| GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) | |
|
+21annie Hella Clue Gaja14 Nicolette ZetkaEmka julcia0101 annrem wierszownik florie Sweet Rabbit LadyArvena Philipek Aki Malto Nevarra mina stirit1 Ayashi Rose666 Lubelak OneStepCloser 25 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
OneStepCloser Nowy
Liczba postów : 35 Dołączył : 19/11/2011
| Temat: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 8:14 am | |
| - Cytat :
- Today 28th of November, come and check out what novelties we have in store for you on Howrse!
You can now enjoy the following new features :
New Achievements Rookie horse competitions Unicorns now have their own 5th Element coat Archimedes has had a face lift
And many more !
To get more information about these changes please take a look at the Change Log or by joining us in the forums for any questions you may have!
We hope you'll enjoy these new changes.
The Howrse Team Czyli po polsku: - Cytat :
- Dziś, 28 listopada, przyjdź i sprawdź, jakie nowości mamy dla ciebie na howrse!
Możesz teraz cieszyć się następującymi opcjami: -nowe dokonania -zawody dla debiutujących koni (czy coś takiego) -jednorożce mają teraz własną maść z 5tego żywiołu -zmieniony wygląd Archimedesa. I wiele innych!
Hmm, no to fajnie Rogi z 5tym żywiołem wyglądają tak samo jak wcześniej, ale mają dodatkowo róg ;p A tak teraz wygląda ikonka lekcji. i jedno dokonanie, jakie mi się pokazało z tych nowych. - Cytat :
Dokonanie nr.91: kup konia który ma więcej niż 25 lat z zero punktów umiejętności (!? to graniczy z cudem przecież !). nagroda: 1xsmok | |
|
| |
OneStepCloser Nowy
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 8:15 am | |
| Tak np. wyglada róg z żywiołem ziemi XD | |
|
| |
OneStepCloser Nowy
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 8:20 am | |
| oraz nowa odsłona graficzna diamentów | |
|
| |
Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 8:57 am | |
| Dwadzieścia pięć lat i zero umiejętności... Kto by chciał tak konia marnować. To ja uciekam od takich promocji | |
|
| |
Rose666 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alvienne Liczba postów : 546 Dołączył : 12/05/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 9:03 am | |
| Ogólnie to fajnie,ale dokonanie 91...Jeszce wyhodowanie takiego cuda jest może możliwe,ale kupno takiego fenomenu?To graniczy nie z cudem,a z pomysłowością administracji. Rożek śliczny,naprawdę,ale byłby ładniejszy,gdyby badyl był w kolorze ,,maści"-woda niebieski,powietrze biało-błękitny,ziemia brązowy,ogień pomarańczowy. Z kolei nowe diamenty...Gdy się temu czemuś przyglądam,mam wrażenie,że to wyszło spod mojej ręki.I chyba tylko przypadkiem w mojej głowie przewraca się myśl,że ,,wyczarował" to Paint. | |
|
| |
| |
| |
Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 9:20 am | |
| Czekajcie czekajcie. Jak się nie mylę po 25 roku życia koniom spadają umiejętności. Ale to w jakim musi być wieku aby spadły do zera? Jak utrzymać go tyle na tym padole chmur i łąk zielonych? | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 9:23 am | |
| Albo mieć konia, który za życia nie miał za wiele umiejętności, albo podarować CO takiemu konikowi, gdy będzie bliski śmierci. Innej możliwości nie widzę. | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 9:25 am | |
| - Lubelak napisał:
- Czekajcie czekajcie. Jak się nie mylę po 25 roku życia koniom spadają umiejętności. Ale to w jakim musi być wieku aby spadły do zera? Jak utrzymać go tyle na tym padole chmur i łąk zielonych?
Wydając pieniądze na Czarne Orchidee.Przecież to na tym ta gra polega-zarabiają pieniądze na tym,że jakiemuś dziecku (bez obrazy) chce się skończyć dokonania.W sumie-o nowe dokonania prosiliśmy,więc nowe dokonania mamy... OneStepCloser,a mogę wiedzieć,co jest nagrodą za to dokonanie? Ayashi,dobrze myślisz,ale mimo wszystko-za tą CO zapłacimy.Mam takich siedem,ale na pewno znajdzie się parę osób (i nawet kilka takich znam),które nie mają nawet jej cienia. | |
|
| |
mina stirit1 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : British Dougs Liczba postów : 526 Dołączył : 25/06/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 9:35 am | |
| - Rose666 napisał:
- Lubelak napisał:
- Czekajcie czekajcie. Jak się nie mylę po 25 roku życia koniom spadają umiejętności. Ale to w jakim musi być wieku aby spadły do zera? Jak utrzymać go tyle na tym padole chmur i łąk zielonych?
Wydając pieniądze na Czarne Orchidee.Przecież to na tym ta gra polega-zarabiają pieniądze na tym,że jakiemuś dziecku (bez obrazy) chce się skończyć dokonania.W sumie-o nowe dokonania prosiliśmy,więc nowe dokonania mamy... OneStepCloser,a mogę wiedzieć,co jest nagrodą za to dokonanie? Ayashi,dobrze myślisz,ale mimo wszystko-za tą CO zapłacimy.Mam takich siedem,ale na pewno znajdzie się parę osób (i nawet kilka takich znam),które nie mają nawet jej cienia. Podobno 1x smok | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 9:36 am | |
| O rany. Nev wreszcie wyprzedziła promocję i wykiwała howrse Nadal mam 40-latka. Z zerowymi umkami W razie czego służę pomocą i liczę, że po 10 dniach do mnie wróci | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 9:38 am | |
| - mina stirit1 napisał:
- Rose666 napisał:
- Lubelak napisał:
Wydając pieniądze na Czarne Orchidee.Przecież to na tym ta gra polega-zarabiają pieniądze na tym,że jakiemuś dziecku (bez obrazy) chce się skończyć dokonania.W sumie-o nowe dokonania prosiliśmy,więc nowe dokonania mamy... OneStepCloser,a mogę wiedzieć,co jest nagrodą za to dokonanie? Ayashi,dobrze myślisz,ale mimo wszystko-za tą CO zapłacimy.Mam takich siedem,ale na pewno znajdzie się parę osób (i nawet kilka takich znam),które nie mają nawet jej cienia. Podobno 1x smok Wybacz,nie doczytałam-niestety,słabo spałam - Nevarra napisał:
- O rany. Nev wreszcie wyprzedziła promocję i wykiwała howrse
Nadal mam 40-latka. Z zerowymi umkami W razie czego służę pomocą i liczę, że po 10 dniach do mnie wróci Jakie szczęście,że ktoś z zagrody jeszcze jest tak dobroduszny Spodziewaj się,że przyjdzie się podzielić z połową Howrse | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 10:30 am | |
| Szlag! A ledwie przedwczoraj ukatrupiłam rożkę po CO, oczywiście spełniała wymogi... Niemniej nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Mam starzejącego się Connemara - Moonlighta, doprowadzę go do potrzebnego stanu i jakby coś, oferuję ogierka zaufanym osobom. Wręcz się zastanawiam, czy po wyzerowaniu umiejętności nie podać zwierzakowi Kamienia... Posłuży większej ilości osób | |
|
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 10:39 am | |
| Malto, Nevarra - chętnie skorzystam Spróbuję także swoją andaluzkę doprowadzić do zera (z 600 um. łatwo nie będzie ) | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 10:43 am | |
| - mycha805 napisał:
- Malto, Nevarra - chętnie skorzystam Spróbuję także swoją andaluzkę doprowadzić do zera (z 600 um. łatwo nie będzie )
Z mojej strony nie ma problemu Właśnie męczę Moonlighta, ma 30 lat i 6 miesięcy, zdrowie 24%, umiejętności 265 z hakiem... za dobrze go wyszkoliłam A na serio - już podawać CO, czy jeszcze go męczyć? Przy jakim zdrowiu koń nie przetrwa do następnego dnia? | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 10:56 am | |
| - Cytat :
- A na serio - już podawać CO, czy jeszcze go męczyć? Przy jakim zdrowiu koń nie przetrwa do następnego dnia?
Sama podawałam jak miał coś koło 10-12%. Podobnież jak ma mniej też się da ale wtedy za duże ryzyko było | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 10:58 am | |
| | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 11:00 am | |
| Powinien przetrwać,ale kiedy będzie miał poniżej 20% zdrowia-daj mu CO. | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 11:03 am | |
| Nevarra, dzięki, rzadko kiedy dochodziłam z końmi do 31 roku życia... zazwyczaj 30 lat i 2, góra 4 miesiące, złe traktowanie i kupon Rose666, byłabym dozgonnie wdzięczna za jedną CO... dzięki podarunkowi miałabyś pierwszeństwo w kupnie ogierka Od Ciebie wzięłaby go mycha, czy jak byście się dogadali (z zainteresowanymi użytkownikami ZM)... Obym miała możliwość odkupienia go po 10 dniach I oczywiście znów puszczę go w obieg | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 11:07 am | |
| Malto,wystawiłam.Będzie jedna na zapas,może kiedyś się przyda? | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 11:41 am | |
| - Rose666 napisał:
- Malto,wystawiłam.Będzie jedna na zapas,może kiedyś się przyda?
Dzięki Ci, dobra kobieto! Już podziękowałam przez pw, ale i tutaj nie zaszkodzi I Moonlight gotowy. Doprowadzenie go do zerowych umiejętności wymagało 2 x CO. Teraz tylko czekać na zadania w naszej wersji językowej | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 11:48 am | |
| Tylko, ze w dokonaniu jest: - Cytat :
Dokonanie nr.91: kup konia [/quote] Czyli musisz go komuś przehandlować i umówić się na odkupienie, gdy dokonanie sie pojawi Albo się z kimś wymienić, żeby ci zaliczyło... I za 10 dni zwrot Chyba, ze po drodze przeszło by jeszcze przez kilka rąk, ale to już prawdziwi właściciele decydowali by raczej czyje... | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 11:53 am | |
| | |
|
| |
Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 11:58 am | |
| Może być tak, że sprzeda , potem spzreda od razu , a poczeka te parę dni i potem odda go jego prawowitej właścicielce. I wtedy właściciel też by miał to z głowy Osoby są przedstawiane pod postaciami emotów | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 12:00 pm | |
| Melduję, że posiadam pewnego Korka - KLIK Lat 51, śmiertelny, zero um. Jak tylko wejdzie to dokonanie, mogę ci go przekazać Ty byś mi podrzuciła swojego i mamy dokonania zaliczone Potem mi mówisz, komu mam wystawić twojego konia - a ja tobie, komu masz oddać mojego. I jakoś to poleci | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| |
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 12:05 pm | |
| Co do konia - więc jak tylko wejdą dokonania, i będę na kompie to wystawiam ci konia Co do KF - lepiej nie... A nuż będzie dokonanie posiadaj 40/50/60 letniego śmiertelnego konia W końcu w puzzlach czy gdzieś wymyślili takie zadanie, to tu mogą powtórzyć... | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 12:07 pm | |
| W sumie racja Ok, więc tylko czekać na zadanie A jak wejdzie, ustali się kolejkę sprzedaży Po Tobie Moonlight powinien powędrować do Rose666, w podziękowaniu za CO | |
|
| |
OneStepCloser Nowy
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 12:42 pm | |
| Ooo, jeszcze coś wygrzebałam - Cytat :
-
Przyjdź i zobacz osiągnięcia od 91 do 100, na które czekałeś! Do zobaczenia na początku 2012 roku, będą nowe osiągnięcia! i to: - Cytat :
- Aby brać udział w zawodach dla koni debiutantów, konie muszą:
- mieć mniej niż 20 zwycięstw, -nie mieć więcej umiejętności niż jedna trzecia koni w grze (wtf?!) Ośrodki jeździeckie, oferujące zawody dla koni debiutantów będą mieć następujące korzyści: -zawody dla koni deb. mają większy prestiż niż zawody dla normalnych koni na tym samym poziomie. - OJ dostaje 500 eq. zawsze,, gdy konkurs odbywa się dla koni deb. Te zawody mają z przodu nazwy taki znaczek, więc możesz znaleźć je łatwiej & - Cytat :
- -rezerwowane pokrycia dla własnych klaczy bez konieczności podawania swojego loginu za każdym razem,
- teraz Sleipniry nie mogą uciec od gracza. No, no, nieźle, nieźle | |
|
| |
florie Już coś wie
Liczba postów : 121 Dołączył : 23/09/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 12:46 pm | |
| CO posiadam dwie, w razie potrzeby mogę komuś podarować, całkowicie za darmo, rzadko mi się przydają. : ) Malto, jesteś zainteresowana jeszcze jedną CO? Ja u siebie posiadam tylko Clarę ; http://www.howrse.pl/elevage/chevaux/cheval?id=718756 Równe zero. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) | |
| |
|
| |
| GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) | |
|