| Mustang hiszpański na Internationalu? | |
|
+6Nevarra Aglyss Anett1906 katty88888 Philipek Alicred 10 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Alicred Raczkujący
Nick w grze : Alicred Liczba postów : 92 Dołączył : 20/07/2011
| Temat: Mustang hiszpański na Internationalu? Czw Lut 16, 2012 2:26 am | |
| Po przeglądaniu tej promocji na intelu stwierdziłam, że weszła ona wcześniej czyli, może jest juz do zrobienia to zadanie z tym przecudnym hiszpanem? Tam zadania weszły 8 lutego, w GP Western brać udział mozna, ale nikt oprócz tamtej Ow nie ma Mustanga.... Może wiecie coś na ten temat, albo ktoś ma w miare rozwinięte konto na intelu, żeby zrobić te dokonania i sprawdzić co trzeba zrobić, aby zdobyć pięknisia? | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Mustang hiszpański na Internationalu? Czw Lut 16, 2012 7:13 am | |
| Ja na Internationalu nie rozwiązywałam westernowych dokonań więc nie wiem. Myślę,że to będzie coś w stylu Weź udział w XXX zawodach jeździectwa Western
Na polskim serwerze też nit chyba nie ma Hiszpańskiego Mustanga oprócz Ow. Na 95 % będzie on do odnalezienia w Rogach Obfitości,ale co do dokonania to nic jeszcze na ten temat nie wiem... Słyszałam tylko,że może ono stanowić problem dla niektórych graczy,dlatego później będzie w RO. | |
|
| |
katty88888 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : katty88888 Liczba postów : 469 Dołączył : 04/12/2011
| Temat: Re: Mustang hiszpański na Internationalu? Czw Lut 16, 2012 7:54 am | |
| Tak, w RO już jest ale co do dokonania to nie wiem | |
|
| |
Anett1906 Nowy
Nick w grze : Anett1906 Liczba postów : 43 Dołączył : 05/12/2011
| Temat: Re: Mustang hiszpański na Internationalu? Czw Lut 16, 2012 3:03 pm | |
| Coś mi się wydaje, że żeby zdobyć Hiszpańskiego Mustanga trzeba będzie wykonać ostatnie zadanie z edycji elitarnej. Mam konto na niemieckim howrse i wzięłam już udział w GP, następne zadanie jest ze zdobyciem rozety (nagrodą jest RO), a doszły mnie słuchy, że ostatnie zadanko będzie związane ze zdobyciem fontanny w zawodach GP western | |
|
| |
Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Mustang hiszpański na Internationalu? Sob Lut 18, 2012 7:15 am | |
| - Anett1906 napisał:
- Coś mi się wydaje, że żeby zdobyć Hiszpańskiego Mustanga trzeba będzie wykonać ostatnie zadanie z edycji elitarnej. Mam konto na niemieckim howrse i wzięłam już udział w GP, następne zadanie jest ze zdobyciem rozety (nagrodą jest RO), a doszły mnie słuchy, że ostatnie zadanko będzie związane ze zdobyciem fontanny w zawodach GP western
Mnie tak samo. Pewna graczka rozpowiadała w wątku o Mustangu Hiszpańskim, że zna treść dokonania w którym można go wygrać. No więc zapytałam, jak to zadanie brzmi i dowiedziałam się o tej fontannie. Ale za Chiny Ludowe nie zdobędę rozety. | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Mustang hiszpański na Internationalu? Sob Lut 18, 2012 7:54 am | |
| Rozeta rozetą, może się jakoś wyszarpie... Ale niech mi ktoś powie jak zdobyć fontannę... | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Mustang hiszpański na Internationalu? Sob Lut 18, 2012 8:20 am | |
| Jeśli się postarają moje konie to mam wielką szansę na wygranie rozety. Gorzej ze zdobyciem fontanny,chociaż myślę że nie będzie aż tak źle. Na to wychodzi,że 5 dni trzeba czekać aby ukończyć to dokonanie ( fontanna się pojawi po zakończeniu Grand Prix,w sobotę ) Nevarra-musisz być w pierwszej setce 'rankingów ogólnych' GP. | |
|
| |
Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| |
| |
mustang_z_filmu W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Aryana Liczba postów : 345 Dołączył : 25/09/2011
| Temat: Re: Mustang hiszpański na Internationalu? Sob Lut 18, 2012 12:00 pm | |
| O ja nie mogę. Na gwałt trzeba zdobyć OM i robić konika na GP Western | |
|
| |
Fi Fi Już coś wie
Liczba postów : 136 Dołączył : 17/02/2012
| Temat: Re: Mustang hiszpański na Internationalu? Sob Lut 18, 2012 12:03 pm | |
| Ja nigdy chyba nie zdobędę tego konia :C Nigdy nie zdobyłam rozety i jej nie zdobędę. Ale może w dalekiej przyszłości jak mi się uda xD | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Mustang hiszpański na Internationalu? Sob Lut 18, 2012 12:59 pm | |
| Rozeta to pół biedy, ale jak ktoś mi da OM to będzie dobrze. Bo kunia mam. | |
|
| |
Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: Mustang hiszpański na Internationalu? Nie Lut 19, 2012 12:29 am | |
| O no.. Z GP jeszcze dam radę,bo mam bilet na PL,ale nie dożyje dnia gdy wygram rozetę... | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Mustang hiszpański na Internationalu? | |
| |
|
| |
| Mustang hiszpański na Internationalu? | |
|