Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Gra - Układanki (serwer PL)

Go down 
+25
Minoo
Kazuyuki
Darusia125
Syller
Rooda
MrsKopytko
ana0000000000
kaprysab
Alaya
Nevarra
Arrin
avrilka
Kemishi
wercia d
asia98999
Lierre.
Suzan
-Eruina-
erreo
Moonlit
mina stirit1
ebonita
Donvessa
Anke5
Księżniczka Żulietta
29 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AutorWiadomość
asia98999
Przyjaciel Zagrody
asia98999

Nick w grze : asia98999
Liczba postów : 423

Gra - Układanki (serwer PL) - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 3 I_icon_minipostWto Lip 16, 2013 4:50 am

Suzan napisał:
Heh akurat cię zdziwię bo na brak pieniędzy na moim koncie to ja narzekać nie mogę dlatego nie mam im czego zazdrościć i gdybym chciała to nawet bym to 100 zł wpieprzyła w tą grę... Tylko podstawowe pytanie: Po co? Jakie ja będę miała z tego korzyści? Bo moim zdaniem żadne. Wolę te 100 zł włożyć w nowe rękawiczki do REALNEJ jazdy konnej\nowy helmet\nowe buty do jazdy\czy jakąkolwiek rzecz która mi się do czegoś przyda... Taki jest mój tok rozumowania~

No ale to twoje zdanie, my je akceptujemy więc zaakceptuj też zdanie Donvessy, dla niej to zabawa, a w tym wypadku jesteś aż chamska tylko dlatego, że masz inne zdanie.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=777944
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 3 I_icon_minipostWto Lip 16, 2013 5:03 am

Ogier12 napisał:
Kamil2010 napisał:
Mój "Pluton" Very Happy
Twój pluton jest piękny Razz 
Ale nie przybliża cię do zdobycia słońca :/
Ale i tak jest piękny Very Happy

I tak nigdy nie wygram Słońca... tak zasuwają z dodawaniem tych boskich, że za rok może znowu dodadzą nowego boskiego do Układu, Kamieni i Wiatrów ;]
Lepiej zainwestować w Baliosa niż czekać na cud Wink
Powrót do góry Go down
Arrin
Przyjaciel Zagrody
Arrin

Nick w grze : Arrin
Liczba postów : 517

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 3 I_icon_minipostWto Lip 16, 2013 5:07 am

W żadna promocje nei warto wkładać kasy, Zobaczcie jakie sa gówniane nagrody: łajno,jabłka, pp, ranking,gratulacje od ow... Co z tego, ze daja Wt jak do zużycia w 7 dni, ni spzredać nie wykorzystac w jakieś promocji. Boski? Chwyt marketingowy. Halo Pluton od 2006  nie jest planetą, oficjalnie, to nic innego jak kolejny raz próba zarobku na nas graczach.

Choć z drugiej strony jakoś łatwo idzie, puzle się nie powtarzają, nagle nie ma sprzedaży, datków dla ow... aż sie boję, ze to jakiś podstęp.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2202596
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 3 I_icon_minipostWto Lip 16, 2013 5:13 am

Arrin napisał:
W żadna promocje nei warto wkładać kasy, Zobaczcie jakie sa gówniane nagrody: łajno,jabłka, pp, ranking,gratulacje od ow... Co z tego, ze daja Wt jak do zużycia w 7 dni, ni spzredać nie wykorzystac w jakieś promocji. Boski? Chwyt marketingowy. Halo Pluton od 2006  nie jest planetą, oficjalnie, to nic innego jak kolejny raz próba zarobku na nas graczach.

Choć z drugiej strony jakoś łatwo idzie, puzle się nie powtarzają, nagle nie ma sprzedaży, datków dla ow... aż sie boję, ze to jakiś podstęp.

Halo ? To kolekcja "Układ Słoneczny", a nie "Planety". Słońce i Księżyc też nie są planetami, a należą do kolekcji... Oni są sprytni niedługo wrzucą komety, gwiazdy, kolekcje gwiazdozbiorów... Wszystko dla kasy Smile
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 3 I_icon_minipostWto Lip 16, 2013 5:15 am

A boskich będzie coraz więcej, i więcej, i więcej...
Powrót do góry Go down
Arrin
Przyjaciel Zagrody
Arrin

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 3 I_icon_minipostWto Lip 16, 2013 5:23 am

Kamil: idąc ich tropem to mogą dalej kolekcjonować układ słoneczny. Pzrecież mamy jeszcze 2 pasy asteroid i masę księżyców . Taki Saturn ma ich bodajże z 25 :DMowie tylko jak już to niech trzymają sie trochę realizmu. ;]
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 3 I_icon_minipostWto Lip 16, 2013 5:25 am

A ja tam się pobawię. Chociaż z RO poczekam aż w środku będą dwa puzzelki.
Boszczydło ładne (aż dziw, ze Owlient to namaział).
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Suzan
Przyjaciel Zagrody
Suzan

Nick w grze : Suzan
Liczba postów : 954

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 3 I_icon_minipostWto Lip 16, 2013 6:24 am

asia98999 napisał:
Suzan napisał:
Heh akurat cię zdziwię bo na brak pieniędzy na moim koncie to ja narzekać nie mogę dlatego nie mam im czego zazdrościć i gdybym chciała to nawet bym to 100 zł wpieprzyła w tą grę... Tylko podstawowe pytanie: Po co? Jakie ja będę miała z tego korzyści? Bo moim zdaniem żadne. Wolę te 100 zł włożyć w nowe rękawiczki do REALNEJ jazdy konnej\nowy helmet\nowe buty do jazdy\czy jakąkolwiek rzecz która mi się do czegoś przyda... Taki jest mój tok rozumowania~

No ale to twoje zdanie, my je akceptujemy więc zaakceptuj też zdanie Donvessy, dla niej to zabawa, a w tym wypadku jesteś aż chamska tylko dlatego, że masz inne zdanie.
Ależ spokojnie, ja nikogo nie hejcę i akceptuję jej zdanie :3 tylko wyrażam swoją opinię na temat takiego postępowania niektórych graczy a mam do tego święte prawo. Poza tym nie widzę żebym gdzieś była chamska o.O^.

Ostatnio zmieniony przez Suzan dnia Wto Lip 16, 2013 11:54 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=31458
Alaya
Przyjaciel Zagrody
Alaya

Nick w grze : Alaya
Liczba postów : 731

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 3 I_icon_minipostWto Lip 16, 2013 11:31 am

Też mieliście dzisiaj takie dziwne wideo? XD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2104607
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 3 I_icon_minipostWto Lip 16, 2013 12:00 pm

A ja sobie poczekam na wędrowne, może tam się porwę na boskiego. Może.
Powrót do góry Go down
-Eruina-
Przyjaciel Zagrody
-Eruina-

Nick w grze : -Eruina-
Liczba postów : 1632

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 3 I_icon_minipostWto Lip 16, 2013 12:33 pm

Alaya napisał:
Też mieliście dzisiaj takie dziwne wideo? XD

Nie :/ Już druga (chyba) osoba mówi o jakimś wideo a ja go nie widzę
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1893377
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 3 I_icon_minipostWto Lip 16, 2013 12:44 pm

Kamil2010 napisał:

Wsadzili ich tyle że może być teraz z tym problem :/
Wędrowne są w moim podpisie :3 i co się stało z tematem o nich? o_0
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 3 I_icon_minipostWto Lip 16, 2013 12:57 pm

A ja wideo miałam - napisik klikalny na tych kawałkach puzzli po prawej stronie. Chociaz  podejśc do obejrzenia chyba z 10, bo znikało
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 3 I_icon_minipostWto Lip 16, 2013 1:00 pm

Ogier12 napisał:
Kamil2010 napisał:

Znam zadania to dam radę Razz
Wideo dziś nie miałem i jestem zasmucony, załamany. Co ja teraz zrobię ? Sad
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 3 I_icon_minipostWto Lip 16, 2013 1:06 pm

Kamil2010 napisał:
Ogier12 napisał:
Kamil2010 napisał:

Było by miło gdybyś się z nami podzielił wiedzą na temat tych zadań Rolling Eyes
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 3 I_icon_minipostWto Lip 16, 2013 1:11 pm

Cytat :
Było by miło gdybyś się z nami podzielił wiedzą na temat tych zadań 

Niepokojąca wizja zawodów dodających 0.01 punktu się zbliża xD
Powrót do góry Go down
Anke5
Już coś wie
Anke5

Nick w grze : Anke5
Liczba postów : 198

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 3 I_icon_minipostWto Lip 16, 2013 2:04 pm

Ogier12 napisał:
Kamil2010 napisał:
Ogier12 napisał:
Kamil2010 napisał:

Było by miło gdybyś się z nami podzielił wiedzą na temat tych zadań Rolling Eyes

Nom, chętnie podpatrzymy zadanka Rolling Eyes  Każdy chce się dobrze przygotować...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1221735
kaprysab
Przyjaciel Zagrody
kaprysab

Nick w grze : kaprysab
Liczba postów : 821

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 3 I_icon_minipostWto Lip 16, 2013 2:21 pm

Koszatka napisał:
asia98999 napisał:
Donvessa napisał:
asia98999 napisał:
Donvessa napisał:
asia98999 napisał:
mnie załamuje fakt że 2 osoby już zgarnęły Plutona. i o dziwo nie należy do nich wirek.

Że tak zapytam, jaki jest powód tegoż załamania ?

To się zupełnie nie opłaca, jakbyś zaczekała parę dni miałabyś go o połowę taniej.

Ok, a gdzie jest powiedziane, że musi się opłacać ? Rozumiem, Twój punkt widzenia i ekonomiczne podejście, weź jednak pod uwagę, że nie każdy musi lub chce oszczędzać aby mieć tanio. Szczególnie podczas zabawy.

Skoro chcesz tyle wydawać to ok, skoro to dla ciebie żaden wydatek (bo wiem, że jesteś osobą pełnoletnią) to jak najbardziej możesz, nie możemy ci tego zabronić Smile
A takimi komentarzami jak wyżej się nie przejmuj, ludzie też ci zazdroszczą że mozesz robić z pieniędzmi co chcesz Smile
Pewnie mnie też się teraz uczepią że cię bronię, no ale czy to nasza sprawa? Możesz się pochwalić ładną kolekcją koni boskich na swoim koncie, i przynajmniej nie należysz do ludzi którzy by wszystko chcieli za darmo Smile.
Jestem za wypowiedzią Asi.Po co się przejmować?Nie twoja,nie moja sprawa,niech sobie wydają te złotówki na pikselowe koniki jeśli nie mają wydawać pieniędzy na pożyteczniejsze rzeczy.To już ich problem,nie mój.
Wydaję mi się,że tu kogoś zazdrość zżera,nie wiem o co,bo bez kuponów można tu zdziałać dużo Wink

Słuchajcie ale kto i na co wydaje kase to jego osobista sprawa
Donvessa chce  wydac kase na kupony to niech to robi widocznie ma ku temu powody i chce, jesli ja stac to czemu jej bronicie i obrzucacie, przeciez to nie wasza kasa.
Sa osoby ktore bronia Donvessy i ja tez jej bede bronic ( w sumie ona sama to umie:oops: )
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=844786
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

Nick w grze : erreo
Liczba postów : 714

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 3 I_icon_minipostWto Lip 16, 2013 3:09 pm

A tam, robicie szum niepotrzebnie. Ja jakoś nie zauważyłam, żeby ktoś Donvessę atakował, ani żeby ona sama pałała jakimś oburzeniem, że ktoś coś od niej chce. Ot, jedni powiedzieli, że wolą ekonomiczne podejście do howrse, a drudzy, że ich stać na takie zabawy, przecież nikt się nie gryzie, więc nie ma kogo bronić ani atakować.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1368771
ana0000000000
Przyjaciel Zagrody
ana0000000000

Nick w grze : ana0000000000
Liczba postów : 520

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 3 I_icon_minipostSro Lip 17, 2013 12:53 am

Nevarra napisał:
Cytat :
Było by miło gdybyś się z nami podzielił wiedzą na temat tych zadań 

Niepokojąca wizja zawodów dodających 0.01 punktu się zbliża xD

Oj, Nev, to mój najgorszy koszmar... I znowu weź zalicz 10000 zawodów... Ehh

Ale przynajmniej do trofeów mi się przydadzą xD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=615859
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 3 I_icon_minipostSro Lip 17, 2013 5:49 am

Anke5 napisał:
Kamil2010 napisał:
Anke5 napisał:
Może coś mi się pokręciło, ale czy czasem dla stu najszybszych graczy oprócz Plutona miał być do wygrania Przywilej Afrodyty(albo inny, nie pamiętam)?Bo jakoś go nie ma.
Gdyby dali Przywilej to nikt nie wygrałby Plutona... ?

Ogólnie potrzeba 137 elementów. Jeśli codziennie wygramy 6 kawałków ( razem z UFO) to 28 lipca będzie nam brakowało 53 kawałków. W RO będą podwójne ilości puzzli więc potrzebujemy 27 RO !
Gdyby była jeszcze możliwość wygrania puzzli dzięki wideo....

Ale pamiętam, że był ten przywilej... (Chyba...) Razem z Plutonem dla stu najszybszych, na howrse.com Tak samo video.
Ok, może odświeżam temat, ale ja również to widziałam. Może zwyczajnie go wycofali, bo sprawiał problemy, coś pomylili (nie do tej promocji miał być), nie wiem... Więc niech nikt nie pisze, że nie było, bo był (na int. z jakieś 3 dni na pewno, dla ilu graczy - tym się już nie interesowałam Wink).
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 3 I_icon_minipostSro Lip 17, 2013 3:48 pm

Dziwne że są ciągle tylko 3 plutony Shocked  (z czego jeden należy do Ow więc w sumie się nie liczy)
Powrót do góry Go down
mina stirit1
Przyjaciel Zagrody
mina stirit1

Nick w grze : British Dougs
Liczba postów : 526

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 3 I_icon_minipostSro Lip 17, 2013 4:01 pm

A no też mnie to trochę dziwni... liczyłam jeszcze na co najmniej 2 plutony u pewnych graczy ;]
Ale nie będę tu nicków wymieniać xd. Jednego to i tak się pewnie większość domyśla : D
Ale pożyjemy, zobaczymy, może "jutro" się ich więcej zrobi? scratch
Powrót do góry Go down
Arrin
Przyjaciel Zagrody
Arrin

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 3 I_icon_minipostCzw Lip 18, 2013 4:44 am

27 ro nawet w ostatni dzień i to przy dobrych wiatrach. ech miałam cicha nadzieję, ze się uda bez większych wydatków. Tja nadzieja matką głupich.

A wracając do Plutona chyba ludzie nie biorą bo widza jakie cenne nagrody wpadają po drodze.
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 3 I_icon_minipostCzw Lip 18, 2013 5:35 am

Ja się tak bardzo śpieszę,ze jestem na 3 puzzlach ;p
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
MrsKopytko
Przyjaciel Zagrody
MrsKopytko

Nick w grze : Mrs Kopytko
Liczba postów : 3453

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 3 I_icon_minipostCzw Lip 18, 2013 5:55 am

Ja skończyłam 4 układankę.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=686975
Alaya
Przyjaciel Zagrody
Alaya

Nick w grze : Alaya
Liczba postów : 731

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 3 I_icon_minipostCzw Lip 18, 2013 6:05 am

Ja dopiero zaczęłam czwartą. Razz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2104607
Suzan
Przyjaciel Zagrody
Suzan

Nick w grze : Suzan
Liczba postów : 954

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 3 I_icon_minipostCzw Lip 18, 2013 6:51 am

a ja tak samo jak Koszatka trzecią XD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=31458
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 3 I_icon_minipostCzw Lip 18, 2013 6:56 am

Mam 5 układankę i 2 puzzle.
Powrót do góry Go down
Rooda
W skromnych progach Zagrody
Rooda

Nick w grze : Rooda
Liczba postów : 310

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 3 I_icon_minipostCzw Lip 18, 2013 7:34 am

Liczę, że przyfrunie do mnie jakieś UFO z puzzlem i będę mogła odebrać nagrody za 4 układankę.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2451545
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Gra - Układanki (serwer PL)   Gra - Układanki (serwer PL) - Page 3 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Gra - Układanki (serwer PL)
Powrót do góry 
Strona 3 z 5Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» GRA - Wielka loteria (serwer PL)
» GRA - Lips w RO (serwer INT)
» GRA - CP Motyw: Sztuka! (serwer PL)
» GRA - mod terraver (serwer PL)
» GRA - Trofea (serwer pl)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach