| Parada | |
|
+22Minoo rosolowa asia2504 Anke5 Impossible1 EveDallas aurora121 anna i wiki Donvessa Kemishi Lierre. kaprysab Nevarra Alicred MrsKopytko bursztyn232 wilczyca1000 avrilka Suzan Kazuyuki erreo Temperance 26 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Parada Czw Lip 18, 2013 11:57 am | |
| Acinoyx - ten 'ładny wygląd' miałam dać w cudzysłowiu xD | |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Parada Pią Lip 19, 2013 8:45 am | |
| Parady,srady...ja chce nową rasę! | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Parada Pią Lip 19, 2013 10:37 am | |
| Jak się tak przyjrzeć to łazi za mną zdobywanie owijek, nauszników itp... Pierwszy koń je ma, drugi nie, ale są w kuferku | |
|
| |
kaprysab Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : kaprysab Liczba postów : 821 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Parada Sob Lip 20, 2013 4:13 am | |
| Zeby konia wypuścic na parade pewnie trzeba bedzie go "ubrac" co wize sie ze zdobywaniem tych rzeczy, co bedzie pewnie wizalo sie z koszmarnymi zadaniami i co dalej kuponami rzecz jasna. Bursztyn bedzie dawal 1 diament przy odplywie na baltyku | |
|
| |
Lierre. Już coś wie
Nick w grze : Lierre. Liczba postów : 141 Dołączył : 29/10/2012
| Temat: Re: Parada Sob Lip 20, 2013 5:19 am | |
| Zastanawiam się, czy w tej promocji użyteczne będą konie z ZJ niewspółgrającym z promieniem heliosa. Ostatnio kilku moderatorów ogłaszało, że chętnie kupią takie konie a promocja to chyba jedyne, do czego mogą być potrzebne | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Parada Sob Lip 20, 2013 8:05 am | |
| - kaprysab napisał:
- Zeby konia wypuścic na parade pewnie trzeba bedzie go "ubrac" co wize sie ze zdobywaniem tych rzeczy, co bedzie pewnie wizalo sie z koszmarnymi zadaniami i co dalej kuponami rzecz jasna. Bursztyn bedzie dawal 1 diament przy odplywie na baltyku
To czyli... Co ile? *le Suzyśka-matoł-niedokształciuch* W sumie... Rudzielec tragiczny nie jest...
Ostatnio zmieniony przez Suzan dnia Sob Lip 20, 2013 8:08 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
wilczyca1000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Parada Sob Lip 20, 2013 8:08 am | |
| - Lierre. napisał:
- Zastanawiam się, czy w tej promocji użyteczne będą konie z ZJ niewspółgrającym z promieniem heliosa. Ostatnio kilku moderatorów ogłaszało, że chętnie kupią takie konie a promocja to chyba jedyne, do czego mogą być potrzebne
Oby nie. Mój zasób ZJ jest bardzo ograniczony | |
|
| |
| Temat: Re: Parada Sob Lip 20, 2013 9:28 am | |
| - Suzan napisał:
- kaprysab napisał:
- Zeby konia wypuścic na parade pewnie trzeba bedzie go "ubrac" co wize sie ze zdobywaniem tych rzeczy, co bedzie pewnie wizalo sie z koszmarnymi zadaniami i co dalej kuponami rzecz jasna. Bursztyn bedzie dawal 1 diament przy odplywie na baltyku
To czyli... Co ile? *le Suzyśka-matoł-niedokształciuch* W sumie... Rudzielec tragiczny nie jest... Tak sobie tylko mowie, tak mysle znajac owilnet to nie bedzie latwo zdobyc bursztyna gdyz zwiazany jest z Polska a my bysmy go chcieli , mi sie podoba i chyba postaram sie go zdobyc z samego faktu ze lubie bursztyny | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Parada Sob Lip 20, 2013 9:39 am | |
| - kaprysab napisał:
Kto puścił taką plotkę ? |
|
| |
Gość Gość
| |
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Parada Sob Lip 20, 2013 10:10 am | |
| - Ogier12 napisał:
- Kamil2010 napisał:
- kaprysab napisał:
Kto puścił taką plotkę ? Czyli to prawda Ciekawe... Czyli USA, Azja, południowa Europa i wschodnia będzie patrzyła się ba nasz Bałtyk... Śmieszne. Coś nowego niedługo pojawi się w howrse... :3 Mi się to podoba |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Parada Sob Lip 20, 2013 10:20 am | |
| - Kamil2010 napisał:
- Coś nowego niedługo pojawi się w howrse... :3 Mi się to podoba
I oczywiście znając ciebie nam tego nie wyjawisz i zatrzymasz to tylko dla siebie. |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Parada Sob Lip 20, 2013 10:24 am | |
| - Ogier12 napisał:
- Kamil2010 napisał:
- Coś nowego niedługo pojawi się w howrse... :3 Mi się to podoba
I oczywiście znając ciebie nam tego nie wyjawisz i zatrzymasz to tylko dla siebie. Nie wyjawię, jestem złym, bezdusznym człowiekiem, który kiedyś dodawał spoilery ale duża części miała je gdzieś, więc zły Kamil nie będzie się już produkował. I nie wiem kto puścił plotkę, że Bursztyn będzie tak oferował diamenty, zresztą bursztyny są w wielu morzach, nie tylko w Bałtyku |
|
| |
Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: Parada Sob Lip 20, 2013 10:28 am | |
| Kto miał gdzieś Twoje spoilery?
A wgl. to na cholerę jest Secret Howrse, skoro nie zdradzacie takich istotnych rzeczy? >.<
| |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Parada Sob Lip 20, 2013 10:30 am | |
| Nikt nie miał gdzieś twoich spoilerów Były bardzo przydatne i pomocne |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Parada Sob Lip 20, 2013 10:32 am | |
| - Kemishi napisał:
- Kto miał gdzieś Twoje spoilery?
Znam historię od środka, wiec znam nicki - Kemishi napisał:
- A wgl. to na cholerę jest Secret Howrse, skoro nie zdradzacie takich istotnych rzeczy? >.<
... |
|
| |
| Temat: Re: Parada Sob Lip 20, 2013 10:39 am | |
| ja tylko tak sobie to wymyslilam nie wiedzilam ze moga tak wymyslic Kamil2010 nie odchodz i Ty kurcze musi tu byc jakas madra osoba, ktora bedzie nas uswiadamiac Najbogatsze znane złoża bursztynów, szacowane na 90% całych zasobów światowych, zlokalizowane są w obwodzie kaliningradzkim (Rosja) | |
|
| |
Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: Parada Sob Lip 20, 2013 11:49 am | |
| | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Parada Sob Lip 20, 2013 12:44 pm | |
| Jest wiele odmian bursztynów xD i faktycznie nie tylko są w Bałtyku w Bałtyku jest tylko ten bałtycki o ile dobrze sobie imaginuję. Chciałabym go zdobyć no ale co to jest 20 kuponów przy dzisiejszych promocjach -___-' | |
|
| |
| Temat: Re: Parada Sob Lip 20, 2013 2:41 pm | |
| Suzan 20 to na dobry początek znajac życie i owilnet | |
|
| |
Donvessa Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Donvessa Liczba postów : 184 Dołączył : 06/04/2013
| Temat: Re: Parada Sob Lip 20, 2013 5:54 pm | |
| Istnieją różne odmiany bursztynu, co nie zmienia faktu, że bursztynowe zagłębie to Bałtyk, a bursztynowy szlak biegł przez Polskę. | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Parada Nie Lip 21, 2013 2:47 am | |
| - kaprysab napisał:
- Suzan 20 to na dobry początek znajac życie i owilnet
Heh... i pomyśleć że za złotych czasów kiedy howrse nie było jeszcze ubisoftu wystarczało tylko tyle żeby dostać boszczaka i do tego jeszcze nie byle jakiego, który DAWAŁ a nie MIAŁ SZANSĘ dać :\ i co to ma być ja się pytam? Howrse złazi póki co coraz bardziej na psy -.-' | |
|
| |
| Temat: Re: Parada Sro Lip 31, 2013 7:53 am | |
| Kurcze czy beda jakies wiesci na temat tej parady, mi sie bursztyn podoba a nie wiem na czym bedzie polegac nastepna promocja | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Parada Sro Lip 31, 2013 1:29 pm | |
| Mi to wygląda na coś jak HowrseCup >.x Oczywiście nim nie jest, ale jakoś tak.. No i nie wiem co macie z siodłem - jest normalne, przynajmniej to na koniu. Tylko strzemiona podciągnięte.. |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Parada Sro Lip 31, 2013 1:33 pm | |
| ~ To będzie inne niż parada, która była kiedyś z Arlequinem ! |
|
| |
anna i wiki W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : anna i wiki Liczba postów : 447 Dołączył : 16/03/2012
| Temat: Re: Parada Sro Lip 31, 2013 1:37 pm | |
| Hmm, zapowiada się ciekawie. | |
|
| |
Gość Gość
| |
| |
aurora121 Już coś wie
Nick w grze : amika Liczba postów : 188 Dołączył : 13/07/2013
| Temat: Re: Parada Czw Sie 01, 2013 4:07 am | |
| zazwyczaj jest tak z tymi super okazjami, że nagroda jest świetna ale owe imprezy trwają za krótko i na pewno z tą paradą będzie tak samo po prostu za mało czasu | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Parada Czw Sie 01, 2013 4:10 am | |
| Na Doggi coś takiego było, że zbierało się ubrania, a pod koniec eventu była parada, i psy przynosiły z niej prezenty. Może to będzie coś podobnego? |
|
| |
aurora121 Już coś wie
Nick w grze : amika Liczba postów : 188 Dołączył : 13/07/2013
| Temat: Re: Parada Czw Sie 01, 2013 4:12 am | |
| masz racje czas temu na howrse również było chyba wyprawa na biegun tam były pingwiny i niedźwiedzie, które przynosiły prezenty | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Parada | |
| |
|
| |
| Parada | |
|