Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| KOPIOWANIE INFORMACJI Z ZAGRODY | |
|
+17Sakura Sheila86 Uśmieszek Diana375. zabaykowa mugi-chan ZetkaEmka Malto oli820 Kinga075 joanne avrilka Mikim7 Sweet Rabbit hanka1998 Hoping. Lubelak 21 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Sheila86 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sheila86 Liczba postów : 658 Dołączył : 03/07/2011
| Temat: Re: KOPIOWANIE INFORMACJI Z ZAGRODY Wto Mar 13, 2012 9:46 am | |
| - zabaykowa napisał:
- Sheila86 napisał:
- Ja uważam, że na blogach na których zostały użyte obrazki zrobione przez mikima powinien pojawic się dopisek o autorze, który je opracował (bo widać, że to jego własna praca), ponadto aby zamknąć całą sprawę wystarczyłoby zwykłe "przepraszam Mikim" od osób, które tę pracę wykorzystały. Nie ma sensu bardziej rozdmuchiwać sprawy. Zrobić dopisek o autorze obrazków na blogu i powiedzieć przepraszam to na prawdę niewiele, a chyba przyjemniej jest grać w zgodzie i spokoju niż kłócić się o bezsensy.
I dokładnie to zrobiłam, po raz kolejny proszę o nie poruszanie tematu. : )
Lubelaku, gdybyśmy robili wyścigi to jestem tylko 2 miesiące za tobą i mnie też nie jest lekko. Przykładowo w tej chwili, kiedy jestem wrabiana we wspólników po zakończeniu całej sprawy a blog co tu wiele mówić ośmieszany. Przykro mi za kłótnię na Twoim forum, nic więcej nie mogę zrobić. Mam po prostu nadzieję że to się więcej nie powtórzy.
Zabaykowa ale tu nie chodzi tylko o twojego bloga. Te obrazki pojawiły się także na kilku innych blogach i ja pisałam raczej ogólnie. Prócz tego nie czuję się zbytnio zaangażowana w sprawę, bo uważam że awantura jest poniekąd o mało znaczącą rzecz. Ja po prostu z natury nie lubię kłótni, tak więc jak tylko umiem staram się pogodzić skłóconych | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: KOPIOWANIE INFORMACJI Z ZAGRODY Wto Mar 13, 2012 11:49 am | |
| Ja napisze: Co rok coraz gorszy świat jest. | |
| | | Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: KOPIOWANIE INFORMACJI Z ZAGRODY Wto Mar 13, 2012 11:57 am | |
| | |
| | | Natusia:) Już coś wie
Liczba postów : 195 Dołączył : 14/09/2011
| Temat: Re: KOPIOWANIE INFORMACJI Z ZAGRODY Wto Mar 13, 2012 2:45 pm | |
| - Sakura napisał:
- Jeszcze nie wypowiedziała się jedna z czołowych awanturnic Zagrody ... Nie zamierzam jednak wywoływać znów żadnych kłótni, napiszę tylko, że moja racja stoi po stronie Mikima, który zamieszczając linki do strony logowania, w żadnym wypadku nie złamał obowiązującego prawa, jedyne, co zrobił, udostępnił szerszemu audytorium coś, co i tak zostało już stworzone, nie kopiując żadnego elementu cudzej twórczości, nie przerabiając jej pod własnym nickiem. Równie dobrze zabrońmy udostępniania odnośników do jakichkolwiek stron, gdyż każde przekazanie linku np. przez komunikator, na forum, na stronie, serwisie, etc. byłoby równoznaczne z popełnieniem przestępstwa internetowego.
Zgadzam się z tobą. Można to także nazwać podszyciem się pod Mikim ponieważ jeżeli ta osoba która skopiowała (chyba tekst) nie pytając się o zgodę ani chociaż nie podpisaniem z jakiego źródła go wytrzasnęła, a przecież jeśli się ma własnego bloga to zapisuje się tam swoje informacje które się chce przekazać innym. To to jest nic innego jak podszycie się pod kogoś słowa. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: KOPIOWANIE INFORMACJI Z ZAGRODY Wto Mar 13, 2012 2:47 pm | |
| |
| | | Natusia:) Już coś wie
Liczba postów : 195 Dołączył : 14/09/2011
| Temat: Re: KOPIOWANIE INFORMACJI Z ZAGRODY Wto Mar 13, 2012 2:51 pm | |
| - Sakura napisał:
- Jeszcze nie wypowiedziała się jedna z czołowych awanturnic Zagrody ... Nie zamierzam jednak wywoływać znów żadnych kłótni, napiszę tylko, że moja racja stoi po stronie Mikima
Nie chcę nic sugerować ale pewnie ciekawie by było | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: KOPIOWANIE INFORMACJI Z ZAGRODY Wto Mar 13, 2012 3:02 pm | |
| | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: KOPIOWANIE INFORMACJI Z ZAGRODY Wto Mar 13, 2012 3:03 pm | |
| Yay for me ! Nie ma to jak sarkazm ^^' |
| | | CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re: KOPIOWANIE INFORMACJI Z ZAGRODY Wto Mar 13, 2012 3:28 pm | |
| Haha, ja nie skumałam na początku | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: KOPIOWANIE INFORMACJI Z ZAGRODY Wto Mar 13, 2012 4:14 pm | |
| | |
| | | stewardessa Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Messi. Liczba postów : 587 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: KOPIOWANIE INFORMACJI Z ZAGRODY Pią Mar 16, 2012 7:26 am | |
| Znowu nie zdążyłam na największy wybuch Ale, chciałam tylko jedną rzecz powiedzieć: też mam swojego bloga i ja też chciałam mieć te tła. I ja, w odróżnieniu od innych (nie będę wymieniać po imieniu) zapytałam się Mikima i napisałam że to on znalazł te tła, więc wszystko chyba OK? | |
| | | CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re: KOPIOWANIE INFORMACJI Z ZAGRODY Pią Mar 16, 2012 7:28 am | |
| - stewardessa napisał:
- Znowu nie zdążyłam na największy wybuch
Ale, chciałam tylko jedną rzecz powiedzieć: też mam swojego bloga i ja też chciałam mieć te tła. I ja, w odróżnieniu od innych (nie będę wymieniać po imieniu) zapytałam się Mikima i napisałam że to on znalazł te tła, więc wszystko chyba OK? i bardzo dobrze zrobiłaś. ale sprawy już chyba nie należy rozdmuchiwać, wszsytko jest wyjaśnione. (: | |
| | | Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: KOPIOWANIE INFORMACJI Z ZAGRODY Pią Mar 16, 2012 7:37 am | |
| Temat zamknę, zaraz coś się stanie, tak od słowa do słowa.... W razie czego proszę pisać o otworzenie. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: KOPIOWANIE INFORMACJI Z ZAGRODY | |
| |
| | | | KOPIOWANIE INFORMACJI Z ZAGRODY | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|