Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

GRA - nowe dokonania i więcej (server polski)

Go down 
+3
Athi
Ayashi
LadyArvena
7 posters
AutorWiadomość
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

GRA - nowe dokonania i więcej (server polski) Empty
PisanieTemat: GRA - nowe dokonania i więcej (server polski)   GRA - nowe dokonania i więcej (server polski) I_icon_minipostSro Lis 30, 2011 3:00 am

Czyli to, co już znamy, dziś dotarło też do nas Smile
Cytat :
Nowe dokonania

10 zupełnie nowych dokonań

Sprawdź, co musisz zrobić, aby zaliczyć dokonania od numeru 91 do 100!
Do zobaczenia w 2012!

Zawody dla koni początkujących

Zawody rezerwowane dla koni z mniej, niż 20 wygranymi, od teraz są limitowane do koni początkujących!

Aby wziąć udział w takich zawodach, koń musi:
Posiadać mniej, niż 20 wygranych.
Mieć umiejętności nie wyższe niż 1/3 najwyższych umiejętności w grze.
Ośrodki oferujące zawody dla koni początkujących otrzymają pewne przywileje:
Zawody dla koni początkujących będą mieć wyższy prestiż, niż zwyczajne zawody na tym samym poziomie.
Ośrodek otrzyma 500 Equus za każdym razem, gdy odbędą się w nim zawody dla koni początkujących.
Takie zawody będą posiadać ikonkę przed nazwą, aby łatwiej było je rozpoznać.

Oraz...

Rezerwuj pokrycia dla swoich klaczy bez konieczności wpisywania Twojego loginu
Slejpnir nie będzie więcej uciekać
Krezus zmienił wygląd
Jednorożce mają od teraz specjalne maści z 5-go Żywiołu
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

Nick w grze : Ayashi
Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: GRA - nowe dokonania i więcej (server polski)   GRA - nowe dokonania i więcej (server polski) I_icon_minipostSro Lis 30, 2011 3:02 am

Plus ja dorzucę post Ow z Wydarzeń:

Cytat :

Witajcie,

Dziś wprowadziliśmy kolejne nowości, między innymi dalsze zmiany w zawodach.

Zawody dla koni początkujących:
- Dostępne dla koni, które wygrały mniej, niż 20 zawodów i mają umiejętności poniżej 1/3 najlepszej umiejętności w grze (np. jeśli najlepsza umiejętność w grze wynosi 520, koń będzie musiał mieć poniżej 150 w każdej umiejętności, aby być uznanym ze początkującego). Konkretna wartość jest obliczana na nowo każdego dnia i zaokrąglana do równej dziesiątki do góry (czyli jeśli 1/3 wyniesie 168, limit zostanie ustanowiony na 170).
- Jeśli koń jest koniem początkującym, na stronie wyboru zawodów pojawi się opcja szukania zawodów dla koni początkujących.
- Prestiż zawodów dla koni początkujących będzie wyższy, niż dla zwykłych zawodów na tym samym poziomie (jest obliczany dla umiejętności wynoszących 1/2 najlepszych w grze, zamiast rzeczywistej 1/3).
- Ośrodek jeździecki, który prowadzi zawody dla koni początkujących dostaje 500 Equus za każdym razem, gdy się one odbywają.

Schronisko jest dostępne od momentu rejestracji (nie trzeba już czekać 10 dni!).

Ikonka podawania marchewek jest teraz nieaktywna, jeśli ośrodek, w którym znajduje się koń, nie ma marchewek na stanie.

Jednorożce dostały własne maści z 5-go Żywiołu.

Dodaliśmy kilka nowych dokonań.

Sleipnir nie będzie już więcej uciekać.

Wprowadziliśmy też kilka drobnych poprawek graficznych.

Mam nadzieję, że polubicie te zmiany
Ow

LadyArvena napisał:
Krezus zmienił wygląd
Hm... czy tylko ja widzę wciąż stary wygląd czy może jeszcze się nie zaktualizował? ;p
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5803
Athi
Jedną nogą w ZM
Athi

Nick w grze : Foxtrot
Liczba postów : 534

PisanieTemat: Re: GRA - nowe dokonania i więcej (server polski)   GRA - nowe dokonania i więcej (server polski) I_icon_minipostSro Lis 30, 2011 3:06 am

Cytat :
Hm... czy tylko ja widzę wciąż stary wygląd czy może jeszcze się nie zaktualizował? ;p
Ja też mam stary wygląd. A z tymi dokonaniami to fajnie Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1028468
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

PisanieTemat: Re: GRA - nowe dokonania i więcej (server polski)   GRA - nowe dokonania i więcej (server polski) I_icon_minipostSro Lis 30, 2011 3:08 am

Dobra, Ow dodała edit i Krezus się nie zaktualizował z przyczyn technicznych Razz
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: GRA - nowe dokonania i więcej (server polski)   GRA - nowe dokonania i więcej (server polski) I_icon_minipostSro Lis 30, 2011 4:34 am

Mrr, żwyiołowe rożki ładnie im wyszły. Do kompletu brakuje tylko rogatej wody i metalu
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

PisanieTemat: Re: GRA - nowe dokonania i więcej (server polski)   GRA - nowe dokonania i więcej (server polski) I_icon_minipostSro Lis 30, 2011 4:45 am

O Matko Noc... właśnie dostałam ofertę kupna konia po 25 roku życia za 600 tys equus o.O Zresztą... widziałam też takie konie za kupony powystawiane ^^"
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: GRA - nowe dokonania i więcej (server polski)   GRA - nowe dokonania i więcej (server polski) I_icon_minipostSro Lis 30, 2011 5:11 am

Na int kupiłam takiego za ponad 600 tyś. Inaczej pewnie dalej bym czekała.

Uff... jeszcze 2 dokonania i finito - 95 i 99.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - nowe dokonania i więcej (server polski)   GRA - nowe dokonania i więcej (server polski) I_icon_minipostSro Lis 30, 2011 6:38 am

co do Krezusa to Ow mówiła że może jutro się jego wygląd zmienić Very Happy
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: GRA - nowe dokonania i więcej (server polski)   GRA - nowe dokonania i więcej (server polski) I_icon_minipostSob Gru 10, 2011 1:59 pm

Ayashi napisał:
właśnie dostałam ofertę kupna konia po 25 roku życia za 600 tys equus
Zawsze na początku nowych promocji,jest drożyzna. Np. jednorożce ogiery stały po 120 000 Equus,a aktualnie są za 40 - 60 tyś.
Tak samo jest w przypadku tych staruszków-teraz są w cenie zwykłych 30 letnich koni.

Kamil2010 napisał:
co do Krezusa to Ow mówiła że może jutro się jego wygląd zmienić Very Happy
Może ja mam jakiegoś innego Krezusa,bo mój nie zmienił wyglądu.
W takim razie,dlaczego piszą skoro później nic z tym nie robią?

Swoją drogą,męczę się nad setnym dokonaniem. O ile dobrze zrozumiałam - mam mieć 3,333 Equus? Ja posiadam miliony i mam mieć tylko trzy tysiące do jakiegoś dokonania ? Bez sensu.
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
koszolak
Już coś wie
koszolak

Liczba postów : 113

PisanieTemat: Re: GRA - nowe dokonania i więcej (server polski)   GRA - nowe dokonania i więcej (server polski) I_icon_minipostSob Gru 10, 2011 3:10 pm

Koniara54 napisał:

Swoją drogą,męczę się nad setnym dokonaniem. O ile dobrze zrozumiałam - mam mieć 3,333 Equus? Ja posiadam miliony i mam mieć tylko trzy tysiące do jakiegoś dokonania ? Bez sensu.

Mam już to zadanie za sobą i o ile dobrze pamiętam to tylko końcówka sumy jaką posiadasz ma być 3333. Radzę pokombinować z jakimś drobnym towarem w sklepie (jabłka, rzepy, łajno). A jeśli okaże się, że zadania się różnią i akurat tutaj chodzi o taką konkretnie sumę to "przelej" na chwilę kasę na jakiegoś zaufanego gracza Smile
Powrót do góry Go down
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

PisanieTemat: Re: GRA - nowe dokonania i więcej (server polski)   GRA - nowe dokonania i więcej (server polski) I_icon_minipostSob Gru 10, 2011 3:30 pm

Ja mam miliony na koncie i wystarczyło, że tylko 4 ostatnie cyferki wynosiły po 3, więc suma może być XXX3333 Smile
Powrót do góry Go down
Ola Koniara
W skromnych progach Zagrody
Ola Koniara

Liczba postów : 324

PisanieTemat: Re: GRA - nowe dokonania i więcej (server polski)   GRA - nowe dokonania i więcej (server polski) I_icon_minipostNie Gru 11, 2011 4:41 am

Tak, ja dzisiaj wykonałam to zadanie. Moja kwota wynosiła 1 543 333. Zostało mi już tylko dokonanie z tym koniem co ma mieć ponad 25 lat i 0 um.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse-porady.blog.onet.pl
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - nowe dokonania i więcej (server polski)   GRA - nowe dokonania i więcej (server polski) I_icon_minipostNie Gru 11, 2011 5:34 am

Do zadania z "trójkami" wystarczy mieć końcówkę, reszta jest dowolna; )
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: GRA - nowe dokonania i więcej (server polski)   GRA - nowe dokonania i więcej (server polski) I_icon_minipostNie Gru 11, 2011 6:29 am

Dzięki Wam,posprzedaję kilka rzeczy i może zrobię to dokonanie. Wink
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
Sponsored content

PisanieTemat: Re: GRA - nowe dokonania i więcej (server polski)   GRA - nowe dokonania i więcej (server polski) I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

GRA - nowe dokonania i więcej (server polski)
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» GRA - nowości znane już z int (server polski)
» GRA - Towarzysze! (server polski)
» GRA - loteria (server polski)
» Miski na hwr server polski ;)
» Server Polski vs Świat

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: