| Nasze wyjazdy na wakacje. | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
weila123 W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 361 Dołączył : 17/05/2011
| Temat: Nasze wyjazdy na wakacje. Pią Lut 24, 2012 8:10 am | |
| Gdzie jedziecie na wakacje ? Macie już plany ? Gdzie byliście na wakacjach ? Co ciekawego zwiedzaliście ?Podzielcie się wrażeniami --------------------------------------- Ja byłam na Węgrzech w Hajduszoboszlo. Było świetnie. A jadę z rodzicami pewnie znów na Węgry i z koleżankami z klasy na kolonię do Grecji. To będzie mój pierwszy raz na kolonii | |
|
| |
Fi Fi Już coś wie
Liczba postów : 136 Dołączył : 17/02/2012
| Temat: Re: Nasze wyjazdy na wakacje. Pią Lut 24, 2012 8:15 am | |
| A więc ja co roku (staram się przynajmniej) jeżdżę z rodzicami samochodem osobowym w góry. Jesteśmy tam dobry miesiąc. W tym roku chciałabym pojechać na obóz konny z przyjaciółką oraz właśnie w góry do moich znajomych. Ale teraz mam tak, że najpierw nad morze przyjeżdżają znajomi z okolic Zakopca, a potem razem dwoma samochodami jedziemy w góry ^ ^ | |
|
| |
| Temat: Re: Nasze wyjazdy na wakacje. Pią Lut 24, 2012 8:21 am | |
| Fajnie Ci. Ładnie jest w Zakopanem (tak się pisze ? xd) ... Te widoki. Ach ! | |
|
| |
Fi Fi Już coś wie
Liczba postów : 136 Dołączył : 17/02/2012
| Temat: Re: Nasze wyjazdy na wakacje. Pią Lut 24, 2012 8:43 am | |
| [Tak, tak to się pisze ] Dziękuję :3 Ale gdyby nie znajomi to pewnie nigdy bym tam nie jeździła... | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Nasze wyjazdy na wakacje. Pią Lut 24, 2012 9:32 am | |
| Ja jadę (może) do rodziny do Niemiec,nad morze Bałtyckie oraz oczywiście w góry-gdzie mam swój domek letniskowy. Oprócz tego będę spędzała swój czas przy koniach, z pewnością pójdę na wypad do kina lub kręgle. ------------------------------------- W maju jadę do Zakopanego na wycieczkę klasową (3 dniową) Będziemy zwiedzać jakieś muzeum,na Morskie Oko pojedziemy bryczkami,chodzenie po górach i takie tam. A na koniec chcę dodać,że... C-H-C-Ę W-A-K-A-C-J-E !! | |
|
| |
Pati...xd Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Pati...xd Liczba postów : 4498 Dołączył : 01/08/2011
| Temat: Re: Nasze wyjazdy na wakacje. Pią Lut 24, 2012 9:43 am | |
| Ja może w tym roku pojadę nad Bałtyk a konkretnie do Kołobrzegu (kiedyś zawsze co roku jeździliśmy do Ustki ale znudziła się już nam). ____________________________________________________________________________ I jeszcze może ale to mało prawdopodobne odwiedzimy ciocię w Wielkiej Brytanii (a konkretnie to chodzi mi o Londyn). | |
|
| |
Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: Nasze wyjazdy na wakacje. Pią Lut 24, 2012 10:28 am | |
| CO?! HAJDUSZOBOSZLO? KIEDY?! Ja byłam na ostatnich wakacjach... W tamtym roku, lipiec... Jeśli spotkałaś na fali taką dziewcynkę w niebieskim stroju - witaj, moja droga! To byłam ja xD
Ja w tym roku jadę na drugi koniec Polski, czyli nad morze do Dębek. Będę tam tydzień. Kiedyś byliśmy tam, a mamie się spodobało, więc... | |
|
| |
koniara25000 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : koniara25000 Liczba postów : 589 Dołączył : 08/01/2012
| Temat: Re: Nasze wyjazdy na wakacje. Pią Lut 24, 2012 11:14 am | |
| Ja rok temu zaliczyłam 2 morza, na koloniach byłam nad bałtykiem a potem pojechałam z rodziną na Halkidiki w grecji, super było, raz siedziałam w wodzie 12 godzin. | |
|
| |
| Temat: Re: Nasze wyjazdy na wakacje. Sob Lut 25, 2012 3:17 am | |
| Sweet Rabitt - też byłam w lipcu Nie pamiętam dziewczyny w niebieskim stroju ... Ale kto wie , może się widziałyśmy ;D | |
|
| |
Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: Nasze wyjazdy na wakacje. Sob Lut 25, 2012 4:43 am | |
| Kto wie... A;e super jest tam ta giga fala, nie? Ehh... Jako jedyna w tym roku chciałam pojechać znowu do Hajduszoboszlo... | |
|
| |
| Temat: Re: Nasze wyjazdy na wakacje. Sob Lut 25, 2012 4:47 am | |
| No super A byłaś na tych krytych basenach ? Tam to dopiero jest fajnie ! | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Nasze wyjazdy na wakacje. | |
| |
|