Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA

Go down 
+19
Hoping.
Asiaa.
xTikTakx
Aki
ewunia9811
katty88888
Pani Losu
Sweet Rabbit
Frania26.
ZetkaEmka
Pati...xd
poziomka22
xkropkaxx
Guzik
Kotek~
EveDallas
gwiazda2002
hanka1998
LadyArvena
23 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AutorWiadomość
Sweet Rabbit
ZAGRODZIANIN
Sweet Rabbit

Nick w grze : Rabbitek
Liczba postów : 1911

Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 6 Empty
PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 6 I_icon_minipostNie Sty 22, 2012 10:22 am

Pewnie Frania będzie zwycięzcą, ale jak będzie kolejna edycja - wtedy to ja zajmę jej miejscę! Przynajmniej taki mam plan...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1311909
Pati...xd
Przyjaciel Zagrody
Pati...xd

Nick w grze : Pati...xd
Liczba postów : 4498

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 6 I_icon_minipostNie Sty 22, 2012 10:23 am

Ja niestety pierwszej i drugiej części które w styczniu były nie obejrzałam. Mama była wtedy w domu, a ona nie na widzi tego filmu. Sad

A dawno tego nie oglądałam i prawie zapomniałam co tam w ogóle się działo. Sad
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3288
gwiazda2002
Przyjaciel Zagrody
gwiazda2002

Nick w grze : gwiazda2002
Liczba postów : 1473

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 6 I_icon_minipostNie Sty 22, 2012 10:27 am

Sweet Rabbit będzie ci trudno bo ja będe walczyć od samego początku
Powrót do góry Go down
gwiazda2002
Przyjaciel Zagrody
gwiazda2002

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 6 I_icon_minipostNie Sty 22, 2012 10:56 am

Arvenko dasz pytanie? cos dawno tu pytań nie było...
Powrót do góry Go down
Kotek~
W skromnych progach Zagrody
Kotek~

Nick w grze : Bubaa753
Liczba postów : 422

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 6 I_icon_minipostNie Sty 22, 2012 12:11 pm

gwiazdko daj na wstrzymanie... Arvenka nie siedzi tu 24h na dobę...
Powrót do góry Go down
Hoping.
Przyjaciel Zagrody
Hoping.

Nick w grze : Paulax9
Liczba postów : 1176

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 6 I_icon_minipostNie Sty 22, 2012 12:13 pm

Ja mam tylko 1 pkt. Sad
Powrót do góry Go down
http://ourstories.mojeforum.net/
xTikTakx
Przyjaciel Zagrody
xTikTakx

Liczba postów : 700

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 6 I_icon_minipostNie Sty 22, 2012 1:25 pm

Nikt nie lubi Aragorna? Crying or Very sad
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 6 I_icon_minipostPon Sty 23, 2012 7:40 am

Mam 5 pkt. Za jakieś dwie edycje może wygra sie cuś xDD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 6 I_icon_minipostPon Sty 23, 2012 7:50 am

To niech będzie trudniejsze Wink Też z Władcy Pierścieni i Hobbita. Wybierz miejsce i opisz je. Może takie które najbardziej zapadło ci w pamięć? Takie w którym chciałabyś mieszkać, albo wolałabyś się trzymać z daleka? Opis jak zawsze - min. 3 zdania

Dla 6 osób Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
mustang_z_filmu
mustang_z_filmu

Nick w grze : Aryana
Liczba postów : 345

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 6 I_icon_minipostPon Sty 23, 2012 7:53 am

A jeśli ktoś nie czytał Hobbita ani Władców Pierścieni? Sad
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 6 I_icon_minipostPon Sty 23, 2012 7:54 am

Hobbiton! Dlaczego? Bo jak czytałam książkę niedaleko za ten fragment doszłam, nie mogę przebrnąć dalej jakoś... Ale do rzeczy. Bardzo podobał mi się sam opis tego miejsca - miło, przytulnie, ładnie. Jeżeli patrzeć na to z perspektywy nory Bilbo, rzeki, Pagórek i łąki wyglądały (z opisu, ale ja mam bujną wyobraźnie!) wspaniale. Aż chciałoby się tam zamieszkaćWink

(Ej, czemu te pytania tylko w WP sa? Moze coś o książki, które czytałam całe? xD)
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 6 I_icon_minipostPon Sty 23, 2012 7:57 am

Arvenko, prosimy o inne pytanie, już z Władcą Pierścieni i Hobbitem za dużo ich jest, bez przesady...
Powrót do góry Go down
mustang_z_filmu
mustang_z_filmu

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 6 I_icon_minipostPon Sty 23, 2012 7:58 am

Anteek97 napisał:
Arvenko, prosimy o inne pytanie, już z Władcą Pierścieni i Hobbitem za dużo ich jest, bez przesady...

Popieram w całości Smile.
Powrót do góry Go down
Hoping.
Przyjaciel Zagrody
Hoping.

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 6 I_icon_minipostPon Sty 23, 2012 8:13 am

Ciągle z tym jest. No ale cóż.
Z Hobbita. Najbardziej to norka Bilbo. Zawsze chciałam mieć taki duży dom. Wszystko tak uporządkowane- to po lewej, to po prawej. Wyobraziłam to sobie bardzo fajnie Very Happy
Powrót do góry Go down
Frania26.
ZAGRODZIANIN
Frania26.

Nick w grze : Frania26.
Liczba postów : 407

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 6 I_icon_minipostPon Sty 23, 2012 8:16 am

Lothlórien tu nie da się za wiele powiedzieć na ten temat. Piękne opisy krajobrazów, zieleńców, przyrody. Sprawia że chce się do niej przenieść i żyć z dala od zgiełku miasta i fałszywych ludzi gdzie "człowiek człowiekowi wilkiem". Moje wymrzone miejsce zamieszkania.
Powrót do góry Go down
Sabula
Przyjaciel Zagrody
Sabula

Liczba postów : 1203

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 6 I_icon_minipostPon Sty 23, 2012 8:23 am

Moje ulubione książki Very Happy
Rivendell- miasto położone przy brzegi rzeki Bruinen, pod Górami Mglistymi. Jest to siedziba elfów, ukryta w dolinie o stromych stokach. Założycielem miasta jest Elrond. W Hobbicie, Bilbo razem z krasnoludami zatrzymuje się tam, w drodze do Samotnej Góry, a w Władcy Pierścieni Frodo spotyka tam Bilba, i tam odbywa się narada dotycząca pierścienia, stworzono tam Drużyne pierścienia Very Happy
Powrót do góry Go down
gwiazda2002
Przyjaciel Zagrody
gwiazda2002

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 6 I_icon_minipostPon Sty 23, 2012 8:30 am

Z Dawnych Dni pochodzi miejsce, gdzie mieszka Biały Czarodziej, Saruman — Isengard. I co ciekawe, konstrukcja owego miejsca przypomina układ mandaliczny. Jest odgrodzone od zewnętrznego świata, wewnętrznie podzielone alejami biegnącymi wśród roślinności, z wyraźnie zaznaczonym centrum — Wieżą.
dobrze? może być ?
Powrót do góry Go down
Sweet Rabbit
ZAGRODZIANIN
Sweet Rabbit

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 6 I_icon_minipostPon Sty 23, 2012 11:59 am

Ależ Arvenko - chciałabym zdobyć punkty, ale nic nie wiem o Hobbicie czy Pierścieniu. Zadaj inne pytania, niektórzy nie znają odpowiedzi Wink
Powrót do góry Go down
Kotek~
Kotek~

Nick w grze : Bubaa753
Liczba postów : 422

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 6 I_icon_minipostPon Sty 23, 2012 12:04 pm

Popieram Antka Smile

A gwiazdko, to jest skopiowane z internetu, sprawdzałam w googlach... To chyba trzeba samemu opisać a nie skopiować... Neutral
Powrót do góry Go down
Frania26.
ZAGRODZIANIN
Frania26.

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 6 I_icon_minipostPon Sty 23, 2012 12:06 pm

Rabbitko wystarczy pogrzebać w necie i nawet skopiować opis jakiejkolwiek miejscowości jak nie znasz - ja też wielu odpowiedzi nie znałam - jak trzeba było opisywać jakieś tam postaci z książek i wystarczyło że poszukałam w necie i po problemie
Powrót do góry Go down
Sweet Rabbit
ZAGRODZIANIN
Sweet Rabbit

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 6 I_icon_minipostPon Sty 23, 2012 1:51 pm

Szukałam. I nie znalazłam Sad
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 6 I_icon_minipostPon Sty 23, 2012 2:26 pm

Dla mnie Shire Very Happy
Struktura społeczna Shire wydaje się prosta. Istniała pewna liczba ziemian, na tyle zamożnych, że nie musieli pracować, lecz większość hobbitów była rolnikami, kupcami lub robotnikami. Trafiali się też biedacy, ale ich los nie był rozpaczliwy, gdyż bogatsi hobbici zazwyczaj im pomagali. Shire było krainą zasadniczo rolniczą. Bardzo kojarzy mi się z domem Smile
Skopiowane, ale inni też tak robili Very Happy
Powrót do góry Go down
gwiazda2002
Przyjaciel Zagrody
gwiazda2002

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 6 I_icon_minipostWto Sty 24, 2012 6:21 am

ach no to po prostu lubię Isengard. Dlaczego? po prostu mi się podoba ! według mnie jest tam ładnie Smile co tu jeszcze powiedzieć ... no super miejsce według mnie .

tak może być?
Powrót do góry Go down
Hoping.
Przyjaciel Zagrody
Hoping.

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 6 I_icon_minipostNie Sty 29, 2012 8:00 am

Arveno??
Powrót do góry Go down
gwiazda2002
Przyjaciel Zagrody
gwiazda2002

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 6 I_icon_minipostNie Sty 29, 2012 8:54 am

Arvenko jesteś ?
Powrót do góry Go down
Broszka
Moderator
Broszka

Nick w grze : Broszka
Liczba postów : 1597

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 6 I_icon_minipostNie Sty 29, 2012 9:42 am

Minas Tirith - Zostało zbudowane przez númenorejskich wygnańców przybyłych do Śródziemia jako siedziba Anáriona i jego królewskiego rodu. Następnie było stolicą namiestników Gondoru. Pierwotna nazwa miasta, Minas Anor, została zmieniona, gdy Minas Ithil zdobyły Upiory Pierścienia, od tej pory bowiem Minas Tirith stało na straży przed złem Mordoru i Morgulu.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1288679
Sweet Rabbit
ZAGRODZIANIN
Sweet Rabbit

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 6 I_icon_minipostCzw Lut 02, 2012 9:39 am

Kiedy będzie kolejne pytanko?
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 6 I_icon_minipostSob Lut 04, 2012 9:55 am

Widzę, że Frania wygrała Wink Wystaw mi jakiegoś kiepskiego konia za 50.500 (500 za konia, bo w końcu go tracisz Wink )

Punkty podliczę po sesji. Wtedy też zacznie się kolejna edycja.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Frania26.
ZAGRODZIANIN
Frania26.

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 6 I_icon_minipostNie Lut 05, 2012 3:19 am

Dziękuję Smile
Powrót do góry Go down
mustang_z_filmu
mustang_z_filmu

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 6 I_icon_minipostNie Lut 05, 2012 3:29 am

Franiu, gratulacje Smile
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 6 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA
Powrót do góry 
Strona 6 z 7Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - III EDYCJA
» Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - IV EDYCJA
» Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający
» Konkurs na baner Zagrody Mgły
» Banner Zagrody Mgły

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach