Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| ANKIETA - czy jeździsz konno | |
|
+50Cena hanka1998 Asiuu Sharwyn Ejli Clockvise nelakabala112233 Farabolxd Chapela ZetkaEmka eclaireka xkropkaxx olik141 login11 Sweet Rabbit Pati...xd Nicoleh10 Ssk Linea2010 Rose666 Koniara1605 uszatkowa Madela Eamelaa Philipek Sabula ilofhorses Sally21 amorkowa nevinowa amru3 Dragona Sakura Ola Koniara Chrupcia Estrella Yara... Hella Dżaga pati9100 mevosa Roxi57 Vakme Corrida wizna1 whitewolf wierszownik Star-x3 Koralikowa. LadyArvena 54 posters | |
Czy jeździsz konno | Kiedyś jeździłam | | 15% | [ 44 ] | Aktualnie jeżdżę | | 55% | [ 157 ] | Mam w planach nauczyć się kiedyś jeździć | | 21% | [ 61 ] | Nie jeździłam, nie jeżdżę i nie będę | | 8% | [ 22 ] |
| Wszystkich Głosów : 284 | | Poll closed |
| Autor | Wiadomość |
---|
Majka Już coś wie
Liczba postów : 279 Dołączył : 24/12/2011
| Temat: Re: ANKIETA - czy jeździsz konno Sob Lut 25, 2012 10:39 am | |
| - Paulax9 napisał:
- Powiedz "To moje życie! Nie musisz mi pozwalać. Zabraniasz mi spełniać marzenia?! Matka powinna mnie wspierać, a nie! Jak możesz..." - rozpłacz się. Działa xd
Otóż cię zdziwię: nie działa! Według mamy "moje życie" będzie jak będę dorosła, a teraz jestem płaczącym dzieckiem i to ona odpowiada za moje zdrowie. | |
| | | Hoping. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Paulax9 Liczba postów : 1176 Dołączył : 02/01/2012
| Temat: Re: ANKIETA - czy jeździsz konno Sob Lut 25, 2012 11:51 am | |
| Ale Ty sobie nic nie zrobisz. To twoje hobby i ty chcesz to robić. "Dlaczego miliony ludzi to robią,m a ty mi nie dajesz?" etc./ | |
| | | amorkowa ZAGRODZIANIN
Nick w grze : amorkowa Liczba postów : 2307 Dołączył : 02/04/2011
| Temat: Re: ANKIETA - czy jeździsz konno Czw Gru 06, 2012 10:35 am | |
| Jak dawno tu nie pisałam Za mną ponad rok jazdy, minął rok od pierwszego zagalopowania (dzisiaj rocznica, co przypomniałam sobie dzięki temu wątkowi ) No tak, jeżdżę w innej stadninie niż na początku. Za sobą mam masę galopów, trzy gleby i trzy tereny parę cwałów, zmiany koni, jazda z pasem do woltyżerki, kłusy i galopy na oklep. Aktualnie jeżdżę na dwóch koniach - Noweli i Arii. Nowela jest koniem dosyć leniwym. Ma 12 lat (i trochę siwieje ), skarogniadą maść, twardy kłus oraz mięciutki i wygodny galop. Niekiedy uparta jak nie powiem co, na ujeżdżalni nie chce zakłusować czy zagalopować, w terenie natomiast wyrywa się na czołowego Aria to całkowite przeciwieństwo. Ma 7 lat, gniadą maść, całkiem wygodny kłus i energiczny galop. Na maneżu potrafi wyrwać do galopu, bo jej tak pasuje, a jak już się rozpędzi to trudno ją zatrzymać. Z tego względu jeździ na niej mało osób (bodajże ja i 2 osoby), dzięki czemu też jest lekka w pysku, bo niedoświadczeni jej nie zepsuli. W tereny jeździ na niej tylko mąż instruktorki, bo potrafi wyrwać i parę kilometrów pojechać szybkim galopem/cwałem. Kocham jeździć, szczególnie zimą (przede wszystkim na oklep ). Niebawem pewnie pojadę w zimowy terenik <3 | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: ANKIETA - czy jeździsz konno | |
| |
| | | | ANKIETA - czy jeździsz konno | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|