Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| OTO MOJE ZDJĘCIA | |
|
+5unicorn. Szarusia16 Toshiwa Katrina123 desperate 9 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: OTO MOJE ZDJĘCIA Sob Lip 13, 2013 5:07 am | |
| - desperate napisał:
- Szarusiu tak w photoscape.
Więc nie rób tego, bo wyglądają gorzej i jest strasznie ciasno ;p | |
| | | desperate Raczkujący
Nick w grze : Toshiwa Liczba postów : 96 Dołączył : 11/07/2013
| Temat: Re: OTO MOJE ZDJĘCIA Sob Lip 20, 2013 1:10 am | |
| | |
| | | Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Re: OTO MOJE ZDJĘCIA Sob Lip 20, 2013 3:34 am | |
| "Toshiwa już nie gra w howrse więc oddała mi swoje konto"
A ja mam 35 lat, męża i dwójkę dzieci. A, i psa. Watahę. | |
| Temat: Re: OTO MOJE ZDJĘCIA Sob Lip 20, 2013 5:23 am | |
| Boże już nie będę się wami przejmować , a to jest wątek do oceniania zdjęć ! a nie do wkurzania autora sory nie pasi to nie musisz pisać w moim wątku i spamować , zastanów się nad sobą Acinoyx bardzo się zastanów , co robisz.
Trzymcie mnie bo nie wytrzymam z takimi ludźmi. | |
| | | madzia1111 Już coś wie
Nick w grze : madzia1111 Liczba postów : 152 Dołączył : 18/04/2011
| Temat: Re: OTO MOJE ZDJĘCIA Nie Lip 21, 2013 2:19 pm | |
| To może ja się też wypowiem.Ujęcia niektóre mi się podobają,ale 1 zdjecie[pies]-powinnas ukucnąć i zdjęcie jest rozmyte.Jaki masz aparat?Bo przeważnie w aparatach jest taka funkcja do "zatrzymywania" ruchu. 2.Może być 3.Powinnas bardzej ukucnąc 4.Fajne 5.Fajne,ale znów te rozmazanie 6.Takie zwykłe | |
| Temat: Re: OTO MOJE ZDJĘCIA Pon Lip 22, 2013 12:01 am | |
| Dzięki , ale piesek nie jest mój tylko biegał sobie blisko mnie więc zrobiłam zdjęcie mam | |
| Temat: Re: OTO MOJE ZDJĘCIA Pon Lip 22, 2013 3:32 am | |
| - desperate napisał:
- Boże już nie będę się wami przejmować , a to jest wątek do oceniania zdjęć ! a nie do wkurzania autora sory nie pasi to nie musisz pisać w moim wątku i spamować , zastanów się nad sobą Acinoyx bardzo się zastanów , co robisz.
Trzymcie mnie bo nie wytrzymam z takimi ludźmi. Lol! Tylko, że to nie ja wstawiam identyczne stylowo zdjęcia i podszywam się pod kogoś twierdząc, że to "koleżanka", a później nagle(!) ona kończy grę i przejmuję jej konto ^^ You made my day. Jak koniecznie chcesz żebym Ci oceniła zdjęcia to muszę stwierdzić, że jakbym miała konia pod ręką to bym mogła założyć opaskę i zrobić foto prawą dłonią*, a wyszłoby lepsze. Konstruktywne, nie? *jestem leworęczna. | |
| | | Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: OTO MOJE ZDJĘCIA Pon Lip 22, 2013 7:09 am | |
| desperate, podaj nazwę modelu, bo zdjęcie aparatu Fujifilma niewiele nam mówi... | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: OTO MOJE ZDJĘCIA Pon Lip 22, 2013 3:24 pm | |
| |
| Temat: Re: OTO MOJE ZDJĘCIA Wto Lip 23, 2013 4:31 am | |
| - Acinoyx napisał:
- desperate napisał:
- Boże już nie będę się wami przejmować , a to jest wątek do oceniania zdjęć ! a nie do wkurzania autora sory nie pasi to nie musisz pisać w moim wątku i spamować , zastanów się nad sobą Acinoyx bardzo się zastanów , co robisz.
Trzymcie mnie bo nie wytrzymam z takimi ludźmi. Lol! Tylko, że to nie ja wstawiam identyczne stylowo zdjęcia i podszywam się pod kogoś twierdząc, że to "koleżanka", a później nagle(!) ona kończy grę i przejmuję jej konto ^^ You made my day.
Jak koniecznie chcesz żebym Ci oceniła zdjęcia to muszę stwierdzić, że jakbym miała konia pod ręką to bym mogła założyć opaskę i zrobić foto prawą dłonią*, a wyszłoby lepsze. Konstruktywne, nie? *jestem leworęczna. Wiesz co może ty nie wierzysz ... I mam to w !cenzura!** a więc się odwal ta jasne A co do zdjęć to bym ci coś powiedziała za przeproszeniem tępy człowieku ale szkoda mi czasu na ciebie. Ja potrafię robić dobre zdjęcia ... | |
| Temat: Re: OTO MOJE ZDJĘCIA Wto Lip 23, 2013 8:02 am | |
| Skoro tak bardzo chcesz, abym na chamstwo odpowiedziała chamstwem, to proszę. Post zgłoszony administracji. Pozdrawiam serdecznie i skoro Ci tak bardzo szkoda czasu, to się nie fatyguj i nie odpowiadaj. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: OTO MOJE ZDJĘCIA | |
| |
| | | | OTO MOJE ZDJĘCIA | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|