Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

OTO MOJE ZDJĘCIA

Go down 
+5
unicorn.
Szarusia16
Toshiwa
Katrina123
desperate
9 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

Liczba postów : 745

OTO MOJE ZDJĘCIA  - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: OTO MOJE ZDJĘCIA    OTO MOJE ZDJĘCIA  - Page 2 I_icon_minipostSob Lip 13, 2013 5:07 am

desperate napisał:
Szarusiu tak w photoscape.

Więc nie rób tego, bo wyglądają gorzej i jest strasznie ciasno ;p
Powrót do góry Go down
desperate
Raczkujący
desperate

Nick w grze : Toshiwa
Liczba postów : 96

PisanieTemat: Re: OTO MOJE ZDJĘCIA    OTO MOJE ZDJĘCIA  - Page 2 I_icon_minipostSob Lip 20, 2013 1:10 am

OTO MOJE ZDJĘCIA  - Page 2 DSCF3863J_nnsanae

OTO MOJE ZDJĘCIA  - Page 2 DSCF4097J_nnsanaaOTO MOJE ZDJĘCIA  - Page 2 DSCF4069J_nnsanas

OTO MOJE ZDJĘCIA  - Page 2 DSCF3869J_nnsanap

OTO MOJE ZDJĘCIA  - Page 2 DSCF3699J_nnsansh

OTO MOJE ZDJĘCIA  - Page 2 DSCF3547J_nnsanwa
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2796073
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

Nick w grze : Temperance
Liczba postów : 846

PisanieTemat: Re: OTO MOJE ZDJĘCIA    OTO MOJE ZDJĘCIA  - Page 2 I_icon_minipostSob Lip 20, 2013 3:34 am

"Toshiwa już nie gra w howrse więc oddała mi swoje konto"

A ja mam 35 lat, męża i dwójkę dzieci. A, i psa. Watahę.
Powrót do góry Go down
desperate
Raczkujący
desperate

PisanieTemat: Re: OTO MOJE ZDJĘCIA    OTO MOJE ZDJĘCIA  - Page 2 I_icon_minipostSob Lip 20, 2013 5:23 am

Boże już nie będę się wami przejmować , a to jest wątek do oceniania zdjęć ! a nie do wkurzania autora sory nie pasi to nie musisz pisać w moim wątku i spamować , zastanów się nad sobą Acinoyx bardzo się zastanów , co robisz.

Trzymcie mnie bo nie wytrzymam z takimi ludźmi.

Powrót do góry Go down
madzia1111
Już coś wie
madzia1111

Nick w grze : madzia1111
Liczba postów : 152

PisanieTemat: Re: OTO MOJE ZDJĘCIA    OTO MOJE ZDJĘCIA  - Page 2 I_icon_minipostNie Lip 21, 2013 2:19 pm

To może ja się też wypowiem.Ujęcia niektóre mi się podobają,ale
1 zdjecie[pies]-powinnas ukucnąć i zdjęcie jest rozmyte.Jaki masz aparat?Bo przeważnie w aparatach jest taka funkcja do "zatrzymywania" ruchu.
2.Może być
3.Powinnas bardzej ukucnąc
4.Fajne
5.Fajne,ale znów te rozmazanie
6.Takie zwykłe
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=241523
desperate
Raczkujący
desperate

PisanieTemat: Re: OTO MOJE ZDJĘCIA    OTO MOJE ZDJĘCIA  - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 22, 2013 12:01 am

Dzięki , ale piesek nie jest mój tylko biegał sobie blisko mnie więc zrobiłam zdjęcie mam OTO MOJE ZDJĘCIA  - Page 2 Fujifilm_S2950_Left_Front_open
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

PisanieTemat: Re: OTO MOJE ZDJĘCIA    OTO MOJE ZDJĘCIA  - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 22, 2013 3:32 am

desperate napisał:
Boże już nie będę się wami przejmować , a to jest wątek do oceniania zdjęć ! a nie do wkurzania autora sory nie pasi to nie musisz pisać w moim wątku i spamować , zastanów się nad sobą Acinoyx bardzo się zastanów , co robisz.

Lol! Tylko, że to nie ja wstawiam identyczne stylowo zdjęcia i podszywam się pod kogoś twierdząc, że to "koleżanka", a później nagle(!) ona kończy grę i przejmuję jej konto ^^
You made my day.

Jak koniecznie chcesz żebym Ci oceniła zdjęcia to muszę stwierdzić, że jakbym miała konia pod ręką to bym mogła założyć opaskę i zrobić foto prawą dłonią*, a wyszłoby lepsze. Konstruktywne, nie?
*jestem leworęczna.
Powrót do góry Go down
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

Liczba postów : 745

PisanieTemat: Re: OTO MOJE ZDJĘCIA    OTO MOJE ZDJĘCIA  - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 22, 2013 7:09 am

desperate, podaj nazwę modelu, bo zdjęcie aparatu Fujifilma niewiele nam mówi...
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: OTO MOJE ZDJĘCIA    OTO MOJE ZDJĘCIA  - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 22, 2013 3:24 pm

s2950...
Powrót do góry Go down
desperate
Raczkujący
desperate

PisanieTemat: Re: OTO MOJE ZDJĘCIA    OTO MOJE ZDJĘCIA  - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 23, 2013 4:31 am

Acinoyx napisał:
desperate napisał:

Lol! Tylko, że to nie ja wstawiam identyczne stylowo zdjęcia i podszywam się pod kogoś twierdząc, że to "koleżanka", a później nagle(!) ona kończy grę i przejmuję jej konto ^^
You made my day.

Jak koniecznie chcesz żebym Ci oceniła zdjęcia to muszę stwierdzić, że jakbym miała konia pod ręką to bym mogła założyć opaskę i zrobić foto prawą dłonią*, a wyszłoby lepsze. Konstruktywne, nie?
*jestem leworęczna.

Wiesz co może ty nie wierzysz ... I mam to w !cenzura!** a więc się odwal  ta jasne A co do zdjęć to bym ci coś powiedziała za przeproszeniem tępy człowieku ale szkoda mi czasu na ciebie. Ja potrafię robić dobre zdjęcia ...
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

PisanieTemat: Re: OTO MOJE ZDJĘCIA    OTO MOJE ZDJĘCIA  - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 23, 2013 8:02 am

Skoro tak bardzo chcesz, abym na chamstwo odpowiedziała chamstwem, to proszę.
Post zgłoszony administracji. Smile
Pozdrawiam serdecznie i skoro Ci tak bardzo szkoda czasu, to się nie fatyguj i nie odpowiadaj.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: OTO MOJE ZDJĘCIA    OTO MOJE ZDJĘCIA  - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

OTO MOJE ZDJĘCIA
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Moje zdjęcia
» Odrodzona twórczość ;p Oceńcie sami moje zdjęcia ;p
» Darmowe zdjęcia
» Zdjęcia Enigmy! ; 3
» Zdjęcia plus Photoshop

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach