Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Sensowne postulaty | |
|
+19Evangeline weila123 elkonie Annormal. Day Sweet Rabbit Ejli Carinaly poziomka22 asiiix Clue Pati...xd felixnetnika8 Guzik Hella ZetkaEmka Asiaa. hanka1998 EveDallas 23 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
weila123 W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 361 Dołączył : 17/05/2011
| Temat: Re: Sensowne postulaty Pon Mar 05, 2012 9:17 am | |
| - APX napisał:
- Mamy różne, z których się nabijamy, wstawiamy dla żartów. Co wy na zbiorową, sensowną petycję?
Chcielibyśmy: -Możliwość wyboru płci konia po zestawie Hery, -PD w sklepie jak dawniej, [...] -Gracz z niżej niż 30 dni i 1 punktu karmy nie można brać udział w promocjach gdzie są boskie, -Rekompensata za zmiany w zadaniach oraz grze dla graczy ze stażem większym niż 100 dni,
Popieram ! | |
| | | Evangeline Już coś wie
Liczba postów : 267 Dołączył : 17/02/2012
| Temat: Re: Sensowne postulaty Pon Mar 05, 2012 11:58 am | |
| - Guzik napisał:
- APX napisał:
Chcielibyśmy: -Gracz z niżej niż 30 dni i 1 punktu karmy nie można brać udział w promocjach gdzie są boskie, Jakie są wasze pomysły? -I tutaj też się nie zgadzam. Rozumiem-są gracze, którzy biorą udział, bo biorą i im nie zależy, ale są gracze, które już 10 dnia starają się dbać o konie jak najlepiej itp. A przecież i tak jest już dużo ograniczeń dla "nowych", więc tutaj to byłoby już za dużo, nie fair dla nowszych. A przypomnijcie sobie jak kiedyś Wy byliście tymi nowymi graczami, i jak byście się czuli gdyby na stronie promocji z boskimi pojawiło się "Nie masz dostępu do takich promocji do uzyskania 1 punktu karmy i 30 dni stażu.". A i tak już w dokonaniach jest "poczekanie na staż". . Zgadzam się z tu z Guzikovą - każdy marzy o takim koniu, nie ma sensu tego zabraniać! Każdy powinien mieć szansę. | |
| | | asiamar98 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : od czasu do czasu włażę na konto siostry (juliamar98) Liczba postów : 189 Dołączył : 19/03/2012
| Temat: Re: Sensowne postulaty Czw Kwi 05, 2012 12:08 pm | |
| Hmm... a dla mnie większość tych waszych "sensownych" propozycji raczej najmniejszego sensu nie ma O.o | |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Sensowne postulaty Czw Kwi 05, 2012 12:18 pm | |
| Dodałabym jeszcze, żeby rzeczy kupowane na CR były dodawane do zapasów bez konieczności natychmiastowego ich użycia | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Sensowne postulaty Sro Kwi 11, 2012 8:11 am | |
| |
| | | gabriela żołądź W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : gabriela żołądź Liczba postów : 357 Dołączył : 17/02/2012
| Temat: Re: Sensowne postulaty Sro Kwi 11, 2012 12:55 pm | |
| - Soporific napisał:
A po co w RO banany?!A nawet gdyby te banany były w RO to pewnie za miesiąc uważano by je jako śmieci które są mało warte.Moim zdaniem klepsydra jest bardziej warta niż jakiś banan. | |
| | | Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Sensowne postulaty Czw Kwi 12, 2012 2:52 am | |
| A ja bym była za tym, że jak ktoś ma wszystkie Konie Boskie (a wysokorankingowcy tak zazwyczaj mają) to nie może wygrać następnego. | |
| | | asiamar98 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : od czasu do czasu włażę na konto siostry (juliamar98) Liczba postów : 189 Dołączył : 19/03/2012
| | | | Gość Gość
| Temat: Re: Sensowne postulaty Czw Sty 24, 2013 2:08 pm | |
| - Carinaly napisał:
- hanka1998 napisał:
- APX napisał:
- Może że od np 30 dni i 1 punktu karmy można brać udział w promocjach gdzie są boskie?
No, niezły pomysł. Często gracze z 10 dniami stażu mają boskiego, nie znają jego wartości i sru, idzie do schroniska ;( Wiecie co, to by było po prostu nie fair. Dlaczego uważacie, że to akurat po 30 dniach, gracz nabywa wiedzy "o co chodzi" i "zna wartość boskich/ specjalnych/zwyczajnych koni..." ? Na jakiej podstawie to stwierdziliście? Są ludzie, którzy łapią w jeden dzień, są tacy, co potrzebują i kilku miesięcy. To po pierwsze. Po drugie, jeden się skupia na hodowli boskich, inny na jednorożcach - dla dwóch różnych osób ten sam koń ma inną wartość. Po trzecie. Czy osoba z wyższym stażem "lepiej" się nim zajmie, albo, co się częściej słyszy - BARDZIEJ na niego zasługuje? - a dlaczegóż to? Wyjaśnijcie mi, bo ja nie mogę tego pojąć. (:
Nie uogólniajmy.
Gdyby z całej tej zgrai nowych graczy znalazłaby się choć jedna osoba (a w rzeczywistości jest ich o wiele więcej), która w jakikolwiek sposób czułaby się poszkodowana tym, że odsuwa się ją od promocji (i miałaby ku temu podstawy) - dla mnie petycja nie przejdzie. Mimo, że mam nieco więcej dni stażu i wyższa Karmę oraz, mimo że robię sobie tym konkurencję - jeżeli gramy fair, to fair dla wszystkich, nie dla wąskiego grona uprzywilejowanych.
A co ode mnie? Może aby Karma miała jakiś większy wydźwięk, była kryterium czegoś więcej niż stażu czy ilości kupionych Kuponów, a w ślad za nią szło by jakieś doświadczenie, przeżycia, itp. Masz racje, to zly pomysl. Ja mam mniej niz 20 dni stazu a znam sie na Howrse - zmienilam konto i nie oddalabym boskiego do schroniska. Jesli chcialabym sie go pozbyc - sprzedalabym. Ten pomysl jest nie fair i nie przejdzie. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Sensowne postulaty | |
| |
| | | | Sensowne postulaty | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|