Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA

Go down 
+19
Hoping.
Asiaa.
xTikTakx
Aki
ewunia9811
katty88888
Pani Losu
Sweet Rabbit
Frania26.
ZetkaEmka
Pati...xd
poziomka22
xkropkaxx
Guzik
Kotek~
EveDallas
gwiazda2002
hanka1998
LadyArvena
23 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AutorWiadomość
gwiazda2002
Przyjaciel Zagrody
gwiazda2002

Nick w grze : gwiazda2002
Liczba postów : 1473

Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 4 Empty
PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 4 I_icon_minipostPią Sty 06, 2012 4:07 am

ja mam 5 pkt ? niech mnjke ktoś złapie bo mdleję ...
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 4 I_icon_minipostNie Sty 08, 2012 7:49 am

gwiazda2002 napisał:
ja mam 5 pkt ? niech mnjke ktoś złapie bo mdleję ...

Złapana Wink

Ja mam chyba 2-3 punkty...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 4 I_icon_minipostNie Sty 08, 2012 9:55 am

Zadanie dla jednej osoby:

Proszę o podanie linka do strony, na której wpisujemy zgłoszenie do listy graczy/wysyłamy zgłoszenie
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Frania26.
ZAGRODZIANIN
Frania26.

Nick w grze : Frania26.
Liczba postów : 407

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 4 I_icon_minipostNie Sty 08, 2012 9:56 am

http://fep.xorg.pl/konie/index.php
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 4 I_icon_minipostNie Sty 08, 2012 10:06 am

zaliczone Smile
Powrót do góry Go down
Frania26.
ZAGRODZIANIN
Frania26.

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 4 I_icon_minipostNie Sty 08, 2012 10:09 am

Dziękuję
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 4 I_icon_minipostWto Sty 10, 2012 9:05 am

Szybkie pytanie dla jednej osoby:

Ile equus dostaje się, za wysłanie do schroniska jednorożca?
Powrót do góry Go down
katty88888
Przyjaciel Zagrody
katty88888

Nick w grze : katty88888
Liczba postów : 469

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 4 I_icon_minipostWto Sty 10, 2012 9:11 am

1000 eq - bezróg
a róg chyba normalnie czyli 400 eq
Powrót do góry Go down
Frania26.
ZAGRODZIANIN
Frania26.

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 4 I_icon_minipostWto Sty 10, 2012 9:25 am

jednnorożca tak jak konia 400eq
bezróg 1000
Powrót do góry Go down
katty88888
Przyjaciel Zagrody
katty88888

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 4 I_icon_minipostWto Sty 10, 2012 9:29 am

no to napisałam Wink
Powrót do góry Go down
Frania26.
ZAGRODZIANIN
Frania26.

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 4 I_icon_minipostWto Sty 10, 2012 9:31 am

a sorry wogóle mi się nie wyświetliło na poczcie jak kliknełam to pokazało mi tylko post Arvenki Sad
Powrót do góry Go down
katty88888
Przyjaciel Zagrody
katty88888

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 4 I_icon_minipostWto Sty 10, 2012 11:39 am

spoko Very Happy
Powrót do góry Go down
Frania26.
ZAGRODZIANIN
Frania26.

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 4 I_icon_minipostWto Sty 10, 2012 12:20 pm

o teraz to mi wyskoczyło ;p
Powrót do góry Go down
gwiazda2002
Przyjaciel Zagrody
gwiazda2002

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 4 I_icon_minipostWto Sty 10, 2012 12:28 pm

ja nic nie wiem o tysiącu wiem tylko że sie dostaje 400
Powrót do góry Go down
katty88888
Przyjaciel Zagrody
katty88888

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 4 I_icon_minipostWto Sty 10, 2012 12:36 pm

za jednorożca tak, ale za bezroga 1000 Wink
Powrót do góry Go down
ewunia9811
Już coś wie
ewunia9811

Nick w grze : ewunia9811
Liczba postów : 237

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 4 I_icon_minipostWto Sty 10, 2012 1:27 pm

bezrożek -1000equus
zwykły koń lub jednorożec -400 equus
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5288
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 4 I_icon_minipostSro Sty 11, 2012 3:40 am

katty88888 była pierwsza Smile Punkt dla niej.

Kolejne zadanie, dla pięciu osób.
Napisz do jakiego kraju chciałabyś pojechać i dlaczego. Minimum 3 zdania.
Powrót do góry Go down
Aki
Przyjaciel Zagrody
Aki

Nick w grze : Akira.
Liczba postów : 1998

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 4 I_icon_minipostSro Sty 11, 2012 4:16 am

Uważam, że warto pojechać do Francji ponieważ jest to kraj niezwykle bogaty w piękno krajobrazowe oraz kulturalne. Paryż jest uznawany za miasto miłości oraz artystów pod wieżą Eiffla można zobaczyć wielu malarzy przenoszących piękno krajobrazu na płótno lub sprzedawców Bagietek czy tarty. Kuchnia francuska jest jedną z najlepszych kuchni w skali światowej bardzo chciałabym spróbować ravioli lub prawdziwego sera pleśniowego. Chciałabym również obejrzeć zamki malowniczo położone nad Loarą lub zwiedzić muzeum w Luwrze.
Francja to niezwykle fascynujący kraj.
- moja wypowiedź na Francuskim przed wyjazdem do Francji Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1947323
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 4 I_icon_minipostSro Sty 11, 2012 6:01 am

Ja bardzo chciałabym odwiedzić Chorwację. jest to bardzo urokliwy kraj, ma dostęp do morza (co dla mnie, tej, która uwielbia łazić po plażach nad brzegiem jest świetną wiadomością). jest tam też wiele zabytków, jak np. Pałac Dioklecjana czy Katedra w Szybeniku. Piękne są także jeziora Plitvickie. Aha, mówiłam już, że właśnie stamtąd pochodzi jeden z moich ulubionych aktorów, w którym poniekąd się podkochiwałam swego czasu? ;]

(PS. miałam napisać o Francji, ale Mysia mnie ubiegła, nie chciałam się powtarzać)
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Frania26.
ZAGRODZIANIN
Frania26.

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 4 I_icon_minipostSro Sty 11, 2012 6:20 am

Indie - ponieważ jest to kolebka mojej wiary "buddyzmu". Tam życie wygląda inaczej, jest biedniej ale to nie przeszkadza ludziom być szczęśliwymi. Cenią bardziej sobie życie i to co spotyka ich miłego. Większa wartość życia, większe człowieczeństwo, większa wiara w ludzi.
Powrót do góry Go down
xTikTakx
Przyjaciel Zagrody
xTikTakx

Liczba postów : 700

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 4 I_icon_minipostSro Sty 11, 2012 6:29 am

Ja natomiast chciałabym pojechać do Maroko. Całą Afrykę zresztą uwielbiam. Jakbym mogła zobaczyć na żywo te wszystkie wspaniałe rośliny, czy dzikie zwierzęta żyjące w swoim naturalnym środowisku to bym była najszczęśliwszym człowiekiem na Ziemi. W Maroko natomiast jest wspaniały klimat. Ci wszyscy ludzie ubrani w niezwykłe ciuchy grający przy straganach na jakiś dziwnych instrumentach.. Ah !
Powrót do góry Go down
Pati...xd
Przyjaciel Zagrody
Pati...xd

Nick w grze : Pati...xd
Liczba postów : 4498

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 4 I_icon_minipostSro Sty 11, 2012 7:36 am

Ja bym bardzo chciała pojechać do Hiszpani.Wybrałam ten kraj dlatego że jest tam ciepło i jest dostęp do morza. Chciałam bym poznać bliżej tradycje, obyczaje i uroki tego kraju. Po za tym tam mieszka moja ciocia, którą chce odwiedzić.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3288
gwiazda2002
Przyjaciel Zagrody
gwiazda2002

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 4 I_icon_minipostSro Sty 11, 2012 9:06 am

Ja chciałabym pojechać do Hin ponieważ słyszałam że jest tam pięknie.
podoba mi się też Język Hiński .
Fajnie wygląda jakby go napisać .
Powrót do góry Go down
gwiazda2002
Przyjaciel Zagrody
gwiazda2002

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 4 I_icon_minipostSro Sty 11, 2012 9:06 am

o jejku dość się spóźniłam :.(
Powrót do góry Go down
Kotek~
W skromnych progach Zagrody
Kotek~

Nick w grze : Bubaa753
Liczba postów : 422

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 4 I_icon_minipostSro Sty 11, 2012 9:38 am

gwiazdko Chiny pisze się przez 'ch' Smile
Powrót do góry Go down
gwiazda2002
Przyjaciel Zagrody
gwiazda2002

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 4 I_icon_minipostSro Sty 11, 2012 9:41 am

Wioem tylko zapomniałam
zresztą i tak mi się nioe udało
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 4 I_icon_minipostPią Sty 13, 2012 2:20 pm

Punkty otrzymują:
mycha805
EveDallas
Frania26 (już siódmy Wink )
xTikTakx
Pati...xd

Pati...xd napisał:
Ja bym bardzo chciała pojechać do Hiszpani.Wybrałam ten kraj dlatego że jest tam ciepło i jest dostęp do morza. Chciałam bym poznać bliżej tradycje, obyczaje i uroki tego kraju. Po za tym tam mieszka moja ciocia, którą chce odwiedzić.

Zabiorę się z tobą Wink Mnie szczególnie Andaluzja tam ciągnie...

Gwiazda niestety się nie załapała. Jeśliby było w obrębie paru minut po ostatniej osobie to mogłabym zaliczyć, bo pisanie w końcu chwilę tu trwało. Ale ponad godzinę, to niestety Sad

Kolejne zadanie dla 6 osób:
Podaj tytuł ulubionego filmu i opisz go w min. 3 zdaniach
Powrót do góry Go down
xTikTakx
Przyjaciel Zagrody
xTikTakx

Liczba postów : 700

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 4 I_icon_minipostPią Sty 13, 2012 11:55 pm

Mój ulubiony film to Va bank. Nie wiem czy jest sens to opisywać, bo chyba każdy zna, ale ok Very Happy

Kwinto wychodzi z więzienia.Postanawia zemścić na Kramerze, który mu zrobił to i owo, a aktualnie jest właścicielem banku. Razem z kilkoma osobami, w tym z Duńczykiem obrabiają bank Kramera i wrabiają kolesia tak, że wszelkie podejrzenia padają na niego. Później Kramer próbuje udowodnić, że banku nie okradł(uwielbiam scenę z murzynem ^^) ale mu nie wychodzi i go zabierają.

Oto mój genialny, króciutki opis! (o ile o taki chodziło XD)

Ostatnio zmieniony przez xTikTakx dnia Sob Sty 14, 2012 3:29 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
poziomka22
Przyjaciel Zagrody
poziomka22

Nick w grze : poziomka22
Liczba postów : 2369

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 4 I_icon_minipostSob Sty 14, 2012 1:03 am

Mój ulubiony film to Rocky i w sumie już o tym pisałam opisując ulubionego aktora : PP

A więc jest to film o bokserze, składa się z pięciu części. Na początku Rocky walczy w jakichś małych klubach, potem jednak staje się coraz lepszy, aż w końcu staje się wielką gwiazdą, mistrzem wagi ciężkiej, ludzie go kochają i stawiają mu pomnik. ;d W kolejnych częściach Rocky się żeni, ma dzieci, potem przechodzi na emeryturę, ale na koniec i tak stacza walkę.

Opowiedziałam tak po krótce, ponieważ to jednak jest 5 części.. : D
Powrót do góry Go down
Sweet Rabbit
ZAGRODZIANIN
Sweet Rabbit

Nick w grze : Rabbitek
Liczba postów : 1911

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 4 I_icon_minipostSob Sty 14, 2012 1:34 am

Ja tam szaleję za "Kudłatym Zaprzęgiem" Razz

Opowiada on o paru pieskach, którzy chcąc lody trafili na Biegun Północny czy coś w tym stylu. Tam spotykają Szastę, psa rasy husky. Jego właściciel chce mieć zaprzęg, tak jak kiedyś miał go jego ojciec. Lecz posiadał on tylko stare sanki oraz jednego pieska. Szasta przekonuje retriverów [nie wiem jak to się pisze] by dołączyli do zespołu. No i jest zaprzęg. Biorą udział w zawodach, gdzie wygrywają - przy okazji ratując życie dwóm odwiecznym rywalom, których pan nie zdawał sobie sprawy, że one mogą umrzeć.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1311909
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA    Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA - Page 4 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - II EDYCJA
Powrót do góry 
Strona 4 z 7Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - III EDYCJA
» Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający - IV EDYCJA
» Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający
» Konkurs na baner Zagrody Mgły
» Banner Zagrody Mgły

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach