Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Samodzielna nauka gry na gitarze

Go down 
3 posters
AutorWiadomość
mina stirit1
Przyjaciel Zagrody
mina stirit1

Nick w grze : British Dougs
Liczba postów : 526

Samodzielna nauka gry na gitarze Empty
PisanieTemat: Samodzielna nauka gry na gitarze   Samodzielna nauka gry na gitarze I_icon_minipostNie Lip 28, 2013 4:15 am

Hej!
Mam pewien problem. Chcę nauczyć się gry na gitarze. Mam gitarę klasyczno- akustyczną xd była wielka okazja więc na nią wypadło xd
Uczył się ktoś gry na gitarze samemu bez nauczyciela/ kolegi? Korzystaliście wtedy z Internetowych poradników? Prosiłabym o pomoc w wybraniu jakiegoś dobrego kursu/ dobrej strony z chwytami i wszystkiego co jest potrzebne do nauki : )
Sądzę, że wasze wskazówki nie tylko mnie pomogą, ale też wielu innym ;D
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Samodzielna nauka gry na gitarze   Samodzielna nauka gry na gitarze I_icon_minipostNie Lip 28, 2013 4:53 am

Ja uczę się od jakieś pół roku. Samouk, korzystam z poradników na necie i jako tako udaje mi się grać Smile Polecam stronkę http://gitaradlapoczatkujacych.pl/, jest świetna i tłumaczy wszystko krok po kroku tak, że spokojnie da się zrozumieć. Masz tam m.in. podstawowe chwyty, chwyty barowe, wytłumaczone różne techniki i nieco łatwych piosenek do nauki. 
Powodzenia! Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Ayame
Przyjaciel Zagrody
Ayame

Nick w grze : Emi99
Liczba postów : 776

PisanieTemat: Re: Samodzielna nauka gry na gitarze   Samodzielna nauka gry na gitarze I_icon_minipostPon Lip 29, 2013 9:43 am

Mój starszy brat uczył się samodzielnie z tej samej strony, co Hanka. Wiem też, ze pożyczał jakieś płyty z kursami od kolegów, ale nie wiem dokładnie jakie. Nie pamiętam, jak długo się uczył, ale w tej chwili jest na bardzo zaawansowanym etapie, tzn. nie potrzebuje już chwytów - potrafi prawie wszystko zagrać ze słuchu. A ja, skoro mam pod ręką darmowego nauczyciela, pobieram lekcje u brata :3
Powrót do góry Go down
mina stirit1
Przyjaciel Zagrody
mina stirit1

Nick w grze : British Dougs
Liczba postów : 526

PisanieTemat: Re: Samodzielna nauka gry na gitarze   Samodzielna nauka gry na gitarze I_icon_minipostWto Lip 30, 2013 8:59 am

Dzięki wielkie! ;D
Łał... uczę się już 3 dzień Smile Oby to nie był słomiany zapał ;d 
Strona naprawdę mi się podoba, co prawda utknęłam na lekcji "Pierwsze ćwiczenia 2" ale sądzę, że jak na mnie to to i tak dobrze, że do tego momentu doszłam : P
Trudno jest się samemu uczyć. Trzeba się bardzo zmobilizować Smile
Znacie jeszcze jakieś inne fajne strony? =]
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Samodzielna nauka gry na gitarze   Samodzielna nauka gry na gitarze I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Samodzielna nauka gry na gitarze
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Nauka HTML'a
» Nauka html'u
» Nauka języków
» Nauka przentacji z podstronami
» Co dalej z nauką? To już się w głowie nie mieści...

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: