Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Puzzle już w Polsce!

Go down 
+32
Lunatyk
Sakti
Natalya
19AnEcZkA89
nutrenka
Destin
Vensis
sajgon
Casablanka
Shelle
annrem
Luixza
Ola Koniara
Pani Losu
Rose666
ilofhorses
Malto
Szarusia16
LadyArvena
Sulfur
Star-x3
Alicred
Paliene
DusiaKoniara
eloite
Sheila86
Kotersiow
Sakura
Ayashi
amorkowa
Nevarra
Aki
36 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Next
AutorWiadomość
Go??
Gość
Anonymous

Puzzle już w Polsce! - Page 8 Empty
PisanieTemat: Re: Puzzle już w Polsce!   Puzzle już w Polsce! - Page 8 I_icon_minipostWto Sie 23, 2011 1:15 am

W RO nie zwsze są elementy do układanki ;(
Powrót do góry Go down
DusiaKoniara
W skromnych progach Zagrody
DusiaKoniara

Liczba postów : 301

PisanieTemat: Re: Puzzle już w Polsce!   Puzzle już w Polsce! - Page 8 I_icon_minipostWto Sie 23, 2011 1:16 am

APX napisał:
No właśnie na tym polega cała ta "zabawa" z RO. Ciekawe, czy duża jest szansa na trafienie puzzla.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Puzzle już w Polsce!   Puzzle już w Polsce! - Page 8 I_icon_minipostWto Sie 23, 2011 1:17 am

Jest ich 15.chyba nie polecieli na te otwieranie RO ;p i dobrze.
Powrót do góry Go down
Aki
Przyjaciel Zagrody
Aki

Nick w grze : Akira.
Liczba postów : 1998

PisanieTemat: Re: Puzzle już w Polsce!   Puzzle już w Polsce! - Page 8 I_icon_minipostWto Sie 23, 2011 1:17 am

DusiaKoniara napisał:
APX napisał:
No właśnie na tym polega cała ta "zabawa" z RO. Ciekawe, czy duża jest szansa na trafienie puzzla.

Jeśli wszyscy się rzucą to będzie jakieś 55-60 procent szans (tak myślę)
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1947323
DusiaKoniara
DusiaKoniara

PisanieTemat: Re: Puzzle już w Polsce!   Puzzle już w Polsce! - Page 8 I_icon_minipostWto Sie 23, 2011 1:18 am

Bo puzzle w RO są dopiero od 12.00.
Powrót do góry Go down
DusiaKoniara
DusiaKoniara

PisanieTemat: Re: Puzzle już w Polsce!   Puzzle już w Polsce! - Page 8 I_icon_minipostWto Sie 23, 2011 1:19 am

Żeby zaliczyć dzisiaj układankę trzeba zdobyć 10 puzzli. Jeśli w co drugim RO będzie element to i tak potrzeba 20 kuponów/ RO ;/.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Puzzle już w Polsce!   Puzzle już w Polsce! - Page 8 I_icon_minipostWto Sie 23, 2011 1:20 am

Puzzle już w Polsce! - Page 8 2153337378 ale frajer ze mnie
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Puzzle już w Polsce!   Puzzle już w Polsce! - Page 8 I_icon_minipostWto Sie 23, 2011 1:21 am

To i tak nie sprawiedliwe bo kasa rządzi howrse.;(
Powrót do góry Go down
19AnEcZkA89
Raczkujący
19AnEcZkA89

Liczba postów : 55

PisanieTemat: Re: Puzzle już w Polsce!   Puzzle już w Polsce! - Page 8 I_icon_minipostWto Sie 23, 2011 1:23 am

to trzeba czekać do 12 i szukać ost puzzla;/ chociażczarno widze swoje szanse;/
Powrót do góry Go down
DusiaKoniara
DusiaKoniara

PisanieTemat: Re: Puzzle już w Polsce!   Puzzle już w Polsce! - Page 8 I_icon_minipostWto Sie 23, 2011 1:24 am

APX napisał:
To i tak nie sprawiedliwe bo kasa rządzi howrse.;(
No niestety tak jest ;/. Ale co zrobić? Gdyby te kupony były chociaż trochę tańsze...
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Puzzle już w Polsce!   Puzzle już w Polsce! - Page 8 I_icon_minipostWto Sie 23, 2011 1:25 am

kupie 3 RO za kupony i jednego z zapasów. Powinno się udać, powiem wam wtedy jakie są szanse Wink
Powrót do góry Go down
DusiaKoniara
DusiaKoniara

PisanieTemat: Re: Puzzle już w Polsce!   Puzzle już w Polsce! - Page 8 I_icon_minipostWto Sie 23, 2011 1:26 am

Obstawiam, że po 13.00 nie będzie już Baliosów. Razz
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Puzzle już w Polsce!   Puzzle już w Polsce! - Page 8 I_icon_minipostWto Sie 23, 2011 1:28 am

gdyby były chociaż za 4 zł to by było wiele taniej. Ale cóż. Koszty operatora, pewnie i vat. ;( Głupie państwo i tak zarobi wiięcej niż twórca gry.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Puzzle już w Polsce!   Puzzle już w Polsce! - Page 8 I_icon_minipostWto Sie 23, 2011 1:29 am

haha. A kto je zgarnie? XD morisowa i te inne ;p Z kuponami XD ja mam tylko 3 boskie. Ali baba ile ja ro otworzyłam na Snowa!! A na Baliosa tylko 3!! XD No cóż różnie z RO bywa;p Szczęście sprzyja lodorzercom XDDD
Powrót do góry Go down
19AnEcZkA89
Raczkujący
19AnEcZkA89

PisanieTemat: Re: Puzzle już w Polsce!   Puzzle już w Polsce! - Page 8 I_icon_minipostWto Sie 23, 2011 1:29 am

o 12 wszyscy co mają więcej kasy czy kuponów złapią wszystki puzzle i moge się znowu pożegnać z baliosem;/ więc kto nie ma kasy ten może pomarzyć o wygranej znowu...
Powrót do góry Go down
DusiaKoniara
DusiaKoniara

PisanieTemat: Re: Puzzle już w Polsce!   Puzzle już w Polsce! - Page 8 I_icon_minipostWto Sie 23, 2011 1:39 am

Po to powstała cała ta gra, aby ktoś mógł na nas zarobić. A to, że jest wciągająca i dużo ludzi kupuje kupony głównie ze względu na promocje skłania ich do robienia ich więcej.Te wszystkie "promocje" są tak skonstruowane, że najlepsze nagrody dostają tylko Ci co doładowują kupony.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Puzzle już w Polsce!   Puzzle już w Polsce! - Page 8 I_icon_minipostWto Sie 23, 2011 1:48 am

Fenomen tej gry, że cały czas się coś w niej dzieje. Samo zdobywanie PG, gwiazdek jest już motorem do tego aby je zdobywać. To taka jakby nagroda. Krzyżowanie dwóch koni, czyli nieprzewidywalność efektów. Podobno im mniej przewidziane efekty tym wiecej dopaminy trafia do muzgu i się tym "podniecamy". Cała gra została stworzona na podłożu biologiczno-psychologicznym. Nie stworzą gry która będzie fjaskiem. Nad tym pracują ludzie znający się na naturze ludzkiej. Z reszta. Przyznajcie sami. Czy nie jara was nowa gwiazdka, miejsce w rankingu?
Powrót do góry Go down
19AnEcZkA89
Raczkujący
19AnEcZkA89

PisanieTemat: Re: Puzzle już w Polsce!   Puzzle już w Polsce! - Page 8 I_icon_minipostWto Sie 23, 2011 1:49 am

Niestety takie są prawa rynku chcesz coś mieć to płać bo nic za darmo nie dostaniesz...
Powrót do góry Go down
amorkowa
ZAGRODZIANIN
amorkowa

Nick w grze : amorkowa
Liczba postów : 2307

PisanieTemat: Re: Puzzle już w Polsce!   Puzzle już w Polsce! - Page 8 I_icon_minipostWto Sie 23, 2011 1:49 am

No, jasne że się cieszymy Wink
Albo wtedy, gdy jesteśmy znani, popularni. Też jest to radośćWink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2562520
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Puzzle już w Polsce!   Puzzle już w Polsce! - Page 8 I_icon_minipostWto Sie 23, 2011 1:51 am

Cała gra opiera się na prostym mechaniźmie rywalizacji. tu masz szeroką gamę. Gwiazdki, pg, Blup, Popularność, OJ, jednorożcem posiadanie rzeczy z CR. Mogą nas na wszystkim zlapac. A takie promocje pobudzają nasze pragnienie bycia naj.
Powrót do góry Go down
19AnEcZkA89
Raczkujący
19AnEcZkA89

PisanieTemat: Re: Puzzle już w Polsce!   Puzzle już w Polsce! - Page 8 I_icon_minipostWto Sie 23, 2011 1:53 am

I skutecznie im się udaje nas na to wszystko łapaćWink
Powrót do góry Go down
DusiaKoniara
DusiaKoniara

PisanieTemat: Re: Puzzle już w Polsce!   Puzzle już w Polsce! - Page 8 I_icon_minipostWto Sie 23, 2011 1:54 am

APX masz absolutną rację Very Happy.
Jeju jaka ja byłam szczęśliwa, jak wybiłam się z rankingu do pierwszej 500 Razz.
Jednak wszystkie gry MMO potrafią być wciągające.
Powrót do góry Go down
amorkowa
ZAGRODZIANIN
amorkowa

PisanieTemat: Re: Puzzle już w Polsce!   Puzzle już w Polsce! - Page 8 I_icon_minipostWto Sie 23, 2011 1:56 am

Ja już jestem dumna - 344 miejsce rankingu ogólnego Wink A szczerze nie zabiegam wcale o to, bo wiem że i tak się nie uda ;p
Wyblupowałam 3 konie i się podniosłam w 2 dni o 50 miejsc Wink
Powrót do góry Go down
DusiaKoniara
DusiaKoniara

PisanieTemat: Re: Puzzle już w Polsce!   Puzzle już w Polsce! - Page 8 I_icon_minipostWto Sie 23, 2011 2:04 am

nadia.amorek napisał:
Ja już jestem dumna - 344 miejsce rankingu ogólnego Wink A szczerze nie zabiegam wcale o to, bo wiem że i tak się nie uda ;p
Wyblupowałam 3 konie i się podniosłam w 2 dni o 50 miejsc Wink
Ja robiłam kiedyś eksperyment (chyba na początku wakacji) kupowałam wszystkie konie ze sprzedaży po 500-1000 equus, które miały umiejętności 100+, a niektóre nawet 200+ (co się teraz na sprzedażach porobiło...) i po niecałym tygodniu wybiłam się z 3000 miejsca na 700 Smile.
Nadia, nie ma, że się nie uda Smile. Trzeba być optymistą Cool
Powrót do góry Go down
amorkowa
ZAGRODZIANIN
amorkowa

PisanieTemat: Re: Puzzle już w Polsce!   Puzzle już w Polsce! - Page 8 I_icon_minipostWto Sie 23, 2011 2:06 am

A tam, kiedy indziej się wybiję Wink
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: Puzzle już w Polsce!   Puzzle już w Polsce! - Page 8 I_icon_minipostWto Sie 23, 2011 2:18 am

A ja dziś zamierzam spróbować ukończyć puzzle Smile Jak pojawi się promocja z puzzlem w RO - otworzę jeden. Jak będzie, to zaliczy mi jutrzejsze logowanie, czyli ukończę czwarte puzzle.
Skoro tak, to będę mieć bonusowe. Dziś moje dwie rożki urodza. Jak sie uda to którejś wyjdzie rożek i będzie zadanie zaliczone. Mają RP podane więc zadanie z bliźniakami zaliczone. Podam jednej KF - kolejne zaliczone. 40-latek zaraz będzie. Właśnie podstarzam. Jak zaliczę te, otworzę 3 RO, co też jest zadaniem i jak będę mieć szczęście znajdę puzzle z logowaniem Wink
Baliosa raczej nie wygram, bo typuje, że znajdą się osoby które otworzą szybko te 10-15 RO i znajdą wszystkie puzzle szybciej niż ja obejdę te konie. Ale przynajmniej puzzle z głowy Wink A jeśli w tych 3 sie nie trafi puzzel, to tylko logowanie mi zostanie, więc spokojnie...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
19AnEcZkA89
Raczkujący
19AnEcZkA89

PisanieTemat: Re: Puzzle już w Polsce!   Puzzle już w Polsce! - Page 8 I_icon_minipostWto Sie 23, 2011 3:48 am

LadyArvena widze że mamy podobny plan na dzisija z puzzlami powodzenia;)
Powrót do góry Go down
Aki
Przyjaciel Zagrody
Aki

PisanieTemat: Re: Puzzle już w Polsce!   Puzzle już w Polsce! - Page 8 I_icon_minipostWto Sie 23, 2011 4:05 am

Wiadomo już jaka będzie następna promocja? Wink

EDIT:

Jupi! Jestem już w 5-tych puzzlach cheers
Powrót do góry Go down
amorkowa
ZAGRODZIANIN
amorkowa

PisanieTemat: Re: Puzzle już w Polsce!   Puzzle już w Polsce! - Page 8 I_icon_minipostWto Sie 23, 2011 4:14 am

Ja też jestem na 5-tych.
Ale balioska już nie ma xd
Powrót do góry Go down
Aki
Przyjaciel Zagrody
Aki

PisanieTemat: Re: Puzzle już w Polsce!   Puzzle już w Polsce! - Page 8 I_icon_minipostWto Sie 23, 2011 4:17 am

nadia.amorek napisał:
Ja też jestem na 5-tych.
Ale balioska już nie ma xd

Ciekawe kto wygrał scratch
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Puzzle już w Polsce!   Puzzle już w Polsce! - Page 8 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Puzzle już w Polsce!
Powrót do góry 
Strona 8 z 13Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Next
 Similar topics
-
» Appaloosa w Polsce!?
» "Appaloosa w Polsce"
» The Jigsaw Puzzle (server INT)
» [GRA] Puzzle
» Anonimowi zapowiadają kolejną akcję w Polsce

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach