| STOP niestworzonym roszczeniom ! | |
|
+95tatarprima sayuri962 zuzu_zozol Alasky stewardessa asiamar98 Kosteczka Zaczarowana.x3 Alexinda gwiazda2002 zαbαvεcкαα Eliana koziorożec Natusia:) Aglyss gabriela żołądź Evangeline Mika122 Asiuu Annormal. Day Ejli Aśka005 asiiix Guzik Asiaa. Cleopatra EveDallas Athi Ronniexlove Farabolxd Carinaly hanka1998 Piernikowa Mamba Sweet Rabbit Nicolette Linea2010 Oresama florie KaVcia Krysia1 Clue Calma Philipek MissLala9987 Marcel12 Destin ZetkaEmka truskaweczkaa Olcia_98 Pati...xd Sheila86 Kotersiow amorkowa Ayame Casablanka DusiaKoniara amru3 kasiak kaśka koniara Sakura Bonny2 Kraviec Lubelak Ola Koniara przemo17136 zabkaxx2 olcia1234 madzia19964 love you Rose666 Aki Roxi57 Vakme whitewolf Corrida wierszownik kicia1030 Malto pati9100 Andaly Chauler Nevarra Trafia Furia CzekoBoom konskadziewczyna Hella LadyArvena Szarusia16 Szatejel Tirrathee Volkovia Star-x3 MysticsDream 99 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Czw Sty 12, 2012 7:34 am | |
| Może trochę jest to smutne,że w taki sposób złamała tą nogę,ale gracze jak już mówiłam zapomnieli o innych wyścigowych i równie dobrych koniach. Może i zasługuje,ale po co taki boski? Nawet jeśliby żyła to nie miałaby pojęcia,że jest ukazana w grze o koniach. | |
|
| |
Clue Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Clue Liczba postów : 497 Dołączył : 16/09/2011
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Czw Sty 12, 2012 12:52 pm | |
| Zaraz na mnie naskoczą, że dużo roboty, że petycje itd, ale np. możnaby powierzyć paru zaufanym dobrym graczom na każdym serwerze projekt unikalnego boskiego, a kij tam- specjalnego, nie musi nic robić. Chodzi o to, że dajmy na to polski serwer tworzy sobie uczczenie XXX (tu jakiś naprawdę dobry, zasłużony sportowy koń i w opisie jest jego historia, nie ten Ruffian, Ruffian). Rozchodzi mi się o pokazanie, że polska kawaleria i sport mają ogromną historię, zapewne jak inne kraje, a tu cudze chwalicie itd.
[wybaczcie chaotyczność] | |
|
| |
Asiuu Już coś wie
Liczba postów : 102 Dołączył : 27/12/2011
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Pią Sty 20, 2012 4:32 am | |
| Clue, np Lotna? w ogóle na hiszp są pure sangre espanol, na francuskim selle francais, a czemu tu nie ma małopolaka czy wielkopolaka? czemu nie można zrobić konia specjalnego, np siwego małopolaka o nazwie Lotna? eh... | |
|
| |
Oresama Już coś wie
Nick w grze : Oresama Liczba postów : 166 Dołączył : 23/09/2011
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Wto Sty 24, 2012 12:09 pm | |
| Tak i siejmy chaos xP Niezła petycja. | |
|
| |
Carinaly Już coś wie
Liczba postów : 133 Dołączył : 06/03/2011
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Sro Sty 25, 2012 11:54 am | |
| Forma petycji tym razem w wersji pisanej. Ostrzegam, duża dawka absurdu przed Wami. ; ) - Cytat :
- Chcemy aby: źrebaki dziedziczyły rzeczy z CR, nie trzeba było kryć jednorożców o wyznaczonej godzinie, aby zawsze rodziły się jednorożce, jeśli ich rodzicami byli jednorożce, jednorożce mogły mieć skrzydła, jednorożce mogły być mieszańcami, nie było kuponów, a rzeczy z CR były za equus, aby forum nie miało zasad/ograniczeń, nie było ograniczeń zależnych od stażu, np. praca rymarza od 120 dni stażu, można było adoptować konie ze schroniska za 400 equus, osły można było kryć tyle razy, ile się chce, osły mogły być jednorożcami, konie można było starzyć bez PD i OM, było więcej ras, źrebaki do 6 miesięcy leżały, klacze w ciąży były grubsze, konie, które są grube, były grube, a które są chude, były chude, firma Owlient stworzyła podobne gry o innych zwierzętach, naszym koniom i kucykom można było kupić np. ochraniacze, powstały konie angloarabskie, które wyjdą po skrzyżowaniu araba z anglikiem, ale aby były czystej rasy, mieszanki dziedziczyły coś z wyglądu po ojcu i coś po matce, codziennie gdy się zalogujemy będziemy mogli zakręcić kołem fortuny, akcje z końmi byłyby wykonywane w ruchu, osły można było rozmnażać z innymi rasami! StOwkrotka
Poprzyj tę petycję, razem zdziałamy więcej! | |
|
| |
Rose666 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alvienne Liczba postów : 546 Dołączył : 12/05/2011
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Czw Sty 26, 2012 5:29 am | |
| Carinaly,wiesz,myślałam,że dzisiaj więcej chusteczek na łzy wytwarzane z powodu śmiechu nie poleci | |
|
| |
Clue Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Clue Liczba postów : 497 Dołączył : 16/09/2011
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Czw Sty 26, 2012 5:39 am | |
| - Asiuu napisał:
- Clue, np Lotna?
w ogóle na hiszp są pure sangre espanol, na francuskim selle francais, a czemu tu nie ma małopolaka czy wielkopolaka? czemu nie można zrobić konia specjalnego, np siwego małopolaka o nazwie Lotna? eh... Na przykład. Tych słynnych koni do utworzenia jest o wiele więcej w samej Polsce- choćby te ostatnio znane- Intens, Tiumen, Lokan.... | |
|
| |
Mika122 Nowy
Liczba postów : 5 Dołączył : 26/01/2012
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Czw Sty 26, 2012 6:13 am | |
| - Carinaly napisał:
- Forma petycji tym razem w wersji pisanej. Ostrzegam, duża dawka absurdu przed Wami. ; )
- Cytat :
- Chcemy aby: źrebaki dziedziczyły rzeczy z CR, nie trzeba było kryć jednorożców o wyznaczonej godzinie, aby zawsze rodziły się jednorożce, jeśli ich rodzicami byli jednorożce, jednorożce mogły mieć skrzydła, jednorożce mogły być mieszańcami, nie było kuponów, a rzeczy z CR były za equus, aby forum nie miało zasad/ograniczeń, nie było ograniczeń zależnych od stażu, np. praca rymarza od 120 dni stażu, można było adoptować konie ze schroniska za 400 equus, osły można było kryć tyle razy, ile się chce, osły mogły być jednorożcami, konie można było starzyć bez PD i OM, było więcej ras, źrebaki do 6 miesięcy leżały, klacze w ciąży były grubsze, konie, które są grube, były grube, a które są chude, były chude, firma Owlient stworzyła podobne gry o innych zwierzętach, naszym koniom i kucykom można było kupić np. ochraniacze, powstały konie angloarabskie, które wyjdą po skrzyżowaniu araba z anglikiem, ale aby były czystej rasy, mieszanki dziedziczyły coś z wyglądu po ojcu i coś po matce, codziennie gdy się zalogujemy będziemy mogli zakręcić kołem fortuny, akcje z końmi byłyby wykonywane w ruchu, osły można było rozmnażać z innymi rasami! StOwkrotka
Poprzyj tę petycję, razem zdziałamy więcej! Hm..dziwna ta prośba .. | |
|
| |
Carinaly Już coś wie
Liczba postów : 133 Dołączył : 06/03/2011
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Pią Sty 27, 2012 5:16 am | |
| | |
|
| |
Evangeline Już coś wie
Liczba postów : 267 Dołączył : 17/02/2012
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Pią Mar 02, 2012 10:09 am | |
| | |
|
| |
Calma Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Calma Liczba postów : 658 Dołączył : 18/08/2011
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Pią Mar 02, 2012 10:47 am | |
| Moim osobistym faworytem jest : Co do tej nieszczęsnej Ruffian, to nie wiem, dlaczego ją tak wyróżniają. To mało koni codziennie umiera, łamie sobie nogi? Mało koni się codziennie usypia? To, że kobyłka sobie nogi połamała nie znaczy, że jest boska. | |
|
| |
Evangeline Już coś wie
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Nie Mar 04, 2012 7:59 am | |
| Dla mnie to jest najlepsze | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Pon Mar 12, 2012 2:09 pm | |
| | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Sro Mar 14, 2012 10:30 am | |
| Niech coś lepiej zrobią z końmi ze schroniska. Zobaczcie, koń z DIAMENTOWYM JABŁKIEM : KLIK Ale to nie wszystko... Nieraz już widziałam w schronisku Baliosa,Rubina,Mgłę i Snowa. | |
|
| |
gabriela żołądź W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : gabriela żołądź Liczba postów : 357 Dołączył : 17/02/2012
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Sro Mar 14, 2012 2:30 pm | |
| Prawie na karzdej prezętacji widzę petycję o boskiej Ruffian, przecież wiele koni zgineło tak samo jak ona o o innych koniach to już nic nie ma.Zgadzam się z Nircolette historia ruffian jest nudna, już ciekawsza jest historia psa oziego który zginoł przez ludzką głupotę. | |
|
| |
Evangeline Już coś wie
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Czw Mar 15, 2012 9:51 am | |
| - Philipek napisał:
- Niech coś lepiej zrobią z końmi ze schroniska. Zobaczcie, koń z DIAMENTOWYM JABŁKIEM : KLIK
Ale to nie wszystko... Nieraz już widziałam w schronisku Baliosa,Rubina,Mgłę i Snowa. Też widziałam tego konika. A tu , są prawie same petycje. | |
|
| |
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Czw Mar 15, 2012 9:53 am | |
| Ciekawa jestem kto umieścił tego pięknego araba z DJ w schronisku. | |
|
| |
Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Czw Mar 15, 2012 9:55 am | |
| Widziałam tez petycję, w którym gacze chcieli, aby Ow obdarowała Mustangiem Hiszpańskim każdego użytkownika Howrse | |
|
| |
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Czw Mar 15, 2012 9:59 am | |
| To bez sięsu!Jak by tak było to Mustang Hiszpański nie był by nic wart! | |
|
| |
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Czw Mar 15, 2012 10:01 am | |
| Wiem, ale teraz weź to przetłumacz ludziom bez mózgów... | |
|
| |
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Czw Mar 15, 2012 10:06 am | |
| Tylko że nie znam żadnego bezmuzgowca. | |
|
| |
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Czw Mar 15, 2012 10:19 am | |
| Bezmózgowcy to ludzie tworzący bezsensowne petycje. Znajdziesz w prawym dolnym rogu każdej petycji. | |
|
| |
Natusia:) Już coś wie
Liczba postów : 195 Dołączył : 14/09/2011
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Czw Mar 15, 2012 10:33 am | |
| Ja także popieram tą akcję, ponieważ tak naprawdę gdybyśmy mieli te wszystkie rzeczy o które proszą gracze to ta gra była by już strasznie nudna. Po prostu nie było by żadnego sensu grania w Howrse jeśli wszystko by było. Jakieś przeszkody muszą być np. Żeby mieć kamień filozoficzny nie można sobie go tak po prostu złapać w UFO jak to niektórzy gracze chcą tylko o to tu właśnie chodzi żeby się chociaż trochę wysilić. A poza tym jak już jestem na tematach czarnego rynku to i tak niektórzy nie mają co liczyć bo gdyby tak wszystkie rzeczy z CR latały w UFO to Howrse nic by nie zarabiało. | |
|
| |
koziorożec Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : koziorożec Liczba postów : 1626 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Czw Mar 15, 2012 11:39 am | |
| Ja też nie popieram petycji | |
|
| |
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Czw Mar 15, 2012 1:16 pm | |
| Aglyss tylko że więkoszość usuneła konto.Nie dziwię się. | |
|
| |
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Czw Mar 15, 2012 1:32 pm | |
| Chociaż niektórzy okazali posiadanie kilku punktów IQ. | |
|
| |
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Czw Mar 15, 2012 1:45 pm | |
| Widziałam bezmuzgowca który miał tylko 4 punkty. | |
|
| |
Natusia:) Już coś wie
Liczba postów : 195 Dołączył : 14/09/2011
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Czw Mar 15, 2012 1:47 pm | |
| - Aglyss napisał:
- Chociaż niektórzy okazali posiadanie kilku punktów IQ.
Zgadzam się, może coś zakumali że nie tędy droga upraszczać sobie życie petycjami | |
|
| |
Eliana Nowy
Liczba postów : 12 Dołączył : 15/03/2012
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Sob Mar 17, 2012 3:38 am | |
| Wspomnę tu o wielu "wymysłach" graczy co do boskich koni.Gdyby można by było je zdobywać co 100 dni stażu/w ufo etc.Nie były by takie wyjątkowe,nie musielibyśmy już projektować petycji,poszukiwać ich i marzyć o nich w snach.Petycji nigdy nie popieram,nawet tych przeciwnych.Ale popieram duchowo Mam nadzieje że nie zdziwi was moje zachowanie,po prostu jestem przeciw wstawianiu jakich kolwiek petycji. | |
|
| |
zαbαvεcкαα Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1087 Dołączył : 08/02/2012
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Sob Mar 17, 2012 10:01 am | |
| - gabriela żołądź napisał:
- Widziałam bezmuzgowca który miał tylko 4 punkty.
Podaj mi login na PW, to ja też Ci takiego podam. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! | |
| |
|
| |
| STOP niestworzonym roszczeniom ! | |
|