| Wakacje - jak wam minęły ? :) | |
|
+4ZetkaEmka amorkowa Casablanka nevinowa 8 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
nevinowa Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : nevinowa Liczba postów : 1105 Dołączył : 23/06/2011
| Temat: Wakacje - jak wam minęły ? :) Pią Wrz 02, 2011 12:53 am | |
| Hej ! Tak sobie pomyślałam, że można coś powiedzieć na temat tego co np. spotkało was śmiesznego w wakacje czy chociaż tego co robiliście Tak więc może ja opowiem jako pierwsza W lipcu ogółem nic ciekawego bo ciągle trenowałam z moim koniem, Nevinem. Ogółem lipiec ciągnął się niemiłosiernie ;d sierpień za to był super ! Od 31 lipca jechałam na obóz jexdziecki do pakówki. Oczywiście wzięłam ze sobą Nevina nauczyliśmy się troche nowych rzeczy. Pewnego treningu jak galopowałam po pierwszym śladzie na padoku to kobyłka która strasznie nie lubiła Nevina kopła nas a dokładniej mnie w ... piszczel! Wtedy Nevin się zatrzymał na ja spadłam naszczęście nic się poważnego nie stało ;d na koniec obozu zdałam brązową odznake Jak dla mnie była banalnie prosta. Z czego ja jechałam na kucyku który miał może 120cm w kłębie a ja mam 171 cm wzrostu I co dziwne zdałam jako jedyna na .. 5 osób w drugiej połowie sierpnia pojechałam do Chorwacji i tak mniej więcej minęły mi wakacje Teraz wasza kolej ! | |
|
| |
Casablanka Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 598 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: Wakacje - jak wam minęły ? :) Pią Wrz 02, 2011 7:04 am | |
| Napisałaś że w połowie sierpnia byłaś na Chorwacji : D Ja też byłam : DD W jakiej miejscowości ? Bo ja w Tucepi | |
|
| |
| Temat: Re: Wakacje - jak wam minęły ? :) Pią Wrz 02, 2011 7:34 am | |
| Omiś | |
|
| |
amorkowa ZAGRODZIANIN
Nick w grze : amorkowa Liczba postów : 2307 Dołączył : 02/04/2011
| Temat: Re: Wakacje - jak wam minęły ? :) Sob Wrz 03, 2011 11:39 am | |
| Ja byłam nad morzem w Jastarni na początku lipca i w górach, niedaleko Zakopanego, nie pamiętam kiedy ^^ | |
|
| |
ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Wakacje - jak wam minęły ? :) Sob Wrz 10, 2011 5:19 am | |
| Ja pamiętam jedno zdarzenie z obozu. Czyściłam właśnie klaczkę i na chwilę się odwróciłam, a tu patrzę, ona odchodzi. No to krzyczę - Halka, stój!, a tam z drugiej strony... Intruktorka ją trzyma! Cały obóz się ze mnie śmiał... I na tym obozie nauczyłam się skakać, na takim wieeelkim koniu. | |
|
| |
DusiaKoniara W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 301 Dołączył : 19/07/2011
| Temat: Re: Wakacje - jak wam minęły ? :) Sob Wrz 10, 2011 6:25 am | |
| Ja prawie całe wakacje spędziłam w siodle. Trenowałam galop i skoki. Byłam na dwudniowym rajdzie konnym nad jeziorem w Modzerowie. Raz nawiał mi koń ;/. Jak? Właśnie wpuszczałam go do padoku, kopnął mnie pastuch, a Tamburyn w nogi! Chyba go kopnęło ode mnie xD. | |
|
| |
ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Wakacje - jak wam minęły ? :) Sob Wrz 10, 2011 10:16 am | |
| A ja pół wakacji w siodle... Znaczy niecałe 5 tygodni. Na tym samym obozie, jak szliśmy po konie na pastwisko nad jeziorem, to idziemy sobie drogą, a ty nagle... Konie galopują prosto na nas! Ślicznie wyglądały... Z tą Punią na początku... I Dusią na końcu. PS - do DusiKoniary - to właśnie o tej klaczy do Cb pisałam. PPS. To było w Leźnie. Jak ktoś tam był - pisać!!! | |
|
| |
DusiaKoniara W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 301 Dołączył : 19/07/2011
| Temat: Re: Wakacje - jak wam minęły ? :) Sob Wrz 10, 2011 10:47 am | |
| Miło mi, że jakiś konik ma imię takie samo jak mój nick . Jaką ma ona maść? | |
|
| |
Pati...xd Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Pati...xd Liczba postów : 4498 Dołączył : 01/08/2011
| Temat: Re: Wakacje - jak wam minęły ? :) Sob Wrz 10, 2011 12:26 pm | |
| Ja spędziłam sierpień w siodle. | |
|
| |
| Temat: Re: Wakacje - jak wam minęły ? :) Sro Wrz 21, 2011 12:49 pm | |
| no to widze tu, że mieliście końskie wakacje ^^ | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Wakacje - jak wam minęły ? :) Sro Wrz 21, 2011 2:43 pm | |
| Ja nie miałam końskich wakacji, tylko przeprowadzkowe. Aklimatyzowałam się w nowym miejscu i studiowałam mapę nowego miasta... | |
|
| |
Calma Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Calma Liczba postów : 658 Dołączył : 18/08/2011
| Temat: Re: Wakacje - jak wam minęły ? :) Czw Wrz 22, 2011 8:16 am | |
| a ja spedzilam 2 miesiace z konmi mojej cioci pomagajac jej ujezdzac koniki | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Wakacje - jak wam minęły ? :) | |
| |
|
| |
| Wakacje - jak wam minęły ? :) | |
|