Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] | |
|
+17Aki Athi Herrouash annrem Sweet Rabbit florie hanka1998 Mikim7 Carinaly Nevarra eclaireka LadyArvena Casablanka Barson1990 Malto Ayashi Philipek 21 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Carinaly Już coś wie
Liczba postów : 133 Dołączył : 06/03/2011
| Temat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] Sob Gru 03, 2011 4:38 am | |
| Wątpię, że będą jakiekolwiek tłumaczenia. Nie będzie zapewne też żadnego przepraszam. Z tego co pamiętam była chyba tylko jedna sytuacja, gdzie Administracja odniosła się do jakiejś promocji na innym serwerze niż nasz - było to spowodowane bodajże tym, że wprowadzili ją wcześniej. Ale i tak jest to tylko mgliste wspomnienie, mogłam coś przekręcić. : d Nigdy nie ma jakiegoś kalendarza - mamy promocję i kropka. "Trwa ona tyle i tyle, można wygrać to i to, potem w Rogach mamy szanse znaleźć jakieś przedmioty, które mają nam ułatwić grę... bawcie się dobrze i nie spamujcie na forum!"
| |
| | | florie Już coś wie
Liczba postów : 121 Dołączył : 23/09/2011
| Temat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] Sob Gru 03, 2011 5:10 am | |
| ... i nie zapomnijcie kupić kuponów! Nie mają do nas szacunku, chociaż na nas zarabiają... | |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] Sob Gru 03, 2011 6:17 am | |
| Jakie oburzenie na oficjalnym, że u nas promocji nie ma Ledwo jedna się skończyła no i MA być kolejna inaczej pewnie 3/4 z howrse odejdzie, no jak to, dzień bez jakiejś promocji? | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] Sob Gru 03, 2011 6:29 am | |
| Hmm, to bardzo niesprawiedliwe, że u nas tak z opóźnieniem wejdzie(o ile wejdzie, prawda?). Nikt nas pewnie nie przeprosi, nie da rekompensaty. Nic. Jesteśmy tylko pionkami na których da się zarobić. |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] Sob Gru 03, 2011 6:42 am | |
| - Nevarra napisał:
Ledwo jedna się skończyła no i MA być kolejna inaczej pewnie 3/4 z howrse odejdzie, no jak to, dzień bez jakiejś promocji? Gdyby na wszystkich serverach byłą przerwa - ok. Ale tak to robią nam smaka, że tamci się bawią, a my w kącie siedzimy i czekamy na ochłapy | |
| | | Farabolxd Już coś wie
Nick w grze : Farabolxd Liczba postów : 292 Dołączył : 03/12/2011
| Temat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] Sob Gru 03, 2011 6:48 am | |
| racja, na większości serwerów jest już ta promocja , a u nas kiedy wejdzie .. ? może w mikołajki ? | |
| | | mustang_z_filmu W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Aryana Liczba postów : 345 Dołączył : 25/09/2011
| Temat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] Sob Gru 03, 2011 8:02 am | |
| Ja też zdrapałam na intenaional OM. Jaką radochę miałam XD | |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] Sob Gru 03, 2011 9:43 am | |
| - florie napisał:
- Ciekawe, jak nam to wynagrodzą. I jak Ow będzie się tłumaczyć...
Załoga pewnie się nie przyzna,że na innych serwerach promocja już przedwczoraj weszła. | |
| | | greylady Nowy
Liczba postów : 2 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] Sob Gru 03, 2011 11:20 am | |
| Może wydłużą u nas do Sylwestra ten nowy boski jakiś dziwny, średnio się opłaca. No właściwie to wcale, chyba że ze względu na wysokie umiejętności | |
| | | florie Już coś wie
Liczba postów : 121 Dołączył : 23/09/2011
| Temat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] Sob Gru 03, 2011 11:28 am | |
| - Koniara54 napisał:
- florie napisał:
- Ciekawe, jak nam to wynagrodzą. I jak Ow będzie się tłumaczyć...
Załoga pewnie się nie przyzna,że na innych serwerach promocja już przedwczoraj weszła. A my jesteśmy ślepi i głusi. Eh, o ile to w ogóle wejdzie... | |
| | | Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] Sob Gru 03, 2011 11:50 am | |
| Najlepsze jest to, że Ow nieraz twierdzi, by nie psuć innym niespodzianki, gdy ludzie się pytają o promocję, ale... jak tu ma być niespodzianka skoro raz, że na Interze i niemieckiej chociażby promocje wchodzą, a do nas kilka dni, a nieraz nawet, tydzień później? A dwa, to mam wrażenie, że jakieś 70-80% użytkowników polskiego Howrse ma konta, albo zagląda na Int i wie o tych promocjach wcześniej. Zero niespodzianki, ale cóż... xD | |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| | | | Lis23 Nowy
Nick w grze : Lis23 Liczba postów : 6 Dołączył : 02/12/2011
| Temat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] Sro Gru 21, 2011 6:45 am | |
| Trochę jest mało wartościowy, ale fajnie się je zbiera PS. Mam 2 a brakuje mi 1 brązowej karty do 3 Graniego | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] | |
| |
| | | | GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|