| czarna perla - problem z wyslaniem pracy | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
HehehxDee Nowy
Liczba postów : 6 Dołączył : 03/12/2011
| Temat: czarna perla - problem z wyslaniem pracy Sob Gru 03, 2011 7:01 am | |
| Hey! Szukalam dlugo tematu, jakie mnie dotyczy i nie znalazlam, wiec postanowilam napisac... Chce wyslac prace na czarna perle ..... Praca jest ok, w ramce, w png, przezroczyste tlo... i ma doby rozmiar < 124KB na 2000KB > wiec wszystko dobrze a mimo to wciaz mi wychodzi : Nie można nic zrobić... "Praca nie jest w wymaganym formacie (sprawdź format dla Złotego Jabłka, Promienia Heliosa i towarzyszy)"
co moge zrobic?? juz tak mi wychodzi 3 miesiace jak chce wyslac prace ;( ;(
oczywiscie mam 2 kupony i ponad 5 pkt karmy <9>
;pp | |
|
| |
Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: czarna perla - problem z wyslaniem pracy Sob Gru 03, 2011 7:41 am | |
| | |
|
| |
HehehxDee Nowy
| Temat: Re: czarna perla - problem z wyslaniem pracy Sob Gru 03, 2011 7:56 am | |
| no wszystko ok. na 100000% ...... tylko non stop mi ten blad wychodzi ... ;( ;( ;( ;(
jak cos to na howrse pl i com znajdziecie mnie pod tym samym nickiem co tutaj.. plossse o pomoc .... | |
|
| |
| Temat: Re: czarna perla - problem z wyslaniem pracy Sob Gru 03, 2011 8:10 am | |
| Napiszę Ci na howrse i podasz link, bo jesteś nowy więc Ty nie możesz zamieszczać linków na Zagrodzie. | |
|
| |
Herrouash Raczkujący
Liczba postów : 65 Dołączył : 08/08/2011
| Temat: Re: czarna perla - problem z wyslaniem pracy Sob Gru 03, 2011 8:12 am | |
| Może masz zły format faktycznie ? | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: czarna perla - problem z wyslaniem pracy Sob Gru 03, 2011 8:13 am | |
| Wejdź w gimpa/photoshopa czy gdzie tam robisz i spróbuj zapisać jeszcze raz, tylko upewniając się, ze warstwa z ramką jest wyżej, niż warstwa z koniem. Ma ją tak jakby "zakrywać". Dopiero wtedy zapisz. Jeśli warstwa z koniem jest wyżej, to czasem nie chce załapać, bo jakiś piksel mógł gdzieś z boku zostać. | |
|
| |
| Temat: Re: czarna perla - problem z wyslaniem pracy Sob Gru 03, 2011 8:21 am | |
| Proszę tutaj obrazek. Zobaczymy czy jest przeźroczysty. Jeśli tak, będzie miał pomarańczowawe tło, jeśli nie - białe. Proszę tez innych o pomoc. chociaż możesz jeszcze skopiować do innego GIMPA czy tam jakiegoś programu co robiłaś, i usunąć Ramkę Drobne kropki między kopytami No i dodaj też lekki cień pod kopytkami . Oczywiście, to wszystko rób już w innej karcie, by nie "spaprać" tego pierwszego. | |
|
| |
HehehxDee Nowy
| Temat: Re: czarna perla - problem z wyslaniem pracy Sob Gru 03, 2011 8:46 am | |
| Dziękuje, LadyArvena Pomogło ... myślicie ze ta praca przejdzie? przynajmniej do glosowania? | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: czarna perla - problem z wyslaniem pracy Sob Gru 03, 2011 9:29 am | |
| Praca przezroczysta jest,to widać. Nawet ładne,ale mam pewne zastrzeżenia: 1. Zrób mu chrapy. Od kiedy konie nie mają nosów? 2. Spróbuj trochę cieni zrobić. 3. Nie podoba mi się ogon. Dokończ go,bo ma przezroczyste kropki w ogonie. | |
|
| |
HehehxDee Nowy
| Temat: Re: czarna perla - problem z wyslaniem pracy Sob Gru 03, 2011 9:57 am | |
| chrapy jako tako ma... takie przycienione ;d innych cieni juz nie robie ;d no a ten ogon mial byc tak specjalnie .... :/ no ale trudno.. wyslalam.. mam nadzieje ze zaglosujecie? | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: czarna perla - problem z wyslaniem pracy Sob Gru 03, 2011 10:02 am | |
| Ciężko powiedzieć, bo przeglądający prace różnie oceniają... Czasem jakaś praca jest "zbyt rozpikselowana", a inna, jeszcze bardziej rozpikselowana przejdzie, bo kto inny ją sprawdzał. Hmm... A czym to było robione, że takie w kropki? Najpierw jedno tło u potem wycinane? I czemu ogon taki poszarpany? | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: czarna perla - problem z wyslaniem pracy Sob Gru 03, 2011 10:03 am | |
| Zagłosować pewnie, że zagłosujemy Trzeba się wzajemnie wspierać | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: czarna perla - problem z wyslaniem pracy Sob Gru 03, 2011 10:31 am | |
| - HehehxDee napisał:
- chrapy jako tako ma... takie przycienione ;d innych cieni juz nie robie ;d no a ten ogon mial byc tak specjalnie .... :/ no ale trudno.. wyslalam.. mam nadzieje ze zaglosujecie?
Konie mają chrapy w postaci dziurek. Jeśli się praca dostanie,to z chęcią zagłosuję. O,znalazłam zdjęcie nosa końskiego: Zdjęcie może nie powala jakością,ale chronię prawa autorskie ( już nie raz ktoś kopiował moje fotki...) | |
|
| |
HehehxDee Nowy
| Temat: Re: czarna perla - problem z wyslaniem pracy Sob Gru 03, 2011 12:53 pm | |
| aa ten to mi wg nie wyszedł ;d ale obiecuje ze następne będą lepsze! heh | |
|
| |
| Temat: Re: czarna perla - problem z wyslaniem pracy Pon Gru 05, 2011 1:12 pm | |
| Masz moje poparcie I z resztą innych też | |
|
| |
HehehxDee Nowy
| Temat: Re: czarna perla - problem z wyslaniem pracy Wto Gru 06, 2011 3:12 am | |
| Dziękuję i pozdrawiam wszystkich ! <3 <3 <3 | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: czarna perla - problem z wyslaniem pracy | |
| |
|
| |
| czarna perla - problem z wyslaniem pracy | |
|