Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Podobno czego oczy nie widzą... Ale kto wie :D | |
|
+3Star-x3 Pati...xd DusiaKoniara 7 posters | Autor | Wiadomość |
---|
DusiaKoniara W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 301 Dołączył : 19/07/2011
| Temat: Podobno czego oczy nie widzą... Ale kto wie :D Czw Wrz 01, 2011 11:13 am | |
| Coś mnie ostatnio tknęło . Otóż przydałoby się na Zagrodzie coś w postaci galerii. Każdy użytkownik mógłby zamieścić zdjęcia siebie/swoich pupili/koni/ zdjęcia z jazd czy swoje własne "fotograficzne" prace. Nieraz lepiej jest zobaczyć niż przeczytać. Nie wiem czy to przejdzie, ale przynajmniej to jakiś pomysł Co o tym sądzicie? | |
| | | Pati...xd Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Pati...xd Liczba postów : 4498 Dołączył : 01/08/2011
| Temat: Re: Podobno czego oczy nie widzą... Ale kto wie :D Pią Wrz 02, 2011 9:54 am | |
| Twój pomysł mi się podoba. Ja popieram. | |
| | | DusiaKoniara W skromnych progach Zagrody
| Temat: Re: Podobno czego oczy nie widzą... Ale kto wie :D Pią Wrz 02, 2011 12:06 pm | |
| Dzięki Pati . Jednak chyba większości nie przypadł do gustu xD | |
| | | Star-x3 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Star-x3 Liczba postów : 2045 Dołączył : 21/03/2011
| Temat: Re: Podobno czego oczy nie widzą... Ale kto wie :D Pią Wrz 02, 2011 12:49 pm | |
| mi sie podoba | |
| | | Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: Podobno czego oczy nie widzą... Ale kto wie :D Pią Wrz 02, 2011 4:02 pm | |
| Zdjęcia pupili można dodać w temacie "zdjęcia naszych zwierzaków", o sobie co tylko się chce w "poznajmy się", gdzie indziej można opowiedzieć swoje historie, marzenia, opowiadania, fantazje... Jak dokładniej ma wyglądać ten nowy temat? | |
| | | Sheila86 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sheila86 Liczba postów : 658 Dołączył : 03/07/2011
| Temat: Re: Podobno czego oczy nie widzą... Ale kto wie :D Sob Wrz 03, 2011 2:47 am | |
| Hmm a ja uważam, że od tego sa działy "moja radosna twórczość", "Poznajmy się" oraz "Hobby". Nie ma potrzeby tworzyć osobnego działu do czegoś co można umieścić w 3 innych. A co do zdjęć.. kochane moje - to nie portal randkowy, ale jeśli chcecie możecie wklejać je w swoich powitaniach w dziale "Poznajmy się", ale nie narzucajmy takich rzeczy pozostałym, bo przypuszczam ze sporo osób nie ma ochoty wklejać swoich zdjęć a tworząc taki dział byłoby to troszkę "narzucone" | |
| | | ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Podobno czego oczy nie widzą... Ale kto wie :D Sob Wrz 03, 2011 3:36 am | |
| Według mnie to fajny pomysł. | |
| | | DusiaKoniara W skromnych progach Zagrody
| Temat: Re: Podobno czego oczy nie widzą... Ale kto wie :D Sob Wrz 03, 2011 1:05 pm | |
| Ja nikomu nic nie narzucam, jednak myślałam, że lepiej będzie zebrać wszystko w jedno miejsce. Komuś się nudzi mógłby powrzucać parę zdjęć, podzielić się swoimi przeżyciami itd. Coś dla tych co nie lubią za dużo czytać. Jednak jeśli się komuś nie podoba to nie ma problemu, to tylko pomysł | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Podobno czego oczy nie widzą... Ale kto wie :D Wto Wrz 27, 2011 4:54 am | |
| | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Podobno czego oczy nie widzą... Ale kto wie :D | |
| |
| | | | Podobno czego oczy nie widzą... Ale kto wie :D | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |