| Parada | |
|
+22Minoo rosolowa asia2504 Anke5 Impossible1 EveDallas aurora121 anna i wiki Donvessa Kemishi Lierre. kaprysab Nevarra Alicred MrsKopytko bursztyn232 wilczyca1000 avrilka Suzan Kazuyuki erreo Temperance 26 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Re: Parada Sro Sie 07, 2013 4:49 pm | |
| Ja znalazłem komunikat Xantchosa i chyba natknąłem się na opis do Archimedesa, choć nie mam pewności |
|
| |
Anke5 Już coś wie
Nick w grze : Anke5 Liczba postów : 198 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Parada Sro Sie 07, 2013 4:59 pm | |
| - erreo napisał:
- No i:
[IMIĘ KONIA] jest koniem specjalnym, który pojawił się w czasie karnawału. Posiada piękną,kolorową maść, która rozjaśnia szare dni Marca. [IMIĘ KONIA] jest królem karnawału, jego obecność uświetnia parady graczy.
To Arlekin: Opis:Arlekin jest koniem specjalnym, który pojawił się w czasie karnawału. Posiada piękną,kolorową maść, która rozjaśnia szare dni Marca. Arlekin jest królem karnawału, jego obecność uświetnia parady graczy.Ciekawe... | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Parada Sro Sie 07, 2013 5:00 pm | |
| Fajnie by było gdyby wsadzili go na PL... |
|
| |
Anke5 Już coś wie
| |
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Parada Sro Sie 07, 2013 5:01 pm | |
| Kupuj Zestawy na Paradę, aby przyśpieszyć swoje postępy Wygrałeś element ekwipunku oraz konia na Paradę Koni Przez dodatkowe (tu będzie co i ile) możesz otworzyć Zestaw na Paradę i wygrać dodatkowy ekwipunek dla koni biorących udział w konkursie. Czyżbyśmy dostawali zestawy ciuszków za logowanie, zawody i inne zabawy ? Czyżby zestawy były podzielone na 3-4 kategorie... ? Czyżby zestawy można było kupić na sprzedażach błyskawicznych... ? Czyżby były zestawy do kupienia za kupony... ? Czyżby trzeba było czekać jak przy wysyłaniu towarzyszy i odblokować Bursztyna za x wysyłaną paradę ? Czyżby nie było wymian ?! : O |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Parada Sro Sie 07, 2013 5:07 pm | |
| - Kamil2010 napisał:
- Czyżby nie było wymian ?! : O
Takie przedmioty wsadzone tylko w promocje nigdy nie pojawiają się na wymianach :/ |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Parada Sro Sie 07, 2013 5:08 pm | |
| - Ogier12 napisał:
- Kamil2010 napisał:
- Czyżby nie było wymian ?! : O
Takie przedmioty wsadzone tylko w promocje nigdy nie pojawiają się na wymianach :/ Nie wiesz o jakich przedmiotach mówię... ludzie pamiętający paradę z INT będą wiedzieli... |
|
| |
Gość Gość
| |
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Parada Sro Sie 07, 2013 5:14 pm | |
| O właśnie, wiedziałam, że główny analityk promocji Kamil coś tam skojarzy i będziemy mieli jakieś, choćby mgliste, domysły Co do Arlekina, tak właśnie myślałam, czy ten opis nie jest przypadkiem o nim. Tylko że... teraz mamy sierpień o.O | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Parada Sro Sie 07, 2013 5:20 pm | |
| PAMIĘTA KTOŚ ?! Jakiś miły człowiek gdyby przetłumaczył I w tym chodziło o to byś zrobił jak największą bibę, znajomi dawali Ci koniska do parady (le wymiany) i patrzyłeś czy mieścisz się w rankingu XD Le cały sekret |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Parada Sro Sie 07, 2013 5:26 pm | |
| To to jest to! Znalazłem jakiś czas temu i tak mi świtało że to coś z paradą ale nie miałem pewności... |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Parada Sro Sie 07, 2013 5:29 pm | |
| W ciągu trzech tygodnia trwania promocji każdy gracz ma możliwość zorganizowania parady. Lata też UFO w postaci maski karnawałowej dostępnej w sześciu różnych kolorach, a użyć ich można na Arlekinie. Każda parada trwa tydzień i kończy się w czwartek wraz z podsumowującym rankingiem. Im bardziej zróżnicowane towarzycho, tym lepiej - boskie, osły, źrebaki, konie ze ZJ itd. Jeśli do twojej parady dołączy Arlekin, zalicza go jako dwa boskie. Swoich własnych koni można wystawić tylko pięć. Gracz może zorganizować tylko jedną paradę w ciągu promocji[?] A raz zapisany do niej koń nie może zostać z niej usunięty.
A dalej są nagrody.
Aha, już kminię, każdy organizuje jedną paradę, ale swoje konie można zapisywać do wielu. Jeśli jakiś z naszych koni jest w zwycięskiej paradzie, dostajemy nagrodę.
Jest ranking ogólny, ale też rankingi według kategorii, gdzie mamy: parada z największą ilością koni / boskich / staruszków / o łącznie najwyższej sumie umiejętności / najbardziej zróżnicowana względem ras / ZJ
Ostatnio zmieniony przez erreo dnia Sro Sie 07, 2013 5:36 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Parada Sro Sie 07, 2013 5:34 pm | |
| Czyli dobra zabawa się szykuje, pomieszanie z poplątanym... Ktoś stara się o Ambersa ? : > |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Parada Sro Sie 07, 2013 5:35 pm | |
| Zależy ile będzie trzeba wydać kuponów i co będzie dawał... Ogólnie planuje go zdobyć, ale zobaczymy jak wyjdzie w praniu |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Parada Sro Sie 07, 2013 5:36 pm | |
| No oczywiście, że daje dajmondsy jak inne konie z tej kolekcji. No minimum 20 trzeba będzie dać... |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Parada Sro Sie 07, 2013 5:38 pm | |
| Ja pasuję, zdecydowanie nie przypadło mi do gustu to, czego się właśnie dowiedziałam | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Parada Sro Sie 07, 2013 5:39 pm | |
| Ładny ale chyba też spasuje...
Ps. Chyba za często używam słowo "chyba" XD |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Parada Sro Sie 07, 2013 5:40 pm | |
| Czego się dowiedziałaś ? : > |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Parada Sro Sie 07, 2013 5:46 pm | |
| Iż niewiele tu zależy ode mnie, przynajmniej takie odnoszę wrażenie. Wolę konkrety typu wędrowne - otwórz tyle i tyle RO i masz boszczaka :DA jakieś rankingi... Ludzie będą się zabijać na forum, żeby się do nich zapisywać, no nie wiem. Nie znam tej promocji z intera, więc na pierwszy rzut oka mi się nie podoba Poza tym nie wiem, czy to będzie podobne do wypuszczania koni na wolność? One znikną po tej paradzie? W opisie nic o tym nie ma, ale kto ich tam wie, ostatnio udziwniają te promocje na potęgę i może im się spodoba pomysł delikatnej... emm, czystki ^^ | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Parada Sro Sie 07, 2013 5:53 pm | |
| Ja tak skorygowałem pewną piosenkę na potrzeby własne aby śpiewać Bursztynowi - Cytat :
- Nie powiem jak, masz mi to dać,
Lecz chcę to czuć, być pewien, że wiesz I nie zastanawiaj się. Chcę, żebyś zaskakiwał mnie. |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Parada Czw Sie 08, 2013 2:54 am | |
| Ja tam na Ambercia-rudzielca bym się połaszczyła z powodów czysto sentymentalnych takich jak wspomnienia z wycieczek nad Bałtyk i do Malborka <3 nu ale czy mi się uda to już inna bajka... i czy promocja będzie dla mnie do przejścia to też inna bajka... Póki co mam z diamentami 25 kuponów. | |
|
| |
Minoo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Minoo Liczba postów : 652 Dołączył : 30/12/2012
| Temat: Re: Parada Sob Sie 10, 2013 11:07 am | |
| Ten dyplom jest ładniejszy od tych które dostawaliśmy na koniec roku. XD | |
|
| |
Anke5 Już coś wie
| Temat: Re: Parada Sob Sie 10, 2013 11:16 am | |
| Już w poniedziałek okaże się co tak naprawdę zgotował nam Owilent... | |
|
| |
kaprysab Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : kaprysab Liczba postów : 821 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Parada Nie Sie 11, 2013 10:20 am | |
| Szkoda ze tak malo jest informacji konkretnych na temat tej parady:( chce miec bursztyna ze wzgledu na sentymet do owego kamienia | |
|
| |
drusia55 Już coś wie
Nick w grze : drusia55 Liczba postów : 149 Dołączył : 28/08/2012
| Temat: Re: Parada Pon Sie 12, 2013 4:17 am | |
| Na moje beznadziejna promocja.... | |
|
| |
| Temat: Re: Parada Pon Sie 12, 2013 4:37 am | |
| zawsze bylo wiadomo kilka dni przed promocja na int nawet co i jak bedzie | |
|
| |
| Temat: Re: Parada Pon Sie 12, 2013 5:50 am | |
| W OT wpisując parady wyskakuje coś takiego (gracz Acesta to znalazł) Aż do {:endDate}, możesz znaleźć nowy ekwipunek o różnym poziomie rzadkości, który możesz użyć na swoich konia do Parady!
Konie, które ostatnio dołączyły do parady
Aż do {:endDate}, zakup zestawy, aby odnaleźć nowe części ekwipunku o różnym poziomie rzadkości i wyposaż swoje konie do konkursowej parady! | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Parada Pon Sie 12, 2013 5:53 am | |
| - kaprysab napisał:
- W OT wpisując parady wyskakuje coś takiego (gracz Acesta to znalazł)
Aż do {:endDate}, możesz znaleźć nowy ekwipunek o różnym poziomie rzadkości, który możesz użyć na swoich konia do Parady!
Konie, które ostatnio dołączyły do parady
Aż do {:endDate}, zakup zestawy, aby odnaleźć nowe części ekwipunku o różnym poziomie rzadkości i wyposaż swoje konie do konkursowej parady! Ten fragment i wiele więcej już zostały wyjaśnione kilka stron wcześniej, wystarczy obejrzeć dokładnie ten wątek. |
|
| |
| Temat: Re: Parada Pon Sie 12, 2013 6:04 am | |
| Ok sorki nie dopatrzylam sie myslalam ze to dotyczy pierwszej parady. Na int jest weszla juz, calkiem ciekawa promocja | |
|
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: Parada Pon Sie 12, 2013 6:40 am | |
| Dość zawiła, ale staram się ogarnąć. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Parada | |
| |
|