Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Kwiecień- Nowa praca i dalsze plany :) | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Anke5 Już coś wie
Nick w grze : Anke5 Liczba postów : 198 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Kwiecień- Nowa praca i dalsze plany :) Sro Mar 06, 2013 3:26 pm | |
| Ostatnio zainspirowana pewnym filmem, stworzyłam serie koni, które są do siebie trochę podobne, a różnią je kolory i pozy Bez dalszego przeciągania, wstawiam tu pracę. Od razu mówię, że miała być fantastyczna, bo wiem o masywnych nogach i małym łbie(to było specjalnie ^^ ) Wiem, praca bardzo duża, a na takim rozmiarze najwygodniej mi się pracuje, ale jak się podoba? ... W planach mam również kolejne konie, ale ich linearty wstawię, gdy będę miała więcej czasu na rysunki Pozdrawiam, Anke5 | |
| | | ebonita Główny Grafik
Nick w grze : ebonita Liczba postów : 787 Dołączył : 03/10/2012
| Temat: Re: Kwiecień- Nowa praca i dalsze plany :) Sro Mar 06, 2013 11:17 pm | |
| Niestety bardziej podobne do jaszczurki niż konia Popracuj nad pyskiem, lenika tez rysuje dłuugie i wąskie pyski ale one mają cechy konia, a pysk twojego stworka ma cechy klina ... Poza tym (zwłaszcza tylne) kopyta wyglądają jak french manicure zlewają się z nogami i tylko kolor je odróżnia. Noga nad kopytem ma inne kształty - pooglądaj zdjęcia, rysunki. | |
| | | MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Kwiecień- Nowa praca i dalsze plany :) Czw Mar 07, 2013 5:36 am | |
| Może być ale taki trochę nie nei wiem... Fantastyczny też musi być staranny | |
| | | Anke5 Już coś wie
| Temat: Re: Kwiecień- Nowa praca i dalsze plany :) Czw Mar 07, 2013 8:35 am | |
| Naprawdę jest aż tak źle? Pomysł na takiego stwora przyszedł mi przy awatarze, gdzie pełno było dziwnych stworzeń... Wszystko robiłam według tutków,ponieważ nie jestem jeszcze w stanie wypełnić linearta i dodać cieni bez nich. No to kolejną serię mogę wywalić do śmieci... | |
| | | ebonita Główny Grafik
Nick w grze : ebonita Liczba postów : 787 Dołączył : 03/10/2012
| Temat: Re: Kwiecień- Nowa praca i dalsze plany :) Czw Mar 07, 2013 9:24 am | |
| wstawianie na CP pracy typu fanart jest zakazane. Spróbuj od narysowania zwykłego konia bez żadnych udziwnień | |
| | | Anke5 Już coś wie
| Temat: Re: Kwiecień- Nowa praca i dalsze plany :) Czw Mar 07, 2013 9:39 am | |
| To nie jest fanart, ponieważ nie było tam takich stworzeń jak ten którego narysowałam.(oglądałam ten film parę razy) Choć były równie dziwaczne. Mój motyw główny to konie z innych planet ^^ i chyba to widać... Co prawda staram się rysować zwykłe konie, ale zawsze coś mi w nich brakuję. Myślę, myślę i w końcu dochodzę do tego typu udziwnień | |
| | | Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: Kwiecień- Nowa praca i dalsze plany :) Czw Mar 07, 2013 12:26 pm | |
| Zdecyduj się, czy ma być smukły, czy masywny, bo pysk ma dłuuugi, chudy, tak samo tułów, a nogi grube, podobnie ogon. Dorób mu może skrzydła Ale pomysł bardzo fajny | |
| | | Anke5 Już coś wie
| Temat: Re: Kwiecień- Nowa praca i dalsze plany :) Czw Mar 07, 2013 1:02 pm | |
| Kemishi - Dzięki Co do budowy, on właśnie tak miał wyglądać. Miał to być koń z innej planety i dlatego taki dziwny, to nie jest typowy ziemski koń Skrzydła... może w innej wersji, bo tu mi jakoś nie pasi... chyba, że złożone, ale nad tym muszę się jeszcze zdecydować, mam cały miesiąc | |
| | | wilczyca1000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Kwiecień- Nowa praca i dalsze plany :) Czw Mar 07, 2013 1:38 pm | |
| Ładne światło na kopytach. Zrób mu szerszą głowę i pysk, nogi "odchudź". | |
| | | Anke5 Już coś wie
| Temat: Re: Kwiecień- Nowa praca i dalsze plany :) Pią Mar 08, 2013 1:16 pm | |
| Długo nie odpisywałam w tym wątku no, ale mówi się trudno(rzadko wchodzę na kompa) bez dłuższego przeciągania przejdę do rzeczy: Pora wam podziękować za wszelkie uwagi, krytykę oraz za drobną pochwałę Tej pracy nie będę (chyba) na razie naprawiać, co nie oznacza, że ją zostawiam. Dziś lub pojutrze biorę się za kolejną, będzie miał mniej masywne nogi, a głowę... muszę się jeszcze zastanowić bo bardzo mi się podoba taka jaka już jest ^^ W końcu miał to być koń z innego wymiaru, a nikt nie powiedział, że tamtejsze konie muszę być podobne do ziemskich? Więc zobaczymy jak mi pójdzie kolejne wyzwanie ebonita- wspomniałaś coś o "french manicure" oraz, że kopyta zlewają się z resztą ciała. Chciałabym to naprawić, ale jak to u mnie jest w zwyczaju, ie udaje mi się, a przeszukałam już sporą ilość tutków. No, ale nic, czeka mnie jeszcze sporo pracy w przekopywaniu neta Coś się znajdzie. Pozdrawiam, Anke5 | |
| | | Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: Kwiecień- Nowa praca i dalsze plany :) Sob Mar 09, 2013 9:59 am | |
| Głowa jak dla mnie OK, nie zmieniaj | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Kwiecień- Nowa praca i dalsze plany :) | |
| |
| | | | Kwiecień- Nowa praca i dalsze plany :) | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |