Ja wciąż widzę Jezusa. Tej baletnicy nie pojmuję, nie widzę by zmieniła kierunek
Wireless Nowy
Nick w grze : Mychaa444 Liczba postów : 41 Dołączył : 03/03/2013
Temat: Re: Ach,nasze głupie,kolorowe oczy...-złudzenia optyczne Nie Mar 17, 2013 12:43 pm
Lol
-Eruina- Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : -Eruina- Liczba postów : 1632 Dołączył : 06/06/2012
Temat: Re: Ach,nasze głupie,kolorowe oczy...-złudzenia optyczne Nie Mar 17, 2013 12:51 pm
Tu macie wyjaśnienie baletnicy: http://pl.wikipedia.org/wiki/Wiruj%C4%85ca_tancerka
Dzięki temu mi się udało
Athi Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Foxtrot Liczba postów : 534 Dołączył : 03/11/2011
Temat: Re: Ach,nasze głupie,kolorowe oczy...-złudzenia optyczne Nie Mar 17, 2013 1:14 pm
A ja zauważyłam, że można świadomie narzucić sobie kierunek, w którym się rusza ta tancerka. Wystarczy zakryć wszystko poza głową i wyobrazić sobie, że rusza się w przeciwną, a potem odsłonić całość. U mnie działa
zuzu_zozol W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Bośka Liczba postów : 326 Dołączył : 09/04/2012
Wpatruj się przez 30 sekund w cztery kropki na rysunku, a potem zamknij oczy i przekręć głowę do tyłu, co widzisz?
Nie strasz mnie! :O Tam był jakiś ludzik! Z wąsami. xD To wyglądało jakbym gdzieś szła. Najpierw ciemność, potem wielka kula i na tej kuli cos zaczyna sie pojawiać. Tylko ja jestem aż tak "porombana"?
Moskit. Nowy
Nick w grze : Moskit. Liczba postów : 21 Dołączył : 28/11/2013
Co do tej tancerki.. Patrzę na nią i ona zawsze mi się kręciła w dwie strony, tzn np. w prawo, w prawo i zmieniała kierunek. Teraz się skupiłam i nie zmieniała. I tak mówię: a teraz w prawo! I zaczęła się w prawo kręcić XD