| Luźny spam o wszystkim ;) | |
|
+18drusia55 aurora121 hanka1998 wercia d Ejli Alaya Suzan MrsKopytko Dżemik Lilah Księżniczka Żulietta Karolina211 Arrin Katrina123 Pani_Snow Szarusia16 -Eruina- Vium 22 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Pani_Snow W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Kokoni5 Liczba postów : 375 Dołączył : 26/05/2013
| |
| |
Lilah Nowy
Nick w grze : Bloody99m Liczba postów : 21 Dołączył : 16/06/2013
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Wto Cze 18, 2013 8:17 am | |
| Nie mam żadnego boskiego ani dzikiego, a nie... no dobra, narzekam. ;_; | |
|
| |
Dżemik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : JadeXDD Liczba postów : 2112 Dołączył : 13/10/2012
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Wto Cze 18, 2013 1:17 pm | |
| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Wto Cze 18, 2013 1:22 pm | |
| A ja chciałbym boskiego który nie jest różowy, czerwony, fioletowy itp. :3 |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Wto Cze 18, 2013 2:13 pm | |
| Rószofe koniki są taaaaakie słit, co ty od nich cesz ? ;o Mogliby zrobić taki rok z promocjami, w których byłyby stare boskie z kolekcji np. Perła, Ametyst, Saturn itp. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Sro Cze 19, 2013 2:21 am | |
| - Kamil2010 napisał:
- Rószofe koniki są taaaaakie słit, co ty od nich cesz ? ;o
Mogliby zrobić taki rok z promocjami, w których byłyby stare boskie z kolekcji np. Perła, Ametyst, Saturn itp. O właśnie! Zamiast wymyślać na siłę nowe to mogli by raz dać stare |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Sro Cze 19, 2013 3:03 am | |
| - Ogier12 napisał:
- Kamil2010 napisał:
- Rószofe koniki są taaaaakie słit, co ty od nich cesz ? ;o
Mogliby zrobić taki rok z promocjami, w których byłyby stare boskie z kolekcji np. Perła, Ametyst, Saturn itp. O właśnie! Zamiast wymyślać na siłę nowe to mogli by raz dać stare Raz... Mi brakuje 3 starych koni ! Ja chcę minimum dwa razy promocję z takim koniem :PMoże znowu złapałbym Jowisza lub Marsa lub Szafira lub Jedita (Tak, one najwiecej dają diamentów ) A o Baliosie lub Krezusie to już nie wspomnę... |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Sro Cze 19, 2013 4:10 am | |
| Ja muszę zdobyć Jowisza! I nie dlatego że mi się podoba czy coś - tylko dlatego że brakowało mi 500 kliknięć do niego My tu narzekamy na grafików na Howrse, a wejdźcie w drugą grę Owlientu - Babydow tam pixele aż rażą |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Wto Lip 16, 2013 4:58 am | |
| I watek zdechł. Macie tu mały smaczek z Cp na rozruszanie wątku. Wpadł mi sam przy głosowaniu. kategoria: pegaz https://2img.net/r/ihimizer/img838/9546/36ek.jpg | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Wto Lip 16, 2013 5:21 am | |
| Najlepsze w howrse jest ? Odgrzebywanie kolekcji i wciskanie kitu ! Przykłady ? 1) "Jeśli uda się Wam wypiec ciasta według 30 przepisów, będziecie mogli użyć przepisu na upieczenie ciasta, które podaruje Wam Kwarca- ostatniego z boskich koni z kolekcji Kamieni Szlachetnych!" Zapomnieli, że graficy rysują już Bursztyna... ? 2) Wygrasz [b style="margin: 0px; padding: 0px; font-weight: bold;"][b style="margin: 0px; padding: 0px; font-weight: bold;"][b style="margin: 0px; padding: 0px; font-weight: bold;"]Słońce[/b][/b][/b] jak tylko zbierzesz wszystkie konie z układu słonecznego, z wyjątkiem Księżyca.
Oh nie ! Zapomnieliśmy o Plutonie, którego miażdży Neptun( [b style="margin: 0px; padding: 0px; font-weight: bold;"][b style="margin: 0px; padding: 0px; font-weight: bold;"]Neptun[/b][/b] jest jednym z koni z Układu Słonecznego.
Możesz zabrać go na przejażdżkę dookoła Plutona)... To nic... Za pół roku wciśniemy go do promocji, a później Io do wędrownych i damy im takie zadania, że będą musieli kupić kupony ! Nie zaskoczą mnie jeśli wepchną jakiegoś boskiego do kolekcji wiatrów... jak np. 9 wiatr, a co |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Wto Lip 16, 2013 5:39 am | |
| Dziewiątym wiatrem będzie pewnie Eol Twoja wypowiedź jest lekko nieczytelna... |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Wto Lip 16, 2013 5:43 am | |
| - Ogier12 napisał:
- Dziewiątym wiatrem będzie pewnie Eol
Twoja wypowiedź jest lekko nieczytelna... Eol nie jest wiatrem. Eol jest nagrodą za wiatry... |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Wto Lip 16, 2013 5:51 am | |
| - Kamil2010 napisał:
- Ogier12 napisał:
- Dziewiątym wiatrem będzie pewnie Eol
Twoja wypowiedź jest lekko nieczytelna... Eol nie jest wiatrem. Eol jest nagrodą za wiatry... To jest już grafika? |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Sro Lip 17, 2013 5:58 am | |
| Kwarc mi się zepsuła, nie daje diamentów Jestem smutny i rozczarowany. |
|
| |
MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Sro Lip 17, 2013 8:13 am | |
| Ja tam mam Jadeitka i mi starczy ;D Chociaż jakby wpadł Io? Nie pogardziłabym też Baliosem, Krezusem itd... O Szmaragdem albo Wenus też bym nie pogardziła ;D | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Czw Lip 18, 2013 12:22 pm | |
| Ej ludzie! Sprzedawać księżyca za 13 kuponów czy dać sobie siana? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Czw Lip 18, 2013 12:53 pm | |
| - Suzan napisał:
- Ej ludzie! Sprzedawać księżyca za 13 kuponów czy dać sobie siana?
Ty jesteś normalna ?! To śmieszna cena. Ja Księżyc kupiłem za 18 k. Nie żartuj sobie, potrzymaj go. Chyba Ci nie szkodzi w gospodarstwie ? |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Czw Lip 18, 2013 12:55 pm | |
| http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=6951547 Bardzo często widzę tego konia w schronisku. On mści się na mnie za stare sprawy! |
|
| |
MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Czw Lip 18, 2013 1:07 pm | |
| Ja bardzo często widzę bezroga, którego kiedyś oddałam.... On to robi specjalnie?! | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Czw Lip 18, 2013 1:22 pm | |
| - MrsKopytko napisał:
- Ja bardzo często widzę bezroga, którego kiedyś oddałam.... On to robi specjalnie?!
Też tak mam ! Ale nie żal mi go XD Dobrze mu tak, mógł mieć kija, a nie Jakiś pomysł na pasujące tło ? |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Czw Lip 18, 2013 1:23 pm | |
| Hahaha ja też widzę stale swoje bezrogi w schronisku. Easy Kamil zobacz po ile teraz Księżyce stoją ;o jeden wisi za 13 kuponów na sprzedażach o.o | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Czw Lip 18, 2013 1:30 pm | |
| - Suzan napisał:
- Hahaha ja też widzę stale swoje bezrogi w schronisku.
Easy Kamil zobacz po ile teraz Księżyce stoją ;o jeden wisi za 13 kuponów na sprzedażach o.o Ale to 13 k + Eq |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Czw Lip 18, 2013 1:35 pm | |
| Tsa, mogłam trochę equus wybulić xD sru~ już po ptokach no ale i tak go nie oporządzałam bo zajmowałam się Neptunem stale. Teraz tylko zamierzam zbierać kupony, może uda mi się jakiegoś konkretniejszego boszczaka zdobyć jeszcze w jakiejś mniej wymagającej kuponów promocji (o ile takowa jeszcze kiedykolwiek będzie o_O) | |
|
| |
Alaya Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alaya Liczba postów : 731 Dołączył : 09/07/2012
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Czw Lip 18, 2013 1:38 pm | |
| Ja też prawie codziennie widzę w schronisku swoje bezrogi. ;D - Ogier12 napisał:
- http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=6951547
Bardzo często widzę tego konia w schronisku. On mści się na mnie za stare sprawy! Wkurzyła się, że ją oddałeś do schroniska za marne 400 equus zamiast sprzedać za 1300. XD - Kamil2010 napisał:
- Jakiś pomysł na pasujące tło ?
Kamil, może jakieś z ogniem? Albo z pomarańczowymi/czerwonymi elementami, żeby pasowało do koloru grzywy. Np. jedno z tych: 1, 2, 3, 4. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Nie Lip 21, 2013 10:02 am | |
| Patrzcie co znalazłem http://www.howrse.jp/ Był kiedyś serwer Japoński, ale usunęli... |
|
| |
Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Nie Lip 21, 2013 10:52 am | |
| Japońce siedzą i czytają mangi|oglądają Anime|grają w Visual Novel*|wymyślają nową modę na dziwne rzeczy**, ich koniki nie specjalnie interesują. Pierwsze miejsce w rankingu ma osoba grająca prawie rok, czy na prawdę mam taki niski poziom inteligencji(i wysoki lenistwa)? *Gatunek gier, chodzisz po lokacjach i gadasz z postaciami w 2D. Słodki Flirt też jest z tego gatunku. **Niepotrzebne skreślić.
| |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Nie Lip 21, 2013 11:11 am | |
| To sie nie dziwię, ze im sie nie przyjęły koniki. Japonia to delikatnie mówiąc pokręcony kraj | |
|
| |
wercia d Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Meren_wen Liczba postów : 840 Dołączył : 07/10/2012
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Pią Lip 26, 2013 2:40 pm | |
| http://www.howrse.pl/member/forum/topic/1503882819-hej-konik2000?page=4
Siedzę z popcornem przed monitorem i rodzina się na mnie dziwnie patrzy gdy wybucham niepohamowanymi atakami śmiechu... Tak na prawdę to nie mam popcornu... A zjadłabym sobie. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Pią Lip 26, 2013 2:54 pm | |
| - wercia d napisał:
- http://www.howrse.pl/member/forum/topic/1503882819-hej-konik2000?page=4
Siedzę z popcornem przed monitorem i rodzina się na mnie dziwnie patrzy gdy wybucham niepohamowanymi atakami śmiechu... Tak na prawdę to nie mam popcornu... A zjadłabym sobie. Moda ni ma, a graczy harcują. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) Pią Lip 26, 2013 3:24 pm | |
| - Kamil2010 napisał:
- wercia d napisał:
- http://www.howrse.pl/member/forum/topic/1503882819-hej-konik2000?page=4
Siedzę z popcornem przed monitorem i rodzina się na mnie dziwnie patrzy gdy wybucham niepohamowanymi atakami śmiechu... Tak na prawdę to nie mam popcornu... A zjadłabym sobie. Moda ni ma, a graczy harcują.
I mod się pojawił, bo wątku już nie ma :/ Śląskie rymy XD |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Luźny spam o wszystkim ;) | |
| |
|
| |
| Luźny spam o wszystkim ;) | |
|