| GRA - kamienna kolekcja w RO (server polski) | |
|
+13Lunatyk Rose666 Herrouash Philipek amorkowa mina stirit1 asia98999 Aki florie Ayashi Malto Nevarra LadyArvena 17 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: GRA - kamienna kolekcja w RO (server polski) Nie Lis 27, 2011 1:47 am | |
| Ja próbowałam wczoraj z Szmaragdką i nie ma. Za każdym razem były śmieci. A tak się starałam żeby ją mieć,mam nadzieję że jutro przynajmniej Ametysta znajdę w RO. Dziś nie otwieram,bo Jadieta zdobyłam z eliksirów. Wejdźcie na gracza TOM1 - ma 2 Rubiny zdobyte z tej promocji,trzy Szafiry i dwa Jadeity. Czy ten świat jest sprawiedliwy...? | |
|
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: GRA - kamienna kolekcja w RO (server polski) Nie Lis 27, 2011 2:28 am | |
| Faktycznie ździerstwo Jadeita znalazłam w 17 RO Już mi na Perłę nie starczy | |
|
| |
Nesska Raczkujący
Liczba postów : 68 Dołączył : 11/11/2011
| Temat: Re: GRA - kamienna kolekcja w RO (server polski) Nie Lis 27, 2011 2:34 am | |
| Na kórejś poprzedniej promocji wydałam ponad 30 kuponów, bo chciałam Szafira... A teraz przy 10 wczoraj Szmaragd, dziś 9 kolejnych i Jadeit. A na kolejne już nie będę wydawać, bo nie będę miała internetu D; I Szafira i tak nie mam ;< | |
|
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: GRA - kamienna kolekcja w RO (server polski) Nie Lis 27, 2011 2:43 am | |
| - Nesska napisał:
- Na kórejś poprzedniej promocji wydałam ponad 30 kuponów, bo chciałam Szafira... A teraz przy 10 wczoraj Szmaragd, dziś 9 kolejnych i Jadeit. A na kolejne już nie będę wydawać, bo nie będę miała internetu D; I Szafira i tak nie mam ;<
Masz Szmaragda? Mogę Ci dać krycie moim Szafirem | |
|
| |
Oresama Już coś wie
Nick w grze : Oresama Liczba postów : 166 Dołączył : 23/09/2011
| Temat: Re: GRA - kamienna kolekcja w RO (server polski) Nie Lis 27, 2011 3:13 am | |
| Otworzyłam 4 RO, same śmieci, ale dobrze przynajmniej, że znalazłam KF, to dałam rożce ^^ | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: GRA - kamienna kolekcja w RO (server polski) Nie Lis 27, 2011 3:49 am | |
| Też wyszłam na 0 - szczęście że chociaż KF się trafił w RO... | |
|
| |
Nesska Raczkujący
Liczba postów : 68 Dołączył : 11/11/2011
| Temat: Re: GRA - kamienna kolekcja w RO (server polski) Nie Lis 27, 2011 4:25 am | |
| - mycha805 napisał:
- Nesska napisał:
- Na kórejś poprzedniej promocji wydałam ponad 30 kuponów, bo chciałam Szafira... A teraz przy 10 wczoraj Szmaragd, dziś 9 kolejnych i Jadeit. A na kolejne już nie będę wydawać, bo nie będę miała internetu D; I Szafira i tak nie mam ;<
Masz Szmaragda? Mogę Ci dać krycie moim Szafirem Jużsobie wzięłam z publicznych, pełno tam było Szafirów. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - kamienna kolekcja w RO (server polski) Nie Lis 27, 2011 4:29 am | |
| Opłaca się wydawać 3 ostatnie kupony na śmieci w RO? Spróbuję pecha XD Nie wiem po co je mam otwierać, skoro wiem że boskiego konia nie znajdę |
|
| |
mina stirit1 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : British Dougs Liczba postów : 526 Dołączył : 25/06/2011
| Temat: Re: GRA - kamienna kolekcja w RO (server polski) Nie Lis 27, 2011 4:31 am | |
| W 11 Ro-Rubin Zostalo mi 35 kuponów Chcę wygrac Szafira a tu otwieram, otwieram, otwieram, OTWIERAM i z 35 kupów nic nie zostalo ZLODZIEJE!!!!!!!! Ja marnuję naście kuponów, a ktoś za pierwszym razem go wygrywa.Nie mam pretensji do tych co go bardzo chciali, ale do tych co znaleźli go przez przypadek i dadzą wkrótce do schroniska bo odkryja, że nie da się go sprzedać!!!! | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - kamienna kolekcja w RO (server polski) Nie Lis 27, 2011 4:31 am | |
| Tak jak mówiłam - Jadeita nie było |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: GRA - kamienna kolekcja w RO (server polski) Nie Lis 27, 2011 4:38 am | |
| Thane,mina strit1 - witajcie w moim klubie pechowym! Też wydałam wszystkie kupony żeby tylko znaleźć Szmaragdkę. I co? Nie ma Szmaragdki,nie ma kuponów. A wydawać kasy na internetową grę nie będę wydawała. | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - kamienna kolekcja w RO (server polski) Nie Lis 27, 2011 4:40 am | |
| - Koniara54 napisał:
- Thane,mina strit1 - witajcie w moim klubie pechowym! Też wydałam wszystkie kupony żeby tylko znaleźć Szmaragdkę. I co? Nie ma Szmaragdki,nie ma kuponów.
A wydawać kasy na internetową grę nie będę wydawała. Hehe Dużo osób takich jest.Z ok.50 kuponów zostalo 0.Wygralam marnego Rubina Wcześniej tak go chcialam, a teraz żaluję, że go mam | |
|
| |
florie Już coś wie
Liczba postów : 121 Dołączył : 23/09/2011
| Temat: Re: GRA - kamienna kolekcja w RO (server polski) Nie Lis 27, 2011 5:06 am | |
| Ja wydałam 4, zaoszczędzone. Nic. Tylko RP i KM. Przez te wszystkie promocje co tydzień i natrętne namawianie do kupowania kuponów MOCNO ograniczam howrse. Mina, to rzeczywiście można się wściec. Złodzieje i naciągacze, nie lubię promocji na szczęście. Nie można nic zaplanować, a wygrywają w większości osoby, które po tygodniu odchodzą. :< | |
|
| |
Oresama Już coś wie
| Temat: Re: GRA - kamienna kolekcja w RO (server polski) Nie Lis 27, 2011 6:07 am | |
| Ja dalej walczę o Jadeit, tyle, że nie mogę nikomu SLH i rożki z KF opchnąć ;f | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - kamienna kolekcja w RO (server polski) Nie Lis 27, 2011 6:18 am | |
| Otworzylam RO a tam: Wygrywasz…
Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości...
Pies 2 000 Equus 35 rzep 6 jabłek 2 punkty dorastania
| |
|
| |
Rose666 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alvienne Liczba postów : 546 Dołączył : 12/05/2011
| Temat: Re: GRA - kamienna kolekcja w RO (server polski) Nie Lis 27, 2011 9:17 am | |
| Ja otworzyłam,i były śmieci-jakieś siodło MG,jabłka,rzepy i trzy PD. Nie zdobędę żadnego boskiego konia z kolekcji Kamieni Szlachetnych. Nie wiem,nerwy mi już puszczają,nie mam jakoś cierpliwości do tych Rogów Obfitości... | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - kamienna kolekcja w RO (server polski) Nie Lis 27, 2011 10:02 am | |
| Otworzylam dwa RO z wymiany i.....śmieci | |
|
| |
Oresama Już coś wie
| Temat: Re: GRA - kamienna kolekcja w RO (server polski) Nie Lis 27, 2011 12:46 pm | |
| Ponad 20 RO otworzonych, jakieś śmieci ^^ | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - kamienna kolekcja w RO (server polski) Nie Lis 27, 2011 1:56 pm | |
| - Cytat :
- Ponad 20 RO otworzonych, jakieś śmieci ^^
like it |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: GRA - kamienna kolekcja w RO (server polski) Pon Lis 28, 2011 7:42 am | |
| - APX napisał:
-
- Cytat :
- Ponad 20 RO otworzonych, jakieś śmieci ^^
like it Hm... Wprawdzie 7 RO, ale nawet porządnego towarzysza czy przedmiotu z CR nie ujrzałam ^^ Po tym kapituluję i nie otwieram RO, gdy będą promocje z nimi. Diamenty i Rogi pozostawię sobie na takie coś jak eliksiry czy puzzle, gdzie nagroda jest jednak w miarę pewniejsza, ot co. | |
|
| |
login11 Raczkujący
Liczba postów : 60 Dołączył : 11/11/2011
| Temat: hm... Pon Lis 28, 2011 10:46 am | |
| - Malto napisał:
- LadyArvena napisał:
- Skusicie się?
Mimo że uzbierałam kuponów jak nigdy dotąd (żadnego kupionego, bo już nie inwestuję w tę grę) i dziś trafił mi się Róg Obfitości z gwiazdek, mówię - no way. ja też nie inwestuję, nie opłaca się. garm dla przyjemności. Szcerze wątpię, że wylosuję boskiego konia, wolę oszczedzań na nyxy i posejdony | |
|
| |
asia98999 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : asia98999 Liczba postów : 423 Dołączył : 13/11/2011
| Temat: Re: GRA - kamienna kolekcja w RO (server polski) Wto Lis 29, 2011 10:29 am | |
| Bądź co bądź, ale moim zdaniem, to był dobry pomysł. Wielu graczy nie może zdobyć koni boskich, bo się spóźniło na promocję. Ja wydałam ok. 10 RO, zdobyłam Rubina i Perłę, i szczerze mówiąc jestem zadowolona. Wszystko zależy od szczęścia | |
|
| |
login11 Raczkujący
| Temat: ślepy los Wto Lis 29, 2011 12:46 pm | |
| - asia98999 napisał:
- Bądź co bądź, ale moim zdaniem, to był dobry pomysł. Wielu graczy nie może zdobyć koni boskich, bo się spóźniło na promocję. Ja wydałam ok. 10 RO, zdobyłam Rubina i Perłę, i szczerze mówiąc jestem zadowolona. Wszystko zależy od szczęścia
los to los. ja na niego za bardzo nie liczę. wolę wiedziec coś na pewno i nie lubię się łudzić. dzisij złapałam RO w UFO, ale w środku tylko owca. _________________ Hodowla koni luzytanskich "Skrzynia Skarbów" ogłasza nabór! Nasze koniki dobiegają PG 610.00. Przyłączysz się? | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - kamienna kolekcja w RO (server polski) Czw Gru 01, 2011 11:45 am | |
| Tak się wetnę, bo właśnie zalogowałam się na serwer międzynarodowy, by sprawdzić te pingwiny czy inne foki, i przywitała mnie piękna niespodzianka: - Cytat :
-
You have joined the last Lottery draw with 2 tickets. You won:
3 x stars 1 x Horn of Plenty
Congratulations and enjoy the game!
The Howrse Team Dwa losy kupione od niechcenia, nawet tam nie gram, a tu Róg Obfitości Ktoś jest chętny na prezent? Mi się nie przyda | |
|
| |
Rose666 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alvienne Liczba postów : 546 Dołączył : 12/05/2011
| Temat: Re: GRA - kamienna kolekcja w RO (server polski) Czw Gru 01, 2011 12:06 pm | |
| | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - kamienna kolekcja w RO (server polski) Czw Gru 01, 2011 12:11 pm | |
| O tak, nie ma to jak za wcześnie się pochwalić Chwilowo nie mogę się wymieniać, muszę podziałać w temacie: - Cytat :
- You need to provide and verify your email address to use this feature! Please go to My Account.
Ale Róg jest dla Ciebie zaklepany, nie ma sprawy Jak mówię, nie gram tam, mam konto jedynie po to, by zerkać na nowości | |
|
| |
login11 Raczkujący
| Temat: Re: GRA - kamienna kolekcja w RO (server polski) Sob Gru 03, 2011 6:40 am | |
| szczęściara... ja nie przepadam za howrse.com. nie wiem, po prostu mi nie podchodzi
_________________ Hodowla koni luzytanskich "Skrzynia Skarbów" ogłasza nabór! Nasze koniki dobiegają PG 610.00. Przyłączysz się? Ja na howrse | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: GRA - kamienna kolekcja w RO (server polski) | |
| |
|
| |
| GRA - kamienna kolekcja w RO (server polski) | |
|