Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Świąteczna promocja na Howrse!

Go down 
+26
wera1452
Tiamat
CzarownicaSa
EveDallas
Keplie
Athi
Lierre.
Mill..
Nevarra
kueimu
anteek
tapetka
kaprysab
erreo
poziomka22
wilczyca1000
Arrin
Malto
Zaplątana
Ayashi
Evelynek
Kemishi
Alcesta
Linea2010
LadyArvena
Mikim7
30 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3
AutorWiadomość
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

Świąteczna promocja na Howrse! - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Świąteczna promocja na Howrse!   Świąteczna promocja na Howrse! - Page 3 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 6:12 am

How how how,

Witajcie w Magicznej Przejażdżce! Czas na rzucanie kostką i szukanie prezentów!

Plansze:
Gra składa się z 5 plansz, a każda plansza z 64 pól. Pola są numerowane od A do H i od 1 do 8.
Możecie znaleźć kilka różnych typów pól na planszy:
Pola upominków - pozwalają zebrać prezenty, które będziecie mogli otworzyć po 25. grudnia.
Pola wyzwań - Możecie wypełnić zadanie i uzyskać dodatkowy prezent, rzut kostką itp. Te pola są bardzo ważne i pomagają przesuwać się po planszy o wiele szybciej!
UWAGA! Jeśli rzucicie kostką, nie wykonując wyzwania z danego pola, będziecie musieli wrócić na nie ponownie, aby móc wykonać to zadanie!
Pola kluczy - Zebranie wszystkich kluczy na planszy pozwala otworzyć przejście na następny poziom.
Teleporty - pozwalają dostać się na inne pole.
Sekretne przejścia - pozwalają dostać się na kolejną planszę.
Upominki dla znajomych - pozwalają zostawić prezenty na planszach przyjaciół.
Zwykłe pola - nie mają specjalnych właściwości

Upominki:
Są 4 rodzaje upominków: Małe i średnie upominki, Wyjątkowe upominki oraz upominki od znajomych.
Kiedy zbierzecie jakiś upominek, od razu zostanie dodany pod Waszym drzewkiem.
Aby go jednak otworzyć, będziecie musieli być cierpliwi, ponieważ upominki będzie można otworzyć dopiero po 25. grudnia!

Przejście z planszy na planszę.
Wszyscy zaczynają grę na planszy Śnieżnego Lasu.
Do odkrycia są 4 inne plansze, a na każdej z nich znaleźć można kilka kluczy. Zebranie wszystkich kluczy umożliwi Wam przejście na kolejny poziom poprzez Sekretne przejście.
Przejść można używać dowolną ilość razy i przemieszczać się po planszach wedle swojej woli.
Na planszy pierwszej, możecie znaleźć 1 Gwiezdny Klucz
Na planszy drugiej, trzy Lodowe Klucze
Na planszy trzeciej, 5 Kluczy Przestworzy
Na planszy czwartej, 7 Kluczy Elfów
Na planszy piątej, 9 Kluczy Prezentu

Kiedy zbierzecie 25 kluczy i odblokujecie wszystkie plansze będziecie mogli spróbować wygrać Eurosa. Uwaga! Ta opcja będzie odblokowana dopiero 25. grudnia! A aby wygrać Eurosa, będziecie musieli trafić na jego pole.

I dopiero 25. grudnia będziecie mogli otworzyć świąteczne prezenty...

Powodzenia i Wesołych Świąt!
Ow
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Tiamat
Przyjaciel Zagrody
Tiamat

Nick w grze : Tiamat
Liczba postów : 749

PisanieTemat: Re: Świąteczna promocja na Howrse!   Świąteczna promocja na Howrse! - Page 3 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 6:19 am

A upominki od znajomych jak działają? Znajomi dają je na planszę a ktoś musi je zbierać po planszy? ;d
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=13215
wera1452
Raczkujący
wera1452

Nick w grze : wera1452
Liczba postów : 53

PisanieTemat: Re: Świąteczna promocja na Howrse!   Świąteczna promocja na Howrse! - Page 3 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 6:25 am

Euros jest jednym z boskich koni wiatru.
No, no, ja tu kolejną rodzinę boskich wyczuwam >.<
Do kitu z tym. Ja chce kónia wiatru bezpowrotnego ^^
Powrót do góry Go down
Rooda
W skromnych progach Zagrody
Rooda

Nick w grze : Rooda
Liczba postów : 310

PisanieTemat: Re: Świąteczna promocja na Howrse!   Świąteczna promocja na Howrse! - Page 3 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 6:32 am

Eeeee... - proszę mi wybaczyć, ale niewiele więcej potrafię powiedzieć o tej promocji.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2451545
Klaudiadan
Raczkujący
Klaudiadan

Nick w grze : Klaudiadam
Liczba postów : 80

PisanieTemat: Re: Świąteczna promocja na Howrse!   Świąteczna promocja na Howrse! - Page 3 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 6:33 am

Boski jest ogółem fajny, ale pewna rzecz mnie wkurzyła: Do wieku 3100 lat, gdy tylko siła wiatru Euros osiągnie 100 %, będzie on w stanie rozpętać burzę, po której zostaną nadzwyczajne upominki!
Powrót do góry Go down
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

Nick w grze : Mikim7
Liczba postów : 1222

PisanieTemat: Re: Świąteczna promocja na Howrse!   Świąteczna promocja na Howrse! - Page 3 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 7:56 am

Hmmm.... Boski nie ma wody czyli:
1 dzień = 2 miesiące
1 rok = 12 miesięcy

czyli w 6 dni mamy już jeden rok, idą tym tokiem dochodzimy że po minięciu 600 dni (czyli dwóch lat) dostaniemy z burzy jakieś upominki.

Ale to wszystko oczywiście tylko logując się i opiekując boskim. Do tego co dzień możemy przecież jeździć z nim na przejażdżki: "Możesz jeździć na nim poprzez oceany, by zwiększyć jego siłę wiatru (...)." Teraz tylko pytanie ile za godzinę taka wycieczka daje % wiatru...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=416853
Arrin
Przyjaciel Zagrody
Arrin

Nick w grze : Arrin
Liczba postów : 517

PisanieTemat: Re: Świąteczna promocja na Howrse!   Świąteczna promocja na Howrse! - Page 3 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 9:25 am

Czyli ten nowy boski to jednak nowy nabytek. Tu jestem zaskoczona, zaskoczona jestem też że o zgrozo, zrezygnowali z kuponów. Przynajmniej narazie zobaczymy co potem.
Będe jednak ostrożna bo może być jak tym filmiku
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2202596
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

Nick w grze : erreo
Liczba postów : 714

PisanieTemat: Re: Świąteczna promocja na Howrse!   Świąteczna promocja na Howrse! - Page 3 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 10:09 am

Świąteczna promocja na Howrse! - Page 3 3573644101 filmik jest mistrzowski!
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1368771
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: Świąteczna promocja na Howrse!   Świąteczna promocja na Howrse! - Page 3 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 11:43 am

Arrin napisał:
Tu jestem zaskoczona, zaskoczona jestem też że o zgrozo, zrezygnowali z kuponów. Przynajmniej narazie zobaczymy co potem.

Zrezygnowali? Już za parę dni wejdą dodatkowe rzuty kostką w RO pewnie Wink Albo szansa na te małe prezenty
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Arrin
Przyjaciel Zagrody
Arrin

Nick w grze : Arrin
Liczba postów : 517

PisanieTemat: Re: Świąteczna promocja na Howrse!   Świąteczna promocja na Howrse! - Page 3 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 11:55 am

Przez to wole sie wstrzymać z opinią. Smile promocja narazie trwa parę godzin, do 25 grudnia jeszcze kawałek. Haczyk na pewno gdzieś bedzie, bo watpie by tamci na górze byli az tacy hojni i z kuponów zrezygnowali. A w tych małych prezentach obstawiam śmieci. Choc fajny myk zrobili: kupuj prezenty otwórz w świeta i się przekonaj ile kasy poszło w błoto. Na samo kupno na spzredażach ludzi rzucą sie na kupony by na eq pozmieniać.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2202596
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Świąteczna promocja na Howrse!   Świąteczna promocja na Howrse! - Page 3 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 11:59 am

Proszę, przystopujcie z promocjami
Świąteczna promocja na Howrse! - Page 3 1b2c827057c3efa5e3888efeb2dfffd9_original
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: Świąteczna promocja na Howrse!   Świąteczna promocja na Howrse! - Page 3 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 12:06 pm

Cytat :
Gdy wiatr wskazuje dany kierunek, Euros może otrzymać premię lub utratę umiejętności na dany dzień.
A to już mi się zupełnie nie opdoba... Mało ze wychodzi na skąpiradło (bo WM pewnie dać mu się nie da) to jeszcze jakiś cherlak ma być?!
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Suzan
Przyjaciel Zagrody
Suzan

Nick w grze : Suzan
Liczba postów : 954

PisanieTemat: Re: Świąteczna promocja na Howrse!   Świąteczna promocja na Howrse! - Page 3 I_icon_minipostSro Gru 12, 2012 10:00 am

Nevarra napisał:
Cytat :
Gdy wiatr wskazuje dany kierunek, Euros może otrzymać premię lub utratę umiejętności na dany dzień.
A to już mi się zupełnie nie opdoba... Mało ze wychodzi na skąpiradło (bo WM pewnie dać mu się nie da) to jeszcze jakiś cherlak ma być?!
To pewnie coś w stylu Jadeita będzie z tymi UM ;x
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=31458
Cisa
VIP

Liczba postów : 36

PisanieTemat: Re: Świąteczna promocja na Howrse!   Świąteczna promocja na Howrse! - Page 3 I_icon_minipostSro Gru 12, 2012 12:59 pm

Zastanawia mnie, jakie zadania są ukryte pod tymi polami z piorunami. H4 i E5 na śniegowej pierwszej planszy, są imho bezużyteczne. Nie wiem jakie zadanie jest pod C3 i przede wszystkim co za nie jest. Bo za tamte dwa da się zgarnąć te małe prezenty, o ile wcześniej się ich już nie drapnęło z planszy. Na 3 serwerach staram się to sprawdzić.

Jeśli ktoś będzie miał informacje jakie zadanie na którym polu i na której planszy jest do wykonania, oraz przede wszystkim co jest "nagrodą", napiszcie tutaj.

H4 i E5 na pierwszej planszy śnieżnej wymagało dania datku dla OW i sprzedania 5 szt łajna. W zamian można było przesunać się o 4 pola oraz teleportować na pole z małym prezentem. Sami oceńcie czy warto na to polować. Ja zmierzam prosto do kolejnej planszy.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Świąteczna promocja na Howrse!   Świąteczna promocja na Howrse! - Page 3 I_icon_minipostSro Gru 12, 2012 1:09 pm

Cisa napisał:
Zastanawia mnie, jakie zadania są ukryte pod tymi polami z piorunami. H4 i E5 na śniegowej pierwszej planszy, są imho bezużyteczne. Nie wiem jakie zadanie jest pod C3 i przede wszystkim co za nie jest. Bo za tamte dwa da się zgarnąć te małe prezenty, o ile wcześniej się ich już nie drapnęło z planszy. Na 3 serwerach staram się to sprawdzić.

Jeśli ktoś będzie miał informacje jakie zadanie na którym polu i na której planszy jest do wykonania, oraz przede wszystkim co jest "nagrodą", napiszcie tutaj.

H4 i E5 na pierwszej planszy śnieżnej wymagało dania datku dla OW i sprzedania 5 szt łajna. W zamian można było przesunać się o 4 pola oraz teleportować na pole z małym prezentem. Sami oceńcie czy warto na to polować. Ja zmierzam prosto do kolejnej planszy.
Wszystko jest tu podane Klik
Promocja już jest, temat odpowiedni też więc ten zamykam Smile
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Świąteczna promocja na Howrse!   Świąteczna promocja na Howrse! - Page 3 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Świąteczna promocja na Howrse!
Powrót do góry 
Strona 3 z 3Idź do strony : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» FORUM - Świąteczna zabawa dla najmłodszych i nie tylko
» Czy da się przenieść maści z howrse.com na howrse.pl?
» promocja
» Promocja (francuskie Hwr)
» Nowa Promocja na INT.

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: