Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Puzzle- Lepsze nagrody czekają!

Go down 
+17
DusiaKoniara
Aki
Presence
NatkaSalinero
Kotersiow
Ola Koniara
mina stirit1
Alicred
LadyArvena
Sheila86
Sakura
Luixza
Nevarra
Olcia_98
Destin
amorkowa
Shelle
21 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next
AutorWiadomość
Presence
Przyjaciel Zagrody
Presence

Nick w grze : Presence
Liczba postów : 1861

Puzzle- Lepsze nagrody czekają! - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Puzzle- Lepsze nagrody czekają!   Puzzle- Lepsze nagrody czekają! - Page 2 I_icon_minipostPią Sie 19, 2011 10:38 am

Ale super Very Happy Może ten Gypse nie jest taki superowy jak Balios ale i tak jest świetny Smile Mi brakuje tylko 2 puzzli do końca 3 układanki
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3746365
Aki
Przyjaciel Zagrody
Aki

Nick w grze : Akira.
Liczba postów : 1998

PisanieTemat: Re: Puzzle- Lepsze nagrody czekają!   Puzzle- Lepsze nagrody czekają! - Page 2 I_icon_minipostPią Sie 19, 2011 1:23 pm

Luixza napisał:
Sakura0001 napisał:
Najgorsze będzie z wyhodowaniem jednorożca. Ja mam tylko jedną jednorożkę, a szanse na wyhodowanie roga w trakcie promocji dość marne Mad ...

Zawsze można liczyć na szczęście i znalezienie tego puzzla w RO... ^^

Fakt, ale na wszelki-wielki jutro przed 6:00 postarzam jednorożki i pokrywam Very Happy Gorzej będzie jak z żadnej klaczy róg się nie urodzi Puzzle- Lepsze nagrody czekają! - Page 2 2153337378
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1947323
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: Puzzle- Lepsze nagrody czekają!   Puzzle- Lepsze nagrody czekają! - Page 2 I_icon_minipostPią Sie 19, 2011 2:09 pm

mycha805 napisał:
Luixza napisał:
Sakura0001 napisał:
Najgorsze będzie z wyhodowaniem jednorożca. Ja mam tylko jedną jednorożkę, a szanse na wyhodowanie roga w trakcie promocji dość marne Mad ...

Fakt, ale na wszelki-wielki jutro przed 6:00 postarzam jednorożki i pokrywam Very Happy Gorzej będzie jak z żadnej klaczy róg się nie urodzi Puzzle- Lepsze nagrody czekają! - Page 2 2153337378

I to jest właśnie ból przy tych promocjach. Miałam 2 różki, jednej urwałam róg do promocji z eliksirami, żeby zdobyć OM, została tylko jedna. Nie dadzą człowiekowi odsapnąć ;P...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
Aki
Przyjaciel Zagrody
Aki

PisanieTemat: Re: Puzzle- Lepsze nagrody czekają!   Puzzle- Lepsze nagrody czekają! - Page 2 I_icon_minipostPią Sie 19, 2011 2:20 pm

Sakura0001 napisał:
mycha805 napisał:
Luixza napisał:
Sakura0001 napisał:

I to jest właśnie ból przy tych promocjach. Miałam 2 różki, jednej urwałam róg do promocji z eliksirami, żeby zdobyć OM, została tylko jedna. Nie dadzą człowiekowi odsapnąć ;P...

Z moich rogów poszły tylko Zola i Mistrz. Na objęcia kupiłam specjalnie jednego jednoroga przed promocją Razz Wracając do obecnej promocji, boję się że Princessa II znowu mnie zawiedzie (patrz potomstwo ) Masakra normalnie Puzzle- Lepsze nagrody czekają! - Page 2 2153337378 Jedyna nadzieja w Loli (jej dałam RP, trzymajcie kciuki Smile ), Elizie , Biance i Jagodzie
Powrót do góry Go down
DusiaKoniara
W skromnych progach Zagrody
DusiaKoniara

Liczba postów : 301

PisanieTemat: Re: Puzzle- Lepsze nagrody czekają!   Puzzle- Lepsze nagrody czekają! - Page 2 I_icon_minipostSob Sie 20, 2011 1:13 am

Z jednorogami może być problem Sad. Jednak mnie ciągle martwi ten staruszek. Kiedyś jednego dnia złapałam 2 RO a w nich był KF i ZH. Po co ja je do diabła wtedy otwierałam? Evil or Very Mad
Powrót do góry Go down
sajgon
Raczkujący
sajgon

Liczba postów : 68

PisanieTemat: Re: Puzzle- Lepsze nagrody czekają!   Puzzle- Lepsze nagrody czekają! - Page 2 I_icon_minipostSob Sie 20, 2011 1:40 am

Cytat :
Tssaaa, każdy się zdecyduje na Grypse, a nikt nie będzie chciał Balioska. ;D Nikt nie będzie chciał kończyć tej układanki jako pierwszy.

spokojnie, dużo osób w to gra Wink Ja postaram się zdobyć baliosa Smile spróbuje do północy wrócić do domu i wejdę.
owlient wszystko zepsuło promocją "dodatkowe puzzle w RO" ;/
myślałem, że wreszcie będzie coś uczciwego, ale nie! zawsze musi być ten cholerny RO żeby wszystko zepsuć - beznadziejnie ;/
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Puzzle- Lepsze nagrody czekają!   Puzzle- Lepsze nagrody czekają! - Page 2 I_icon_minipostSob Sie 20, 2011 1:42 am

I teraz nawet jeśli masz logowanie tylko a otworzysz ro to zrobisz tą układankę?
Powrót do góry Go down
amorkowa
ZAGRODZIANIN
amorkowa

Nick w grze : amorkowa
Liczba postów : 2307

PisanieTemat: Re: Puzzle- Lepsze nagrody czekają!   Puzzle- Lepsze nagrody czekają! - Page 2 I_icon_minipostSob Sie 20, 2011 1:47 am

jeśli fart dopisze. Bo możesz nie znaleźć puzzla ;(
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2562520
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Puzzle- Lepsze nagrody czekają!   Puzzle- Lepsze nagrody czekają! - Page 2 I_icon_minipostSob Sie 20, 2011 1:53 am

buuuu to niech się wypchają takimi rogami ;p
Powrót do góry Go down
Aki
Przyjaciel Zagrody
Aki

PisanieTemat: Re: Puzzle- Lepsze nagrody czekają!   Puzzle- Lepsze nagrody czekają! - Page 2 I_icon_minipostSob Sie 20, 2011 1:59 am

Logowanie to nic, ja się modlę bym puzzel z narodzinami jednoroga znalazłam Puzzle- Lepsze nagrody czekają! - Page 2 1988476332
Powrót do góry Go down
DusiaKoniara
DusiaKoniara

PisanieTemat: Re: Puzzle- Lepsze nagrody czekają!   Puzzle- Lepsze nagrody czekają! - Page 2 I_icon_minipostSob Sie 20, 2011 2:04 am

Ciekawe jak duża jest szansa na znalezienie puzzla. scratch
Powrót do góry Go down
ilofhorses
Raczkujący
ilofhorses

Nick w grze : ilofhorses
Liczba postów : 77

PisanieTemat: Re: Puzzle- Lepsze nagrody czekają!   Puzzle- Lepsze nagrody czekają! - Page 2 I_icon_minipostSob Sie 20, 2011 1:08 pm

Chyba wolę Baliosa, bo co ciekawego daje Gypsy ? Very Happy
I ja tam jadę ! Very Happy
Powrót do góry Go down
Shelle
Nowy
Shelle

Liczba postów : 26

PisanieTemat: Re: Puzzle- Lepsze nagrody czekają!   Puzzle- Lepsze nagrody czekają! - Page 2 I_icon_minipostNie Sie 21, 2011 5:38 am

Zrezygnowałam z puzzli.
Jak ktoś potrzebuje RO, to ja chętnie sprzedam 4. Za cenę zawierającą kupon/y. : )
Powrót do góry Go down
gniada_stacjonata
Nowy
gniada_stacjonata

Liczba postów : 3

PisanieTemat: Re: Puzzle- Lepsze nagrody czekają!   Puzzle- Lepsze nagrody czekają! - Page 2 I_icon_minipostWto Sie 23, 2011 2:40 am

ja ogólnie zaszłam bardzo daleko, bo zostało mi tylko logowanie w czwartych puzzlach, ale kurcze, w bonusowych wszystko bym zrobiła bez najmniejszego problemu, z wyjątkiem wyhodowania roga... bo nie mam wgl żadnego roga, a nikt mi nie pożyczy ;/ a nawet jeśli to nie mam ani jednego pkt. dorastania, a za pierwszym razem to na 100% mi nie wyjdzie -.-

więc jestem zawiedziona, bo jestem o włos od boskich koni i tu masz, róg! beznadzieja -.-
Powrót do góry Go down
amorkowa
ZAGRODZIANIN
amorkowa

Nick w grze : amorkowa
Liczba postów : 2307

PisanieTemat: Re: Puzzle- Lepsze nagrody czekają!   Puzzle- Lepsze nagrody czekają! - Page 2 I_icon_minipostWto Sie 23, 2011 2:45 am

Gniada, ja mogę pożyczyć nawet kilka. Tylko za jakąś cenę Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2562520
Ola Koniara
Ola Koniara

Liczba postów : 324

PisanieTemat: Re: Puzzle- Lepsze nagrody czekają!   Puzzle- Lepsze nagrody czekają! - Page 2 I_icon_minipostWto Sie 23, 2011 9:09 am

Już jutro zacznę układać 5 puzzle. Ja się nie śpieszę, bo i tak wiedziałam, że nie będę miała Baliosa. W sumie największym problemem jest wyhodowanie jednorożca. Co prawda mam 2 rogi i do tego klacze, ale pewnie znając życie to mi się nie urodzą. Jedyna szansa jest w RO Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse-porady.blog.onet.pl
Ajia
Nowy
Ajia

Liczba postów : 8

PisanieTemat: Re: Puzzle- Lepsze nagrody czekają!   Puzzle- Lepsze nagrody czekają! - Page 2 I_icon_minipostWto Sie 23, 2011 10:25 am

Hej nie wiem czy mogę się o to tutaj zapytać. Ale jakie właściwie są zadania w tych bonusowych puzzlach? Bo każdy mi mówi coś innego i w końcu sama już nie wiem. A jak są jakieś trudne to będę musiała się z nimi sprężyć, a jeśli nie to niekoniecznie. Więc mógłby ktoś napisać jakie są? Albo najlepiej skopiować z howrse i wkleić. Byłabym bardzo wdzięczna.
Powrót do góry Go down
Ola Koniara
Ola Koniara

PisanieTemat: Re: Puzzle- Lepsze nagrody czekają!   Puzzle- Lepsze nagrody czekają! - Page 2 I_icon_minipostWto Sie 23, 2011 10:33 am

Pierwsze logowanie – Koń holsztyński
Pierwsze logowanie – x1 Diament
Użyj Kamienia Filozoficznego – x1 Diament
Narodziny bliźniąt – x1 Diament
Narodziny jednorożca – x1 Diament
Otwórz Róg Obfitości – x1 Diament
Otwórz Róg Obfitości – x5 Diamentów
Otwórz Róg Obfitości – x5 Diamentów
Posiadaj konia śmiertelnego w wieku 40 lat – x5 Diamentów

Proszę Smile
Powrót do góry Go down
Ajia
Nowy
Ajia

Liczba postów : 8

PisanieTemat: Re: Puzzle- Lepsze nagrody czekają!   Puzzle- Lepsze nagrody czekają! - Page 2 I_icon_minipostWto Sie 23, 2011 10:55 am

Bardzo dziękuję Very Happy
Powrót do góry Go down
DusiaKoniara
DusiaKoniara

PisanieTemat: Re: Puzzle- Lepsze nagrody czekają!   Puzzle- Lepsze nagrody czekają! - Page 2 I_icon_minipostSro Sie 24, 2011 1:32 am

Za ostatnie puzzle można zebrać 2 kupony to już coś Very Happy.
Powrót do góry Go down
Ola Koniara
Ola Koniara

PisanieTemat: Re: Puzzle- Lepsze nagrody czekają!   Puzzle- Lepsze nagrody czekają! - Page 2 I_icon_minipostSro Sie 24, 2011 1:34 am

Tak, ale jednak nie trzeba otworzyć jednego RO, tylko kilka, aby zaliczyło Ci 1 zadania Otwórz Rogi.
Powrót do góry Go down
DusiaKoniara
DusiaKoniara

PisanieTemat: Re: Puzzle- Lepsze nagrody czekają!   Puzzle- Lepsze nagrody czekają! - Page 2 I_icon_minipostSro Sie 24, 2011 1:51 am

Ola Koniara napisał:
Tak, ale jednak nie trzeba otworzyć jednego RO, tylko kilka, aby zaliczyło Ci 1 zadania Otwórz Rogi.
Wiem i to mnie właśnie demotywuje. Jak jeszcze otworzę RO i będą same śmieci to już wgl załamka...
Powrót do góry Go down
Ola Koniara
Ola Koniara

PisanieTemat: Re: Puzzle- Lepsze nagrody czekają!   Puzzle- Lepsze nagrody czekają! - Page 2 I_icon_minipostSro Sie 24, 2011 1:52 am

Właśnie... Ja miałam szczęście, bo chociaż mi Zestaw Posejdona w jednym przyniosło.
Powrót do góry Go down
DusiaKoniara
DusiaKoniara

PisanieTemat: Re: Puzzle- Lepsze nagrody czekają!   Puzzle- Lepsze nagrody czekają! - Page 2 I_icon_minipostSro Sie 24, 2011 1:54 am

O to rzeczywiście Smile. Ja się modlę o OM lub Nyxa - no dobra mogę tylko pomarzyć Very Happy.
Powrót do góry Go down
Ola Koniara
Ola Koniara

PisanieTemat: Re: Puzzle- Lepsze nagrody czekają!   Puzzle- Lepsze nagrody czekają! - Page 2 I_icon_minipostSro Sie 24, 2011 1:55 am

Aha i muszę dodać, że w jednym RO miałam kolejny RO i zaliczyło mi się wreszcie ostatnie dokonania Very Happy
Powrót do góry Go down
DusiaKoniara
DusiaKoniara

PisanieTemat: Re: Puzzle- Lepsze nagrody czekają!   Puzzle- Lepsze nagrody czekają! - Page 2 I_icon_minipostSro Sie 24, 2011 1:59 am

Ola Koniara napisał:
Aha i muszę dodać, że w jednym RO miałam kolejny RO i zaliczyło mi się wreszcie ostatnie dokonania Very Happy
O właśnie to też by mi się przydało Cool
Ale poczekam ze zbieraniem elementów do 18 to może zaliczę jednoroga (jak na złość były teraz same bezrogi) i bliźniaki. Potem zacznę otwierać RO bo będzie większa szansa na 40-latka.
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: Puzzle- Lepsze nagrody czekają!   Puzzle- Lepsze nagrody czekają! - Page 2 I_icon_minipostSro Sie 24, 2011 3:38 am

Widzę, że w tej promocji jest tyle dziur, co w systemach Microsoftu. Jeszcze nie doszłam do 5 układanki ze względu na brak jednego logowania, a już widzę, że w tej zabawie jest mnóstwo nieścisłości...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
DusiaKoniara
DusiaKoniara

PisanieTemat: Re: Puzzle- Lepsze nagrody czekają!   Puzzle- Lepsze nagrody czekają! - Page 2 I_icon_minipostSro Sie 24, 2011 10:08 am

Mam duże wątpliwości, czy uda mi się zaliczyć piąte puzzle. Gdyby zadanie z "otwórz RO" zaliczało od razu po jego otwarciu, jeszcze by było ok, ale tak... zastanawiam się czy w ogóle się w to bawić.
Powrót do góry Go down
Aki
Przyjaciel Zagrody
Aki

PisanieTemat: Re: Puzzle- Lepsze nagrody czekają!   Puzzle- Lepsze nagrody czekają! - Page 2 I_icon_minipostSro Sie 24, 2011 10:13 am

buuuuuuuuuuu... mi brakuje tylko narodzin roga, a moje jednorożki się zbuntowały Sad Jeszcze na dodatek w realu się dorobiłam gipsa na lewej ręce Sad
Powrót do góry Go down
DusiaKoniara
DusiaKoniara

PisanieTemat: Re: Puzzle- Lepsze nagrody czekają!   Puzzle- Lepsze nagrody czekają! - Page 2 I_icon_minipostSro Sie 24, 2011 10:18 am

mycha805 napisał:
Jeszcze na dodatek w realu się dorobiłam gipsa na lewej ręce Sad
Co się stało? Coś poważnego?
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Puzzle- Lepsze nagrody czekają!   Puzzle- Lepsze nagrody czekają! - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Puzzle- Lepsze nagrody czekają!
Powrót do góry 
Strona 2 z 3Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Lepsze cieniowanie
» 2 boksy z prysznicami czekają!
» Co jest lepsze: usypianie czy wyłączanie komputera
» Puzzle, już są!
» The Jigsaw Puzzle (server INT)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach