Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| BLUP nie rośnie | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Furia ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Kara_fryza Liczba postów : 562 Dołączył : 21/02/2011
| Temat: BLUP nie rośnie Nie Mar 27, 2011 12:30 pm | |
| Od kilku "miesięcy" (tych końskich oczywiście) BLUP mi stoi na poziomie 83.06 I... co dalej? Nie mogę go podnieść. Czy ktoś kiedyś coś takiego u siebie zauważył? Klacz ma niespełna 11 lat. W sumie dopiero teraz to zauważyłam. Dopiero od dziś ją blupuję na Objęciach Morfeusza, więc co kilka "miesięcy" zaglądałam do zakładki "geny" i cokolwiek bym nie robiła, to 83.06 jak zamurowane stanęło. Nigdy czegoś takiego jeszcze nie doświadczyłam. A myślałam, że już nic mnie w tej grze nie zaskoczy Proszę o sugestie jak najszybciej, chciałam dziś ją wyblupować do 100 i pójść dalej z pokryciami. A szkoda i jej lat na nieudane próby. | |
| | | Star-x3 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Star-x3 Liczba postów : 2045 Dołączył : 21/03/2011
| Temat: Re: BLUP nie rośnie Nie Mar 27, 2011 1:09 pm | |
| A wszystko już próbowałaś.? Treningi, zawody, przejażdzki.? | |
| | | Furia ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: BLUP nie rośnie Nie Mar 27, 2011 1:26 pm | |
| Wszystko. Treningi ma skończone, przejażdżki co prawda jeszcze nie do końca i zawody też nie do końca, ale to i tak nic nie daje. Dodam, że ma pogrubione 3 przodujące umiejętności i że odbywa lekcje. I została już 2 razy pokryta (choć po obydwóch pokryciach BLUP rósł powoli - oczywiste na tej jego wysokości - ale rósł, dopiero teraz się zatrzymał). Z innymi końmi z hodowli Per aspera ad astra nie miałam tego problemu. W wieku ok 10 lat miały BLUP +100. LINK DO KLACZY | |
| | | Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: BLUP nie rośnie Nie Mar 27, 2011 1:54 pm | |
| konik musi mieć wygranych minimum 20 zawodów do blupu +100 | |
| | | Furia ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: BLUP nie rośnie Nie Mar 27, 2011 10:59 pm | |
| Ooo, Lubelak! Jesteś bogiem! No patrz, a ja puszczałam koniucha na zawody, ale nie doczytałam pewnie Twojego planu blupowania uważnie | |
| | | Furia ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: BLUP nie rośnie Pon Mar 28, 2011 1:18 am | |
| Och, tak mi wstyd Dzięki, Lubeak. BLUP rośnie Zamykam bo problem się rozwiązał. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: BLUP nie rośnie | |
| |
| | | | BLUP nie rośnie | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|