Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)

Go down 
+21
annie
Hella
Clue
Gaja14
Nicolette
ZetkaEmka
julcia0101
annrem
wierszownik
florie
Sweet Rabbit
LadyArvena
Philipek
Aki
Malto
Nevarra
mina stirit1
Ayashi
Rose666
Lubelak
OneStepCloser
25 posters
Idź do strony : 1, 2, 3, 4  Next
AutorWiadomość
OneStepCloser
Nowy
OneStepCloser

Liczba postów : 35

GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Empty
PisanieTemat: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) I_icon_minipostPon Lis 28, 2011 8:14 am

Cytat :
Today 28th of November, come and check out what novelties we have in store for you on Howrse!

You can now enjoy the following new features :

New Achievements
Rookie horse competitions
Unicorns now have their own 5th Element coat
Archimedes has had a face lift

And many more !

To get more information about these changes please take a look at the Change Log or by joining us in the forums for any questions you may have!

We hope you'll enjoy these new changes.

The Howrse Team

Czyli po polsku:

Cytat :
Dziś, 28 listopada, przyjdź i sprawdź, jakie nowości mamy dla ciebie na howrse!
Możesz teraz cieszyć się następującymi opcjami:
-nowe dokonania
-zawody dla debiutujących koni (czy coś takiego)
-jednorożce mają teraz własną maść z 5tego żywiołu
-zmieniony wygląd Archimedesa.
I wiele innych!

Hmm, no to fajnie Very Happy
Rogi z 5tym żywiołem wyglądają tak samo jak wcześniej, ale mają dodatkowo róg ;p

A tak teraz wygląda ikonka lekcji.

GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Lessonr

i jedno dokonanie, jakie mi się pokazało z tych nowych.

Cytat :

Dokonanie nr.91: kup konia który ma więcej niż 25 lat z zero punktów umiejętności (!? to graniczy z cudem przecież affraid !). nagroda: 1xsmok
Powrót do góry Go down
OneStepCloser
Nowy
OneStepCloser

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) I_icon_minipostPon Lis 28, 2011 8:15 am

Tak np. wyglada róg z żywiołem ziemi XD

GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Ooio
Powrót do góry Go down
OneStepCloser
Nowy
OneStepCloser

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) I_icon_minipostPon Lis 28, 2011 8:20 am

oraz nowa odsłona graficzna diamentów

GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Diamond
Powrót do góry Go down
Lubelak
Administrator
Lubelak

Liczba postów : 2816

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) I_icon_minipostPon Lis 28, 2011 8:57 am

Dwadzieścia pięć lat i zero umiejętności... Kto by chciał tak konia marnować.
To ja uciekam od takich promocji GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) 2367577938
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=494332
Rose666
Przyjaciel Zagrody
Rose666

Nick w grze : Alvienne
Liczba postów : 546

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) I_icon_minipostPon Lis 28, 2011 9:03 am

Ogólnie to fajnie,ale dokonanie 91...Jeszce wyhodowanie takiego cuda jest może możliwe,ale kupno takiego fenomenu?To graniczy nie z cudem,a z pomysłowością administracji.
Rożek śliczny,naprawdę,ale byłby ładniejszy,gdyby badyl był w kolorze ,,maści"-woda niebieski,powietrze biało-błękitny,ziemia brązowy,ogień pomarańczowy.
Z kolei nowe diamenty...Gdy się temu czemuś przyglądam,mam wrażenie,że to wyszło spod mojej ręki.I chyba tylko przypadkiem w mojej głowie przewraca się myśl,że ,,wyczarował" to Paint.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2224054
Rose666
Przyjaciel Zagrody
Rose666

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) I_icon_minipostPon Lis 28, 2011 9:04 am

Lubelak napisał:
Dwadzieścia pięć lat i zero umiejętności... Kto by chciał tak konia marnować.
To ja uciekam od takich promocji GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) 2367577938
Nie nazwałabym tego promocją,a stałą zmianą na gorsze i-co do dokonań-pewnego rodzaju utrudnieniem. GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) 1223194135
Powrót do góry Go down
Lubelak
Administrator
Lubelak

Liczba postów : 2816

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) I_icon_minipostPon Lis 28, 2011 9:20 am

Czekajcie czekajcie. Jak się nie mylę po 25 roku życia koniom spadają umiejętności. Ale to w jakim musi być wieku aby spadły do zera? Jak utrzymać go tyle na tym padole chmur i łąk zielonych?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=494332
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

Nick w grze : Ayashi
Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) I_icon_minipostPon Lis 28, 2011 9:23 am

Albo mieć konia, który za życia nie miał za wiele umiejętności, albo podarować CO takiemu konikowi, gdy będzie bliski śmierci. Innej możliwości nie widzę.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5803
Rose666
Przyjaciel Zagrody
Rose666

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) I_icon_minipostPon Lis 28, 2011 9:25 am

Lubelak napisał:
Czekajcie czekajcie. Jak się nie mylę po 25 roku życia koniom spadają umiejętności. Ale to w jakim musi być wieku aby spadły do zera? Jak utrzymać go tyle na tym padole chmur i łąk zielonych?
Wydając pieniądze na Czarne Orchidee.Przecież to na tym ta gra polega-zarabiają pieniądze na tym,że jakiemuś dziecku (bez obrazy) chce się skończyć dokonania.W sumie-o nowe dokonania prosiliśmy,więc nowe dokonania mamy...
OneStepCloser,a mogę wiedzieć,co jest nagrodą za to dokonanie?
Ayashi,dobrze myślisz,ale mimo wszystko-za tą CO zapłacimy.Mam takich siedem,ale na pewno znajdzie się parę osób (i nawet kilka takich znam),które nie mają nawet jej cienia.
Powrót do góry Go down
mina stirit1
Przyjaciel Zagrody
mina stirit1

Nick w grze : British Dougs
Liczba postów : 526

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) I_icon_minipostPon Lis 28, 2011 9:35 am

Rose666 napisał:
Lubelak napisał:
Wydając pieniądze na Czarne Orchidee.Przecież to na tym ta gra polega-zarabiają pieniądze na tym,że jakiemuś dziecku (bez obrazy) chce się skończyć dokonania.W sumie-o nowe dokonania prosiliśmy,więc nowe dokonania mamy...
Ayashi,dobrze myślisz,ale mimo wszystko-za tą CO zapłacimy.Mam takich siedem,ale na pewno znajdzie się parę osób (i nawet kilka takich znam),które nie mają nawet jej cienia.

Podobno 1x smok
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) I_icon_minipostPon Lis 28, 2011 9:36 am

O rany. Nev wreszcie wyprzedziła promocję i wykiwała howrse Very Happy
Nadal mam 40-latka. Z zerowymi umkami Very Happy W razie czego służę pomocą i liczę, że po 10 dniach do mnie wróci Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Rose666
Przyjaciel Zagrody
Rose666

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) I_icon_minipostPon Lis 28, 2011 9:38 am

mina stirit1 napisał:
Rose666 napisał:
Lubelak napisał:

Podobno 1x smok
Wybacz,nie doczytałam-niestety,słabo spałam Wink
Nevarra napisał:
O rany. Nev wreszcie wyprzedziła promocję i wykiwała howrse Very Happy
Nadal mam 40-latka. Z zerowymi umkami Very Happy W razie czego służę pomocą i liczę, że po 10 dniach do mnie wróci Wink
Jakie szczęście,że ktoś z zagrody jeszcze jest tak dobroduszny sunny Spodziewaj się,że przyjdzie się podzielić z połową Howrse Very Happy
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) I_icon_minipostPon Lis 28, 2011 10:30 am

Szlag! A ledwie przedwczoraj ukatrupiłam rożkę po CO, oczywiście spełniała wymogi...

Niemniej nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Mam starzejącego się Connemara - Moonlighta, doprowadzę go do potrzebnego stanu i jakby coś, oferuję ogierka zaufanym osobom.
Wręcz się zastanawiam, czy po wyzerowaniu umiejętności nie podać zwierzakowi Kamienia... Posłuży większej ilości osób Cool
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Aki
Przyjaciel Zagrody
Aki

Nick w grze : Akira.
Liczba postów : 1998

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) I_icon_minipostPon Lis 28, 2011 10:39 am

Malto, Nevarra - chętnie skorzystam Cool Spróbuję także swoją andaluzkę doprowadzić do zera (z 600 um. łatwo nie będzie Laughing)
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1947323
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) I_icon_minipostPon Lis 28, 2011 10:43 am

mycha805 napisał:
Malto, Nevarra - chętnie skorzystam Cool Spróbuję także swoją andaluzkę doprowadzić do zera (z 600 um. łatwo nie będzie Laughing)
Z mojej strony nie ma problemu Cool
Właśnie męczę Moonlighta, ma 30 lat i 6 miesięcy, zdrowie 24%, umiejętności 265 z hakiem... za dobrze go wyszkoliłam Laughing
A na serio - już podawać CO, czy jeszcze go męczyć? Przy jakim zdrowiu koń nie przetrwa do następnego dnia?
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) I_icon_minipostPon Lis 28, 2011 10:56 am

Cytat :
A na serio - już podawać CO, czy jeszcze go męczyć? Przy jakim zdrowiu koń nie przetrwa do następnego dnia?
Sama podawałam jak miał coś koło 10-12%. Podobnież jak ma mniej też się da ale wtedy za duże ryzyko było Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Rose666
Przyjaciel Zagrody
Rose666

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) I_icon_minipostPon Lis 28, 2011 10:58 am

Malto napisał:
mycha805 napisał:
Z mojej strony nie ma problemu Cool
Właśnie męczę Moonlighta, ma 30 lat i 6 miesięcy, zdrowie 24%, umiejętności 265 z hakiem... za dobrze go wyszkoliłam Laughing
Ewentualnie mogę pożyczyć,a nawet oddać dwie CO i dorzucić dwie przez siostrę-jest w końcu jedna rezerwacja na tydzień...W sumie radziłabym spróbować jeszcze raz postarzyć,ale fenomenem w tych sprawach nie jestem,u mnie klaczka padła,gdy zostało jej 8% zdrowia i postarzyłam.
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) I_icon_minipostPon Lis 28, 2011 11:00 am

Powinien przetrwać,ale kiedy będzie miał poniżej 20% zdrowia-daj mu CO.
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) I_icon_minipostPon Lis 28, 2011 11:03 am

Nevarra, dzięki, rzadko kiedy dochodziłam z końmi do 31 roku życia... zazwyczaj 30 lat i 2, góra 4 miesiące, złe traktowanie i kupon Wink

Rose666, byłabym dozgonnie wdzięczna za jedną CO... dzięki podarunkowi miałabyś pierwszeństwo w kupnie ogierka Smile Od Ciebie wzięłaby go mycha, czy jak byście się dogadali (z zainteresowanymi użytkownikami ZM)... Obym miała możliwość odkupienia go po 10 dniach Wink I oczywiście znów puszczę go w obieg Cool
Powrót do góry Go down
Rose666
Przyjaciel Zagrody
Rose666

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) I_icon_minipostPon Lis 28, 2011 11:07 am

Malto,wystawiłam.Będzie jedna na zapas,może kiedyś się przyda? Wink
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) I_icon_minipostPon Lis 28, 2011 11:41 am

Rose666 napisał:
Malto,wystawiłam.Będzie jedna na zapas,może kiedyś się przyda? Wink
Dzięki Ci, dobra kobieto! Już podziękowałam przez pw, ale i tutaj nie zaszkodzi Very Happy

I Moonlight gotowy. Doprowadzenie go do zerowych umiejętności wymagało 2 x CO. Teraz tylko czekać na zadania w naszej wersji językowej Wink
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) I_icon_minipostPon Lis 28, 2011 11:48 am

Tylko, ze w dokonaniu jest:

Cytat :

Dokonanie nr.91: kup konia
[/quote]
Czyli musisz go komuś przehandlować i umówić się na odkupienie, gdy dokonanie sie pojawi Wink Albo się z kimś wymienić, żeby ci zaliczyło... I za 10 dni zwrot Wink Chyba, ze po drodze przeszło by jeszcze przez kilka rąk, ale to już prawdziwi właściciele decydowali by raczej czyje...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) I_icon_minipostPon Lis 28, 2011 11:53 am

LadyArvena napisał:
Tylko, ze w dokonaniu jest:

Cytat :

Dokonanie nr.91: kup konia
Czyli musisz go komuś przehandlować i umówić się na odkupienie, gdy dokonanie sie pojawi Wink Albo się z kimś wymienić, żeby ci zaliczyło... I za 10 dni zwrot Wink Chyba, ze po drodze przeszło by jeszcze przez kilka rąk, ale to już prawdziwi właściciele decydowali by raczej czyje...
Dlatego też wykażę się sporą dawką zaufania i najpierw ustalę kolejkę sprzedaży, by w ciągu tych 10 dni, gdy ja go nie mogę kupić, parę osób "skorzystało" z ogierka Smile Po dziesięciu dniach zwierzak wraca do mnie i nie jestem stratna Wink
Powrót do góry Go down
Sweet Rabbit
ZAGRODZIANIN
Sweet Rabbit

Nick w grze : Rabbitek
Liczba postów : 1911

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) I_icon_minipostPon Lis 28, 2011 11:58 am

Może być tak, że GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) 2800097083 sprzeda GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) 3521193901 , potem GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) 3521193901 spzreda od razu GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) 948077208 , a GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) 948077208 poczeka te parę dni i potem odda go jego prawowitej właścicielce. I wtedy właściciel też by miał to z głowy GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) 3722976733

Osoby są przedstawiane pod postaciami emotów
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1311909
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) I_icon_minipostPon Lis 28, 2011 12:00 pm

Melduję, że posiadam pewnego Korka - KLIK
Lat 51, śmiertelny, zero um. Jak tylko wejdzie to dokonanie, mogę ci go przekazać Wink Ty byś mi podrzuciła swojego i mamy dokonania zaliczone Smile
Potem mi mówisz, komu mam wystawić twojego konia - a ja tobie, komu masz oddać mojego. I jakoś to poleci
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) I_icon_minipostPon Lis 28, 2011 12:03 pm

LadyArvena napisał:
Melduję, że posiadam pewnego Korka - KLIK
Lat 51, śmiertelny, zero um. Jak tylko wejdzie to dokonanie, mogę ci go przekazać Wink Ty byś mi podrzuciła swojego i mamy dokonania zaliczone Smile
Potem mi mówisz, komu mam wystawić twojego konia - a ja tobie, komu masz oddać mojego. I jakoś to poleci
Ok! Very Happy
Zastanawiam się, czy jest sens inwestować w takiego konia KF...?
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) I_icon_minipostPon Lis 28, 2011 12:05 pm

Co do konia - więc jak tylko wejdą dokonania, i będę na kompie to wystawiam ci konia Smile

Co do KF - lepiej nie... A nuż będzie dokonanie posiadaj 40/50/60 letniego śmiertelnego konia Wink W końcu w puzzlach czy gdzieś wymyślili takie zadanie, to tu mogą powtórzyć...
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) I_icon_minipostPon Lis 28, 2011 12:07 pm

W sumie racja Smile
Ok, więc tylko czekać na zadanie Wink A jak wejdzie, ustali się kolejkę sprzedaży Smile
Po Tobie Moonlight powinien powędrować do Rose666, w podziękowaniu za CO Smile
Powrót do góry Go down
OneStepCloser
Nowy
OneStepCloser

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) I_icon_minipostPon Lis 28, 2011 12:42 pm

Ooo, jeszcze coś wygrzebałam Laughing
Cytat :

Przyjdź i zobacz osiągnięcia od 91 do 100, na które czekałeś!
Do zobaczenia na początku 2012 roku, będą nowe osiągnięcia!

i to:

Cytat :
Aby brać udział w zawodach dla koni debiutantów, konie muszą:
- mieć mniej niż 20 zwycięstw,
-nie mieć więcej umiejętności niż jedna trzecia koni w grze (wtf?!)
Ośrodki jeździeckie, oferujące zawody dla koni debiutantów będą mieć następujące korzyści:
-zawody dla koni deb. mają większy prestiż niż zawody dla normalnych koni na tym samym poziomie.
- OJ dostaje 500 eq. zawsze,, gdy konkurs odbywa się dla koni deb.
Te zawody mają z przodu nazwy taki znaczek, więc możesz znaleźć je łatwiej

&

Cytat :
-rezerwowane pokrycia dla własnych klaczy bez konieczności podawania swojego loginu za każdym razem,
- teraz Sleipniry nie mogą uciec od gracza.

No, no, nieźle, nieźle Laughing
Powrót do góry Go down
florie
Już coś wie
florie

Liczba postów : 121

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) I_icon_minipostPon Lis 28, 2011 12:46 pm

CO posiadam dwie, w razie potrzeby mogę komuś podarować, całkowicie za darmo, rzadko mi się przydają. : )
Malto, jesteś zainteresowana jeszcze jedną CO?
Ja u siebie posiadam tylko Clarę ;
http://www.howrse.pl/elevage/chevaux/cheval?id=718756
Równe zero. Smile
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)
Powrót do góry 
Strona 1 z 4Idź do strony : 1, 2, 3, 4  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: