Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Gra - Układanki (serwer PL)

Go down 
+25
Minoo
Kazuyuki
Darusia125
Syller
Rooda
MrsKopytko
ana0000000000
kaprysab
Alaya
Nevarra
Arrin
avrilka
Kemishi
wercia d
asia98999
Lierre.
Suzan
-Eruina-
erreo
Moonlit
mina stirit1
ebonita
Donvessa
Anke5
Księżniczka Żulietta
29 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AutorWiadomość
-Eruina-
Przyjaciel Zagrody
-Eruina-

Nick w grze : -Eruina-
Liczba postów : 1632

Gra - Układanki (serwer PL) - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 15, 2013 8:03 am

"Jak możesz znaleźć części układanki?
(...)- Wygrywając zawody" itd.
Świetnie, tylko ILE RAZY NA DZIEŃ? W poprzednich promocjach było to podane, więc myślę, że tu jest podobnie

Suzan napisał:
i jeśli mam być szczera to nie powiem żebym tego nie żałowała bo jakby nie patrzeć kupa kuponów w to poszła

Ja akurat na Wenus żadnego kuponu nie wydałam, miałam w zapasach RO, otworzyłam podczas promocji i niespodzianka Very Happy A jeśli chodzi o Urana, to znajoma miała Marsa z kart i mi wystawiła pokrycie za 3 tysiące XD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1893377
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

Nick w grze : erreo
Liczba postów : 714

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 15, 2013 8:04 am

Bardzo mi się nie podoba fakt, że nie tylko ja zauważam, że każdy kolejny boski jest mniej wart.. :/ Ubijam wtrwale te konie w nadziei, że w końcu wydam zapasy (w zasadzie mam już ponad 50 kuponów z trupków), a tu kolejny konik, który ma szansę na znalezienie... 

Sad 
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1368771
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 15, 2013 8:08 am

Ja to się chyba porwę na Baliosa....
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 15, 2013 8:11 am

Odpuszczam sobie zdobywanie Plutona
Jak miałby mi przynosić diamenty tak często jak Kwarc to ja podziękuje
Powrót do góry Go down
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 15, 2013 8:14 am

Kamil2010 napisał:

czyżby miał wrócić w jakiejś promocji? czy mówisz o tych prywatnych sprzedażach? 

aha, dostałam kawałek układanki dzięki obejrzeniu reklamy, której w zasadzie i tak nie obejrzałam Very Happy
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 15, 2013 8:16 am

erreo napisał:
Kamil2010 napisał:

czyżby miał wrócić w jakiejś promocji? czy mówisz o tych prywatnych sprzedażach? 

aha, dostałam kawałek układanki dzięki obejrzeniu reklamy, której w zasadzie i tak nie obejrzałam Very Happy

Porwę się na sprzedaż Razz
Powrót do góry Go down
Lierre.
Już coś wie
Lierre.

Nick w grze : Lierre.
Liczba postów : 141

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 15, 2013 8:18 am

Nie zaangażuję się w tą promocje, nie warto. Zgarnę tylko to, co uda mi się zyskać bez używania kuponów, obcinania rogów itp. Największe rozczarowanie promocji to nowa rasa konia. chyba owlientu nie stać na grafików
Powrót do góry Go down
-Eruina-
Przyjaciel Zagrody
-Eruina-

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 15, 2013 8:25 am

erreo napisał:

Jakiej reklamy?
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 15, 2013 8:26 am

Lierre. napisał:
Nie zaangażuję się w tą promocje, nie warto. Zgarnę tylko to, co uda mi się zyskać bez używania kuponów, obcinania rogów itp. Największe rozczarowanie promocji to nowa rasa konia. chyba owlientu nie stać na grafików

[b class="forumMessageTitle" style="margin: 0px 0px 3px; padding: 0px; font-weight: bold; color: rgb(0, 51, 0); font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 13px; font-style: normal; font-variant: normal; letter-spacing: normal; line-height: normal; orphans: auto; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: auto; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: rgb(109, 123, 23);"]Przez Ow, dnia 15 lipca 2013, 15:06:51 (Zgłoś naruszenie)
[/b]

[th][/th][th][/th][th][/th][th][/th][th][/th]
Basanti - Hunter Irlandzki był już wcześniej dostępny na innych wersjach, także grafikę ma taką samą jak tam. Czas wymyślania wydarzenia nie ma tu nic do rzeczy
Powrót do góry Go down
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 15, 2013 8:34 am

-Eruina- napisał:
erreo napisał:

Jakiej reklamy?

na tych kawałkach puzzli w prawym górnym rogu strony promocji pojawił się ten zielony przycisk ,,obejrzyj video" i potem tradycyjnie reklama i ,,więcej kredytów"
Powrót do góry Go down
-Eruina-
Przyjaciel Zagrody
-Eruina-

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 15, 2013 8:41 am

erreo napisał:
-Eruina- napisał:
erreo napisał:

Jakiej reklamy?

na tych kawałkach puzzli w prawym górnym rogu strony promocji pojawił się ten zielony przycisk ,,obejrzyj video" i potem tradycyjnie reklama i ,,więcej kredytów"

U mnie nic nie ma, ale kij, obejdę się bez XD
Powrót do góry Go down
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 15, 2013 8:48 am

poodświeżaj, może się pojawi Very Happy 
skoro u mnie wyskoczyło, znaczy, że jest w planach i wszyscy dostaną (prędzej czy później)
Powrót do góry Go down
asia98999
Przyjaciel Zagrody
asia98999

Nick w grze : asia98999
Liczba postów : 423

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 15, 2013 8:51 am

mnie załamuje fakt że 2 osoby już zgarnęły Plutona. i o dziwo nie należy do nich wirek.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=777944
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 15, 2013 8:53 am

asia98999 napisał:
mnie załamuje fakt że 2 osoby już zgarnęły Plutona. i o dziwo nie należy do nich wirek.
Jedna z nich jest dzieckiem... Rolling Eyes
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 15, 2013 8:59 am

Kamil2010 napisał:
asia98999 napisał:

Skąd wiesz? Shocked  scratch
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 15, 2013 9:02 am

Ogier12 napisał:
Kamil2010 napisał:
asia98999 napisał:

Skąd wiesz? Shocked  scratch

Jeśli tak pisze dorosła osoba.. to kto ją uczył w szkole ?!
Powrót do góry Go down
wercia d
Przyjaciel Zagrody
wercia d

Nick w grze : Meren_wen
Liczba postów : 840

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 15, 2013 10:27 am

Jak się najedzie na te napisy w "jak można zdobyć części układanki", to pisze ile razy można opiekować się koniem, wygrywać zawody itp. Aż 1 na dzień...
Powrót do góry Go down
Donvessa
Przyjaciel Zagrody
Donvessa

Nick w grze : Donvessa
Liczba postów : 184

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 15, 2013 10:51 am

asia98999 napisał:

Że tak zapytam, jaki jest powód tegoż załamania ?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2778043
Kemishi
Przyjaciel Zagrody
Kemishi

Nick w grze : Koteczka77
Liczba postów : 1026

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 15, 2013 11:09 am

To jest szczere - na stron ie układanki 2 latał mi w UFO kawałek do układanki 2 xd
Fajna promocja Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=802407
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 15, 2013 12:13 pm

Mój "Pluton" Very Happy
Powrót do góry Go down
asia98999
Przyjaciel Zagrody
asia98999

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 15, 2013 1:05 pm

Donvessa napisał:
asia98999 napisał:

To się zupełnie nie opłaca, jakbyś zaczekała parę dni miałabyś go o połowę taniej.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 15, 2013 1:25 pm

asia98999 napisał:
Donvessa napisał:
asia98999 napisał:

To się zupełnie nie opłaca, jakbyś zaczekała parę dni miałabyś go o połowę taniej.

Zawsze są tacy szybcy Rolling Eyes
Powrót do góry Go down
Donvessa
Przyjaciel Zagrody
Donvessa

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 15, 2013 1:44 pm

asia98999 napisał:
Donvessa napisał:
asia98999 napisał:

Ok, a gdzie jest powiedziane, że musi się opłacać ? Rozumiem, Twój punkt widzenia i ekonomiczne podejście, weź jednak pod uwagę, że nie każdy musi lub chce oszczędzać aby mieć tanio. Szczególnie podczas zabawy.
Powrót do góry Go down
Suzan
Przyjaciel Zagrody
Suzan

Nick w grze : Suzan
Liczba postów : 954

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 15, 2013 2:31 pm

Donvessa - ale to jest głupota -_- niektórzy ludzie nie mają już seryjnie co robić z pieniędzmi i wydają je na pikselowe koniki, a żeby ten boszczak jeszcze coś dobrego dawał o.O czy to według ciebie nie jest już lekka przesada nawet w granicach tej zabawy? Ja bym nigdy nie wpieprzyła stówy w jakąś walniętą grę z końmi, które nie żyją w realu i w większości mają zrypaną anatomię -.-' to zwykła strata forsy jak dla mnie Gra - Układanki (serwer PL) - Page 2 2153337378
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=31458
Donvessa
Przyjaciel Zagrody
Donvessa

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 15, 2013 3:11 pm

Suzan napisał:
Donvessa - ale to jest głupota -_- niektórzy ludzie nie mają już seryjnie co robić z pieniędzmi i wydają je na pikselowe koniki, a żeby ten boszczak jeszcze coś dobrego dawał o.O czy to według ciebie nie jest już lekka przesada nawet w granicach tej zabawy? Ja bym nigdy nie wpieprzyła stówy w jakąś walniętą grę z końmi, które nie żyją w realu i w większości mają zrypaną anatomię -.-' to zwykła strata forsy jak dla mnie Gra - Układanki (serwer PL) - Page 2 2153337378

Prezentujesz klasyczne ograniczenie do własnego, wąskiego punktu widzenia. Idąc Twoim, pokrętnym, tokiem rozumowania każdy, kto ma ochotę wydać pieniądze na zbędne rzeczy, nie powinien tego robić, bo to przesada i strata forsy. Genialny przykład głupoty.

Pogódź się z tym w swej małostkowości, że są na tym świecie ludzie, dla których taki wydatek jest niezauważalny.
Powrót do góry Go down
asia98999
Przyjaciel Zagrody
asia98999

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 15, 2013 4:02 pm

Donvessa napisał:
asia98999 napisał:
Donvessa napisał:
asia98999 napisał:

Ok, a gdzie jest powiedziane, że musi się opłacać ? Rozumiem, Twój punkt widzenia i ekonomiczne podejście, weź jednak pod uwagę, że nie każdy musi lub chce oszczędzać aby mieć tanio. Szczególnie podczas zabawy.

Skoro chcesz tyle wydawać to ok, skoro to dla ciebie żaden wydatek (bo wiem, że jesteś osobą pełnoletnią) to jak najbardziej możesz, nie możemy ci tego zabronić Smile
A takimi komentarzami jak wyżej się nie przejmuj, ludzie też ci zazdroszczą że mozesz robić z pieniędzmi co chcesz Smile
Pewnie mnie też się teraz uczepią że cię bronię, no ale czy to nasza sprawa? Możesz się pochwalić ładną kolekcją koni boskich na swoim koncie, i przynajmniej nie należysz do ludzi którzy by wszystko chcieli za darmo Smile.
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 16, 2013 4:30 am

asia98999 napisał:
Donvessa napisał:
asia98999 napisał:
Donvessa napisał:
asia98999 napisał:

Skoro chcesz tyle wydawać to ok, skoro to dla ciebie żaden wydatek (bo wiem, że jesteś osobą pełnoletnią) to jak najbardziej możesz, nie możemy ci tego zabronić Smile
A takimi komentarzami jak wyżej się nie przejmuj, ludzie też ci zazdroszczą że mozesz robić z pieniędzmi co chcesz Smile
Pewnie mnie też się teraz uczepią że cię bronię, no ale czy to nasza sprawa? Możesz się pochwalić ładną kolekcją koni boskich na swoim koncie, i przynajmniej nie należysz do ludzi którzy by wszystko chcieli za darmo Smile.
Jestem za wypowiedzią Asi.Po co się przejmować?Nie twoja,nie moja sprawa,niech sobie wydają te złotówki na pikselowe koniki jeśli nie mają wydawać pieniędzy na pożyteczniejsze rzeczy.To już ich problem,nie mój.
Wydaję mi się,że tu kogoś zazdrość zżera,nie wiem o co,bo bez kuponów można tu zdziałać dużo Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 16, 2013 4:35 am

Nie ma to jak robić ludzi w ''bambuko''...
Naprawdę?Oczywiście musieliśmy my zgarnąć obrzydliwego huntera,który wygląda jak holsztyn,hanower i holender.I gdzie te nowe maści dla konia? Ahh,śmieszne.Mogliby się postarać chociaż RAZ wy bazgrolić coś co nie wygląda jak 4 rasa z rzędu... -.-
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
Suzan
Przyjaciel Zagrody
Suzan

Nick w grze : Suzan
Liczba postów : 954

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 16, 2013 4:38 am

Heh akurat cię zdziwię bo na brak pieniędzy na moim koncie to ja narzekać nie mogę dlatego nie mam im czego zazdrościć i gdybym chciała to nawet bym to 100 zł wpieprzyła w tą grę... Tylko podstawowe pytanie: Po co? Jakie ja będę miała z tego korzyści? Bo moim zdaniem żadne. Wolę te 100 zł włożyć w nowe rękawiczki do REALNEJ jazdy konnej\nowy helmet\nowe buty do jazdy\czy jakąkolwiek rzecz która mi się do czegoś przyda... Taki jest mój tok rozumowania~
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=31458
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 16, 2013 4:47 am

Kamil2010 napisał:
Mój "Pluton" Very Happy
Twój pluton jest piękny Razz 
Ale nie przybliża cię do zdobycia słońca :/
Ale i tak jest piękny Very Happy
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Gra - Układanki (serwer PL)
Powrót do góry 
Strona 2 z 5Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» GRA - Wielka loteria (serwer PL)
» GRA - Lips w RO (serwer INT)
» GRA - CP Motyw: Sztuka! (serwer PL)
» GRA - mod terraver (serwer PL)
» GRA - Trofea (serwer pl)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach