Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Nowa wielkośc ramki do PH i przerobiona praca | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
arche Nowy
Nick w grze : arche Liczba postów : 14 Dołączył : 29/08/2013
| Temat: Nowa wielkośc ramki do PH i przerobiona praca Czw Sty 23, 2014 4:56 pm | |
| Z powodu niespodziewanego wprowadzenia od lutego nowego formatu ramki do PH i konieczności wielkich przeróbek, na szybko machnęłam poprawkę tła. W związku z tym proszę Was o przyjrzenie się i napisanie, co jest nie tak, szczególnie przy podglądzie na większych monitorach. Mój nie jest zbyt duży i mam problemy z oceną wyglądu, a poza tym obiektywizm w stosunku do własnej działalności słabo mi wychodzi
Ostatnio zmieniony przez arche dnia Sob Sty 25, 2014 3:25 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Broszka Moderator
Nick w grze : Broszka Liczba postów : 1597 Dołączył : 20/01/2012
| Temat: Re: Nowa wielkośc ramki do PH i przerobiona praca Pią Sty 24, 2014 1:30 pm | |
| Jak dla mnie jest dobrze, tylko horyzont po prawej za słabo zaznaczony, właściwie wcale go nie ma. | |
| | | arche Nowy
Nick w grze : arche Liczba postów : 14 Dołączył : 29/08/2013
| Temat: Re: Nowa wielkośc ramki do PH i przerobiona praca Nie Lut 09, 2014 5:32 am | |
| Wielkie dzięki, ale niestety w podglądzie wysyłanej pracy tło wyszło wprost ohydnie. Ehhh... | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Nowa wielkośc ramki do PH i przerobiona praca | |
| |
| | | | Nowa wielkośc ramki do PH i przerobiona praca | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|