Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Imiona dla bezrożków. | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
milandra Nowy
Liczba postów : 42 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Imiona dla bezrożków. Nie Paź 09, 2011 6:50 am | |
| Nie więcej jak tydzień temu, zauważyłam na sprzedażach bezrożkę, którą ktoś mądry nazwał pinda. TAK NIE WOLNO! Wiem, znam wasz gniew, rodzą się bezrogi, ale to nie jest ich wina! To są wirtualne konie, tak, ale mimo wszystko... Czy jakby były realne, to też nazwalibyście konia Dupa, pinda, Kupa itp. o, Gówno! A to tylko niektóre debilskie nazwy! I BEZRÓG! Najgorsza, i najbardziej poniżająca nazwa dla takiego małego źrebaczka, które nic nie rozumie!
Kto jest za tym, że głupie, debilskie i poniżające imiona dawane koniom powinny zostać skasowane przez Modów? | |
| | | Krysia1 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Krysia1 Liczba postów : 349 Dołączył : 02/03/2011
| Temat: Re: Imiona dla bezrożków. Nie Paź 09, 2011 7:06 am | |
| Nie wiem jak dla Ciebie, ale dla mnie to są tylko piksele... | |
| | | milandra Nowy
Liczba postów : 42 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: Imiona dla bezrożków. Nie Paź 09, 2011 7:26 am | |
| Ale niektórzy nie mają koni, i dla nich są jak prawdziwe! Np. ja. Mi ból sprawia patrzeć, jak nazywają tak konie! | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Imiona dla bezrożków. Nie Paź 09, 2011 10:39 am | |
| Boże. Po pierwsze każdy nazywa je jak chce. Po drugie Bezróg to czasami istotna informacja, bo niektórzy właśnie takie kupują. Co do imienia Pinda, to powinno być zabronione ze względu na młodszych graczy i tyle. |
| | | Róża-chodowca9 Już coś wie
Nick w grze : Róża-chodowca Liczba postów : 183 Dołączył : 23/09/2011
| Temat: Re: Imiona dla bezrożków. Pon Paź 10, 2011 10:20 am | |
| Admini i modzi już zapowiedzieli bany za niestosowne imiona ale Bezróg to akurat chyba nie skasują ale tą d**ę musiałam powiedzieć to usuną pewnie.APX-ja mam tylko 9 lat więc nawet nie wiem że coś takiego istnieje. | |
| | | Star-x3 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Star-x3 Liczba postów : 2045 Dołączył : 21/03/2011
| Temat: Re: Imiona dla bezrożków. Wto Paź 11, 2011 8:49 am | |
| ludzie, to tylko gra. rozumiem przekleństwo czy tą "pindę", ale bezróg to nic obraźliwego i rysunkowi to obojetne jaka ma nazwe. Opanujcie się... | |
| | | Sheila86 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sheila86 Liczba postów : 658 Dołączył : 03/07/2011
| Temat: Re: Imiona dla bezrożków. Wto Paź 11, 2011 9:57 am | |
| Zgadzam się ze Star-x3. Myslę, ze temat jest do zamknięcia. | |
| | | ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Imiona dla bezrożków. Czw Paź 13, 2011 8:57 am | |
| - milandra napisał:
- Czy jakby były realne, to też nazwalibyście konia Dupa, pinda, Kupa itp. o, Gówno! A to tylko niektóre debilskie nazwy!
I BEZRÓG! Najgorsza, i najbardziej poniżająca nazwa dla takiego małego źrebaczka, które nic nie rozumie! Jasne, że nic nie rozumie. Jest obrazkiem! A te konie NIE są realne. Na tym polega różnica. Może uważasz za poniżające mię "O Pinto ** 432.62" lub "Klacz andal * 417.63"? To są skutki usunięcia opisów do sprzedaży. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Imiona dla bezrożków. | |
| |
| | | | Imiona dla bezrożków. | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|