| "Rusz Głową" etap TRZECI - ostatni | |
|
+4Kinia_Ka Alaya Księżniczka Żulietta ebonita 8 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
ebonita Główny Grafik
Nick w grze : ebonita Liczba postów : 787 Dołączył : 03/10/2012
| Temat: "Rusz Głową" etap TRZECI - ostatni Wto Cze 25, 2013 3:52 am | |
| Witam w etapie trzecim mojego konkursu "Rusz Głową" w którym można wygrać nawet 25 kuponów!
Etap trzeci rozpoczyna się dokła dnie o godzinie 12:00 dzisiaj (25 czerwca) i kończy o godzinie 23:59 w sobotę (29 czerwca) termin wydłużony o jeden dzień!!. Macie więc tylko trzy i pół dnia!W tym czasie należy przesłać do mnie pracę na zadany temat. Temat brzmi "Zamiłowanie koni do życia na wolności"
Odpowiedzi można przesyłać w formie, jaka przyjdzie wam do głowy: - RYSUNEK, MALUNEK, GRAFIKA - OPOWIADANIE, WIERSZ, PIOSENKA (melodia może być znana) - RZEŹBA, WYSZYWANKA, WYPLATANKA - ZDJĘCIE, FOTOMONTAŻ ... itp
nie przyjmuję jedynie prezentacji, awatarów, podpisów i innych "grafik" w małym formacie, i o przeznaczeniu innym niż udział w konkursie.
Teksty muszą zawierać co najmniej 60 słów (tekst piosenki czy wiersz). Praca w postaci malunku czy rysunku powinna zostać sfotografowana albo zeskanowana, ale w jakości na tyle dobrej, by widac było co tam jest przedstawione.
Wszelka praca musi być waszego autorstwa! Sprawdzę czy fragmenty bądź też całość nie pochodzi z internetu ...
Osoby które przeszły do trzeciego etapu:Alicred, Ellis, arlyn, Nefra01, Ogier12, Alaya, Kinia_Ka, koziorożec, Julietta35, Julitta12 Osoba, która nie chce wziąć udziału w konkursie (brak czasu lub chęci) może odstąpić swoje miejsce innej osobie z tych, które brały udział w etapie drugim, a nie udało im się przejść. To już ustalajcie między sobą, decyzję po prostu mi zakomunikujcie Każda z osób podanych powyżej może przesłać jedną PRACĘ (możecie wysłać jedną, maks dwie wiadomość z pytaniem, czy to co chcecie wysłać się nadaje pod względem technicznym - np. ocena, czy zdjęcie jest wystarczającej jakości ... jednak musi to być wyraźnie powiedziane, że to pytanie a nie ostateczna praca.).Kiedy termin dobiegnie końca bez zakłóceń, 30 czerwca rozpocznie się publiczna ankieta. Każdy użytkownik forum będzie mógł zagłosować na pracę, która jego zdaniem najlepiej wyczerpuje temat, i która mu się podoba :)Głosowanie potrwa kilka dni, osoba która zdobędzie najwięcej głosów wygrywa, za drugie i trzecie miejsce również przewidziana jest nagroda kuponowa. Powodzenia! Czekam na wiadomości z odpowiedziami
Ostatnio zmieniony przez ebonita dnia Czw Cze 27, 2013 2:08 pm, w całości zmieniany 3 razy | |
|
| |
Księżniczka Żulietta Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Ryuuko Liczba postów : 1622 Dołączył : 06/11/2012
| Temat: Re: "Rusz Głową" etap TRZECI - ostatni Wto Cze 25, 2013 10:47 am | |
| Ja + twórczość = zawał xD Więc raczej mi się nie uda no ale spróbuje | |
|
| |
Alaya Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alaya Liczba postów : 731 Dołączył : 09/07/2012
| Temat: Re: "Rusz Głową" etap TRZECI - ostatni Wto Cze 25, 2013 11:22 am | |
| O, a mi się ten etap bardzo podoba. Już mam pomysł. | |
|
| |
Kinia_Ka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Kinia_Ka Liczba postów : 250 Dołączył : 30/08/2011
| Temat: Re: "Rusz Głową" etap TRZECI - ostatni Wto Cze 25, 2013 11:28 am | |
| Ja i moje beztalencie na pewno się wykażemy.... | |
|
| |
Nefra01 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Nefra01 Liczba postów : 1522 Dołączył : 05/08/2012
| Temat: Re: "Rusz Głową" etap TRZECI - ostatni Wto Cze 25, 2013 1:14 pm | |
| Ja też mam już szkielet pomysłu | |
|
| |
ebonita Główny Grafik
| Temat: Re: "Rusz Głową" etap TRZECI - ostatni Sro Cze 26, 2013 4:36 am | |
| Pojawiają się pytania co do fotomontażu: Jeżeli są to zdjęcia tzw "stocki" które dopuszczają użycie do fotomontażu, to oczywiście mogą być. Jednak trzeba postępować w/g zasad osób które te stocki udostępniają (np większość wyraźnie podkreśla że nie wystarczy konia wyciąć i wstawić - trzeba jeszcze go trochę edytować (kolory itp...) --- Możecie mi wierzyć ze już chyba wszystkie stocki z końmi przejrzałam | |
|
| |
ebonita Główny Grafik
| |
| |
Gość Gość
| Temat: Re: "Rusz Głową" etap TRZECI - ostatni Czw Cze 27, 2013 6:43 am | |
| Uff, to się może wyrobię. Chociaż w piątek mam latanie po fotografach i sklepach, a w sobotę muszę się pakować. Ale zdążę :d |
|
| |
Księżniczka Żulietta Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Ryuuko Liczba postów : 1622 Dołączył : 06/11/2012
| Temat: Re: "Rusz Głową" etap TRZECI - ostatni Czw Cze 27, 2013 8:55 am | |
| Ufff.... zdążę | |
|
| |
Kinia_Ka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Kinia_Ka Liczba postów : 250 Dołączył : 30/08/2011
| Temat: Re: "Rusz Głową" etap TRZECI - ostatni Czw Cze 27, 2013 11:02 am | |
| O a właśnie miałam pytać czy można prosić o przedłużenie czasu Dzięki | |
|
| |
Julitta12 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Joona Liczba postów : 362 Dołączył : 13/04/2013
| Temat: Re: "Rusz Głową" etap TRZECI - ostatni Czw Cze 27, 2013 1:28 pm | |
| Ja mam równo zero pomysłów Mogę oddać komuś moje miejsce. Wystarczy do mnie napisać. | |
|
| |
Alaya Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alaya Liczba postów : 731 Dołączył : 09/07/2012
| Temat: Re: "Rusz Głową" etap TRZECI - ostatni Pią Cze 28, 2013 12:40 pm | |
| Ja mam pomysł, ale nie wiem, czy zdążę z wykonaniem. Muszę się sprężyć. :3 | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: "Rusz Głową" etap TRZECI - ostatni Pią Cze 28, 2013 4:48 pm | |
| Ja też mogę oddać swoje miejsce :C |
|
| |
ebonita Główny Grafik
| Temat: Re: "Rusz Głową" etap TRZECI - ostatni Sob Cze 29, 2013 1:07 am | |
| OK 2 osoby zrezygnowały. Czy nie ma na ich miejsce chętnego by grac o 25 kuponów ?? | |
|
| |
Arabella Jedną nogą w ZM
Nick w grze : natalia144 Liczba postów : 673 Dołączył : 14/05/2013
| Temat: Re: "Rusz Głową" etap TRZECI - ostatni Sob Cze 29, 2013 2:32 am | |
| | |
|
| |
ebonita Główny Grafik
| Temat: Re: "Rusz Głową" etap TRZECI - ostatni Sob Cze 29, 2013 3:20 am | |
| Natalia - Ty nie brałaś udziału w 2 etapie (nie dostałam od ciebie żadnej wiadomości na ten temat, więc uznałam że rezygnujesz z udziału w konkursie).
Osoby które brały udział w 2 etapie i nie zdobyły wystarczającej ilości punktów: Danonek, Vium, Estelle, EveDallas - te osoby jeżeli chcą, mogą ustalić z Julittą12 i Ogierem12 zamianę miejscami w udziale.
Przypominam że termin wysyłania prac kończy się dzisiaj. | |
|
| |
Estelle ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Estelle Liczba postów : 642 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: "Rusz Głową" etap TRZECI - ostatni Nie Cze 30, 2013 1:56 pm | |
| Ehh, chętnie wzięłabym udział... ale nie miałam do kompa dostępu przez weekend ;( No cóż, szkoda | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: "Rusz Głową" etap TRZECI - ostatni | |
| |
|
| |
| "Rusz Głową" etap TRZECI - ostatni | |
|