastanawiam, co takiego jest w tym Exmoorze, że się wszystkim podoba? XD

Arrin, jak przy każdym dzikim, cena przekracza wartość. Chociaż jak komuś zależy na tym dzikim to może właśnie jego szansa ;p
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=28316
Arrin
Przyjaciel Zagrody
Arrin

Nick w grze : Arrin
Liczba postów : 517

PisanieTemat: Re: Luźny spam o wszystkim ;)   Luźny spam o wszystkim ;) I_icon_minipostCzw Cze 06, 2013 4:28 pm

Hehe boskie to samo.cena kwarca:ze 6 mln na licytacji a daoładuj go jeszcze diamentami by miał w ogóle jakieś um.
A ten kuc to dla mnie odświeżany/odgrzewany kotlet. nie spotkałam jeszcze nikogo, kto by mówił, że dzikusy są opłacalne. A jak na ozdobę półki dla trofeum, to dość drogi interes Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2202596
Księżniczka Żulietta
Przyjaciel Zagrody
Księżniczka Żulietta

Nick w grze : Ryuuko
Liczba postów : 1622

PisanieTemat: Re: Luźny spam o wszystkim ;)   Luźny spam o wszystkim ;) I_icon_minipostPią Cze 07, 2013 1:41 am

Ogier12 napisał:
Pani_Snow napisał:
Vium napisał:

Exmoor też jest moim ulubionym c: ale szkoda że musiałam na niego 10 kuponów zmarnować ;(
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1933720
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Luźny spam o wszystkim ;)   Luźny spam o wszystkim ;) I_icon_minipostPią Cze 07, 2013 4:13 am

Julietta35 napisał:
Ogier12 napisał:
Pani_Snow napisał:
Vium napisał:

Exmoor też jest moim ulubionym c: ale szkoda że musiałam na niego 10 kuponów zmarnować ;(
Jak by był na sprzedażach to by kosztował 12 kuponów, a w normalnej promocji jakieś dwa razy więcej, więc nie narzekaj jak masz za pół darmo Wink
A tu dostajesz jeszcze 10 ZJ
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Luźny spam o wszystkim ;)   Luźny spam o wszystkim ;) I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Luźny spam o wszystkim ;)
Powrót do góry 
Strona 1 z 4Idź do strony : 1, 2, 3, 4  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: