Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Co się dzieje z Punktami Dorastania ? | |
|
+5Ejli Nevarra Malto Piernikowa Mamba Lubelak 9 posters | Autor | Wiadomość |
---|
Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Co się dzieje z Punktami Dorastania ? Sro Paź 19, 2011 9:00 am | |
| Zajmuję się końmi i jak wiadomo czasami dostaje się za to Punkty Dorastania. No OK, parę ich powinno przybyć, widziałem że się pokazywały w rozkładzie dnia konia. Sprawdzam ile mam- tyle co na początku. Co się z nimi stało? Czy tylko u mnie tak jest? Dostałem PD a nie mam, o co chodzi, krasnoludki po drodze zakosiły? | |
| | | Piernikowa Mamba Raczkujący
Liczba postów : 82 Dołączył : 07/10/2011
| Temat: Re: Co się dzieje z Punktami Dorastania ? Sro Paź 19, 2011 10:38 am | |
| Może ze wcześniejszej opieki nad koniem? : ) | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Co się dzieje z Punktami Dorastania ? Sro Paź 19, 2011 10:42 am | |
| Tak jak sugeruje Piernikowa Mamba - być może poprzedniego dnia zawitałeś na konto konia, dodał Ci się pd, ale nie zająłeś się zwierzakiem. Nazajutrz ukazuje się "stara" historia, pd już się, oczywiście, nie dodają - wiem coś o tym, sama się parokrotnie na to nacięłam | |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Co się dzieje z Punktami Dorastania ? Sro Paź 19, 2011 11:56 am | |
| Jakiś błąd. Tez tak kilka razy się nacięłam - konik zaopiekowany a PD brak. I dzień wcześniej wyczyszczony, nakarmiony i poszedł spać, więc "zapomnienie" opieki w grę nie wchodzi. | |
| | | Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: Co się dzieje z Punktami Dorastania ? Nie Sty 01, 2012 1:18 am | |
| Być moze współdzielisz z kimś konto,i ten ktoś wchodzi na strony koni,"Zbierając" przy tym PD. | |
| | | Asiuu Już coś wie
Liczba postów : 102 Dołączył : 27/12/2011
| Temat: Re: Co się dzieje z Punktami Dorastania ? Czw Sty 19, 2012 5:54 am | |
| napisałam na kontakt, odpisali, że to przez cache- trzeba mieć wyczyszczone. osobiście czyściłam cache na moim telefonie i nic, znów to samo... | |
| | | abyss Nowy
Nick w grze : abyss Liczba postów : 14 Dołączył : 12/05/2012
| Temat: Re: Co się dzieje z Punktami Dorastania ? Sob Cze 09, 2012 12:36 pm | |
| U mnie zdarzyła się nie raz taka historia,,gdzie ten punkt dorastania?" tak jak wyżej napisano,spowodowane jest to tym,że nie zajęłaś się koniem i ukazuję się stara historia ;d gdy zajmiesz się nim,nazajutrz masz już nową historię | |
| | | lilkowa123 Raczkujący
Nick w grze : lilkowa123 Liczba postów : 71 Dołączył : 28/02/2013
| Temat: Re: Co się dzieje z Punktami Dorastania ? Nie Mar 24, 2013 12:54 am | |
| Pewnie PD zapomniały do ciebie przyjść. Albo twój koń je zjad? A tak na serio to moze nie zauważyłeś? | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Co się dzieje z Punktami Dorastania ? Nie Mar 24, 2013 6:47 am | |
| Też tak miałem Żeby dostać PD musisz zaopiekować się danym koniem poprzedniego dnia |
| | | AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: Co się dzieje z Punktami Dorastania ? Nie Mar 24, 2013 7:37 am | |
| Nie ma to jak odgrzewać stare tematy.... | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Co się dzieje z Punktami Dorastania ? | |
| |
| | | | Co się dzieje z Punktami Dorastania ? | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach