| Parada | |
|
+22Minoo rosolowa asia2504 Anke5 Impossible1 EveDallas aurora121 anna i wiki Donvessa Kemishi Lierre. kaprysab Nevarra Alicred MrsKopytko bursztyn232 wilczyca1000 avrilka Suzan Kazuyuki erreo Temperance 26 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Re: Parada Czw Sie 01, 2013 4:37 am | |
| Skoro to byłoby coś le wyprawy na biegun/podróż to jaki sens byłoby to nazywać paradą ? |
|
| |
aurora121 Już coś wie
Nick w grze : amika Liczba postów : 188 Dołączył : 13/07/2013
| Temat: Re: Parada Czw Sie 01, 2013 4:49 am | |
| to już trzeba zostawić twórcą gry nie wiem ale to tylko podejrzenia jak może to wyglądać moim zdaniem może być coś takiego | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Parada Czw Sie 01, 2013 5:08 am | |
| A maszyny i piniaty? To samo prawie a nazwa inna - to je owlient, tego nie zrozumiesz xD Edit: A bo mi sie zachciało poszukac obrazków, a tego tu nie ma: | |
|
| |
kaprysab Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : kaprysab Liczba postów : 821 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Parada Pią Sie 02, 2013 1:15 am | |
| Kamil2010 blagam jesli cos wiesz napisz | |
|
| |
Impossible1 Już coś wie
Nick w grze : Impossible1 Liczba postów : 131 Dołączył : 07/03/2013
| Temat: Re: Parada Pią Sie 02, 2013 3:26 pm | |
| Ja mam nadzieję, że te ubranka dla koni zostana na stałe i bedzie je można ubierac na stałe Kamil2010 dobrze kombinuję ? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Parada Pią Sie 02, 2013 3:35 pm | |
| Nie, a zresztą nic nie wiem |
|
| |
kaprysab Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : kaprysab Liczba postów : 821 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Parada Pią Sie 02, 2013 3:41 pm | |
| Oj Kamil2010 nie drocz sie z nami zdradz cos prosze | |
|
| |
Anke5 Już coś wie
Nick w grze : Anke5 Liczba postów : 198 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Parada Pią Sie 02, 2013 4:05 pm | |
| - kaprysab napisał:
- Oj Kamil2010 nie drocz sie z nami zdradz cos prosze
Dołączam do próśb o zdradzenie zasad przyszłej promocji. | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Parada Pią Sie 02, 2013 4:09 pm | |
| A ja się cieszę bo po lekturze Kamilowego profilu stwierdzam że mam rogi, pegaziory, boszczaki i ponad 20 kuponów 8D może będzie szansa na rudzielca o którego cokolwiek i jak by nie dawał i tak się postaram <3
Ostatnio zmieniony przez Suzan dnia Pią Sie 02, 2013 4:11 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Gość Gość
| |
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Parada Pią Sie 02, 2013 4:41 pm | |
| Ja nic nie wiem, Bursztyn może będzie coś dawał na tych samych zasadach co Kwarc, Jadeit, Ametyst, Perła. Nic więcej nie wiem, nie powiem, nie będę smół bajek i domysłów, to zostawię sobie |
|
| |
asia2504 Nowy
Nick w grze : asia2504 Liczba postów : 3 Dołączył : 08/10/2012
| Temat: Re: Parada Sob Sie 03, 2013 2:10 pm | |
| no ok.to może napisz tylko który jest bardziej opłacalny, ten z tej promocji Io, czy bursztyn? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Parada Sob Sie 03, 2013 2:47 pm | |
| - Cytat :
- Przez Mysteriala, dnia 3 sierpnia 2013, 21:05:26
Mam jeszcze NIEPOTWIERDZONĄ!! informację, że Bursztyn będzie zawał 1 diament przy każdym odpływie na bałtyku, ale to raczej niemożliwe, bo musiałby codziennie dawać A poza tym nie wprowadzaliby na całym świecie Bałtyku chyb I już plota poszła Ogier - Ktoś ładnie przywłaszczył sobie grafikę, którą tu dodałeś :3 Klik a tu post o prawa autorskich - Gdy to zobaczyłem... uśmiałem się Lubię takie dzieci Tu macie informację o nowym wyglądzie howrse, dla nowych graczy, chyba wam wspominałem o tym ? |
|
| |
rosolowa Nowy
Nick w grze : rosolowa Liczba postów : 43 Dołączył : 21/07/2013
| Temat: Re: Parada Nie Sie 04, 2013 2:14 am | |
| Nie ma więcej info o paradzie koni?? | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Parada Nie Sie 04, 2013 4:25 am | |
| Oprócz nowego wyglądu strony mogliby jeszcze te pokraczne konie dopracować T_T! | |
|
| |
anna i wiki W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : anna i wiki Liczba postów : 447 Dołączył : 16/03/2012
| Temat: Re: Parada Nie Sie 04, 2013 5:24 am | |
| Według mnie Howrse będzie wyglądał gorzej. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Parada Nie Sie 04, 2013 6:17 am | |
| Niedawno jak byłem na Fr to się zdziwiłem że strona poczty jakby ładniejsza |
|
| |
Anke5 Już coś wie
| Temat: Re: Parada Nie Sie 04, 2013 12:41 pm | |
| Wracając do przywłaszczania sobie grafik... Skoro tak się dzieje to może trzeba by dawać znak wodny ZM? Wtedy nikt jej nie ukradnie, a przynajmniej nie powie, że znalazł sam | |
|
| |
Anke5 Już coś wie
| Temat: Re: Parada Sro Sie 07, 2013 2:34 pm | |
| Czy ktoś mógłby powiedzieć coś więcej o nowej promocji? Zadania... cokolwiek co pomoże się dobrze przygotować? | |
|
| |
Go?? Gość
| |
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Parada Sro Sie 07, 2013 2:40 pm | |
| Nie wiesz o co będzie chodzić? o.O Więc przyłączam się do tej zbiorowej prośby Sam jestem ciekaw czy warto będzie starać się o Bursztyna |
|
| |
Anke5 Już coś wie
| Temat: Re: Parada Sro Sie 07, 2013 2:42 pm | |
| | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Parada Sro Sie 07, 2013 2:47 pm | |
| Ja myślałem, że autor tematu coś nam powie o.O |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Parada Sro Sie 07, 2013 2:54 pm | |
| Skąd mam wiedzieć Cudem te grafiki znalazłem. Nawet grafik przedmiotów z błyskawicznych sprzedaży nie potrafię znaleźć |
|
| |
Anke5 Już coś wie
| Temat: Re: Parada Sro Sie 07, 2013 2:55 pm | |
| - Kamil2010 napisał:
- Ja myślałem, że autor tematu coś nam powie o.O
Tak to się nigdy nie dogadamy ... Ech, gdybym tylko wiedziała jak szukać takich informacji... Powie ktoś wreszcie o co będzie chodzić w promocji? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Parada Sro Sie 07, 2013 3:01 pm | |
| Aaaa... ona wyczai o co chodzi w paradzie, ciekawe... chyba bez ZM nie da jednak rady :c A jak ładnie podpisane *-* GENIUS "Krążą pogłoski o nowych promocjach na howrse. Prawdopodobnie na początku sierpnia zawitają do nas po raz kolejny Konie Wędrowne. Tym razem w postaci ptaków! Osoba, która wypuści wszystkie ptaki otrzyma nowego konia - Lo. Lo jest jednym z księżyców planet Układu Słonecznego." MAMY NOWEGO KSIĘŻYCA U JOWISZA ! TO LO ! |
|
| |
Anke5 Już coś wie
| Temat: Re: Parada Sro Sie 07, 2013 3:06 pm | |
| - Kamil2010 napisał:
- Aaaa... ona wyczai o co chodzi w paradzie, ciekawe... chyba bez ZM nie da jednak rady :c
A jak ładnie podpisane *-*
Jakbym nie wiedziała, że nie dam rady bez ZM... Aaa... Sorry, nie ogarnęłam z początku xP że to nie o to chodzi... Chyba... Kurczę, jestem nieprzytomna x_x
Ostatnio zmieniony przez Anke5 dnia Sro Sie 07, 2013 3:15 pm, w całości zmieniany 2 razy | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Parada Sro Sie 07, 2013 3:09 pm | |
| - Anke5 napisał:
- Kamil2010 napisał:
- Aaaa... ona wyczai o co chodzi w paradzie, ciekawe... chyba bez ZM nie da jednak rady :c
A jak ładnie podpisane *-*
Jakbym nie wiedziała, że nie dam rady bez ZM... Widzę że podpisywanie to nie głupi pomysł :/ A tak lubię oglądać grafiki z oryginalnego serwera bez podpisów :c |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Parada Sro Sie 07, 2013 4:29 pm | |
| Kilka szczątkowych zdań można wygrzebać dzięki Ośrodkowi Tłumaczeń, ale jak dla mnie niewiele z tego wynika To może zamieszczę dla tych, którzy nie mają dostępu do OT: (pousuwałam znaczniki, bo ZM je wyłapuje i wychodzą cuda)
- Kupuj Zestawy na Paradę, aby przyśpieszyć swoje postępy
- Wygrałeś element ekwipunku oraz konia na Paradę Koni
- Przez dodatkowe (tu będzie co i ile) możesz otworzyć Zestaw na Paradę i wygrać dodatkowy ekwipunek dla koni biorących udział w konkursie.
a ekwipunki będą chyba miały różne poziomy rzadkości... No i: [IMIĘ KONIA] jest koniem specjalnym, który pojawił się w czasie karnawału.Posiada piękną,kolorową maść, która rozjaśnia szare dni Marca. [IMIĘ KONIA] jest królem karnawału, jego obecność uświetnia parady graczy.Niewiele. Ale jeśli ktoś jest obcykany w promocjach, to może może wpadnie na jakiś pomysł, do czego to będzie podobne. Bo chyba całkowicie nowej promocji nie mamy się co spodziewać. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Parada Sro Sie 07, 2013 4:45 pm | |
| - erreo napisał:
- Kilka szczątkowych zdań można wygrzebać dzięki Ośrodkowi Tłumaczeń, ale jak dla mnie niewiele z tego wynika To może zamieszczę dla tych, którzy nie mają dostępu do OT: (pousuwałam znaczniki, bo ZM je wyłapuje i wychodzą cuda)
- Kupuj Zestawy na Paradę, aby przyśpieszyć swoje postępy
- Wygrałeś element ekwipunku oraz konia na Paradę Koni
- Przez dodatkowe (tu będzie co i ile) możesz otworzyć Zestaw na Paradę i wygrać dodatkowy ekwipunek dla koni biorących udział w konkursie.
a ekwipunki będą chyba miały różne poziomy rzadkości...
No i: TO JEST OPIS HARLEQUINA [IMIĘ KONIA] jest koniem specjalnym, który pojawił się w czasie karnawału. Posiada piękną,kolorową maść, która rozjaśnia szare dni Marca. [IMIĘ KONIA] jest królem karnawału, jego obecność uświetnia parady graczy.
Niewiele. Ale jeśli ktoś jest obcykany w promocjach, to może może wpadnie na jakiś pomysł, do czego to będzie podobne. Bo chyba całkowicie nowej promocji nie mamy się co spodziewać. Gdzie to jest o.O |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Parada | |
| |
|
| |
| Parada | |
|