| GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) | |
|
+21annie Hella Clue Gaja14 Nicolette ZetkaEmka julcia0101 annrem wierszownik florie Sweet Rabbit LadyArvena Philipek Aki Malto Nevarra mina stirit1 Ayashi Rose666 Lubelak OneStepCloser 25 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Sro Lis 30, 2011 8:17 am | |
| - Gaja14 napisał:
Czy ktoś wie jak zaliczyć dokonanie nr. 100, kombinuję i nic nie wychodzi Proszę bardzo. http://www.howrse.pl/ow/965219 | |
|
| |
Gaja14 Nowy
Liczba postów : 14 Dołączył : 18/10/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Sro Lis 30, 2011 8:25 am | |
| Dziękuję za podpowiedź, już mam zaliczone | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Sro Lis 30, 2011 8:26 am | |
| Ma ktoś klacz holsztyna? Potrzebna mi do zadania a na sprzedażach dużo kasy chcą. Oddałabym za 10 dni! |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Sro Lis 30, 2011 8:32 am | |
| - Gaja14 napisał:
- Dziękuję za podpowiedź, już mam zaliczone
Nie ma za co. ApplePie-chętnie bym pożyczyła,ale właśnie przed chwilą sprzedała się moja holsztynka na bezpośredniej. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Sro Lis 30, 2011 8:46 am | |
| Koniara54 dzięki serdeczne za taki szybki odzew!: )
Ps. Co do zadania 94, to jeżeli sprzedaż pandory będzie zarezerwowana dla danego gracza, zaliczy? |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Sro Lis 30, 2011 8:48 am | |
| - ApplePie napisał:
- Ma ktoś klacz holsztyna? Potrzebna mi do zadania a na sprzedażach dużo kasy chcą. Oddałabym za 10 dni!
Odezwij się do mnie na PW, to się dogadamy nawet co do sprzedaży ^^ | |
|
| |
florie Już coś wie
Liczba postów : 121 Dołączył : 23/09/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Sro Lis 30, 2011 9:00 am | |
| - ApplePie napisał:
- Koniara54 dzięki serdeczne za taki szybki odzew!: )
Ps. Co do zadania 94, to jeżeli sprzedaż pandory będzie zarezerwowana dla danego gracza, zaliczy? Tak, zaliczy. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Sro Lis 30, 2011 9:04 am | |
| florie- Dziękuję za informacje ! |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Sro Lis 30, 2011 9:17 am | |
| Co do wyhodowania holsztyna - zaliczy nawet jeśli wyhoduje się miksa. na INT miałam pół-holsztynkę, pokryłam holsztynem, a dokonanie zaliczone. Więc pewnie dowolna klacz pokryta holsztynem w zupełności wystarczy. | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Sro Lis 30, 2011 9:19 am | |
| Rozumiem, że w razie czego, to rogacizna holsztyńska też się pewnie zaliczy? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Sro Lis 30, 2011 9:42 am | |
| Kto wymieni się puszką pandory za puszkę pandory ? Jak coś to piszcie na howrse i wystawcie ;d |
|
| |
wierszownik Już coś wie
Nick w grze : Rademede Liczba postów : 231 Dołączył : 28/03/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Sro Lis 30, 2011 9:55 am | |
| Zaskoczyli mnie. Wcześnie dali te dokonania | |
|
| |
Clue Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Clue Liczba postów : 497 Dołączył : 16/09/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Sro Lis 30, 2011 10:46 am | |
| Ale na dokonania się strasznie ludzie rzucili. Konia powyżej 25 lat po dobroci tanio nie kupisz. Kupię jak się rynek ustabilizuje. | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Sro Lis 30, 2011 12:41 pm | |
| Clue, a po co kupować? Pożycz od kogoś. Zebraliśmy już na Zagrodzie kilka takich koni i wędrują sobie od osoby do osoby LINK DO KOLEJKI | |
|
| |
Hella Już coś wie
Liczba postów : 214 Dołączył : 23/04/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Sro Lis 30, 2011 1:23 pm | |
| Ja mam takie pytanko w czyich rękach jest koń Nevarry do zadania 91? Za zgodą właścicielki chciała bym się dopisać do kolejki. | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Sro Lis 30, 2011 1:57 pm | |
| Zostałaś dorzucona do kolejki Chwilowo ma go koniara0313. Już jej napisałam, żeby ci przekazała, jak tylko pojawi się w grze | |
|
| |
Hella Już coś wie
Liczba postów : 214 Dołączył : 23/04/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Sro Lis 30, 2011 2:17 pm | |
| Ja jutro będę późno w domu bo około 20. Jak już będzie to wezmę i mogę od razu przekazać dalej. Tylko napiszcie mi proszę obojętnie czy tu czy na skrzynkę komu dalej dać. Ja jutro będę wyczerpana nie będę miała siły nic zrobić, a tym bardziej szukać kolejnej osoby. Takie są uroki mienia wfu na 7:20. | |
|
| |
annie Nowy
Nick w grze : annie Liczba postów : 30 Dołączył : 17/04/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Czw Gru 01, 2011 8:46 am | |
| jeżeli ktoś szuka sekretnej strony nr 3 znam rozwiązanie mam też konie do zadania z wyhodowaniem konia danej rasy, jak ktoś potrzebuje wypożyczę na 10 dni za 500 eq po dokładne info zapraszam na pw (na howrse mam ten sam nick co tu ) | |
|
| |
julcia0101 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : julcia0101 Liczba postów : 478 Dołączył : 23/10/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Czw Gru 01, 2011 10:52 am | |
| - Nevarra napisał:
-
- Cytat :
- 96. Podaj koniowi w dniu urodzin jabłko
n: promień Heliosa Zadanie trudniejsze niż się wydawało. A haczyk jest jawny, wielki i do tego brak robaczka - koń musi być urodzony 29.11.2009. Masakra. Nic tylko latać po stronach koni i szukać U nas pewnie też każą szukać konia z samych początków U nas jest 6.10.2010, ale wystarczy wejść w kogoś z rankingu stażu (najlepiej gdy ma mało koni), oszukać jego startowca i dać mu jabłko. Dla osób, które mają problemy podsyłam link do takiego konika: http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=132 A co do sekretnej strony, to codziennie się będzie zmieniała. Ja mam na to sposób . Masz link: http://www.howrse.pl/ow/ Wchodzisz w Ranking--Hodowcy--ilość wygranych wczoraj zawodów i wchodzisz na stronę osoby z 1 miejsca. Kopiujesz liczby po = (http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id= 1) i wklejasz je po / w linku podanym wyżej (wyglądać powinno to tak: http://www.howrse.pl/ow/1). W linkach podałam liczbę Ow, więc nie jest to link do strony numer 3. | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pią Gru 02, 2011 7:45 am | |
| Odnośnie Slejpnira... może od Was uzyskam odpowiedź szybciej niż od Administracji (no, chyba że Mirmil coś zaraz warknie)... Cytat ze "znaku zapytania" przy Slejpnirze: - Cytat :
- "Te konie nie mogą się rozmnażać i nie są uwzględniane w rankingach, ale z drugiej strony można je sprzedawać."
Czy dobrze rozumiem, że ich umiejętności nie są nawet sklasyfikowane w rankingu gracza? | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pią Gru 02, 2011 12:36 pm | |
| Chyba... Jakoś nigdy nie zawracałam sobie tym głowy, nie zwracam uwagi na ten ranking. Rzuciłam okiem na forum, i widzę info, że cię zbanował. Za co? Oo | |
|
| |
Kinia_Ka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Kinia_Ka Liczba postów : 250 Dołączył : 30/08/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Wto Gru 06, 2011 10:45 am | |
| Mam teraz dokonanie: Wygraj 10 zawodów z koniem urodzonym z Uranosa i Gai (nie dot. koni boskich i specjalnych).
Mógłby ktoś pożyczyć takiego konia? Bo niestety swojego pierwszego nie posiadam... | |
|
| |
Farabolxd Już coś wie
Nick w grze : Farabolxd Liczba postów : 292 Dołączył : 03/12/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Wto Gru 06, 2011 11:27 am | |
| chyba nie musi być Twój startowy .. byle jaki zrodzony z Gai i Uranosa. kup po prostu jakiegoś konia z um powyżej 200 i bież udział w zawodach dla koni początkujących ja mam dużo takich koni, toteż od razu wzięłam się za zadanie, biorąc pod uwagę jak mało czasu zajmuję się końmi , idzie mi całkiem nieźle ;d | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Sro Gru 07, 2011 3:31 am | |
| Mam problem - podpowiedzcie, czy ten koń (KLIK) jest na tyle słaby, by zaliczyć zadanie z 1 Equus? Celowo wykorzystałam klaczkę po rogach, "zainwestowałam" w nią (dając jej wszystko, co najgorsze ), a ta nie znajduje mi zawodów za niską stawkę... za dobra? czy po prostu mam pecha do zawodów? Jeśli już, to w których dyscyplinach najlepiej szukać szansy na to 1 Equus? A z każdymi zawodami jest gorzej, rosną umiejętności | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Sro Gru 07, 2011 4:59 am | |
| (Malto, dzięki, latały mi pingwinki jak weszłam w link do Twojej klaczy :]) Wy tu gadu gadu o dokonaniach 91+, a ja się męczę przy 50 którymś, co przy moim stażu i tak jest niezłym wynikiem;P A ja mam pecha, bo posiadałam konia z zerowymi um, ale z tydzień temu go do nieba wysłałam. trudno. | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Sro Gru 07, 2011 6:13 am | |
| Malto - ja to dokonanie z 1eq jakimś cudem zaliczyłam osłem (który całych umek miał kilkanaście). Zajmował ostatnie miejsca, wygrywał 2,2,2, i wreszcie 1eq. Ale pula wygranych była w granicach 8-13ew, przy większych nie ma szans na zdobycie tylko 1eq | |
|
| |
Carinaly Już coś wie
Liczba postów : 133 Dołączył : 06/03/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Czw Gru 08, 2011 2:16 am | |
| Aby nie zakładać nowego tematu (pewnie taki gdzieś jest, pewnie i tak go widziałam, ale jak potrzebny to za cholerę go nie ma ^^) - mam dokonanie na polskiej wersji o wygraniu zawodów koniem urodzonych z Uranosa i Gai. Hm, pomożecie? ; ) | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Czw Gru 08, 2011 2:29 am | |
| - Carinaly napisał:
- Aby nie zakładać nowego tematu (pewnie taki gdzieś jest, pewnie i tak go widziałam, ale jak potrzebny to za cholerę go nie ma ^^) - mam dokonanie na polskiej wersji o wygraniu zawodów koniem urodzonych z Uranosa i Gai. Hm, pomożecie? ; )
Jeśli jesteś gotowa poczekać dzień czy dwa, mogę podesłać Ci mojego Malto. A czemu dopiero za dzień czy dwa? Ano temu, bo właśnie zaliczam zadanie nr 99 i zatrzymałam się na 50%, a nie chcę marnować pd na tego zwierzaka | |
|
| |
Carinaly Już coś wie
Liczba postów : 133 Dołączył : 06/03/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Czw Gru 08, 2011 2:31 am | |
| Wiedziałam, że pomożecie. ; ) Nie ma problemu, Malto, oczywiście, że poczekam. | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Czw Gru 08, 2011 4:56 am | |
| Odnośnie zadania z 1 Equus - moja specjalnie przygotowana do tego celu Connemara (KLIK) jest za dobra i zamiast walczyć o 1 Equus, zaczyna mi awansować na czwarte miejsca! Dlatego też stworzyłam Ostatnią Nadzieję - KLIK Jeszcze tego nie było, bym szukała dla zdychającej klaczy ogiera z jak najniższym BLUP'em | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) | |
| |
|
| |
| GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) | |
|