Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT]

Go down 
+17
Aki
Athi
Herrouash
annrem
Sweet Rabbit
florie
hanka1998
Mikim7
Carinaly
Nevarra
eclaireka
LadyArvena
Casablanka
Barson1990
Malto
Ayashi
Philipek
21 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next
AutorWiadomość
florie
Już coś wie
florie

Liczba postów : 121

GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT]   GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] - Page 2 I_icon_minipostPią Gru 02, 2011 7:28 am

Ostatnio Ow nawala.
Już nie mogę się doczekać aż ta promocja wejdzie, straasznie chciałabym zacząć zbieranie kart.
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT]   GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] - Page 2 I_icon_minipostPią Gru 02, 2011 7:48 am

Miśki miśkami, ale 3 karty dziennie za logowanie + 3 za wygrane zawody piechotą nie chodzą. A liczby kart do zdrapania by dorobić się Greyfella raczej nie zmniejszą.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
eclaireka
Raczkujący
eclaireka

Nick w grze : eclaireka
Liczba postów : 59

PisanieTemat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT]   GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] - Page 2 I_icon_minipostPią Gru 02, 2011 7:53 am

Mi kompletnie nie zależy na miśkach i pingwinach więc choćby dawali ich dwa razy więcej to mnie to nie ucieszy Wink
Bardziej liczę na prezenty ukryte w kartach, typu KF czy też karta z "wiecznym" RO, plus inna drobnica jak PH czy ZP Wink Jeśli skrócą promocję to wygram ich z pewnością mniej
Powrót do góry Go down
florie
Już coś wie
florie

PisanieTemat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT]   GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] - Page 2 I_icon_minipostPią Gru 02, 2011 7:56 am

Wieczne RO? O co w tym chodzi?
I prezenty ukrywają się w kartach? O tym nie wiedziałam. :>
Powrót do góry Go down
Carinaly
Już coś wie
Carinaly

Liczba postów : 133

PisanieTemat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT]   GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] - Page 2 I_icon_minipostPią Gru 02, 2011 7:57 am

Nie wiadomo jak to będzie. Może same karty wydłużą? Z tego co wczytałam to miśki i pingwiny mają powędrować na biegun, a więc ich zbieranie kończy się w konkretnym dniu (25 grudnia, dobrze pamiętam?).
Oby rozwiązali to w sensowny sposób, nie krzywdzący nas, jako polskiego serwera.

Próbuję jakoś kombinować, jak mogliby rozwiązać problem opóźnienia... ;3
Powrót do góry Go down
eclaireka
Raczkujący
eclaireka

PisanieTemat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT]   GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] - Page 2 I_icon_minipostPią Gru 02, 2011 8:07 am

florie napisał:
Wieczne RO? O co w tym chodzi?
I prezenty ukrywają się w kartach? O tym nie wiedziałam. :>

Czytałam na international, że w jednej z kart jest właśnie taki 'wieczny RO' ukryty.
Podobno polega to na tym, iż dzięki tej karcie dostaniesz co miesiąc 1 RO gratis. Zdaje się, że zdobyte karty zostają do wglądu na twoim koncie (przynajmniej tak było z innymi kartami na international)

edit
a co do prezentów to ja trafiłam właśnie na zwój plutona, mój facet miał promień heliosa i czytałam o osobie która zdobyła kamień filozoficzny, wiem jeszcze że bywają equus i rzepy (i pewnie wiele innych przedmiotów Razz )
Powrót do góry Go down
florie
Już coś wie
florie

PisanieTemat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT]   GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] - Page 2 I_icon_minipostPią Gru 02, 2011 8:17 am

Aw, fajne by to wieczne Ro było. Ale pewnie straasznie trudno go zdobyć, nie?
Powrót do góry Go down
eclaireka
Raczkujący
eclaireka

PisanieTemat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT]   GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] - Page 2 I_icon_minipostPią Gru 02, 2011 8:24 am

podejrzewam, że ów RO jest ukryty w diamentowej karcie
właśnie wyczytałam, że jeszcze można wygrać objęcia morfeusza w którejś ze złotych kart i muśniecie filotes w jakiejś srebrnej
ktoś na forum pisał również, że dostał 'wieczną lirę apolla'
Shocked

ciekawi mnie czy to faktycznie prawda z tymi wiecznymi przedmiotami, ale byłoby fajnie coś takiego wygrać Wink

edit.
o tym RO pisze już kolejna osoba na international więc musi być prawdą Very Happy
i faktycznie siedzi w diamentowej karcie Smile
Powrót do góry Go down
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

Nick w grze : Mikim7
Liczba postów : 1222

PisanieTemat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT]   GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] - Page 2 I_icon_minipostPią Gru 02, 2011 8:27 am

GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] - Page 2 Christmas-gift-lyre-apollonTo jest wieczna lira Apolla Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=416853
florie
Już coś wie
florie

PisanieTemat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT]   GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] - Page 2 I_icon_minipostPią Gru 02, 2011 8:31 am

A jak tam zdobywa się diamentowe karty? Mogą wypaść przy codziennym logowaniu czy jak się wygra zawody?
Powrót do góry Go down
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

PisanieTemat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT]   GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] - Page 2 I_icon_minipostPią Gru 02, 2011 8:32 am

Ale jest jeszcze RO, chyba nie całkiem wieczne, bo nie ma znaku nieskończoności jak na lirze ... Zobaczymy ... Very Happy
GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] - Page 2 Christmas-gift-corne-abondance
Powrót do góry Go down
florie
Już coś wie
florie

PisanieTemat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT]   GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] - Page 2 I_icon_minipostPią Gru 02, 2011 8:34 am

Mikim, a wiesz jak zdobywa się diamentowe karty? Bo chcę się przygotować.
Powrót do góry Go down
eclaireka
Raczkujący
eclaireka

PisanieTemat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT]   GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] - Page 2 I_icon_minipostPią Gru 02, 2011 8:37 am

Wszystkie karty zdobywa się tak samo, czyli za logowanie, zawody, błyskawiczne sprzedaże.
Tylko od tego czy karta jest brązowa, srebrna ,złota czy diamentowa zależy prawdopodobieństwo jej wygrania.
Powrót do góry Go down
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

PisanieTemat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT]   GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] - Page 2 I_icon_minipostPią Gru 02, 2011 8:37 am

Tak jak wszystkie:
- Logując się (max. 3)
- Sprzedaże błyskawiczne (max. 2 na 4 dni - da sposoby)
- Wygrywając zawody (max. 3)
- Wymieniając się ( Stosunek 2 gorsze na 1 lepszą, nieaktywowane) KOSZT: 2 DIAMENTY
Powrót do góry Go down
eclaireka
Raczkujący
eclaireka

PisanieTemat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT]   GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] - Page 2 I_icon_minipostPią Gru 02, 2011 8:42 am

Mikim7, to nie jest tak że wymieniasz 2 na 1, tylko możesz wymienić kartę jeśli masz dwie takie same przy czym ta, którą chcesz wymienić nie może być aktywowana.

tutaj opis wymian z postu OW z international

"You can exchange 3 Cards a day against another Card. Each exchange costs 2 diamonds.
Only Cards that have been scratched but not activated yet can be exchanged. Once you've activated a Card it's locked in your collection page. You can only exchange a card that is the double of a card you have already activated.To exchange a card you simply have to click on the exchange button that's displayed under the activate button once you've scratched the card. This button is only displayed if you are still eligible for exchanges. Once you've confirmed your choice a new unscratched card is added to your stack of cards.

The Card you get is of the same rarity level as the one you exchange but can't be the same card. "
Powrót do góry Go down
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

PisanieTemat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT]   GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] - Page 2 I_icon_minipostPią Gru 02, 2011 8:43 am

A to sorki, pomyłka Neutral
Powrót do góry Go down
annrem
Już coś wie
annrem

Liczba postów : 119

PisanieTemat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT]   GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] - Page 2 I_icon_minipostPią Gru 02, 2011 9:31 am

Ja na INT wygrałam KF.
Tam nie gram - tylko zaglądam Wink
Chętnie go oddam w dobre ręce Wink
Proszę o propozycje na PW (tu lub na howrse.pl - login taki sam)
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT]   GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] - Page 2 I_icon_minipostPią Gru 02, 2011 10:01 am

A mi się udało wydrapać 2 OM, 50.000eg, 2xSSNM i jeszcze jakiś drobiażdźek (który widocznie wiele warty nie był bo zapomniałam Very Happy)
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
annrem
Już coś wie
annrem

Liczba postów : 119

PisanieTemat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT]   GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] - Page 2 I_icon_minipostPią Gru 02, 2011 10:11 am

Sprawdziłam co jeszcze mam na howrse.com - lista poniżej.
Rozdaję prezenty - czekam na listę życzeń Wink

Poseidon's Horseshoes x 2
Helios' Ray x 1
Ploutos' Parchment x 1
Poseidon's Bridle x 1
Eolus' Wind x 1
Seahorse x 1
Golden Spurs x 1
Daphne's Laurels x 1
Philosopher's Stone x 1
Diamond x 1

Swallow x 1
Cat x 1
Squirrel x 1
Giraffe x 1

SSNM x 1
Powrót do góry Go down
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

PisanieTemat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT]   GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] - Page 2 I_icon_minipostPią Gru 02, 2011 11:07 am

JA także mogę porozdawać, jak ktoś tam gra na serio Very Happy Mam OM, i inne takie tam ... Laughing
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT]   GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] - Page 2 I_icon_minipostPią Gru 02, 2011 1:31 pm

jak nowy Slejpek bd wyglądać?
Powrót do góry Go down
Herrouash
Raczkujący
Herrouash

Liczba postów : 65

PisanieTemat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT]   GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] - Page 2 I_icon_minipostPią Gru 02, 2011 1:42 pm

Podobno ma być maści Palomino
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT]   GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] - Page 2 I_icon_minipostPią Gru 02, 2011 2:06 pm

Jestem z siebie dumna! Wczoraj "zdrapałam" OM na international Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Herrouash
Raczkujący
Herrouash

PisanieTemat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT]   GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] - Page 2 I_icon_minipostPią Gru 02, 2011 2:08 pm

Gratulacje ! Ja zdrapałam dotychczas dwa pingwiny, śnieżkę, 5 PD, 10 000 eqq, i jakiś pointy hat, czy co to jest ...
Powrót do góry Go down
Athi
Jedną nogą w ZM
Athi

Nick w grze : Foxtrot
Liczba postów : 534

PisanieTemat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT]   GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] - Page 2 I_icon_minipostSob Gru 03, 2011 3:13 am

Ja dzisiaj miałam OM Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1028468
Aki
Przyjaciel Zagrody
Aki

Nick w grze : Akira.
Liczba postów : 1998

PisanieTemat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT]   GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] - Page 2 I_icon_minipostSob Gru 03, 2011 3:13 am

annrem, Mikim7 - chętnie przyjmę kamyk i objęcia Laughing Bardzo mi się przydadzą. Niedawno miałam włamanie na int i z konta z 200 dniami stażu zostało mi z 5 (skasowanie - musiałam nowe założyć) Sad Mój login to mouse805 . I tak to przyjmę dopiero za 5 dni Sad
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1947323
Herrouash
Raczkujący
Herrouash

PisanieTemat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT]   GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] - Page 2 I_icon_minipostSob Gru 03, 2011 3:51 am

Mam na int
Poseidon's Horseshoes
x 1

Artemis' Arrow
x 1

Black Orchid
x 2

Diamond
x 6

Jak toś coś chcę, ktoś to tam gra i potrzebuje, piszcie Smile
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT]   GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] - Page 2 I_icon_minipostSob Gru 03, 2011 4:02 am

Już 12:02 i nie ma jeszcze u nas żadnej promocji...
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
Carinaly
Już coś wie
Carinaly

Liczba postów : 133

PisanieTemat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT]   GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] - Page 2 I_icon_minipostSob Gru 03, 2011 4:13 am

Z tego co pamiętam wszelkie aktualizacje, promocje itp. wychodzą o (do?) 12 w tygodniu. Weekend jest jakby dniem wolnym dla załogi, przynajmniej jeśli chodzi o wprowadzanie nowości do gry. Poprawcie mnie jeśli się mylę. ; P
Powrót do góry Go down
florie
Już coś wie
florie

PisanieTemat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT]   GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] - Page 2 I_icon_minipostSob Gru 03, 2011 4:19 am

Ciekawe, jak nam to wynagrodzą. I jak Ow będzie się tłumaczyć...
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT]   GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT]
Powrót do góry 
Strona 2 z 3Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Życzenia Świąteczne
» Świąteczne prezenty
» Życzenia Świąteczne
» FORUM - Świąteczne logo
» Prezenty świąteczne - apel zanleziony w sieci

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach