Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| ośrodki jeździeckie :) | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
mevosa Raczkujący
Liczba postów : 69 Dołączył : 18/04/2011
| Temat: ośrodki jeździeckie :) Pią Kwi 29, 2011 4:51 am | |
| Witajcie, może znacie jakieś ciekawe ośrodki w realnym świecie, gdzie warto zawitać? Studiuje w Rzeszowie i od jakiegoś czasu bardzo, ale to bardzo chciałabym nauczyć się jeździć konno Znacie może ciekawe miejsca w okolicy, które mi to umożliwią? Gdzie jest lepiej, gdzie gorzej? Zastanawiam się nad Zabajką, ale nie wiem czy to jest dobry pomysł bo różne opinie słyszałam na temat tego miejsca... hmmm... tak teraz zobaczyłam że chyba się z tematem pomyliłam bo dałam nie tam gdzie trzeba wybaczcie ale nie wiem jak to gdzieś przenieść | |
| | | Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: ośrodki jeździeckie :) Nie Maj 01, 2011 2:13 am | |
| Ja niestety pomóc nie potrafię w temacie Jeśli powiesz gdzie chcesz post przenieść to zrobię to. Pozdrawiam | |
| | | Koniarka666 Nowy
Nick w grze : Koniarka666 Liczba postów : 38 Dołączył : 30/04/2011
| | | | mevosa Raczkujący
| Temat: Re: ośrodki jeździeckie :) Sro Maj 04, 2011 12:08 pm | |
| Chyba do innych pogawędek tak mi się zdaje:)
SKJ Poland Park to fajny ośrodek jednak do Warszawy to mam trochę daleko:D | |
| | | mevosa Raczkujący
| Temat: Re: ośrodki jeździeckie :) Nie Maj 22, 2011 3:20 am | |
| Zdecydowałam się na ośrodek Albin:) podoba mi się tam i jest sympatycznie:) Po pierwszej lekcji nie było aż tak źle jak mi mówiono:D Zakwasów nie miałam, a tylko jak zeszłam z konia to miałam nogi jak z waty i dziwnie mi się szło na autobus. Muszę Wam powiedzieć, że wszystko szło dobrze dopóki nie trzeba było zsiąść z konia. Jakoś ta noga nie chciała pójść te dwa centymetry wyżej i ominąć siodła, tylko cały czas się na nim zatrzymywała ale za trzecim razem się udało Teraz będę się uczyć regularnie i mam nadzieję, że opanuję również i tą niesforną nóżkę | |
| | | Dżaga Nowy
Liczba postów : 30 Dołączył : 21/05/2011
| Temat: ośrodki Pon Maj 23, 2011 12:33 pm | |
| Ja jeżdżę na Makowską Górę na stadninę (nie mają nazwy), ale codziennie jeżdżę do mojego konia Angusa (no taki pół mój xD) I jeszcze jest fajne KS Bór Toporzysko | |
| | | Hella Już coś wie
Liczba postów : 214 Dołączył : 23/04/2011
| Temat: Re: ośrodki jeździeckie :) Pon Maj 23, 2011 1:43 pm | |
| Co do ośrodków niestety nie mogę ci pomóc bo mieszkam kompletnie gdzie indziej ale mogę podpowiedzieć kilka ćwiczeń które ci pomogą opanować pewne rzeczy. | |
| | | mevosa Raczkujący
| Temat: Re: ośrodki jeździeckie :) Pon Cze 06, 2011 3:28 am | |
| Chętnie skorzystam z kilka rad:) | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: ośrodki jeździeckie :) | |
| |
| | | | ośrodki jeździeckie :) | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach