Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| FORUM - Świąteczna zabawa dla najmłodszych i nie tylko | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: FORUM - Świąteczna zabawa dla najmłodszych i nie tylko Sob Gru 03, 2011 11:33 am | |
| Wita Ciocia APX Nadchodzą święta, czas ciepłej czekolady, śniegu, którego nie ma jak na razie, ciepłych uśmiechów i dobrej zabawy. Postanowiłam wrzucić tu lineart konia i choinki. Każdy wykona projekt, wedle swoich marzeń, żaden nie jest najlepszy i najgorszy, to po prostu ma być dobra zabawa, która przyniesie uśmiech i dużo frajdy. Koń: Choinka: Aby umieścić swoją pracę wpisz: - Kod:
-
[img]link[/img] Życzę miłego rysowania, kolorowania Prace umieszczajcie tutaj. Moja koślawa choinka i koń też niebawem tu się znajdą. Jak to zrobić? 1. Kopiujemy obrazek na pulpit. 2. otwieramy w dowolnym programie graficznym. 3. Przystrajamy/kolorujemy. 4. Zapisujemy. 5. Linkujemy. 6. Wrzucamy na Zagrodę ;P
Ostatnio zmieniony przez APX dnia Sob Gru 03, 2011 11:48 am, w całości zmieniany 1 raz |
| | | ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: FORUM - Świąteczna zabawa dla najmłodszych i nie tylko Sob Gru 03, 2011 11:35 am | |
| Co to właściwie lineart i jak się go używa? | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: FORUM - Świąteczna zabawa dla najmłodszych i nie tylko Sob Gru 03, 2011 11:59 am | |
| Dodałam już instrukcję a oto moja choinka. Ta dam |
| | | Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: FORUM - Świąteczna zabawa dla najmłodszych i nie tylko Sob Gru 03, 2011 12:14 pm | |
| - ZetkaEmka napisał:
- Co to właściwie lineart i jak się go używa?
LineArt, to obrazek, który zawiera czyste tło i jedynie linie. Coś jak w kolorowance, którą samemu trzeba pokolorować xD A APX w pierwszym poście wrzuciła konika i choinkę - linearty | |
| | | Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| | | | wierszownik Już coś wie
Nick w grze : Rademede Liczba postów : 231 Dołączył : 28/03/2011
| | | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: FORUM - Świąteczna zabawa dla najmłodszych i nie tylko Nie Gru 11, 2011 8:04 am | |
| Robiłam to AŻ 5 minut xD | |
| | | Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| | | | Go?? Gość
| Temat: Re: FORUM - Świąteczna zabawa dla najmłodszych i nie tylko Nie Gru 11, 2011 10:04 am | |
| EveDallas jak tak dokładnie pokolorowaliście? |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: FORUM - Świąteczna zabawa dla najmłodszych i nie tylko Nie Gru 11, 2011 10:14 am | |
| A, bawiłam się Gimpem i tymi wszystkimi opcjami;) | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| | | | Sponsored content
| Temat: Re: FORUM - Świąteczna zabawa dla najmłodszych i nie tylko | |
| |
| | | | FORUM - Świąteczna zabawa dla najmłodszych i nie tylko | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |