Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany

Go down 
+15
annrem
Nevarra
hanka1998
Athi
Herrouash
Malto
Piernikowa Mamba
CzekoBoom
Róża-chodowca9
Sakura
Rose666
Lubelak
Philipek
Pati...xd
LadyArvena
19 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next
AutorWiadomość
Go??
Gość
Anonymous

FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Re   FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 I_icon_minipostSob Lis 19, 2011 6:40 am

No jasne,dopóki Howrse się nie rozpadnie,a jego koniec już blisko ;p
Rozjaśniłam podkówicę XD
nie wiem czy dobrze..
FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 951e315b000cdbb04ec7b18f
A wyobrazicie sobie,że kiedyś splagiatowałam,wam nazwę forum..ale to były inne czasy i nieprawda.Wiwat zagroda mgły:) cheers
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany   FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 I_icon_minipostSob Lis 19, 2011 6:40 am

hmm... Nasz naczelny grafiku Wink Mam jeszcze jedną prośbę. A właściwie kilka.

Dałoby się coś wymyślić, żeby zastąpiło nasze "Team" i "moderator"? Może podkówki w innym kolorze?

I druga prośba. Pod moim awatarem widzisz teraz takie 3 ikonki. Jakbyś miała czas/nudziła się - zrobić zamiast nich coś w stylu przycisku z napisem. Jakieś takie ładne, pasujące do forum... "Przyciski" informacyjne różniłyby się tylko tekstem:
- moderator
- administrator
- grafik (naczelny grafik może? Wybierz, bo to ranga dla ciebie Wink )
- zarządzający listą (lub jak będziesz mieć pomysł jak to inaczej nazwać... To zmień Wink )

"Przyciski" żeby nie za długie były, a czytelne...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Re   FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 I_icon_minipostSob Lis 19, 2011 6:43 am

[wow]Arveno![/wow]Niewiem czy jestem godna..I jest mały problem..ja mam tylko 13 lat,ale zrobię co w mej mocy.Very Happy Raduje się serce raduje się dusza..XD dziękuję! FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 1988476332
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany   FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 I_icon_minipostSob Lis 19, 2011 7:00 am

Wiek nie jest ważny jak coś się potrafi i coś się chce Wink

Mój brat dopiero poszedł do technikum (wybrał informatyczne bo go to interesuje) a zna się na kompach super. Programy, HTML, C++ i inne których nazw nie znam... Wszystkiego nauczył się jeszcze w gimnazjum. Siostra zaczęła drugi rok studiów informatycznych. I nie potrafi nawet połowy tego.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Re   FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 I_icon_minipostSob Lis 19, 2011 7:08 am

Ja dotąd umiem,tylko prez z podstronami jeśli chodzi o html,ale myślę,że się nam uda z grafiką,Arveno,a czy TEAM, może być napisane zwykłymi literami,a a to podkówka z taką kręską,jakby to było A,jak myślisz

PS.Dziękuję za zrozumienie[w kwestii wieku] FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 4074547142
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany   FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 I_icon_minipostSob Lis 19, 2011 7:39 am

Też może być Very Happy
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Re   FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 I_icon_minipostSob Lis 19, 2011 9:50 am

Tak wiec nie trace czasu i idę robić nam nowe ikonki:)
Powrót do góry Go down
Piernikowa Mamba
Raczkujący
Piernikowa Mamba

Liczba postów : 82

PisanieTemat: Re: FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany   FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 I_icon_minipostSob Lis 19, 2011 10:30 am

Fajny ten nowy wygląd,tylko tło...Chodzi mi o te drzewa,mi tak jakoś nie pasują,ale kit.Każdy ma inny gust Wink
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Re   FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 I_icon_minipostSob Lis 19, 2011 10:38 am

Mambo damy radę,mnie się jednak podoba:)
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Re   FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 I_icon_minipostSob Lis 19, 2011 10:56 am

Chyba jednak to poprawię Mad
FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 D692fd3d001b9c114ec7ebe0FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 Fc3aa392000178584ec7ebd7FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 8c96b60e000d99504ec7ebcfFORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 1fbfe770000a12e34ec7ebca
Hmm..tak myślałam,żeby zrobić różne kolory losów a tak gdzie są dwa paseczki to napisy Admin itd dać.
Powrót do góry Go down
CzekoBoom
VIP
CzekoBoom

Liczba postów : 1195

PisanieTemat: Re: FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany   FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 I_icon_minipostSob Lis 19, 2011 12:13 pm

Pysia2762Pysia2762 napisał:
Chyba jednak to poprawię Mad
FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 D692fd3d001b9c114ec7ebe0FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 Fc3aa392000178584ec7ebd7FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 8c96b60e000d99504ec7ebcfFORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 1fbfe770000a12e34ec7ebca
Hmm..tak myślałam,żeby zrobić różne kolory losów a tak gdzie są dwa paseczki to napisy Admin itd dać.

Te są świetne, tyle że fajnie byłoby gdyby napisy byłyby tego samego rozmiaru Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1714772
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: re   FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 I_icon_minipostSob Lis 19, 2011 12:26 pm

Czeko a,te pomysły z losami,lepsze czy nie,a napisy zrobię tego samego rozmiaru:)
Powrót do góry Go down
CzekoBoom
VIP
CzekoBoom

Liczba postów : 1195

PisanieTemat: Re: FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany   FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 I_icon_minipostSob Lis 19, 2011 12:29 pm

Pysia2762Pysia2762 napisał:
Czeko a,te pomysły z losami,lepsze czy nie,a napisy zrobię tego samego rozmiaru:)

mi to wszystko jedno :p
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1714772
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Re   FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 I_icon_minipostSob Lis 19, 2011 12:44 pm

Uprzejmie proszę o zmianę,nazw Moderator,Administrator itd..

GRAFIK
FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 60c629b2001eebf24ec92179
DODAJĄCY DO LISTY
FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 E721e9f80026d7484ec9216e
MODERATOR
FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 16f15b8b001e015b4ec92162
ADMINISTRATOR
FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 12316b680002c6d54ec92153
jeśli jednak spodobały się aktualnie ustawione,to moge je powiększyć.
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany   FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 I_icon_minipostNie Lis 20, 2011 9:44 am

Ale te z konikami ładne są Smile Po co zmieniać?

Bardziej chwilowo przydałoby się oznaczenie moda/admina zamiast gwiazdek... Czyli np. Niebieskie podkówki. Byłyby dla całego teamu pracującego przy Zagrodzie. A pod awatarem są te przyciski gdzie widać dokładnie kim się jest...
Powrót do góry Go down
Róża-chodowca9
Już coś wie
Róża-chodowca9

Nick w grze : Róża-chodowca
Liczba postów : 183

PisanieTemat: Re: FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany   FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 I_icon_minipostPon Lis 21, 2011 7:22 am

A to by było obok Adminów i Modów, co?

FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 Mgazagroda
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: tr   FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 I_icon_minipostPon Lis 21, 2011 10:31 am

No,dobry pomysł.Jutro jak wrócę ze szkoły[jakbym miała iść niedajboże! Suspect Mad ] to zrobię :3
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany   FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 I_icon_minipostWto Gru 06, 2011 6:31 am

Ponieważ mamy już praktycznie zimę,a Mikołajki już minęły,proponuję zmianę szablonu na zimowy Very Happy
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany   FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 I_icon_minipostSro Gru 07, 2011 11:16 am

Siostra postanowiła się pobawić i zrobić zimową skórkę Wink Taka niespodzianka dla mnie - pewnie dlatego, żebym jutro się zmyła z mieszkania jak ona będzie mieć okienko i przyjdzie z chłopakiem posiedzieć Wink
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany   FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 I_icon_minipostSro Gru 07, 2011 11:23 am

Boże liściasty! Nie jestem godna by być grafikiem! FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 3521193901
Zabiję jak mi nie powie jak ją zrobiła FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 3908960024
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany   FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 I_icon_minipostSro Gru 07, 2011 11:24 am

LadyArvena napisał:
Siostra postanowiła się pobawić i zrobić zimową skórkę Wink Taka niespodzianka dla mnie - pewnie dlatego, żebym jutro się zmyła z mieszkania jak ona będzie mieć okienko i przyjdzie z chłopakiem posiedzieć Wink
Ślicznie jest, moim skromnym zdaniem! Czuć chłód, i tak ma być - w końcu zima Cool
Logo pierwszorzędne Smile

Uważam, że siostra zasłużyła na sam na sam z chłopakiem Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany   FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 I_icon_minipostSro Gru 07, 2011 11:25 am

No to się siostra postarała. Wink Mi się bardzo podoba aktualny wygląd Zagrody. I niech tak już zostanie. Smile

Ostatnio zmieniony przez Koniara54 dnia Sro Gru 07, 2011 11:26 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
Herrouash
Raczkujący
Herrouash

Liczba postów : 65

PisanieTemat: Re: FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany   FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 I_icon_minipostSro Gru 07, 2011 11:26 am

Teraz jest prześlicznie !
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany   FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 I_icon_minipostSro Gru 07, 2011 11:27 am

A jeszcze FavIkonka! To coś dla mnie FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 1334161934
Akurat jestem przeziębiona to się nudzić nie będę...Kto ma chusteczki? FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 1223194135
Powrót do góry Go down
Athi
Jedną nogą w ZM
Athi

Nick w grze : Foxtrot
Liczba postów : 534

PisanieTemat: Re: FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany   FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 I_icon_minipostSro Gru 07, 2011 11:33 am

Ale ładnie mamy teraz na zagrodzie Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1028468
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany   FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 I_icon_minipostSro Gru 07, 2011 11:37 am

I jeszcze jedno! Żadam śniegu!Żądam śniegu! FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 1003141885
skrypt:

Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany   FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 I_icon_minipostSro Gru 07, 2011 11:49 am

Teraz jest tak... Zimowo! Super! FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 3722976733
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany   FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 I_icon_minipostSro Gru 07, 2011 2:21 pm

Rany, przez was myślałam że na inną stronę mnie przekierowało Razz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
annrem
Już coś wie
annrem

Liczba postów : 119

PisanieTemat: Re: FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany   FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 I_icon_minipostSro Gru 07, 2011 3:11 pm

Jestem pełna uznania FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 1988476332
Nawet TŻ stwierdził, że teraz jest super Wink
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany   FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 I_icon_minipostSro Gru 07, 2011 6:36 pm

http://axismundi.mojeforum.net/

Może by dodać taką ramkę na aktualności zamiast tego latającego napisu? Tam byłoby: Aktualności, Administratorzy i Moderatorzy, Ogłoszenia, Zobacz także(jakieś aktualności czy cóś) no i co kto tam chce.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany   FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany
Powrót do góry 
Strona 2 z 3Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» [FORUM] Zmiany, zmiany...
» FORUM - zmiany w odznaczeniach
» FORUM - kosmetyczne zmiany
» FORUM - zmiany w działach hodowlanych
» [FORUM] Zmiany nicków

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach