| Świąteczna promocja na Howrse! | |
|
+26wera1452 Tiamat CzarownicaSa EveDallas Keplie Athi Lierre. Mill.. Nevarra kueimu anteek tapetka kaprysab erreo poziomka22 wilczyca1000 Arrin Malto Zaplątana Ayashi Evelynek Kemishi Alcesta Linea2010 LadyArvena Mikim7 30 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Świąteczna promocja na Howrse! Pon Gru 10, 2012 6:12 am | |
| How how how,
Witajcie w Magicznej Przejażdżce! Czas na rzucanie kostką i szukanie prezentów!
Plansze: Gra składa się z 5 plansz, a każda plansza z 64 pól. Pola są numerowane od A do H i od 1 do 8. Możecie znaleźć kilka różnych typów pól na planszy: Pola upominków - pozwalają zebrać prezenty, które będziecie mogli otworzyć po 25. grudnia. Pola wyzwań - Możecie wypełnić zadanie i uzyskać dodatkowy prezent, rzut kostką itp. Te pola są bardzo ważne i pomagają przesuwać się po planszy o wiele szybciej! UWAGA! Jeśli rzucicie kostką, nie wykonując wyzwania z danego pola, będziecie musieli wrócić na nie ponownie, aby móc wykonać to zadanie! Pola kluczy - Zebranie wszystkich kluczy na planszy pozwala otworzyć przejście na następny poziom. Teleporty - pozwalają dostać się na inne pole. Sekretne przejścia - pozwalają dostać się na kolejną planszę. Upominki dla znajomych - pozwalają zostawić prezenty na planszach przyjaciół. Zwykłe pola - nie mają specjalnych właściwości
Upominki: Są 4 rodzaje upominków: Małe i średnie upominki, Wyjątkowe upominki oraz upominki od znajomych. Kiedy zbierzecie jakiś upominek, od razu zostanie dodany pod Waszym drzewkiem. Aby go jednak otworzyć, będziecie musieli być cierpliwi, ponieważ upominki będzie można otworzyć dopiero po 25. grudnia!
Przejście z planszy na planszę. Wszyscy zaczynają grę na planszy Śnieżnego Lasu. Do odkrycia są 4 inne plansze, a na każdej z nich znaleźć można kilka kluczy. Zebranie wszystkich kluczy umożliwi Wam przejście na kolejny poziom poprzez Sekretne przejście. Przejść można używać dowolną ilość razy i przemieszczać się po planszach wedle swojej woli. Na planszy pierwszej, możecie znaleźć 1 Gwiezdny Klucz Na planszy drugiej, trzy Lodowe Klucze Na planszy trzeciej, 5 Kluczy Przestworzy Na planszy czwartej, 7 Kluczy Elfów Na planszy piątej, 9 Kluczy Prezentu
Kiedy zbierzecie 25 kluczy i odblokujecie wszystkie plansze będziecie mogli spróbować wygrać Eurosa. Uwaga! Ta opcja będzie odblokowana dopiero 25. grudnia! A aby wygrać Eurosa, będziecie musieli trafić na jego pole.
I dopiero 25. grudnia będziecie mogli otworzyć świąteczne prezenty...
Powodzenia i Wesołych Świąt! Ow | |
|
| |
Tiamat Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Tiamat Liczba postów : 749 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: Świąteczna promocja na Howrse! Pon Gru 10, 2012 6:19 am | |
| A upominki od znajomych jak działają? Znajomi dają je na planszę a ktoś musi je zbierać po planszy? ;d | |
|
| |
wera1452 Raczkujący
Nick w grze : wera1452 Liczba postów : 53 Dołączył : 25/05/2011
| Temat: Re: Świąteczna promocja na Howrse! Pon Gru 10, 2012 6:25 am | |
| Euros jest jednym z boskich koni wiatru. No, no, ja tu kolejną rodzinę boskich wyczuwam >.< Do kitu z tym. Ja chce kónia wiatru bezpowrotnego ^^ | |
|
| |
Rooda W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Rooda Liczba postów : 310 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: Świąteczna promocja na Howrse! Pon Gru 10, 2012 6:32 am | |
| Eeeee... - proszę mi wybaczyć, ale niewiele więcej potrafię powiedzieć o tej promocji. | |
|
| |
Klaudiadan Raczkujący
Nick w grze : Klaudiadam Liczba postów : 80 Dołączył : 01/10/2012
| Temat: Re: Świąteczna promocja na Howrse! Pon Gru 10, 2012 6:33 am | |
| Boski jest ogółem fajny, ale pewna rzecz mnie wkurzyła: Do wieku 3100 lat, gdy tylko siła wiatru Euros osiągnie 100 %, będzie on w stanie rozpętać burzę, po której zostaną nadzwyczajne upominki! | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Świąteczna promocja na Howrse! Pon Gru 10, 2012 7:56 am | |
| Hmmm.... Boski nie ma wody czyli: 1 dzień = 2 miesiące 1 rok = 12 miesięcy
czyli w 6 dni mamy już jeden rok, idą tym tokiem dochodzimy że po minięciu 600 dni (czyli dwóch lat) dostaniemy z burzy jakieś upominki.
Ale to wszystko oczywiście tylko logując się i opiekując boskim. Do tego co dzień możemy przecież jeździć z nim na przejażdżki: "Możesz jeździć na nim poprzez oceany, by zwiększyć jego siłę wiatru (...)." Teraz tylko pytanie ile za godzinę taka wycieczka daje % wiatru... | |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: Świąteczna promocja na Howrse! Pon Gru 10, 2012 9:25 am | |
| Czyli ten nowy boski to jednak nowy nabytek. Tu jestem zaskoczona, zaskoczona jestem też że o zgrozo, zrezygnowali z kuponów. Przynajmniej narazie zobaczymy co potem. Będe jednak ostrożna bo może być jak tym filmiku | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Świąteczna promocja na Howrse! Pon Gru 10, 2012 10:09 am | |
| filmik jest mistrzowski! | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Świąteczna promocja na Howrse! Pon Gru 10, 2012 11:43 am | |
| - Arrin napisał:
- Tu jestem zaskoczona, zaskoczona jestem też że o zgrozo, zrezygnowali z kuponów. Przynajmniej narazie zobaczymy co potem.
Zrezygnowali? Już za parę dni wejdą dodatkowe rzuty kostką w RO pewnie Albo szansa na te małe prezenty | |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: Świąteczna promocja na Howrse! Pon Gru 10, 2012 11:55 am | |
| Przez to wole sie wstrzymać z opinią. promocja narazie trwa parę godzin, do 25 grudnia jeszcze kawałek. Haczyk na pewno gdzieś bedzie, bo watpie by tamci na górze byli az tacy hojni i z kuponów zrezygnowali. A w tych małych prezentach obstawiam śmieci. Choc fajny myk zrobili: kupuj prezenty otwórz w świeta i się przekonaj ile kasy poszło w błoto. Na samo kupno na spzredażach ludzi rzucą sie na kupony by na eq pozmieniać. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Świąteczna promocja na Howrse! Pon Gru 10, 2012 11:59 am | |
| Proszę, przystopujcie z promocjami |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Świąteczna promocja na Howrse! Pon Gru 10, 2012 12:06 pm | |
| - Cytat :
- Gdy wiatr wskazuje dany kierunek, Euros może otrzymać premię lub utratę umiejętności na dany dzień.
A to już mi się zupełnie nie opdoba... Mało ze wychodzi na skąpiradło (bo WM pewnie dać mu się nie da) to jeszcze jakiś cherlak ma być?! | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Świąteczna promocja na Howrse! Sro Gru 12, 2012 10:00 am | |
| - Nevarra napisał:
-
- Cytat :
- Gdy wiatr wskazuje dany kierunek, Euros może otrzymać premię lub utratę umiejętności na dany dzień.
A to już mi się zupełnie nie opdoba... Mało ze wychodzi na skąpiradło (bo WM pewnie dać mu się nie da) to jeszcze jakiś cherlak ma być?! To pewnie coś w stylu Jadeita będzie z tymi UM ;x | |
|
| |
Cisa VIP
Liczba postów : 36 Dołączył : 04/05/2011
| Temat: Re: Świąteczna promocja na Howrse! Sro Gru 12, 2012 12:59 pm | |
| Zastanawia mnie, jakie zadania są ukryte pod tymi polami z piorunami. H4 i E5 na śniegowej pierwszej planszy, są imho bezużyteczne. Nie wiem jakie zadanie jest pod C3 i przede wszystkim co za nie jest. Bo za tamte dwa da się zgarnąć te małe prezenty, o ile wcześniej się ich już nie drapnęło z planszy. Na 3 serwerach staram się to sprawdzić.
Jeśli ktoś będzie miał informacje jakie zadanie na którym polu i na której planszy jest do wykonania, oraz przede wszystkim co jest "nagrodą", napiszcie tutaj.
H4 i E5 na pierwszej planszy śnieżnej wymagało dania datku dla OW i sprzedania 5 szt łajna. W zamian można było przesunać się o 4 pola oraz teleportować na pole z małym prezentem. Sami oceńcie czy warto na to polować. Ja zmierzam prosto do kolejnej planszy. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Świąteczna promocja na Howrse! Sro Gru 12, 2012 1:09 pm | |
| - Cisa napisał:
- Zastanawia mnie, jakie zadania są ukryte pod tymi polami z piorunami. H4 i E5 na śniegowej pierwszej planszy, są imho bezużyteczne. Nie wiem jakie zadanie jest pod C3 i przede wszystkim co za nie jest. Bo za tamte dwa da się zgarnąć te małe prezenty, o ile wcześniej się ich już nie drapnęło z planszy. Na 3 serwerach staram się to sprawdzić.
Jeśli ktoś będzie miał informacje jakie zadanie na którym polu i na której planszy jest do wykonania, oraz przede wszystkim co jest "nagrodą", napiszcie tutaj.
H4 i E5 na pierwszej planszy śnieżnej wymagało dania datku dla OW i sprzedania 5 szt łajna. W zamian można było przesunać się o 4 pola oraz teleportować na pole z małym prezentem. Sami oceńcie czy warto na to polować. Ja zmierzam prosto do kolejnej planszy. Wszystko jest tu podane Klik Promocja już jest, temat odpowiedni też więc ten zamykam |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Świąteczna promocja na Howrse! | |
| |
|
| |
| Świąteczna promocja na Howrse! | |
|