Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

ANKIETA - czy jeździsz konno

Go down 
+50
Cena
hanka1998
Asiuu
Sharwyn
Ejli
Clockvise
nelakabala112233
Farabolxd
Chapela
ZetkaEmka
eclaireka
xkropkaxx
olik141
login11
Sweet Rabbit
Pati...xd
Nicoleh10
Ssk
Linea2010
Rose666
Koniara1605
uszatkowa
Madela
Eamelaa
Philipek
Sabula
ilofhorses
Sally21
amorkowa
nevinowa
amru3
Dragona
Sakura
Ola Koniara
Chrupcia
Estrella
Yara...
Hella
Dżaga
pati9100
mevosa
Roxi57
Vakme
Corrida
wizna1
whitewolf
wierszownik
Star-x3
Koralikowa.
LadyArvena
54 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Czy jeździsz konno
Kiedyś jeździłam
ANKIETA - czy jeździsz konno - Page 5 Empty15%ANKIETA - czy jeździsz konno - Page 5 Empty
 15% [ 44 ]
Aktualnie jeżdżę
ANKIETA - czy jeździsz konno - Page 5 Empty55%ANKIETA - czy jeździsz konno - Page 5 Empty
 55% [ 157 ]
Mam w planach nauczyć się kiedyś jeździć
ANKIETA - czy jeździsz konno - Page 5 Empty21%ANKIETA - czy jeździsz konno - Page 5 Empty
 21% [ 61 ]
Nie jeździłam, nie jeżdżę i nie będę
ANKIETA - czy jeździsz konno - Page 5 Empty8%ANKIETA - czy jeździsz konno - Page 5 Empty
 8% [ 22 ]
Wszystkich Głosów : 284

Poll closed

AutorWiadomość
Majka
Już coś wie
Majka

Liczba postów : 279

ANKIETA - czy jeździsz konno - Page 5 Empty
PisanieTemat: Re: ANKIETA - czy jeździsz konno   ANKIETA - czy jeździsz konno - Page 5 I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 10:39 am

Paulax9 napisał:
Powiedz "To moje życie! Nie musisz mi pozwalać. Zabraniasz mi spełniać marzenia?! Matka powinna mnie wspierać, a nie! Jak możesz..." - rozpłacz się. Działa xd

Otóż cię zdziwię: nie działa! Według mamy "moje życie" będzie jak będę dorosła, a teraz jestem płaczącym dzieckiem i to ona odpowiada za moje zdrowie. ANKIETA - czy jeździsz konno - Page 5 3997999705
Powrót do góry Go down
Hoping.
Przyjaciel Zagrody
Hoping.

Nick w grze : Paulax9
Liczba postów : 1176

PisanieTemat: Re: ANKIETA - czy jeździsz konno   ANKIETA - czy jeździsz konno - Page 5 I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 11:51 am

Ale Ty sobie nic nie zrobisz. To twoje hobby i ty chcesz to robić. "Dlaczego miliony ludzi to robią,m a ty mi nie dajesz?" etc./
Powrót do góry Go down
http://ourstories.mojeforum.net/
amorkowa
ZAGRODZIANIN
amorkowa

Nick w grze : amorkowa
Liczba postów : 2307

PisanieTemat: Re: ANKIETA - czy jeździsz konno   ANKIETA - czy jeździsz konno - Page 5 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 10:35 am

Jak dawno tu nie pisałam Very Happy
Za mną ponad rok jazdy, minął rok od pierwszego zagalopowania (dzisiaj rocznica, co przypomniałam sobie dzięki temu wątkowi Laughing )
No tak, jeżdżę w innej stadninie niż na początku. Za sobą mam masę galopów, trzy gleby i trzy tereny Very Happy parę cwałów, zmiany koni, jazda z pasem do woltyżerki, kłusy i galopy na oklep.
Aktualnie jeżdżę na dwóch koniach - Noweli i Arii.
Nowela jest koniem dosyć leniwym. Ma 12 lat (i trochę siwieje Very Happy), skarogniadą maść, twardy kłus oraz mięciutki i wygodny galop. Niekiedy uparta jak nie powiem co, na ujeżdżalni nie chce zakłusować czy zagalopować, w terenie natomiast wyrywa się na czołowego Very Happy
Aria to całkowite przeciwieństwo. Ma 7 lat, gniadą maść, całkiem wygodny kłus i energiczny galop. Na maneżu potrafi wyrwać do galopu, bo jej tak pasuje, a jak już się rozpędzi to trudno ją zatrzymać. Z tego względu jeździ na niej mało osób (bodajże ja i 2 osoby), dzięki czemu też jest lekka w pysku, bo niedoświadczeni jej nie zepsuli. W tereny jeździ na niej tylko mąż instruktorki, bo potrafi wyrwać i parę kilometrów pojechać szybkim galopem/cwałem. Very Happy

Kocham jeździć, szczególnie zimą (przede wszystkim na oklep Very Happy). Niebawem pewnie pojadę w zimowy terenik <3
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2562520
Sponsored content

PisanieTemat: Re: ANKIETA - czy jeździsz konno   ANKIETA - czy jeździsz konno - Page 5 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

ANKIETA - czy jeździsz konno
Powrót do góry 
Strona 5 z 5Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5
 Similar topics
-
» Dlaczego jeździsz/nie jeździsz konno?
» Na jakim koniu jeździsz? Jaką ma rasę, maść? Gdzie jeździsz?
» [Ankieta] Sytuacja na forum
» Ankieta! Koń
» Szybka ankieta

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: