Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Moje prace podczas "udanej" weny. xD

Go down 
3 posters
AutorWiadomość
Nika8
Nowy
Nika8

Nick w grze : wpisz nick
Liczba postów : 4

Moje prace podczas "udanej" weny. xD Empty
PisanieTemat: Moje prace podczas "udanej" weny. xD   Moje prace podczas "udanej" weny. xD I_icon_minipostPon Maj 05, 2014 11:41 am

Tu znajdują się moje prace. :)Proszę o głosy, zrewanżuję się. Wink
Powrót do góry Go down
VCarinn
W skromnych progach Zagrody
VCarinn

Nick w grze : Karinn
Liczba postów : 462

PisanieTemat: Re: Moje prace podczas "udanej" weny. xD   Moje prace podczas "udanej" weny. xD I_icon_minipostPon Maj 05, 2014 11:54 am

Tu to znaczy gdzie ?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3735517
Nika8
Nowy
Nika8

PisanieTemat: Re: Moje prace podczas "udanej" weny. xD   Moje prace podczas "udanej" weny. xD I_icon_minipostPon Maj 05, 2014 12:11 pm

zaraz dodam pracę na ten miesiąc Wink
Powrót do góry Go down
Nika8
Nowy
Nika8

PisanieTemat: Re: Moje prace podczas "udanej" weny. xD   Moje prace podczas "udanej" weny. xD I_icon_minipostPon Maj 05, 2014 10:40 pm

Moje prace podczas "udanej" weny. xD Ndlzrr
Moje prace podczas "udanej" weny. xD 2v365y0
Powrót do góry Go down
Nemmip
Przyjaciel Zagrody
Nemmip

Nick w grze : Nemmip
Liczba postów : 428

PisanieTemat: Re: Moje prace podczas "udanej" weny. xD   Moje prace podczas "udanej" weny. xD I_icon_minipostWto Maj 06, 2014 6:41 am

Nie jest aż tak źle. Konik w miarę fajnie wycieniowany. Tylko grzywa i ogon mi nie pasują. Widzę tylko i wyłącznie czarne coś, trochę rozmazane na końcówka :c Ogółem pomysł fajny. Uczepiłabym się jeszcze samego konia. Cała linia wokół konia jest dosyć nie równa.
Ale mam jedno ale. Czy przypadkiem nie nałożyłaś kolory na gotowy rysunek i wycieniowałaś? Bo skoro (moim zdaniem) umiesz wycieniować konia, to dlaczego  grzywa tak "kuleje" od reszty konia.Nachodzi w różne miejsca, są niewyraźne linie, a przy uchu widać kolor inny niż maść konia.
Ja nic nie chcę Ci zarzucić tylko się pytam...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3776402http://www.howrse.p
Nika8
Nowy
Nika8

PisanieTemat: Re: Moje prace podczas "udanej" weny. xD   Moje prace podczas "udanej" weny. xD I_icon_minipostWto Maj 06, 2014 10:27 am

Nemmip napisał:
Nie jest aż tak źle. Konik w miarę fajnie wycieniowany. Tylko grzywa i ogon mi nie pasują. Widzę tylko i wyłącznie czarne coś, trochę rozmazane na końcówka :c Ogółem pomysł fajny. Uczepiłabym się jeszcze samego konia. Cała linia wokół konia jest dosyć nie równa.
Ale mam jedno ale. Czy przypadkiem nie nałożyłaś kolory na gotowy rysunek i wycieniowałaś? Bo skoro (moim zdaniem) umiesz wycieniować konia, to dlaczego  grzywa tak "kuleje" od reszty konia.Nachodzi w różne miejsca, są niewyraźne linie, a przy uchu widać kolor inny niż maść konia.
Ja nic nie chcę Ci zarzucić tylko się pytam...
Na grzywę nie miałam czasu, ale w najbliższym czasie popracuję nad nią. Wink
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Moje prace podczas "udanej" weny. xD   Moje prace podczas "udanej" weny. xD I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Moje prace podczas "udanej" weny. xD
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» przypływ weny. xD
» Prace Weraj02
» Prace Alcesty
» Prace Gwiazdki :)
» Prace od Kryma :3

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach