Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Luźny spam o wszystkim ;) | |
|
+18drusia55 aurora121 hanka1998 wercia d Ejli Alaya Suzan MrsKopytko Dżemik Lilah Księżniczka Żulietta Karolina211 Arrin Katrina123 Pani_Snow Szarusia16 -Eruina- Vium 22 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Czw Sie 01, 2013 2:05 am | |
| Ciekawe kiedy pojawi się piniata na howrse Zastanawiające jest, że pojawia się w momencie, gdy jest czas na szkołę Chociaż loteria też w wakacje nie nawiedza howrse... Swoją drogą ciekawe jaka promocja się pojawi po paradzie... jaki boski zawita i kiedy wcisną te zmiany*... Przed czy po pardzie... *- Nie pytajcie |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Czw Sie 01, 2013 2:55 am | |
| Chciałabym Wam przedstawić rozwiązanie, dlaczego boskie dochodzą do kolekcji które się niepotrzebnie powiększają. Oto i ono: (pochodzi z forum "Your Ideas" Howrse INT) Divine repeat Lately a lot of players saying they want a break from all these promo's. Other players are saying they miss some divines and don't have a complete serie. I have an idea about it.
After all the wind divines are released.....don't release a new set. Do a repeat. Start with promo's where you can win the gemstones again. After that the solar system divines again. And so on and on. The players who have a missing divine in their serie have a chance for still gettting it. The same for the newer players. And the players who already have it, can have the break they wanted. I think it will be a win-win situation.
Let me know how you think about it. Tłumaczenie: (google, ale trochę poprawiłam żeby dało się zrozumieć sens) Ostatnio wielu graczy, mówi, że chcą odpocząć od tych wszystkich promocji. Inni gracze mówią, że brakuje niektórych boskich koni i nie mają pełnych serii. Mam pomysł na tego rozwiązanie.
Po wszystkich koniach boskich wiatrów jest to spowolnione..... nie wydać nowej kolekcji, czy też powtórki. Startujcie z promocjami, gdzie można wygrać kamienie ponownie. Potem system słoneczny, wiatry, i ponownie. I tak dalej i tak dalej. Gracze, którym brakuje boskiego w ich kolekcjach mają jeszcze szansę na zdobycie go. To samo do nowych graczy. A tych, którzy mają już te boskie, mogą mieć zażądaną przerwę.. Myślę, że będzie to sytuacja korzystna.
Dajcie mi znać, co o tym myślicie. To jest w: "The last 5 ideas realized" czyli..."5 ostatnich zrealizowanych pomysłów" czyli po prostu jakiś gracz z INT to zaproponował, większość zagłosowała na tak, Owlientowi się spodobało, bo dlaczego by nie zarobić więcej kuponów? przecież gracze którzy już mają te kolekcje, na pewno będą chcieli zdobyć dodatkowe konie. No i...no i to zrobili. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Czw Sie 01, 2013 2:57 am | |
| |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Czw Sie 01, 2013 2:59 am | |
| Ja bym była za tym,aby wgl nie było promocji. |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Czw Sie 01, 2013 3:22 am | |
| - appleberry napisał:
- Chciałabym Wam przedstawić rozwiązanie, dlaczego boskie dochodzą do kolekcji które się niepotrzebnie powiększają. Oto i ono: (pochodzi z forum
[...] "The last 5 ideas realized" czyli..."5 ostatnich zrealizowanych pomysłów" czyli po prostu jakiś gracz z INT to zaproponował, większość zagłosowała na tak, Owlientowi się spodobało, bo dlaczego by nie zarobić więcej kuponów? przecież gracze którzy już mają te kolekcje, na pewno będą chcieli zdobyć dodatkowe konie. No i...no i to zrobili. Ale do systemu słonecznego i kamieni dochodzą nowe koni, a nie stare, czyli mogliby darować dodawanie nowych koni do starej kolekcji i zrobić coś nowego ;] |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Czw Sie 01, 2013 3:33 am | |
| - Kamil2010 napisał:
- appleberry napisał:
- Chciałabym Wam przedstawić rozwiązanie, dlaczego boskie dochodzą do kolekcji które się niepotrzebnie powiększają. Oto i ono: (pochodzi z forum
[...] "The last 5 ideas realized" czyli..."5 ostatnich zrealizowanych pomysłów" czyli po prostu jakiś gracz z INT to zaproponował, większość zagłosowała na tak, Owlientowi się spodobało, bo dlaczego by nie zarobić więcej kuponów? przecież gracze którzy już mają te kolekcje, na pewno będą chcieli zdobyć dodatkowe konie. No i...no i to zrobili. Ale do systemu słonecznego i kamieni dochodzą nowe koni, a nie stare, czyli mogliby darować dodawanie nowych koni do starej kolekcji i zrobić coś nowego ;] wiem, i też tak uważam i...wydaje mi się że...gracze z INT którzy głosowali na "tak" chyba nie dostali tego czego chcieli |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Czw Sie 01, 2013 3:38 am | |
| - appleberry napisał:
- Kamil2010 napisał:
- appleberry napisał:
[...] "The last 5 ideas realized" czyli..."5 ostatnich zrealizowanych pomysłów" czyli po prostu jakiś gracz z INT to zaproponował, większość zagłosowała na tak, Owlientowi się spodobało, bo dlaczego by nie zarobić więcej kuponów? przecież gracze którzy już mają te kolekcje, na pewno będą chcieli zdobyć dodatkowe konie. No i...no i to zrobili. Ale do systemu słonecznego i kamieni dochodzą nowe koni, a nie stare, czyli mogliby darować dodawanie nowych koni do starej kolekcji i zrobić coś nowego ;] wiem, i też tak uważam i...wydaje mi się że...gracze z INT którzy głosowali na "tak" chyba nie dostali tego czego chcieli Ale teraz zauważyłem, że wiadomość jest z Marca (27), a skoro oni tam myślą 4-6 miesięcy nad promocją, to rezultatu możemy się spodziewać we wrześniu XD Jeszcze tam trochę poczytałem i zauważyłem, że są pomysły na kolekcję miesięcy, boskich koni Safari, boskich z kolekcji warunków atmosferycznych... |
| | | Gość Gość
| | | | Gość Gość
| | | | Gość Gość
| | | | Gość Gość
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Czw Sie 01, 2013 4:12 am | |
| |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Czw Sie 01, 2013 4:32 am | |
| Naprawdę,powinni te promocje uciąć na okres roku-2 lat,aż im przyjdą normalne pomysły. Do cholery!Nie istnieją konio-żyrafy!Żyrafa to osobny gatunek.Koń to też osobny gatunek.Chyba w Owliencie pracują psychiczni?Za niedługo zamienimy się w te koni-żyrafy |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Czw Sie 01, 2013 4:41 am | |
| - Republika napisał:
- Naprawdę,powinni te promocje uciąć na okres roku-2 lat,aż im przyjdą
Dobrze się czujesz ?! Oni by zbankrutowali, teraz tam łapki trzyma Ubi i nie pozwoli aby był choćby miesiąc przerwy, ale powrót boskich z kolekcji byłby wspaniały(nie mówię tu o Baliosach, Krezusach, bo o tym możemy zapomnieć ) Ametyst... Perła... Saturn... Ah, marzenia |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Czw Sie 01, 2013 6:28 am | |
| |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Pią Sie 02, 2013 4:01 am | |
| Czuję się dobrze-wczoraj byłam u psychologa Ale i tak dzięki za troskę. Tak na serio,to chodziło mi bardziej o jakieś konkretne pomysły. Po pierwsze nie za bardzo podoba mi się partnerstwo z Ubisoftem,który tą grę jeszcze bardziej pogrążył.Lepiej by było gdyby wzięli partnerstwo z inną firmą-lepszą.Przykładowo Blizzard.Ta firma ma niezłe zarobki,wyprodukowała najlepszą grę MMO/RPG,czyli World of Warcraft (WoW).Niestety ta gra jest płatna i to nie mało-lecz mając na myśli dobro gier przeglądarkowych,to Howrse nie byłoby płatne miesięcznie-moim zdaniem prawdopodobnie wzrosłyby ceny kuponów. No ale mniejsza o koszty.Co wyprodukował Ubisoft? No Tom Clancy's?, Setllersy, słynnego Assasina?, Prince of Persia. Istnieje również The Setllers Online,ale gra jest tak do kitu,że po dwóch miesiącach była już nużąca. Moim zdaniem Ubisoft produkuje gry na raz lub na dosyć krótki okres czasu.Co rok nowy Assasin lub inna gra.Z pewnością do Howrse też w taki sposób podeszło i próbuje nas utrzymać pięknymi promocjami itp. Zauważcie ile graczy ma WoW (gra podstawowa + dodatki)-utrzymując,że jest ona płatna,a ile co roczny Assasin i na jak długi okres czasu.W WoWa,mój tata grał nieprzerwanie od 7 lat,tylko teraz zrezygnował,ponieważ szuka gry podobnej,lecz bezpłatnej. 7 lat-dużo prawda?A dalej posługując się Assasinem-to trójka obecnie jest przeżytkiem i utrzymała swoją uwagę zaledwie przez rok (Teraz mamy czwórkę,która znowu jest corocznym "hiciorem" Ubisofta). I tak jak wspomniał Kamil,dobre by były przejścia do początków-kolekcje itp.Wtedy na początku jak rzadkim zjawiskiem była promocja-z jaką ja chęcią na nią czekałam i jak brałam czynnie udział (nawet jak była promocja-a ja byłam na koloniach,to prosiłam rodziców,aby mi tam kupowali losy itp). A teraz to jest tylko już przeżytek od tych promocji-te nagrody mnie już nie ruszają. Ja to już porównuję do Minecrafta.Na początku znajdujesz żelazo-tak się cieszysz,a potem jak masz diamenty,szmaragdy itp.-to tylko masz obrzydzenie na temat żelaza,węgla,bruku itd. To tyle z mojej strony. |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Wto Sie 06, 2013 4:11 am | |
| - appleberry napisał:
- Chciałabym Wam przedstawić rozwiązanie, dlaczego boskie dochodzą do kolekcji które się niepotrzebnie powiększają. Oto i ono: (pochodzi z forum "Your Ideas" Howrse INT)
Divine repeat Lately a lot of players saying they want a break from all these promo's. Other players are saying they miss some divines and don't have a complete serie. I have an idea about it.
After all the wind divines are released.....don't release a new set. Do a repeat. Start with promo's where you can win the gemstones again. After that the solar system divines again. And so on and on. The players who have a missing divine in their serie have a chance for still gettting it. The same for the newer players. And the players who already have it, can have the break they wanted. I think it will be a win-win situation.
Let me know how you think about it. Tłumaczenie: (google, ale trochę poprawiłam żeby dało się zrozumieć sens) Ostatnio wielu graczy, mówi, że chcą odpocząć od tych wszystkich promocji. Inni gracze mówią, że brakuje niektórych boskich koni i nie mają pełnych serii. Mam pomysł na tego rozwiązanie.
Po wszystkich koniach boskich wiatrów jest to spowolnione..... nie wydać nowej kolekcji, czy też powtórki. Startujcie z promocjami, gdzie można wygrać kamienie ponownie. Potem system słoneczny, wiatry, i ponownie. I tak dalej i tak dalej. Gracze, którym brakuje boskiego w ich kolekcjach mają jeszcze szansę na zdobycie go. To samo do nowych graczy. A tych, którzy mają już te boskie, mogą mieć zażądaną przerwę.. Myślę, że będzie to sytuacja korzystna.
Dajcie mi znać, co o tym myślicie. To jest w: "The last 5 ideas realized" czyli..."5 ostatnich zrealizowanych pomysłów" czyli po prostu jakiś gracz z INT to zaproponował, większość zagłosowała na tak, Owlientowi się spodobało, bo dlaczego by nie zarobić więcej kuponów? przecież gracze którzy już mają te kolekcje, na pewno będą chcieli zdobyć dodatkowe konie. No i...no i to zrobili. A wiecie, ze to naprawdę może wejść w życie o. O Teraz wcisnął Plutona, Io, Bursztyna, a później zaczną kolekcję od nowa zaczynając z promocją od Rubina, później Szafir, Szmaragd, Jadeit, Ametyst, Perła, Saturn, Mars, Jowisz, Merkury, Neptun, Wenus, Ziemia... Nowa grafika boskich się nie pojawia więc może, może Saturn, Ametyst, Perła(jeszcze 1 Jowisz i Jadeit i Szafir) |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Wto Sie 06, 2013 4:17 am | |
| Oby to weszło Jowisz, Jadeit, Lips, Kajkias, Szafir, Saturn, Pluton, Ziemia O dzikusy też by mogli wsadzić od początku |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Sro Sie 07, 2013 4:47 am | |
| - Oh..:
Piękne byłby takie boskie... |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Sro Sie 07, 2013 4:54 am | |
| Jest szansa że wsadzą resztę Księżyców Galileuszowych Io już jest, brakuje Europy, Kalisto i Galimedesa Pewnie wsadzą jeszcze Tytana, Japeta, Enceladusa, Mimasa (księżyce Saturna), nie wiem co jeszcze |
| | | MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Sro Sie 07, 2013 5:00 am | |
| Ja chcę jeszcze jednego Jadeita i resztę szlachetnych | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Sro Sie 07, 2013 5:03 pm | |
| Widzieliście jak pościnało strony wędrownych? http://www.howrse.pl/elevage/fiche/nomade?qName=poseidon - jemu ucieło fragment głowy U niemalże wszystkich jest coś takiego o.O Nagle im się coś przypomniało i je w ramkę wpakowali...
Ps. To mój 2666 post XD |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Sro Sie 07, 2013 5:04 pm | |
| - Ogier12 napisał:
- Widzieliście jak pościnało strony wędrownych?
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/nomade?qName=poseidon - jemu ucieło fragment głowy U niemalże wszystkich jest coś takiego o.O Nagle im się coś przypomniało i je w ramkę wpakowali... To jest już od daaaaaaaaaaawna... |
| | | Gość Gość
| | | | Gość Gość
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Nie Sie 18, 2013 4:55 pm | |
| Nabije sobie posta ale co tam, jakoś ruszę ten wątek Wiecie że teraz za dokonanie 46 (zajmij 5 zawodów jako ostatni) nie dostajemy zupełnie nic w nagrodę? o.o Przed chwilą odblokowałem to dokonanie na int. Kiedyś to za wszystkie się dostawało nagrody ;-; |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Pon Sie 19, 2013 2:12 am | |
| Ogier, za to nigdy nie dostawało się nagrody Pamiętam, że sama przechodziłam, nic nie dostałam, a do tego była masa pytań na forum, czy coś się dostaje. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Sro Sie 21, 2013 11:38 am | |
| Od kiedy rozety są w innym miejscu ? ; o |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Czw Sie 22, 2013 4:13 am | |
| Pewnie od wczorajszych zmian |
| | | aurora121 Już coś wie
Nick w grze : amika Liczba postów : 188 Dołączył : 13/07/2013
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Czw Sie 22, 2013 5:27 am | |
| fajne byłyby konie wędrowne flagi
np https://2img.net/r/ihimg/f/833/0yhj.png/
ps znalazłam to na google grafika | |
| | | wercia d Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Meren_wen Liczba postów : 840 Dołączył : 07/10/2012
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Czw Sie 22, 2013 7:05 am | |
| - aurora121 napisał:
- fajne byłyby konie wędrowne flagi
np https://2img.net/r/ihimg/f/833/0yhj.png/
ps znalazłam to na google grafika tyle, że flag jest tyle samo co państw, czyli ok. 190. chyba, że zrobiliby tyle ile mają serwerów. ale i tak byłoby ich za dużo... | |
| | | aurora121 Już coś wie
Nick w grze : amika Liczba postów : 188 Dołączył : 13/07/2013
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Czw Sie 22, 2013 7:36 am | |
| ale niektóre np unii europejskiej i to i tak te ważniejsze | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) | |
| |
| | | | Luźny spam o wszystkim ;) | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach