Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Wakacje - jak wam minęły ? :)

Go down 
+4
ZetkaEmka
amorkowa
Casablanka
nevinowa
8 posters
AutorWiadomość
nevinowa
Przyjaciel Zagrody
nevinowa

Nick w grze : nevinowa
Liczba postów : 1105

Wakacje - jak wam minęły ? :) Empty
PisanieTemat: Wakacje - jak wam minęły ? :)   Wakacje - jak wam minęły ? :) I_icon_minipostPią Wrz 02, 2011 12:53 am

Hej !Smile Tak sobie pomyślałam, że można coś powiedzieć na temat tego co np. spotkało was śmiesznego w wakacje czy chociaż tego co robiliście Wink

Tak więc może ja opowiem jako pierwsza Wink
W lipcu ogółem nic ciekawego bo ciągle trenowałam z moim koniem, Nevinem. Ogółem lipiec ciągnął się niemiłosiernie ;d sierpień za to był super !Smile Od 31 lipca jechałam na obóz jexdziecki do pakówki. Oczywiście wzięłam ze sobą Nevina Wink nauczyliśmy się troche nowych rzeczy. Pewnego treningu jak galopowałam po pierwszym śladzie na padoku to kobyłka która strasznie nie lubiła Nevina kopła nas a dokładniej mnie w ... piszczel! Wtedy Nevin się zatrzymał na ja spadłam Wink naszczęście nic się poważnego nie stało ;d na koniec obozu zdałam brązową odznake Wink Jak dla mnie była banalnie prosta. Z czego ja jechałam na kucyku który miał może 120cm w kłębie a ja mam 171 cm wzrostu Wink I co dziwne zdałam jako jedyna na .. 5 osób Wink w drugiej połowie sierpnia pojechałam do Chorwacji i tak mniej więcej minęły mi wakacje Smile

Teraz wasza kolej !Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5205240
Casablanka
Przyjaciel Zagrody
Casablanka

Liczba postów : 598

PisanieTemat: Re: Wakacje - jak wam minęły ? :)   Wakacje - jak wam minęły ? :) I_icon_minipostPią Wrz 02, 2011 7:04 am

Napisałaś że w połowie sierpnia byłaś na Chorwacji : D Ja też byłam : DD W jakiej miejscowości ? Bo ja w Tucepi
Powrót do góry Go down
http://howrse.pl
nevinowa
Przyjaciel Zagrody
nevinowa

PisanieTemat: Re: Wakacje - jak wam minęły ? :)   Wakacje - jak wam minęły ? :) I_icon_minipostPią Wrz 02, 2011 7:34 am

Omiś Smile
Powrót do góry Go down
amorkowa
ZAGRODZIANIN
amorkowa

Nick w grze : amorkowa
Liczba postów : 2307

PisanieTemat: Re: Wakacje - jak wam minęły ? :)   Wakacje - jak wam minęły ? :) I_icon_minipostSob Wrz 03, 2011 11:39 am

Ja byłam nad morzem w Jastarni na początku lipca i w górach, niedaleko Zakopanego, nie pamiętam kiedy ^^
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2562520
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Nick w grze : ZetkaEmka
Liczba postów : 2034

PisanieTemat: Re: Wakacje - jak wam minęły ? :)   Wakacje - jak wam minęły ? :) I_icon_minipostSob Wrz 10, 2011 5:19 am

Ja pamiętam jedno zdarzenie z obozu. Czyściłam właśnie klaczkę i na chwilę się odwróciłam, a tu patrzę, ona odchodzi. No to krzyczę - Halka, stój!, a tam z drugiej strony... Intruktorka ją trzyma! Cały obóz się ze mnie śmiał... Evil or Very Mad I na tym obozie nauczyłam się skakać, na takim wieeelkim koniu.
Powrót do góry Go down
DusiaKoniara
W skromnych progach Zagrody
DusiaKoniara

Liczba postów : 301

PisanieTemat: Re: Wakacje - jak wam minęły ? :)   Wakacje - jak wam minęły ? :) I_icon_minipostSob Wrz 10, 2011 6:25 am

Ja prawie całe wakacje spędziłam w siodle. Trenowałam galop i skoki. Byłam na dwudniowym rajdzie konnym nad jeziorem w Modzerowie. Raz nawiał mi koń ;/. Jak? Właśnie wpuszczałam go do padoku, kopnął mnie pastuch, a Tamburyn w nogi! Chyba go kopnęło ode mnie xD.
Powrót do góry Go down
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Nick w grze : ZetkaEmka
Liczba postów : 2034

PisanieTemat: Re: Wakacje - jak wam minęły ? :)   Wakacje - jak wam minęły ? :) I_icon_minipostSob Wrz 10, 2011 10:16 am

A ja pół wakacji w siodle... Znaczy niecałe 5 tygodni. Na tym samym obozie, jak szliśmy po konie na pastwisko nad jeziorem, to idziemy sobie drogą, a ty nagle... Konie galopują prosto na nas! pale Ślicznie wyglądały... Z tą Punią na początku... I Dusią na końcu.Smile
PS - do DusiKoniary - to właśnie o tej klaczy do Cb pisałam.
PPS. To było w Leźnie. Jak ktoś tam był - pisać!!!
Powrót do góry Go down
DusiaKoniara
W skromnych progach Zagrody
DusiaKoniara

Liczba postów : 301

PisanieTemat: Re: Wakacje - jak wam minęły ? :)   Wakacje - jak wam minęły ? :) I_icon_minipostSob Wrz 10, 2011 10:47 am

Miło mi, że jakiś konik ma imię takie samo jak mój nick Smile. Jaką ma ona maść?
Powrót do góry Go down
Pati...xd
Przyjaciel Zagrody
Pati...xd

Nick w grze : Pati...xd
Liczba postów : 4498

PisanieTemat: Re: Wakacje - jak wam minęły ? :)   Wakacje - jak wam minęły ? :) I_icon_minipostSob Wrz 10, 2011 12:26 pm

Ja spędziłam sierpień w siodle. Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3288
nevinowa
Przyjaciel Zagrody
nevinowa

PisanieTemat: Re: Wakacje - jak wam minęły ? :)   Wakacje - jak wam minęły ? :) I_icon_minipostSro Wrz 21, 2011 12:49 pm

no to widze tu, że mieliście końskie wakacje ^^
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: Wakacje - jak wam minęły ? :)   Wakacje - jak wam minęły ? :) I_icon_minipostSro Wrz 21, 2011 2:43 pm

Ja nie miałam końskich wakacji, tylko przeprowadzkowe. Aklimatyzowałam się w nowym miejscu i studiowałam mapę nowego miasta...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
Calma
Przyjaciel Zagrody
Calma

Nick w grze : Calma
Liczba postów : 658

PisanieTemat: Re: Wakacje - jak wam minęły ? :)   Wakacje - jak wam minęły ? :) I_icon_minipostCzw Wrz 22, 2011 8:16 am

a ja spedzilam 2 miesiace z konmi mojej cioci pomagajac jej ujezdzac koniki Smile
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Wakacje - jak wam minęły ? :)   Wakacje - jak wam minęły ? :) I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Wakacje - jak wam minęły ? :)
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Wakacje - obozy jeździeckie
» Już wakacje!
» Wakacje z biurem podróży, czyli jak nie dać się oszukać
» No i to już.. koniec? WAKACJE..
» Nasze wyjazdy na wakacje.

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach