| Świąteczna promocja na Howrse! | |
|
+26wera1452 Tiamat CzarownicaSa EveDallas Keplie Athi Lierre. Mill.. Nevarra kueimu anteek tapetka kaprysab erreo poziomka22 wilczyca1000 Arrin Malto Zaplątana Ayashi Evelynek Kemishi Alcesta Linea2010 LadyArvena Mikim7 30 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Świąteczna promocja na Howrse! Wto Gru 04, 2012 10:28 am | |
| Lubicie gry planszowe? Kostka, pionek i plansza do pokonania ... A co by było gdyby przy zabawie na planszy wygrywalibyśmy nagrody? Na tym właśnie polega nowa promocja na Howrse!
| 1. Zdobywamy możliwość pociągnięcia wajchą; 2. Losujemy numer na kostce do gry; 3. Ruszamy swoim pionkiem o wyznaczoną liczbę pól; 4. Przechodzimy kolejne plansze; 5. Wygrywamy coraz to lepsze nagrody! |
Abu zdobyć możliwości pociągnięcia wajchą, będziemy musieli wykonywać różne zadania, z których także dostaniemy bonusy. (np. jedno pociągnięcie co 4 godziny, lub 2 bonusowe pociągnięcia). Mamy też możliwość kupna pewnych rzeczy na sprzedażach błyskawicznych! Logując się codziennie i sprawdzając czy możemy użyć wajchy oraz prosząc o pomoc znajomych losujemy liczbę na kostce. Pokazaną liczbą oczek poruszamy się po planszy, aby ją całą przejść. Jest pięć plansz, po skończeniu każdej dostajemy nagrody, a za zakończenie wszystkich, czyli zrobienie ostatniej otrzymujemy "Wielką wygraną". Czym ona będzie, dowiemy się niebawem... Plansze:
Ostatnio zmieniony przez Mikim7 dnia Czw Gru 06, 2012 8:24 am, w całości zmieniany 5 razy | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Świąteczna promocja na Howrse! Wto Gru 04, 2012 10:30 am | |
| Tsa. Kolejna świetna promocja i zapewne oparta na kuponach. Ale dzięki Mikim za informacje |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Świąteczna promocja na Howrse! Wto Gru 04, 2012 10:33 am | |
| Miejmy nadzieje że na święta Howrse troszkę zmięknie i da wygrać coś fajnego... Słyszałem coś o wielkiej wygranej | |
|
| |
Go?? Gość
| |
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Świąteczna promocja na Howrse! Wto Gru 04, 2012 10:35 am | |
| - Mikim7 napisał:
Słyszałem coś o wielkiej wygranej Jak zawsze. I to bardzo łatwej do wygrania. Wystarczy wydać pięć stów na kupony... -.- | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Świąteczna promocja na Howrse! Wto Gru 04, 2012 10:37 am | |
| Arveno nie przesadzajmy,nie aż tyle Swoją drogą pewnie kolejna lipna promocja .Poczuj magię świąt z Howrse,ou yeah! -,-" |
|
| |
Linea2010 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Linea2010 Liczba postów : 745 Dołączył : 31/10/2011
| Temat: Re: Świąteczna promocja na Howrse! Wto Gru 04, 2012 10:39 am | |
| Oj tam, ja lubię świąteczne eventy, w każdej grze | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Świąteczna promocja na Howrse! Wto Gru 04, 2012 10:40 am | |
| - Mikim7 napisał:
- Na chwilę obecną tyle:
- spodziewajcie się nowości; - będą sprzedaże błyskawiczne; - kostka i pionek ... będą sprzedaże błyskawiczne - są zawsze bo przecież trzeba Eq też się pozbyć nie tylko kuponów spodziewajcie się nowości - czyżby grafika na zimę ? |
|
| |
Alcesta Już coś wie
Nick w grze : Alcesta Liczba postów : 179 Dołączył : 02/08/2012
| Temat: Re: Świąteczna promocja na Howrse! Wto Gru 04, 2012 10:44 am | |
| Mnie się od razu skojarzyło z bingo, nie patrząc na kostkę i pionek. Te plansze... W każdym razie mam nadzieję, że to coś fajnego, co nie wymaga nakładu kuponów. Ja to bym chciała, żeby tą wielką wygraną był nowy boski - ot, świąteczne życzenie | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Świąteczna promocja na Howrse! Wto Gru 04, 2012 10:45 am | |
| Dziś mi się nie chce jutro wam wszystko opisze. Najdziwniejsze jest to że nigdzie nie widze opcji z rogiem obfitości ;> | |
|
| |
Go?? Gość
| |
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Świąteczna promocja na Howrse! Wto Gru 04, 2012 10:47 am | |
| Po co w ogóle te złe promocje?Why? |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Świąteczna promocja na Howrse! Wto Gru 04, 2012 10:49 am | |
| | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Świąteczna promocja na Howrse! Wto Gru 04, 2012 10:49 am | |
| - pysia.. napisał:
- Po co w ogóle te złe promocje?Why?
Aby rodzice na święta bez pieniędzy zostali - Mikim7 napisał:
- Kamil2010 napisał:
- Mikim7 napisał:
- Dziś mi się nie chce jutro wam wszystko opisze. Najdziwniejsze jest to że nigdzie nie widze opcji z rogiem obfitości ;>
Mikim spokojnie ta grafika dołączy... później ? Grafika już jest - mam wszystko Ale ta z RO będzie później xD (Kamil chciał konie wędrowne ) A tak na marginesie co maja jakieś gry planszowe do świąt ? |
|
| |
Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: Świąteczna promocja na Howrse! Wto Gru 04, 2012 10:58 am | |
| - Kamil2010 napisał:
A tak na marginesie co maja jakieś gry planszowe do świąt ? A co miały karty? Może chodzi o ,, długie zimowe wieczory, spędzone przy kominku nad starym zakurzonym chińczykiem" | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Świąteczna promocja na Howrse! Wto Gru 04, 2012 10:59 am | |
| - Kemishi napisał:
- Kamil2010 napisał:
A tak na marginesie co maja jakieś gry planszowe do świąt ? A co miały karty? No wy to mieliście jakieś słabe dzieciństwo! Nigdy jak każde tradycja nie graliście w święta w pokera lub chociaż w gry planszowe o żyrafach!? o.o |
|
| |
Go?? Gość
| |
| |
Evelynek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aleksandra.j.1 Liczba postów : 744 Dołączył : 30/07/2012
| Temat: Re: Świąteczna promocja na Howrse! Wto Gru 04, 2012 11:07 am | |
| Co to znowu za badziewia wymyślili? | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: Świąteczna promocja na Howrse! Wto Gru 04, 2012 11:07 am | |
| Gra planszowa? o_O A co będzie następnym razem? Gra w tysiąca z końmi czy niekończąca się wojna (karty) z Owlientem? Powiem szczerze, że coraz bardziej te promocje robią się śmieszne i żałosne | |
|
| |
Zaplątana W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Zaplątana Liczba postów : 346 Dołączył : 20/07/2012
| Temat: Re: Świąteczna promocja na Howrse! Wto Gru 04, 2012 11:11 am | |
| Nie oceniam promocji za wcześnie, ale coś czuję, że będzie to kolejna kuponożerna "atrakcja". Poza tym gra planszowa w święta? W mojej opinii jakoś średnio się to ze sobą wiąże, ale nie przesądzam. Może nagrody nie będą najgorsze (przynajmniej te, które będzie się dało zdobyć bez sięgania do portfela). | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Świąteczna promocja na Howrse! Wto Gru 04, 2012 11:15 am | |
| | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Świąteczna promocja na Howrse! Wto Gru 04, 2012 11:21 am | |
| Mikim, ten obrazek to chyba raczej dotyczyłby doggi Może szachy, z racji skoczka...? Byłoby zbyt skomplikowanie. Przecież mało który pięciolatek ma opanowane szachowe roszady | |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: Świąteczna promocja na Howrse! Wto Gru 04, 2012 11:24 am | |
| - Alcesta napisał:
- W każdym razie mam nadzieję, że to coś fajnego, co nie wymaga nakładu kuponów. Ja to bym chciała, żeby tą wielką wygraną był nowy boski - ot, świąteczne życzenie
Wierzysz w cuda? Wydojenie kasy z graczy to podstawa tja już to widzę Błyskawiczne sprzedaże: kto wiecej wymieni kuponików na eq. Wszak można na tym nieźle odchudzić zasoby gracza Wielka wygrana: wielkie wydawanie kasy. Niezbędne przedmioty do nabycia w RO. A no i szklarnia kończy się 9 grudnia. Pewnie 10 albo 11 ruszy nowa promocja... | |
|
| |
Go?? Gość
| |
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Świąteczna promocja na Howrse! Wto Gru 04, 2012 11:41 am | |
| |
|
| |
wilczyca1000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Świąteczna promocja na Howrse! Sro Gru 05, 2012 2:18 am | |
| O, skąd macie moje zdjęcie? Siedzę sobie po lewej stronie bez obroży xD A co do promocji... Ja chcę kalendarz adwentowy i tyle | |
|
| |
poziomka22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : poziomka22 Liczba postów : 2369 Dołączył : 31/07/2011
| Temat: Re: Świąteczna promocja na Howrse! Sro Gru 05, 2012 9:19 am | |
| - wilczyca1000 napisał:
- A co do promocji... Ja chcę kalendarz adwentowy i tyle
Tiiaa.. Kalendarz była najlepszy, wchodzisz raz dziennie, klikasz i koniec... Bez wydawania kuponów, bez RO... | |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: Świąteczna promocja na Howrse! Sro Gru 05, 2012 1:43 pm | |
| - poziomka22 napisał:
- wilczyca1000 napisał:
- A co do promocji... Ja chcę kalendarz adwentowy i tyle
Tiiaa.. Kalendarz była najlepszy, wchodzisz raz dziennie, klikasz i koniec... Bez wydawania kuponów, bez RO... Dam sobie rękę uciąć ze jeśli wjedzie w tym roku to są dwie opcje: 1. Stary kalendarz tyle, ze wchodzi wiecej śmieci typu łajno i jabłko 2. Modyfikują kalendarz tak by wydać kupony jeśli nei na RO to na coś innego. Chyba tylko wypuszczanie koni nie zmuszało do siedzenia 24h na dobę przez 7 dni w tygodniu i nei odsysało eq z konta. Po tych pionkach spodziewam sie dokładnie tego samego co jest ze szklarnią: dojenie pieniędzy i pewnie jakiś darmozjad pt dzikus albo boski jako główna nagroda. | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
| |
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Świąteczna promocja na Howrse! Sro Gru 05, 2012 2:01 pm | |
| Mikim... co to za wajcha? Zdradź coś więcej! | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Świąteczna promocja na Howrse! | |
| |
|
| |
| Świąteczna promocja na Howrse! | |
|