| STOP niestworzonym roszczeniom ! | |
|
+95tatarprima sayuri962 zuzu_zozol Alasky stewardessa asiamar98 Kosteczka Zaczarowana.x3 Alexinda gwiazda2002 zαbαvεcкαα Eliana koziorożec Natusia:) Aglyss gabriela żołądź Evangeline Mika122 Asiuu Annormal. Day Ejli Aśka005 asiiix Guzik Asiaa. Cleopatra EveDallas Athi Ronniexlove Farabolxd Carinaly hanka1998 Piernikowa Mamba Sweet Rabbit Nicolette Linea2010 Oresama florie KaVcia Krysia1 Clue Calma Philipek MissLala9987 Marcel12 Destin ZetkaEmka truskaweczkaa Olcia_98 Pati...xd Sheila86 Kotersiow amorkowa Ayame Casablanka DusiaKoniara amru3 kasiak kaśka koniara Sakura Bonny2 Kraviec Lubelak Ola Koniara przemo17136 zabkaxx2 olcia1234 madzia19964 love you Rose666 Aki Roxi57 Vakme whitewolf Corrida wierszownik kicia1030 Malto pati9100 Andaly Chauler Nevarra Trafia Furia CzekoBoom konskadziewczyna Hella LadyArvena Szarusia16 Szatejel Tirrathee Volkovia Star-x3 MysticsDream 99 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Star-x3 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Star-x3 Liczba postów : 2045 Dołączył : 21/03/2011
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Pią Kwi 29, 2011 10:56 am | |
| Mnie też przerażacie . xD | |
|
| |
Trafia Nowy
Liczba postów : 39 Dołączył : 12/04/2011
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Sob Kwi 30, 2011 7:52 am | |
| http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=8604 Jeszcze tylu petycji na raz nie widziałam. P.S. Ja też chcę tęczowego fryza! | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| |
| |
Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Sob Kwi 30, 2011 10:48 am | |
| Kare fryzy o wieeeele ładniejsze. | |
|
| |
Chauler Nowy
Liczba postów : 43 Dołączył : 29/04/2011
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Sob Kwi 30, 2011 2:18 pm | |
| Co do nadmiaru petycji u niektórych graczy, to lekka (delikatnie powiedziane ;p) przesada ^^; No i cóż, sporo petycji jest nierealnych ^^;
MysticsDream świetnie wszystko zostało ujęte ;]
| |
|
| |
MysticsDream Już coś wie
Liczba postów : 214 Dołączył : 27/03/2011
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Sob Kwi 30, 2011 3:41 pm | |
| Chauler, akcja nie została zorganizowana przeze mnie. Mam rozumieć, że jesteś za nową petycją o tęczowym fryzie i jego specjalnych atakach? xD | |
|
| |
Chauler Nowy
Liczba postów : 43 Dołączył : 29/04/2011
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Nie Maj 01, 2011 2:06 am | |
| Jest napisane wcześniej, że przez Tirrathee ;] Jednak nie widziałam, żeby pisała coś ^^; więc automatycznie spada na założyciela tego tematu ;] Chyba, że się mylę ^^; O tak xD A nie napisałam? Jak mogłam o tym zapomnieć xD | |
|
| |
Andaly Nowy
Liczba postów : 6 Dołączył : 07/05/2011
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Sob Maj 07, 2011 12:42 pm | |
| I co? Pegaziki kontra Jednorożce ? Pożegnamy się z krwią meduzy? | |
|
| |
Andaly Nowy
Liczba postów : 6 Dołączył : 07/05/2011
| |
| |
pati9100 Nowy
Liczba postów : 14 Dołączył : 07/05/2011
| |
| |
Hella Już coś wie
Liczba postów : 214 Dołączył : 23/04/2011
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Sob Maj 07, 2011 2:31 pm | |
| Co do tego kasztanowego fryza - to na pewno nie jest fryz. Może mieć pokrój podobny do fryza ale fryzem nie będzie. Czasem fryzy rodzą się nieco jaśniejsze np. skarogniade ale nie są potem dopuszczane do hodowli. Ten koń na zdjęciu to jakaś amerykańska rasa. Kiedyś mi się obiła o ucho ale już zapomniałam dokładnej nazwy. Jak sobie przypomnę to napiszę. Zresztą popatrzcie na rozmiary ludzi w tle. To musi być ameryka. | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Sob Maj 07, 2011 2:48 pm | |
| Się wtrącę... Prawdą jest, że istnieją fryzy inne niż kare. Całkiem niedawno czytałam o tym i dowiedziałam się, że takich "fenomenalnych" fryzyjczyków jest aktualnie zaledwie kilka na świecie (bodajże sześć). Najsłynniejszym (przynajmniej w necie) jest ogier Fire Magic. Oto on: a tutaj znajduje się o nim parę informacji - link. Zwierzak ma też oficjalną stronę w necie. Szczerze, kiedy tylko dokopałam się do tej ciekawostki, do głowy wpadł mi pomysł, że nie byłoby tak źle, gdyby raz na jakiś czas na howrse rodził się chestnut fresian. Coś na zasadzie rogów, tyle że z mniejszą częstotliwością. Wyobrażacie sobie, ile takie konie byłyby warte? No i nie byłoby to nagięcie rzeczywistości - przecież te niezmiernie rzadkie fryzy skądś się biorą
Ostatnio zmieniony przez Malto dnia Sob Maj 07, 2011 3:02 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Hella Już coś wie
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Sob Maj 07, 2011 2:57 pm | |
| Ciekawy ciekawy ten ogier. Ja wszędzie gdzie czytałam o fryzach zawsze było że kare kare i tylko kare. Ciekawe czy ten Fire Magic jest uznawany przez jakieś tam stowarzyszenie które zajmuje się hodowlą fryzów. Przecież każdy ogier musi przejść za młodu jakieś tam testy itp. | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Sob Maj 07, 2011 3:17 pm | |
| I następna wzmianka o "czerwonym fryzyjczyku". Można by poczytać komentarze, by dowiedzieć się, czy ogier o takiej maści jest dopuszczony do hodowli. Ten, z tego co wyczytałam, bierze udział w zawodach itp. Ale czy to o czymś świadczy, czy jest dopuszczony do rozmnażania, tego nie wiem, nie jestem obeznana z końskim światkiem.
Ostatnio zmieniony przez Malto dnia Sob Maj 07, 2011 3:23 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Hella Już coś wie
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Sob Maj 07, 2011 3:20 pm | |
| Dobra koniec offa Ale ciekawe to bardzo. Poszukam czegoś jeszcze w necie na ten temat. | |
|
| |
Tirrathee Już coś wie
Nick w grze : Tirrathee Liczba postów : 119 Dołączył : 26/04/2011
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Nie Maj 08, 2011 11:27 am | |
| - konskadziewczyna napisał:
- Hmmm... Popieram, ale sądzę, że twórcy bezsensownej petycji mogą Cię totalnie zignorować...
- CzekoBoom napisał:
- Przepraszam, ale ocenię to raczej z pesymistycznej strony, a raczej takim pytaniem skomentuję.
"A co właśnie robisz teraz Ty?" - też petycję i to całkiem niepotrzebną. Ogólnie grafika fajna, ale niech gracze robią co chcą, i tak nie mamy na to wpływu.. Popieram w 10 % I tu jest pies pogrzebany: to nie petycja, w żadnym miejscu bannera nie ma takiego sformułowania. To akcja, ktoś użył określenia happening, bardzo słusznie. Nie ma adresata zobowiązanego, by się przejąć, to tylko akcesorium dla ludzi, których tak jak mnie krew zalewa przy kolejnych kretyńskich a brzydkich gifach. Stworzyłam możliwie skromny i estetyczny banner z pełną świadomością faktu, że robię to samo co owe roszczeniowo nastawione dzieciaki - stąd dopisek o tym, żeby nie wklejać go do swojej prezentacji. Jeśli ktoś ma u siebie miejsce i nie przeszkadza mu, że włącza się do rzeszy graczy postulujących coś, droga wolna. Jeśli nie, sprzeciwia się tej masie petycji w sposób czysty i stuprocentowy, acz dla większości graczy kompletnie nieczytelny - stąd mój pomysł. Nie masz za co przepraszać, no i dziękuję za 10 procent, to zawsze jakiś głos A propos, ten motyw z jednym chestnut friesian na każde, dajmy na to, tysiąc zwykłych to niezła myśl. Byłyby krwawe jatki żeby takiego zdobyć, liczebność fryzów wzrosłaby kilkukrotnie... Choć nie sądzę żeby się to u Owlientu dało przepchnąć. W końcu na tym nie zarobią, pffffht. x) | |
|
| |
kicia1030 Nowy
Liczba postów : 7 Dołączył : 06/05/2011
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Nie Maj 08, 2011 1:30 pm | |
| Mam dość tych wszystkich petycji. Jak wchodzę na jakiś profil i widzę ich nadmiar, to mam ochotę rzucić kamieniem. A niektóre są tak ,,mądre", że aż przykro patrzeć na głupotę tych dzieci. Niedługo wymyślą petycję, żeby stworzono dwurożce, bo jednorożce to już za mało Chętnie bym zobaczyła po zrobieniu petycji na tęczowego fryza, ile osób miałoby ją na prezentacji po tygodniu. | |
|
| |
wierszownik Już coś wie
Nick w grze : Rademede Liczba postów : 231 Dołączył : 28/03/2011
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Sro Maj 11, 2011 7:33 am | |
| Popieram ale skoro napisane jest "nie wklejaj" to nie wkleję | |
|
| |
Corrida Raczkujący
Liczba postów : 54 Dołączył : 08/05/2011
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Sro Maj 11, 2011 5:25 pm | |
| no ale szczerze - ciekawy pomysł o tym żeby konie ze schroniska / boskie / były losowane do graczy... ale później sapy że ktoś nie dostał. xD | |
|
| |
Corrida Raczkujący
Liczba postów : 54 Dołączył : 08/05/2011
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Sro Maj 11, 2011 5:31 pm | |
| a jeszcze co do tego. to jest... nie wiem jak to nazwać... ale nie ma samych dur.nych petycji więc.... nie umiem wyjaśnić. x D a o tym wątku na Wydarzeniach? ogólnie powinno się pisać na Kontakt, ale tak też słuchają. | |
|
| |
whitewolf Nowy
Liczba postów : 26 Dołączył : 25/04/2011
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Czw Maj 12, 2011 8:21 am | |
| Wejdźcie na profil gracza koniaradgmdc. Ma chyba wszystkie petycje jakie powstały na howrse. No, prawie | |
|
| |
Vakme Nowy
Liczba postów : 26 Dołączył : 12/05/2011
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Czw Maj 12, 2011 9:54 am | |
| Ojeju... Ja myślałam, że oczopląsu i zgniecenia nosa o ekran dostanę, nim udało mi się to przeczytać. O.o Żeby chociaż czytelne było... A te petycje i "głupie teksty" typu 90% nastolatek dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Biber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłyby krzesło, popcorn i darły się :"Skacz lamusie!" wklej to na swój profil (tak jak ja) to plaga nie tylko Howrse W paru innych grach także się z tym spotkałam. W niektórych były obrazki, a w innych ich rolę spełniały "obrazki ze znaczków". Wniosek: Pokemony i "petycjarze" wszędzie byli, są i będą | |
|
| |
Roxi57 Nowy
Nick w grze : Roxi57 Liczba postów : 17 Dołączył : 10/05/2011
| |
| |
Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Czw Maj 12, 2011 11:01 am | |
| Czego ludzie nie wymyślą xD | |
|
| |
Vakme Nowy
Liczba postów : 26 Dołączył : 12/05/2011
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Czw Maj 12, 2011 11:19 am | |
| O, tego absurdu jeszcze nie widziałam XD Nie, najlepiej po 100 dniu stażu otrzymać 8-gwiazdkowy OJ, wszystkie konie wędrowne i przedmioty z CR za equus XD | |
|
| |
MysticsDream Już coś wie
Liczba postów : 214 Dołączył : 27/03/2011
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Czw Maj 12, 2011 11:22 am | |
| Czemu zaraz 100 dni ? :/ Myślę że po 10 dniach ludzie wykazują się taką cierpliwością, że zasłużyli na CO NAJMNIEJ boskiego konia. Ignoranci... | |
|
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| |
| |
Rose666 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alvienne Liczba postów : 546 Dołączył : 12/05/2011
| |
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011