Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Sensowne postulaty

Go down 
+19
Evangeline
weila123
elkonie
Annormal.
Day
Sweet Rabbit
Ejli
Carinaly
poziomka22
asiiix
Clue
Pati...xd
felixnetnika8
Guzik
Hella
ZetkaEmka
Asiaa.
hanka1998
EveDallas
23 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
weila123
W skromnych progach Zagrody
weila123

Liczba postów : 361

Sensowne postulaty - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Sensowne postulaty   Sensowne postulaty - Page 2 I_icon_minipostPon Mar 05, 2012 9:17 am

APX napisał:
Mamy różne, z których się nabijamy, wstawiamy dla żartów. Co wy na zbiorową, sensowną petycję?

Chcielibyśmy:
-Możliwość wyboru płci konia po zestawie Hery,
-PD w sklepie jak dawniej,
[...]
-Gracz z niżej niż 30 dni i 1 punktu karmy nie można brać udział w promocjach gdzie są boskie,
-Rekompensata za zmiany w zadaniach oraz grze dla graczy ze stażem większym niż 100 dni,

Popieram !
Powrót do góry Go down
Evangeline
Już coś wie
Evangeline

Liczba postów : 267

PisanieTemat: Re: Sensowne postulaty   Sensowne postulaty - Page 2 I_icon_minipostPon Mar 05, 2012 11:58 am

Guzik napisał:
APX napisał:

Chcielibyśmy:
-Gracz z niżej niż 30 dni i 1 punktu karmy nie można brać udział w promocjach gdzie są boskie,
Jakie są wasze pomysły?
-I tutaj też się nie zgadzam. Rozumiem-są gracze, którzy biorą udział, bo biorą i im nie zależy, ale są gracze, które już 10 dnia starają się dbać o konie jak najlepiej itp. A przecież i tak jest już dużo ograniczeń dla "nowych", więc tutaj to byłoby już za dużo, nie fair dla nowszych. A przypomnijcie sobie jak kiedyś Wy byliście tymi nowymi graczami, i jak byście się czuli gdyby na stronie promocji z boskimi pojawiło się "Nie masz dostępu do takich promocji do uzyskania 1 punktu karmy i 30 dni stażu.". A i tak już w dokonaniach jest "poczekanie na staż".
.
Zgadzam się z tu z Guzikovą - każdy marzy o takim koniu, nie ma sensu tego zabraniać! Każdy powinien mieć szansę.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1536984
asiamar98
Przyjaciel Zagrody
asiamar98

Nick w grze : od czasu do czasu włażę na konto siostry (juliamar98)
Liczba postów : 189

PisanieTemat: Re: Sensowne postulaty   Sensowne postulaty - Page 2 I_icon_minipostCzw Kwi 05, 2012 12:08 pm

Hmm... a dla mnie większość tych waszych "sensownych" propozycji raczej najmniejszego sensu nie ma O.o
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: Sensowne postulaty   Sensowne postulaty - Page 2 I_icon_minipostCzw Kwi 05, 2012 12:18 pm

Dodałabym jeszcze, żeby rzeczy kupowane na CR były dodawane do zapasów bez konieczności natychmiastowego ich użycia
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Sensowne postulaty   Sensowne postulaty - Page 2 I_icon_minipostSro Kwi 11, 2012 8:11 am

Sensowne postulaty - Page 2 Ro1
Powrót do góry Go down
gabriela żołądź
W skromnych progach Zagrody

Nick w grze : gabriela żołądź
Liczba postów : 357

PisanieTemat: Re: Sensowne postulaty   Sensowne postulaty - Page 2 I_icon_minipostSro Kwi 11, 2012 12:55 pm

Soporific napisał:
A po co w RO banany?!A nawet gdyby te banany były w RO to pewnie za miesiąc uważano by je jako śmieci które są mało warte.Moim zdaniem klepsydra jest bardziej warta niż jakiś banan.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1561481
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

Nick w grze : Aglyss
Liczba postów : 1624

PisanieTemat: Re: Sensowne postulaty   Sensowne postulaty - Page 2 I_icon_minipostCzw Kwi 12, 2012 2:52 am

A ja bym była za tym, że jak ktoś ma wszystkie Konie Boskie (a wysokorankingowcy tak zazwyczaj mają) to nie może wygrać następnego.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=825708
asiamar98
Przyjaciel Zagrody
asiamar98

Nick w grze : od czasu do czasu włażę na konto siostry (juliamar98)
Liczba postów : 189

PisanieTemat: Re: Sensowne postulaty   Sensowne postulaty - Page 2 I_icon_minipostCzw Kwi 12, 2012 9:17 am

gabriela żołądź napisał:
Soporific napisał:
A po co w RO banany?!A nawet gdyby te banany były w RO to pewnie za miesiąc uważano by je jako śmieci które są mało warte.Moim zdaniem klepsydra jest bardziej warta niż jakiś banan.
lol! Kolejna osoba, która nie widzi, że to jest petycja, która wyśmiewa inne petycje xD
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Sensowne postulaty   Sensowne postulaty - Page 2 I_icon_minipostCzw Sty 24, 2013 2:08 pm

Carinaly napisał:
hanka1998 napisał:
APX napisał:
Może że od np 30 dni i 1 punktu karmy można brać udział w promocjach gdzie są boskie?

No, niezły pomysł. Często gracze z 10 dniami stażu mają boskiego, nie znają jego wartości i sru, idzie do schroniska ;(

Wiecie co, to by było po prostu nie fair. Dlaczego uważacie, że to akurat po 30 dniach, gracz nabywa wiedzy "o co chodzi" i "zna wartość boskich/ specjalnych/zwyczajnych koni..." ? Na jakiej podstawie to stwierdziliście? Są ludzie, którzy łapią w jeden dzień, są tacy, co potrzebują i kilku miesięcy. To po pierwsze.
Po drugie, jeden się skupia na hodowli boskich, inny na jednorożcach - dla dwóch różnych osób ten sam koń ma inną wartość.
Po trzecie. Czy osoba z wyższym stażem "lepiej" się nim zajmie, albo, co się częściej słyszy - BARDZIEJ na niego zasługuje? - a dlaczegóż to? Wyjaśnijcie mi, bo ja nie mogę tego pojąć. (:

Nie uogólniajmy.

Gdyby z całej tej zgrai nowych graczy znalazłaby się choć jedna osoba (a w rzeczywistości jest ich o wiele więcej), która w jakikolwiek sposób czułaby się poszkodowana tym, że odsuwa się ją od promocji (i miałaby ku temu podstawy) - dla mnie petycja nie przejdzie. Mimo, że mam nieco więcej dni stażu i wyższa Karmę oraz, mimo że robię sobie tym konkurencję - jeżeli gramy fair, to fair dla wszystkich, nie dla wąskiego grona uprzywilejowanych.

A co ode mnie? Może aby Karma miała jakiś większy wydźwięk, była kryterium czegoś więcej niż stażu czy ilości kupionych Kuponów, a w ślad za nią szło by jakieś doświadczenie, przeżycia, itp.
Masz racje, to zly pomysl. Ja mam mniej niz 20 dni stazu a znam sie na Howrse - zmienilam konto i nie oddalabym boskiego do schroniska. Jesli chcialabym sie go pozbyc - sprzedalabym.
Ten pomysl jest nie fair i nie przejdzie.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Sensowne postulaty   Sensowne postulaty - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Sensowne postulaty
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Nowoczesne, porządne i sensowne imię dla konia.

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: